آقا ممنون
حالا این مدل چی ؟؟
مشخصات اینم می خوام با قیمت کار کرده و نو!!
ممنون
Canon Pixma MP170
Printable View
آقا ممنون
حالا این مدل چی ؟؟
مشخصات اینم می خوام با قیمت کار کرده و نو!!
ممنون
Canon Pixma MP170
ببخشید من کاربر حرفه ای پرینتر نیستم در حد هفته ای 10 صفحه ای پرینت. میخواستم بدونم این پرینتر جوهر افشانا 3 کاره ها چه برندی بخرم که امتحان خودشو پس داده باشه.
ممنون
سلام دوستان!
بنده قصد خرید یه پرینتر لیزری یه کاره رو دارم.بودجه منم تا سقف 400 تومن هستش.عمده کاربردم هم اغلب تکست هستش و گاهی شاید در حد چند صفحه رنگی.راستش تا قبل از این یه پرینتر سه کاره ی جوهری hp مدلc4183 داشتم و از بس از دست این کارتریجش کشیدم که نگید.بعد از دوبار خراب شدن کارتریجاش و خرج کردن به اندازه ی خود قیمت پرینتر دیگه تصمیم گرفتم یه پرینتر جدید بگیرم.حالا پرینتر خوب چی هست تا ما بخریم و دیگه خاطره ی عذاب آور استفاده از پرینتر رو نداشته باشیم؟من اصلا اطلاعات تخصصی در مورد پرینتر ندارم.این چیپ پرینترهای لیزری دیگه چه صیغه ایه؟
سلام دوستان
من چاپگر hp 1200 ليزري دارم در هنگام چاپ در ورد 2007 و ايكسل معمولا جدول را چاپ نمي كند يا جدول را بدون متن چاپ مي كند و در تمام متن سطر اول را در جاي خود چاپ نمي كند
اگه راهنمايي كنيد ممنون مشوم
سلام
دوستان در مورد چاپگر hp1200 ليزري كه سطر اول در ورد 2007 در جاي خودش چاپ نمي شودو يا در ايكسل جدول چاپ مي شود متن چاپ نمي شود يا برعكس اگه راهنمايي كنيد ممنون مي شوم.
سلام
تو محل كارم يك پرينتر جديد خريديم (hp m1522) اما برنامه اي كه باهاش كار ميكنيم تحت داسه براي همين نميتونم باهاش پرينت بگيرم چند جا هم سر زدم نتونستم مبدلشو پيدا كنم لطفا اگه امكان داره دوستي كه تونسته اين مشكل را حل كنه اطلاعاتشو در اختيار من هم قرار بده.
منتظر جواب هستم
سلام دوستان
چند روز پیش یکی از دوستانم برای من یه پرینتر آورد مدل سامسونگ ML-1640 . من تا به حال پرینتر نداشتم و طریقه استفاده از پرینتر را هم بلد نیستم میخواستم دوستان من را راهنمایی کنند که چه جور از مطلبی چه در اینترنت و چه در کامپیوتر پرینت بگیرم . آیا نیاز به نصب برنامه خاصی است. آیا باید مطلب را جایی ذخیره کنم و بعد پرینت بگیرم خلاصه من را راهنمایی کنید.
اگر کسی آموزش تصویری سراغ داره ممنون میشم لینکشو برام بزاره.
با تشکر
سلام دوستان
کسی نیست به ما کمک کنه ؟
باسلام
من ميخوام براي يكي از آشنايان پرينتر بگيرم و هدفش از گرفتن پريتر چاپ عكس و استفاده هاي معموله.با توجه به اينكه ميخواد عكسها با كيفيت باشن و همچنين يك پرينتر عمري باشه با بودجه 300T
1.با توجه به اينكه ليزري رنگي يكمي گران اند با صرفه تره كه جوهرافشان با امكانات بالا بگيرم يا پرينتر رنگي ليزري كه امكانات خاصي نداره؟
2.اصلا در اين قيمت پرينتر ليزري (رنگي) با كيفيت پيدا ميشه ؟
من اين دو مدل جوهرافشان را در نظر دارم .به نظر شما اگر خواستم جوهرافشان بگيرم انتخاب خوبي هستن
Epson Stylus Photo RX610
- قابلیت استفاده آسان بصورت دستگاه كپی رنگی بدون نیاز به كامپیوتر
- چاپ با وضوح چاپ 5760x1440 dpi و وضوح اسكن 1200x2400 dpi
- كارتریج مجزا برای بهینه كردن مصرف جوهر
- چاپ تا حد اكثر سایز A4 (بدون حاشیه)
- سرعت چاپ 38 صفحه در دقیقه متن مشكی و 37 صفحه در دقیقه متن رنگی
- سرعت كپی متن 38 صفحه در دقیقه متن مشكی و 37 صفحه در دقیقه متن رنگی
- دارای پورت USB 2.0
- قابلیت چاپ بر روی CD, DVD (قابل چاپ)
- قابلیت نصب Bluetooth
- قابلیت چاپ عكس از روی كارت حافظه و امكان ذخیره سازی در كارت حافظه بدون نیاز به كامپیوتر
- دارای یك مانیتور رنگی 2.5"
- سازگار با سیستم عامل Windows98/2000/XP/Vista/Me/Mac
Epson R390
- چاپ با وضوح 5760x1440 dpi
- 6 كارتریج جوهر مجزا برای چاپ با كیفیت عكس
- چاپ تا سایز A4 بر روی كاغذ تك برگ تا لبه كاغذ (بدون حاشیه)
- سرعت 30صفحه در دقیقه چاپ متن رنگی و مشكی
- چاپ مستقیم از دوربین دیجیتال
- چاپ بر روی CD و DVD
- قابلیت چاپ عكس از روی انواع كارت حافظه بدون نیاز به كامپیوتر
- داری LCD 3.5" رنگی برای دیدن تصاویر
- قابلیت نصب Blue tooth
سلام
من يه پرينتر چهاركاره ميخوام، ترجيحا اچ پي يا Canon چه مدلي خوبه؟
اچ پي 1319 چطوره؟
ممنون ميشم زود پاسخ بدين آخه عجله دارم!
سلام دوستان
چند روز پیش یکی از دوستانم برای من یه پرینتر آورد مدل سامسونگ ML-1640 . من تا به حال پرینتر نداشتم و طریقه استفاده از پرینتر را هم بلد نیستم میخواستم دوستان من را راهنمایی کنند که چه جور از مطلبی چه در اینترنت و چه در کامپیوتر پرینت بگیرم . آیا نیاز به نصب برنامه خاصی است. آیا باید مطلب را جایی ذخیره کنم و بعد پرینت بگیرم خلاصه من را راهنمایی کنید.
اگر کسی آموزش تصویری سراغ داره ممنون میشم لینکشو برام بزاره.
با تشکر
باسلامنقل قول:
دوست عزیز من با این پرینتر کار نکردم و نمیدونم با وصل کردن ،خودش نصب میشه یا نه؟ (یعنیplug&play باشه) اگرp&p باشه که راحتی. درغیر اینصورت 1-اگر cd نصب داره ، درایور پرینتر رو نصب کن. 2-اگرهم نداره ، خود ویندوز توش درایور چند مدل پرینتر رو داره که ممکنه مال پرینتر تو هم باشه که نصب میکنه و فقط add new hardware رو توی کنترل پنل میزنی و طبق دستور پیش میری و مدل پرینترتو از توی منوی کشویی انتخاب میکنی.
برای کارکردن باهاش هم ، میری توی منوی استارت ---> Help and support ،اونجا روی گزینهprinting and faxing و سپس printing کلیک میکنی و راهنماشو میخونی و خیلی راحت هر سوالی که داشته باشی جوابشو اونجا گیر میاری. اگه بازم مشکلی داشتی بگو تا دوستان کمک کنن.
من epsoon r 290 با تانك دارم ولي چند وقت بود رنگ زرد رو پرينت نمي كرد ولي الان اصلا رنگ زرد رو نشون نمي ده و چراغ قرمز دستگاه روشن شده
سلام دوست من p30surff
من درایو رو نصب کردم ولی بازم نتونستم پرینت بگیرم یه راهنمایی بیشتر میخواستم نمیدانم شاید تنظیمات دیگری دارد .که من سر در نیاوردم
اگه میشه طریقه پرینت گرفت از مطلب رو به من آموزش بدین
با تشکر
برای دانلود آموزش شارژ پرینتر های HP به لینک زیر مراجعه کنید.
سلام
این چند قیمته
سامسونگ ml1640
ممنون
باسلامنقل قول:
دوست عزیز متوجه منظورت از نتونستم نشدم. یعنی الان سیستم پرینترتو میشناسه دیگه؟ یعنی توی printers and faxes اسمش هست؟ گزینه پرینت رو که میزنی اروری میده؟ مشکلتو بیشتر توضیح بده. کلا" برای پرینت گرفتن فقط کافیست از منوی file گزینه ی print رو انتخاب کنی.یا با کلید ترکیبی ctrl+p ، فرمان پرینت بدی و بعدش هم که در کادر properties پرینتر میتونی تنظیمات دلخواه رو انجام بدی مثل نوع کاغذ و یا تعداد کپی و چاپ عمودی یا افقی و ....
با سلام به همه دوستان
چند وقتیه که میخام یه پرینتر چند کاره (پرینتر، کپی، اسکنر، فکس) بگیرم. تقریبا به همه این قابلیتها نیاز دارم. لیزری ها خیلی گرون هستند اما جوهرافشان ها قیمت متعادل تری دارند. پیشنهاد شما چیه. در ضمن نظرتون درباره hp deskjet f2280 یا f2285 و نیز hp officejet 4580 چیه؟
نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمتش حدودا 90 هزار تومنه
میگن فکس Printer Hp M1522 این امکان رو داره که قبل از اینکه فکس ها خودبخود چاپ بشن برن تو کامپیوتر و کاربر اونایی که میخاد رو چاپ کنه.
اما این تکنولوژی هنوز وجود نداره!
کسی میتونه با اطمینان بگه؟
سلام من پرینتر سامسونگ clp-315 خریدم و کلا کیفیتش خوبه
فقط یه بار که اومدم یه ایبوک حدودا 100 صفحه ای پرینت کنم
یه صفحه رو نزدیک یه دقیقه طول می کشید چاپ کنه بعد یه دفعه 4-5 صفحه رو سریع و پشت سر هم بیرون می داد.
درصورتی که همه صفحه ها متن خالی بودن
می خواستم بدونم این چیزا عادیه یا نشون دهنده کیفیت پایین پرینتره؟
مرسی
سلام
کسی قیمت پرینتر سامسونگ لیزر ml-1915 رو می دونه؟
ممنون
سلام دوستان
میخواستم یک پرینتر دست دوم مال یکی از آشنایان را بردارم مدل HP 1300 هست
میگه 90 تومان !! و سالم میگه هست !!
چه معیاری مدنظر قرار بدم که بفهمم سالم هست یا نه ؟
به نظرتون برش دارم ؟
یا یک دونه 1005 نو بخرم ؟
ممنونم
سلام دوستان من هیچ اطلاعاتی راجع به پرینتر رنگی و لیزری ومدت کارکرد تونر و کارتریج ندارم لطفا راهنمایی کنید
نه مشکلی ندارهنقل قول:
پرینتر من هم همینطوریه. hp
[QUOTE=andyan;4552481]نه مشکلی نداره
پرینتر من هم همینطوریه. hp[/QUOTEاحتمال قوی مشکل از شارژ کارتریجاتون باشه
چون تو یه پرینتر کنون مثلا اگه پودر اچ پی بریزین سرعت و کیفیت چاپ سریعا میاد پایین و بعد یه مدتی دستگاه فنا میشه
حالا شما اگه یه بار اونو شارژ کردین مطمئن بشین که پودر خودشو ریختن یا نه
سلام دوستان
اسکنر خوب تا قیمت 120 چی هست؟
متشکر
اسکنر کانن lide 200 که قیمتشم حدود 100 تا 110 هزار تومان دقیق نمیدونم چون خودم چند ماه پیش همون 100 خریدم خیلی عالی هستش. رزولیشن 4800#4800 و سرعت اسکن هم حدود 9 ثانیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام من پرینتر cano lbp 5000 دارم از همون اول که خریدم موقع چاپ ته رنگ خاکستری میندازه لطفا برای بر طرف کردن مشکل من رو راهنمایی کنید .
[QUOTE=zaagrus;4554102]نه پودرش اصله و درست.شارژ اولشه که خود نمایندگی سامسونگ انجام داده و کیفیت و سرعت خوبی داره.فقط یه 1-2 بار وسطای کار داشت جون می کند:27: بعد دوباره سرعتش برمی گشت خواستم ببینم این چیزا معمولی هست یا این یه ایراده؟نقل قول:
راستی یه سوال مبتدیانه
پرینتر من لیزری رنگیه.اگه شارژ مشکیش تموم بشه و رنگای دیگه نصف نیمه بمونه
میتونم فقط مشکیشو شارژ کنم یا مجبورم 4 رنگ رو با هم شارژ کنم؟
مرسی:11:
سلام
یه چند وقتی هست میخواستم یه پرینتر بگیرم ولی نه گرون واسه کارای کم تو خونه.
گشتم یه مدل پیدا کردم hp d2563 ایا چیزی خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟قیمتش چجوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کلا" یه توضیحی هم در مورد پرینتر ها و مدل هاشون و فرق بین لیزری و جوهر افشان و.... چون اصلا" در این زمینه اطلاعاتی ندارم.
و اینکه شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟در رنج 100 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟رنگی
توصیه های دوستانه:
کارتریج ها تون رو جای مطمین ببرید شارژ کنید.من یه مدت توی بازار رضای تهران نمایندگی hp کار می کردم و شارژ کارتریج هم می کردم.از نزدیک دیدم که چه خبره.اینکه می گم جای مطمین ببرید واسه اینه که تونر خوب بریزن.تونر مناسب بریزن.و کم هم نریزن.باور کنید که کارتریج ملت رو شارژ می کنن اما نصفه تازه قیمت بالاتر هم می گیرن.آشغال تونر هم می ریزن توش.
البته تونر بد توی سرعت تاثیری نداره اما کیفیت پرینت و عمر هد کارتریج رو پایین میاره.
توصیه می کنم بعد از بار دوم که شارژ کردید دل و روده کارتریجتون رو بیرون بریزید و یاد بگیرید که از کجا و چطوری باید شارژ کنید که هزینه بیخود هم ندید.الان چقدر می گیرن کارتریج مشکی شارژ کنن؟
من خودم تازه یکی خریدم و از قیمتها هم خبری ندارم.اون موقع ما بابت هر کارتریج ۱۰ تا ۱۵ می گرفتیم.الان چنده ؟
احتمال داره روغن ریل هاش خشک شده باشه . یعنی مشکل از اون مکنده کاغذ باشه البته توصیه من اینه که چون تازه خریدین و سامسونگ هم هستش ببرین گارانتی و خفت طرفو بگیرین ...
دوست من 12 میگه میدم
نقل قول:
لیزری به پرینتر هایی میگن که از تونر استفاده می کنن یعنی پودر می خورن و از باردار کردن پودر و حرارت روی کاغذ عمل پرینت رو انجام میدن برای همین بعد از پرینت کاغد داغه .در این پرینترها سرعت خیلی خیلی بیشتره و کیفیت خیلی بیشتره و هزینه پرینت در اغلب موارد به صرفه تر از جوهر افشان ها هستش
جوهر افشان به پرینتر هایی میگن که کارتریج می خورن و رنگ لیتری مصرف می کنن و جوهر از طریق منافذی که رو هد قرار داره رو کاغذ ریخته میشه برای همین بعد از پرینت کاغذ نه تنها داغ نیست بلکه اندکی هم مرطوبه
شما که میخای حدود 100 تومان به یه جوهر افشان بدی من ز79 اپسون رو پیشنهاد میکنم که حدود 70 تومان هستش و اگه یه مخزن بیرونی که 30 یا 40 تومان هست بهش اضافه کنی خیلی به صرفه میشه برات
یعنی می تونه هزاران پرینت باهاش بگیری که هزینه هر برگ برای خودت کمتر از 50 تومان در بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیزری تو این رنج نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
یه مدل سامسونگ هست فیکس 100 تومان قیمتشه و لیزری هم هستش تنها مشکلش اینه که کارتریجشو فقط یه بار میشه شارژ کرد بعد باید یه کارتریج نو بخری ..البته اگه آی سی رو بوردشو دربیاری (بدی واست دربیارن) اونوقت عالی میشه دیگه شارژش نامحدوده .............حدودا چند ماه پیش قیمتش 80 تومان بود الان گران شده
این کارتریج های جدید hp مخصوصا این Black هاش که با طراحی جدید (با کارتن سیاه و آبی با طرح پروانه) اومدن به بازار نسبت به اون طرح قبلی هیچ مزیتی هم داره ؟ یا فقط طرح جعبه اش عوض شده ؟
میخوام یکی بگیرم، اگر اطلاعی دارید، بگید با اطلاع خرید کنیم !
دوستان من یه تاپیک زدم واسه خرید پرینتر کسی جواب نداد سوالمو اینجا میپرسم ....
من یه پرینتر خوب میخوام که تک کاره باشه و قیمتش هم تا 120 تومن ... میخوام بعداً بهش تانک وصل کنم که برای شارژ مشکلی نداشته باشم... راستی r290 الان وضعیتش چطوره؟؟؟؟؟؟
به صرفه تر که من تانک بخرم یا هر دفعه که تموم شد بدم بیرون برام شارژش کنن؟؟؟؟ قیمت جوهرش چجوریه؟