دو ماه دیگه قرار دادم تموم میشه و تخلیه خط میکنم .
شبانه که پولشو میدیم بازم سرعتش کم هست !!!!!!!!!!! کلا یک ماهه شبانه پولی خیلی خراب شده:n21:
Printable View
دو ماه دیگه قرار دادم تموم میشه و تخلیه خط میکنم .
شبانه که پولشو میدیم بازم سرعتش کم هست !!!!!!!!!!! کلا یک ماهه شبانه پولی خیلی خراب شده:n21:
دوستان پارس اپلود هم حساب میکنه و از حجم کم میکنه؟
نه خیر. آپلود رو حساب نمیکنه.نقل قول:
اصلن تو گزارش مصرفش هم ستونی برای آپلود نداره. کلن ترافیک دانلود رو محاسبه میکنه.
البته، طبق مصوبه سازمان تنظیم، شرکتها موظف بودن که 25 درصد ترافیک سرویس (ترافیک دانلود) رو برای ترافیک آپلود به رایگان در نظر بگیرن و بعد کل ترافیک مصرفی دانلود و آپلود رو محاسبه کنن. اما شرکتها چون این کار رو بیشتر به ضرر خودشون میدیدن، کلن بیخیال ترافیک آپلود شدن و اون رو رایگان در نظر میگیرن.
اخه سرعت همراه اول به خصوص خیلی کمه به پای adsl نمیرسهنقل قول:
--------------------------------
دوستان همچنان هر کی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر اندازه از 30 تا به بالا هر چی باشه من خریدارم ازش پیام بده :
09199054547
پوششدهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتندهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل میده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.:n37:نقل قول:
تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتندهی عالیه. اما به کوچه که میرسیم به یکباره آنتن نابود میشه انگار.
سلام
دوستان اگر من سرویساینترنت پرسرعت 512Kbps
با ترافیک نامحدود را بگیرم و 24 ساعت دانلود داشته باشم سرویس قطع نمی کنن در ضمن ارزش خرید داره؟
سلام عزیزنقل قول:
اگه میخواین 24 ساعت دانلود داشته باشین سرویسهای اینترانته اسیاتک خیلی خوبن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
دیگه این پیام های زورکی داره میره روی اعصاب :n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من فقط برای همین یک ماه لازم دارم
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
من فقط برای همین یک ماه لازم دارم
سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونهنقل قول:
- - - Updated - - -
سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونهنقل قول:
مودم رو فروختی ؟نقل قول:
من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن :n23:نقل قول:
نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر میکنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت میرم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت همزمان و وایفای پشتیبانی میکنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.نقل قول:
مشکل اینه که ماها تو منتهی الیه منطقه تحت پوشش آنتنها هستیم و به ویژه وجود ساختمونهای بلند، دارودرخت، دیوارهای بتنی و این جور چیز باعث میشه که قدرت امواج به ویژه تو خونه خیلی کم بشه. ظاهرن محله ما تو تهران در فاز آخر تجهیزه و این ور سال نمیشه به 3G و 4G دلخوش باشیم.نقل قول:
سلام
دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)
بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست
مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست
سلام دوستان به نظرتون تبلیغاتی که توی پنجره جدید باز میشه سایت بامیلو چند وقتیه زیاد باز میشه
اخه سایت های خارجی هم تبلیغات بامیلو میارن :n04:؟
به نظرم کار خود پارسه من که زنگ زدم گفتن نه کار ما نیست .شما هم زنگ بزنید اگه همین مشکلو دارید
رو پشت بوم تست کنید. گه آنتن داشیتید، با یک روتر وای فای به صورت ری پیتر ، امواج وای فای را تا خونه خودتون برسونید.نقل قول:
پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !نقل قول:
تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی
اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستشنقل قول:
اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره
بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟
شما که تو پست قبلی گفتی میپره ! به هر حال شک نکن به خاطر چیپ برودکام هست که باعث میشه وقتی نویز زیر 5 هم میاد لینک نپره ! اگه نه مودم های عادی که نویز زیر 10 بیاد پرش لینک پیدا میکنننقل قول:
پریدن که میپره اما نه هر باری که اس ان ار کم میشهنقل قول:
الان با پشتیبانی صحبت میکردم گفتم نوسان دارم گفتش که اس ان ارت روی مانیتور من ثابت روی 33 و 28
در صورتی که همون موقع روی مودم من روی 19 و 11 بود و در خال نوسان بود
گفتم نوسان داره قبول نکرد
دوستان میشه یک طرح رو عوض کرد؟به طور مثال من 10 گیگ یکساله میگیرم ولی بعد از یک ماه تموم میشه.بعد از اتمام حجم من میتونم تغییرش بدم به یک طرح دیگه یا باید گیگ بخرم تا آخر یک سال؟
این قرعه کشی 300گیگ پس کی انجام میشه
میکشمشون اگه اسمم درنیاد
- - - Updated - - -
این قرعه کشی 300گیگ پس کی انجام میشه
میکشمشون اگه اسمم درنیاد
سه چهار روزی هست که نتم قطع و وصل میشه و واقعا رو اعصابه .. چراغ مودمم قرمز میشه و مجبورم خاموش روشنش کنم تا دوباره وصل بشه
اما بعد از مدتی دوباره همین داستانه..!!:n34:
ماه قبل هم که با یه عذرخواهی از مشکلات پیش اومده و قطع و وصلی های متناوب رفت تو پاچمون .. این ماه هم که اینطوری
اشتراکمو تازه تمدید کردم اما مثل همیشه نیست و سرعتم خیلی کمه
آقا یقه کیو باید بگیرم ، به کی باید شکایت کنم ..
تو دو سه هفته گذشته من دائما دارم ارور اس اس ال میگیرم، سرعتم هم اومده پایین، قرار نیست درست بشه؟
امروز تایم اوت دارم سرعت هم خیلی کند شده !!!:n21:
آخه بگو این به ایران چه ربطی داره مثلا میخوان جو بدن برا تبلیغاتشون از عکسهای خارجیا استفاده کنند :n09:
سلام
موقع که تو صف پشتیبانی بودم ، این تلفن گفت از 7 آذر یا 17 آذر ، یه همچین چیزی ، ترافیک مصرفی یه بلایی سرش می اد
دوستان زنک بزنن وقتی موندن تو صف ببینن چی میگه
کسی خبری داره ؟نقل قول:
یعنی واقعا خاک بر سر پارس انلاین
توی 1000نفر یعنی اسم من نبود
6ماه تمدید کردم یارو1ماهه تمدید کرده اسنش درامده
ای خاک
کسی چک کرد؟نقل قول:
دوستان اینترتت من افتضاح شده :n19:
قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم :n22:بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20 :n19:
خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.:n05:
:n08:منم وقتی عکسو دیدم فکر کردم سایت مهاجرتی چیزی هست اصلا چه ربطی به اینرتت پر سرعت داره آخهنقل قول:
آفلاین افتضاح خیلی اوضاعش خرابه
وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکلی نداریم
میگم خوبه 1 ماهه هی پیام میدیم داریم پیگیری میکنیم...
انکار کرد کلا مشکلی هست .
یه سایت درست باز نمیشه
اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
حالا بفرما اینم از جوابشون :n27:
- - - Updated - - -
اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
حالا بفرما اینم از جوابشون :n27:
بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی میگفت قرعهکشی. خوب، حالا قرعهکشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعهکشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟نقل قول:
پ.ن.: تو قرعهکشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارسآنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش میگردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعهکشی اسم من در اومده یا پارسآنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.:n16:
قرعه کشی چیه؟ :n13:نقل قول:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست
- - - Updated - - -
قرعه کشی چیه؟ :n13:نقل قول:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست
یکی تست کنه ببینه این چی هست؟؟؟؟؟نقل قول:
قرعه کشی رومن گفتم
بعید میدونم 1000نفر ادم حتی شرکت کرده باشند
ولی اینو مطمئنم هر شهر دوسه تا نمایندگی داره با کارمند فراوان
سرویس های یک ماهه مخابرات واقعا شبانه داره؟:n13:نقل قول:
دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره
مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره