با این گرافیک همچین سی پی یو یی زیاد جالب نیست با اور هم محدودیت ایجاد میکنهنقل قول:
شما در حالت دیفالت بایوس از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z یک عکس بزارین اینجا به همراه یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 و حداکثر دمارو با hw monitor به من بگین
Printable View
با این گرافیک همچین سی پی یو یی زیاد جالب نیست با اور هم محدودیت ایجاد میکنهنقل قول:
شما در حالت دیفالت بایوس از تب مموری و تب اصلی نرم افزار cpu-z یک عکس بزارین اینجا به همراه یک تست 15 دقیقه ای با پرایم 95 و حداکثر دمارو با hw monitor به من بگین
عکس ها واضح نیست بزرگتر آپلود کنید یا به صورت لینک بزارید اینجا
خدمت شما
کد:http://dihav1359.persiangig.com/aks.rar
این عکس دومی بعد از چند دقیقه تست بود ؟
شرایط دمایی خوبه این تغییرات رو اعمال کنید
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
dram frecance:400mhz
timing==>auto
spread spectrume==>disable
cpu thermal moniotor==>disable
cpu eist function==>disable
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
با اعمال این تنظمیات سی پی یو شما به 4 ghz اور میشه
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
مرحله اول به مدت 30 دقیقه در حالت blend تست بگیرید
مرحله دوم به مدت 15 دقیقه در حالت in place large ffts تست بگیرید
نقل قول:
دوست عزیز با تشکر فراوان
گزینه های زیر را پیدا نکردم
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
حالا باید چیکار کنم تا بیشتر اوور شود چون به نظر مشکل دما ندارم؟
روی 270 که بزارین باید cpu ratio رو رو 15 میزاشتین بهرحال فرقی با 260 با cpu ratio 15.5 ندارهنقل قول:
شما باید فرکانس رم رو یا با xmp درست کنید یا با ضریب رم spd فرکانس رم رو کاهش بدین
از اوری که کردین از تب اصلی و مموری cpu-z عکس بزارین یا یک لینک valid بدین
ولتاژ هم گفتم 50 میلی ولت اضافه کنید الکی زیاد ولتاژ ندین به سی پی یو اگر سیستم بوت نشد یا هر مشکل دیگه ای پیش اومد 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید یک دفعه ولتاژ زیاد ندید
می گم پس فرکانس ht و nb چی شد:31:نقل قول:
این عکس دومی بعد از چند دقیقه تست بود ؟
شرایط دمایی خوبه این تغییرات رو اعمال کنید
fsb ==>270mhz
cpu ratio==>15x
dram frecance:400mhz
timing==>auto
spread spectrume==>disable
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
پارامتر vcore رو 05. ولت بهش اضافه کنید یعنی 50 میلی ولت ولتاژ بدین به سی پی یو اگه پایدار نبود 50 میلی ولت دیگه اضافه کنید
فرکانس رم از 1333 بیشتر نشه چون الان رماتون در 1066 داره کار میکنه فکر کنم بتونید با cl7 هم با 1066 ست کنید
با اعمال این تنظمیات سی پی یو شما به 4 ghz اور میشه
بعد از اور دومرحله تست پرایم بگیرید و درحین تست دما رو با hw moniotor تست کنید که از 65 بالا تر نره
مرحله اول به مدت 30 دقیقه در حالت blend تست بگیرید
مرحله دوم به مدت 15 دقیقه در حالت in place large ffts تست بگیرید
شما دو تا شات از تب های مموری و پردازنده بعد از تغییرات بذارید تا ببینم وضعیت سایر فرکانس ها به چه صورت هستنقل قول:
دوست عزیز با تشکر فراوان
گزینه های زیر را پیدا نکردم
cool and quite==>disable
c2/c2e==>disable
و گزینه زیر
dram frecance
به صورت 400 نیست و به صورت 1333 و 1600 و غیره هست که در نهایت چون روی هیچکدام پایدار نشد روی aouto گذاشتم پایدار شد
در کل fsb را روی 260 گذاشتم و vcore را تا 150 بالا بردم و تا 4 اوور شد و در تستها هم دما از 52 بالاتر نرفت و ظاهرا پایدار است ولی وقتی fsb را روی 270 گذاشتم اصلا بالا نیامد
حالا باید چیکار کنم تا بیشتر اوور شود چون به نظر مشکل دما ندارم؟
احتمالا فرکانس nb و زیر شاخه اش ht از میزان قابل تحمل برد عبور می کنه که سیستم پایدار نمیشه
الان باید حدودا نزدیکای 2600 باشه
آخ آخ اصلا به کل یادم رفت :31:نقل قول:
ببخشید
آره همونطور که احسان جان گفتند ht و nb رو با ضریبش بعد از اور تنظیم کنید اصلا حواسم نبود
دوست من عذر خواهی میکنم من ht و nb به کل یادم رفت شما باید با ضریبی که دارن این دوپارامتر رو به مقدار اول برگردونید که تنش روی برد کم بشه باز هم عذر خواهی میکنمنقل قول:
آقا این مادر برد لعنتی ضریب nb و ht و xmp و cpu نداره فقط ولتاژ است
اگه میشه از روی عکسها ی زیر راهنمایی کنید کجاست
کد:http://www.rebelshavenforum.com/sis-...;f=45;t=000743
عکس باز نمیشه
اگه xmp نیست از ضریب رم برای کم کردن فرکانس رم استفاده کنید
آخه لامصب ضریب cpu هم معلوم نیست گذاشت لینک را گذاشتم ممنون میشوم یک نگاهی کنی
شدیدا احتیاج به اوور کلاک دارم دمت گرم:19:
کد:www.rebelshavenforum.com/sis-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic;f=45;t=000743
به ضریب سی پی یو کاری نداشته باشین اون قفله رو 15.5
اون کلاک کنترل جیه ؟
سلامنقل قول:
خب تنظیمات خوبی برای اور هست
1. از سربرگ advanced وارد cpu configuration بشید و گزینه c1e رو disable کنید.
2. cpu/ht reference clock برای بالا بردن فرکانس پردازنده استفاده میشه که با ضرب در ضریب پردازنده فرکانس رو تشکیل میده که شما فقط میتونید از همین طریق فرکانس رو افزایش بدید.
3. وارد قسمت cpu tuning بشید در اون قسمت مولفه های مربوط به ولتاز و سایر ضریب ها وجود داره که ولتاژ رو همونظور که دوستمون گفتن باید افزایش بدید و یه دفعه ولتاژ بالا ندید چون باعث افزایش دما و ناپایداری میشه
4. hyper transfer link configuration قسمت link speed رو ظریبش یاید رو 5 باشه که کاهش بدید به 4 تا ht پایینتر بیاد چون باعث ناپایداری میشه
این کارها رو انجام بدید ببینید میتونید به فرکانس بالاتری برسید یا نه که بعد سایر مولفه ها رو ادامه بدیم
دوست عزیز با تشکر
همانطور که فرمودید در قسمت hyper transfer link configuration و در link speed ضریبها به صورت 4 یا 5 نبود و به صورت 800 تا 2 ghz بود که روی عدد 1.4 گذاشتم و در cpu-z قسمت ht link رسید به 1800 که قبلا 2600 بود خب این قسمت جواب داد
ولی در تب مموری nb frecuncy هنوز روی 2600 است چه جوری پایین بیاورمش
الان سی پی یو تا 4000 اوور است با ضریب 260
ممنون
شما ضریب nb را کم کن بذار روی 1400 اون ضریب ht بصورت خودکار میاد پایین
ممنون دوست عزیز فرکانس nb را هم پیدا کردم و روی 1400 گذاشتم و از 2600 رسید به 1800 در این قسمت هم مشکل با کمک دوستان رفع شد
فقط مانده تنظیمات تایمینگ و ضریب رم که طبق عکس زیر راهنمایی کنید کدام قسمتها را باید دستکاری کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایمینگ رو رو auto بزاریننقل قول:
و خود فرکانس رم از memory clock mode قابل تغییر هست
اول سلام
MB من GA-P35-DS3L هست. دو تا دو گیگ 1066 کینگمکس با Cpu E4500 روشه. پاورم هم GREEN 430A. اینم CPU-Z:
مشگلم تو تایمینگ رم هست که از MB امکان تغییر ندارم. (اگه کسی بلده به من هم بگه). احساس میکنم بالاست. نظر شما چیه؟ اصلا اورش خوبه؟ بازم جا داره؟
خوبهنقل قول:
دما درلود چنده ؟
ولتاژ دادین به سی پی یو ؟
البته فکر نکنم نیازی به ولتاژ باشه تو این فرکانس
نهایتا به 65 میرسه البته تا 73 جا داره!نقل قول:
نه ولتاژ ندادم
نظرتون در مورد کاهش باس و افزایش ضریب به 11 چیه؟
مثلا 260 با 11
خوبه با 11 و 260 هم خوبه fsb اینطوری کمتر میره بالا و استرس وارد بر مین کمتر میشهنقل قول:
شرایط دمایی هم خوبه
میشه راجع به timings table این تب یک کم توضیح بدین. lمتشکرم
cl در واقع مدت زمان درخواست سی پی یو از رم تا رسیدن دیتاها به پین های رم هست همون اولی
دومی فکر کنم مدت زمانی هست که دیتا مورد نظر در رم سطر و ستونش فعال بشه
سومی مدت زمانی که سطر و ستون دیتا غیرفعال بشه
چهارمی مدت زمانی که چیپ حافظه از حالت فعالیت به حالت بیکاری میره
آخری هم مدت زمانی که چیپ فعال میشه تا با سی پی یو ارتباط برقرار کرده و دیتا هارو بگیره
فکر کنم هیمنا باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/QUOTE]
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟
این قسمت اخر که ولتاژ رو 2 نوشته و tRAS رو 18 کرده یعنی چی؟ اگه ولتاژ رم رو 2 بکنم این حالت پیش میاد؟[/QUOTE]نقل قول:
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه
نقل قول:
با تنظیمات این قسمت کاری نداشته باشین اگر افزایش فرکانس رم اونم زیاد باشه شما باید به رم ولتاژ بدین
تایمینگ هم هم میشه به صورت دستی ست کرد هم میشه رو حالت auto گذاشت خودش ست میشه[/QUOTE]
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:
اینایی که شما فرمودین رو میدونم، میخوام بدونم چون مینبرد من تنظیمات تایمینک نداره امکان استفاده از اون رو ندارم؟ پس این جدول برای من کاربرد نداره دیگه... این همه میگفتن P35-DS3L برا اور خوبه این بود...:41:[/QUOTE]نقل قول:
شما رو auto بزارین کافیه خودش موقع اور ست میشه
مگه اینکه بخواین حرفه ای عمل کنین و یک تایمینگ پایین تر بزارین که رو اون پایدار باشه
در ضمن بایوس مین رو هم آپدیت کنید
بایوس رو به اخرین ورژن (F9) اپدیت کردم. من هر جا میگردم نمیتونم تامینگ رو به صورت دستی وارد کنم:13:نقل قول:
میتونی از قسمت های مختلف بایوس از قسمت های مهمش عکس آپلود کنی ؟نقل قول:
به روی چشم، بفرمایید:
شما performance enhance را تغییر بدین احتمالا یک گزینه دیگه باز میشه
سر انجام با هزار بدبختی و سرچ تو گوگل یاااااااااااااااافتم:31: باید Ctrl+F1 میزدم. ولی جالب بود که نه تو بایوس و نه تو دفترچه مادربورد هیچ اشاره ای نشده...:13:نقل قول:
حالا تایمینگ رو رو چند بیارم خوبه؟
الان فکر کنم رمتون رو 1066 کار میکنه
میتونید با cl7 ست گنید
فرکانس مرجع را از 260 بالاتر نمیتونم ببرم چون ناپایدار میشود ضریب nb ,و ht را هم کم کردم -ولتاژ هم دادم ولی باز ناپایدار است و ویندوز بالا نمیآید
حالا سوالم اینست که محدودیت cpu یا مادر برد دارم ؟ کدام را باید عوض کنم
خب فرکانس بالاتر ببرید و ولتاژ رو هم افزایش بدید ببینیم میشه بالاتر رفت یا نهنقل قول:
سلام میشه در مورد چگونگی اورکلاک این پردازنهد توضیح بفرمایید
nb و ht رو که کم کنید نیاز به دادن ولتاژ نیستنقل قول:
الان از 260 با ضریب 15.5 بیشتر میکنید ولتاژ میدین به سی پی یو ؟
4 بار 05.ولت دادم پایدار نشد بیشتر ولتاژ بدهم مشکل ندارد؟:2: