اکانت تست پروکـــسی رو هم بهت دادم تست کن احتمال زیاد سرعتت مثل سرور داخلی بشه.نقل قول:
بعید میدونم شاتل سرور خارجی رو باز بزاره.نقل قول:
Printable View
اکانت تست پروکـــسی رو هم بهت دادم تست کن احتمال زیاد سرعتت مثل سرور داخلی بشه.نقل قول:
بعید میدونم شاتل سرور خارجی رو باز بزاره.نقل قول:
بله، سرور خارج هم شد 1.7 MB/s سرعت دانلودمنقل قول:
دوست عزیز شما این سرعت رو روی آرت 1 دارید؟!نقل قول:
۲ روزه سرعتم اینجوری شده و کم نشده که زیادم شده ! [emoji5]️نقل قول:
قبلش همون ۱ مگ عادی یعنی دانلود ۱۲۰-۱۳۰ بود.
بله سرویس آرت ۱
Sent from my iPhone using Tapatalk
من سرویس آرت ۱ گرفتم الان، تا چه حجمی معمولا میشه دانلود کرد و محدود نشد ؟ اولین باره سرویس نامحدود میگیرم اطلاعاتی ندارم، ممنون میشم راهنمایی کنین.نقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر ببین چی میگننقل قول:
نقل قول:
عجب سرعتی داره ! اونم با این قیمت تازه نامحدود !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا برای منم همون دانلود 1.7 mb\s هستنقل قول:
سلام کسی میتونه برنامه برای کنترل حجم اینترنت معرفی کنه؟ و این برنامه نشون بده که کدوم سرویس ویندوز و اپلکیشن ویندوز حجم بیشتری مصرف میکند.
ممنون.
تا الان چقدر با این سرعت دانلود کردید؟نقل قول:
سلام دوستان یک سوال دارم ممنون میشم جواب بدین
من اینترنت پیشگامان دارم شبی 3 گیگ میتونم دانلود کنم میخوام بیام شاتل
دوستانی که اینترنت حجمی شاتل با شبانه رایگان دارن ایا راضی هستن؟ تا چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرماییند
سلام. 512 حجمی با دانلود شبانه پسر خالم داره استفاده میکنه، این ماه 40 گیگ دانلود کرد محدود شد. سرعتش اومد روی 10 کیلوبایت در ثانیه! اینجوری که شما میگی ماهی 90 گیگی میتونی دانلود کنی و محدود نشی. تازه اون 40 گیگم فکر کنم با محدودیت هم دانلود کرده چند روز. چون من رفتم پیشش شبا نتونستم برم رفتم چک کردم سایت رو دیدم 40 گیگ تا اون موقع دانلود کرده بود تو اون ماه.نقل قول:
موفق باشی
راستش من 2 خط دارم یه 1 مگ نامحدود مخابرات هم دارم بیشتر دانلودام با اونه !نقل قول:
اما با شاتل این 2-3 روز 4 تا 5 گیگ گرفتم با همون سرعت
دوستان وضعیت پینگ شاتل چجوریه ؟ میشه یه Traceroute از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 بذارید ؟ ممنون
چه سرویسی دارید از شاتل؟!نقل قول:
٢. تا دارم آرت ١ با ١٢ مگ مكس هردو هم بدون نويز هستند خط ها، ولي روزا پينگم ١٠٠ الي ١٥٠ هستش، افتضاح بود از بس پيگيري و فرم اس ال اي پر كردم بهترش كردند برام.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
آرت 1 شما روی 12مگ بسته شده؟!نقل قول:
میشه یه عکس از صفحه اول مودم 192.168.1.1 و یه عکس از صفحه پنل کاربری مای شاتل ( با قلم گرفتن اطلاعات شخصیتون) بگیرید بذارید ممنون میشم :n16:
سلام آرت 7 down stream
چند باید باشه؟
سلام دوست عزیز. من امروز رانژه خطم انجام شد و باهام تماس گرفتن و تلفنی سرویس رو فعال کردم. موفق ورود به my.shatel نوشته بود سرعت دریافت 1024 و سرعت ارسال 600 حدودا.نقل قول:
تست سرعت هم گرفتم سرعتم رو همون 120 کبلو بایت دانلود هست. مال شما هنوز روی همون 1.5 مگ در ثانیه است؟
چون پرسیدم ازشون گفت فقط 2و3 روز آزمایشی بود و فعلا حذف شده اون پهنای باند کاملا باز.
سلام دوستان من دانلود شبانه ام بین 25تا 30گیگه الآن اگه 512 بگیرم سرعت دانلود شبانه اش چنده و آیا محدود میشم با 30گیگ دانلود
نه عزیز اومده روی 200 اینا ، همون آرت 1نقل قول:
نه عزیز، 2 تا اینترنت دارم یکی آرت 1 و یکی هم 12 مگ مکس.نقل قول:
سلام دوست عزیز. من الانن توی my.shatel تو تغییر سرویس میرم، ارت 2 رو برام زده همون 36 تومن. یعنی ما به تفاوت ننوشته، علت چیه؟ از شروع سرویسمم از 24 ساعت گذشتهنقل قول:
به نظر من شاتل داره یه پهنای باند اضافه خفن میخره...
برای همین نیاز به یه پول قلمبه داشته که بتونه باهاش نقدینگی لازم برای خرید پهنای باند رو پر کنه و این طرح 12 مگابیت از همینجا اومده... و خیلی جاها هم همونطور که مشا ها گفتین احتمالا در حال حاضر مشکل داره!
ولی اصلا نگران نباشید به زودی پهنای باندشو افزایش میده(با همون نقدینگی ای که به دست اورده) و سرعت دانلود شما هم بهتر میشه...
مطمئن باشید سرعت شبانش هم خیلی خوب خواهد بود ولی چون بعدا ملت طلبکار نشن بهشون گفتن که 128 بیشتر تضمین نمی کنیم :n02:
خلاصه کوفتتون بشه 12 مگ...من خیلی تلاش کردم بگیرم گفتن فقط به مشتریان جدید اختصاص داده میشه:| (احمقانه ترین سیاست ممکن)
پ.ن:تمام نوشته های بالا فقط و فقط حاصل حدسیات من هست و ممکن هست اشتباه باشه...
خدائیش این انصاف هست؟ من ارت 2 هستم . شب که میشه کارهای معمولی رو نمیتونم انجام بدم
سرعت دانلود با نرم افزار میرسه به 3 تا 5 کیلو بایت...
ما که نخواتسمی فیلم دانلود کنیم اما برای 20 مگ دانلود باید این طوری بشه؟!
البته فکر کنم فقط در حد همین حدسیات باقی بمونه !:n02:نقل قول:
2 تا مشکل داره
اول اینکه شاتل هنوز چیزی رو نخریده
چطوره که میاد همچین پهنای باند زیادی رو به فروش میرسونه ؟؟
12 مگ کم نیست !!!
دوم
چون فرض کنید قبل این طرح شاتل چه تعداد مشترک داشت ؟؟؟
بعدش مگه چند درصد از مشترکین جدید هستن که بخوان بیان شاتل ؟؟
حالا تازه این جدیدا هم بیان آیا این 12 رو بخوان یا نخوان !! (( چون دلخواه هست ))
فکر نکنم اینی که گفتید درست باشه
چون پولی که از این روش به دست میاد مگه چقدره ؟
هزینه از هر فرد شاید 120 تا 130 برسه
خودشونو بکشن 100 تا مشترک جدید بهشون اضافه میشه
که میشه 12 میلیون تومان ! که هزینه خرید پهنای باند خیلی بیشتر از این حرفاست !
حالا اگه 100 تا مشترک اضافه بشه -- چون به هر حال با هر طرح قرار باشه 100 تا شرکت اضافه بشه پس بقیه شرکت ها باید تعطیل بشن :n02:
احتمالا شاتل پهنای مورد نظرشو خریده و با این طرح این پهنای باند رو داره به فروش میرسونه
چون دیگه پهنای باند لازم رو داره و میتونه راحت سرعت بالا بده
--------
البته با حرف آخرتون موافقم شدید
اگه قرار باشه به مشترکین جدید 12 مگ بدن پس قدیمیا باید جمع کنن از دوباره ثبت نام کنن ؟؟
من اگه بشه شاید آخر شهریور گرفتم
ولی در صورتی که ارائه بدن !!:n23:
فقط تو شب ؟ یا نه کلا محدود شدید ؟ از اول این دوره چقدر مصرف داشتید ؟نقل قول:
فقط 100 تا مشترک جدید؟؟!!!!بیشتر از 1000 تا شهر در ایران هست دست کم 700 شهر شاتل پشتیبانی داشته باشه تو هر شهر فقط یک کاربر جدید بیاد خیلی بیشتر از اونی میشه که شما گفتیدنقل قول:
من خیلی دست پایین گرفتم مطمئن باشید خیلی بیش از اینها مشترک جدید برای این طرح تابستانشون میاد
ویرایش:
البته مثل اینکه حق با شماست الآن نگاه کردم نمایندگان شاتل در استان ها به 200 نماینده نمی رسه!!!!
سلام. الان من آرت1 دارم که سرعت دانلوم از سرورهای خارجی اومده رو 16کیلوبایت! الان که وسط دوره ست اگه بخوام برم آرت2 تا به وضعیت عادی برگرده باید کل پول آرت2(36تومن) رو بدم؟! چون چیزی که برداشت کردم از گفته هاتون این بود که مابالتفاوتشو میگیرن ولی تا یه مراحلی که از خود پنل شاتل خواستم تغییر سرویس بدم، جلو رفتم، بنظر میومد کل هزینه آرت 2 رو میخواست پرداخت کنی!
بعد با اینکار تاریخ شروع دوره تغییر میکنه؟! و ماه بعد هم دوباره باید هزینه آرت 2 یا مثلا 3 رو بدیم؟
سپاس
نقل قول:
آرت 2 ، سرعت دانلود 3 کیلوبایت بر ثانیه :n29:
آرت 2 ، سرعت دانلود 3.5 کیلوبایت..
جذب مشتری که کاری نداره، هنر نگه داشتنن مشتری هست
پیش بینی من ، افت حتمی مشتریان شاتل هست. انشالله شرکت های جدید در بازار ورود کنند ..تا از جولان شرکت های فعلی جلوگیری شود
شاتل واقعا افتضاح شده
مربطو به 1 ساعت پیش هست عکس
پشتیبانی هم میگه هیچ محدودیتی نداره سرویس شما . اصلا دانلود ی نداشتم که بخواد محدود کنن
نقل قول:
عزیز میشه از قسمت پنل میزان مصرفتون از اول دوره تا امروز رو عکس بگیرید بزارید اینجا
شاتل زودتر از اونی که فکر کنید..به ته جدول سقوط میکنه...
من چند صفحه قبل عرض کردم که افتضاح شده ولی کسی تحویل نگرفت ، حالا داره همین بلا سر بقیه هم میاد .
ولی الان بحث سر اینه که کدوم شرکت میتونه بهتر باشه ؟ دوستم پارس انلاین داره و مثل من قطعی و پایین بودن سرعت رو داره
اره ب همین سادگینقل قول:
واسه چی اونوقت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟