من دیگه سیم همراه اول خارج کردم. چون اینترنت همراه اول به هیچ عنوان پایدار نیست. در حاضر تو گوشیم ایرانسل 4G هست. در ضمن فقط یه نقطه و فقط یه لحظه 4G میشد که تونستم تست بگیرم. فرکانس 2600 که نوشتم دقیقا با کد *#0011* درآوردم.
Printable View
من دیگه سیم همراه اول خارج کردم. چون اینترنت همراه اول به هیچ عنوان پایدار نیست. در حاضر تو گوشیم ایرانسل 4G هست. در ضمن فقط یه نقطه و فقط یه لحظه 4G میشد که تونستم تست بگیرم. فرکانس 2600 که نوشتم دقیقا با کد *#0011* درآوردم.
مصوبه تنظیم مقررات هم 2600 رو تصویب کرده بود در حالت اف دی دینقل قول:
اینترنت به صورت کلی چند روزی هست که کند شده
این کد *#0011* که میگید چه کار میکنه دوستان؟ USSD هستش؟
روی گوشی های سامسونگ وارد منوی سرویس شبکه تلفن میشه که نوع باند و قدرت دقیق سیگنال رو نشون میده.نقل قول:
دوستاننقل قول:
چیزی هم خواستن برای تعویض ؟ هزینه ای میگیرن ؟
آدرس دقیق دارید ؟
6تومن هزینه تعویضشه.نقل قول:
نقل قول:
تعویض سیمکارت نیازمند در دست داشتن کارت ملی و پوکه سیمکارت جهت احراز هویت است
ميدان ونك - خيابان ونك - شماره ۸۸ - برج همراه
یه ساختمان بزرگی نبش کردستان شمال هست ، منظرتون همونه ؟نقل قول:
یا این یکی توی خود ونک هست ؟
من تهران زندگی نمیکنم دوست من و تا بحال به دفتر همراه اول مراجه نکردم.نقل قول:
ادرسش رو فقط از سایت همراه اول براتون گذاشتم و اطلاعات بیشتر از ساختمان و... ندارم.:n02::n16:
آره ؛ یه کم بالاترش هم یه پل هواییه...نقل قول:
دقیقا ساختمان بزرگ نبش کردستان. فروشگاه مرکزی همراه اول.نقل قول:
برای تعویض صاحب خط به همراه کارت ملی مراجعه میکند. پول هم 7000 تومان روی قبض صادر میگردد و شما در دفتر هزینه ای پرداخت نمی کنید.
واالله من دو روز سیم کارت تو گوشیم بود فقط همون دفتر مرکزی 4G شد به علاوه اتوبان نیایش تقاطع یادگار داشتم عبور میکردم. حالا من سمت شرق و جنوب تهران نرفتم ولی چیزی که من دیدم تو تست هام خیلی جاها در تهران هنوز روی EDGE هست. بعضی نقاط تازه GPRS هم میشد که خیلی خنده داره. مکان هایی که نسل سوم بود کافیه یکم گوشی رو تو دستت بالا و پایین کنی همش بین 3G, H+, H, E تغییر میکنه.
در کل همراه اول بدلیل شبکه قدیمی که داره خیلی زمان میبره تا وضعیتش پایدار بشه. به این نکته هم توجه داشته باشید که بدلیل اختلالاتی هم که در آذر ماه برای ارتقای شبکه همراه اول بوجود آمد به گفته مدیرعامل شرکت، توسعه شبکه به نسل های بالاتر بسیار کند و به مرور انجام میگردد.
هنوز که هنوزه همراه اول به 50% پوشش نسل سه در تهران نرسیده رفته سراغ نسل چهار! همه کارهاش همین طوری ناقص و بزن بروییه.... :n27:نقل قول:
یو سیم فقط از ساختمون مرکزی همراه اول میشه خردید؟؟ جای دیگه نداره؟
متاسفانه جایی دنیا اومدیم که همه کارها نمادین هست.نقل قول:
سلام
دوستان یه سوال داشتم که شاید مربوط به این تاپیک نباشه اما ممنون میشم که هر کی اطلاع داره، جوابم رو بده
میشه سیم کارت اعتباری همراه اول 0919 برای کسی که داخل و ساکن تهران نباشه رو خرید؟ (مثلا شیراز باشه)، حتما میخوام 919 باشه که ظاهرا 919 فقط برای تهران هست
داخل سایت همراه اول میشه این کارو انجام داد؟
:n40:
اومدم ونک سیم عوض کنم گفتن فلن تعویض نمیکنیم. به ۹۹۹۰ قبلش زنگ زده بودم گفتن عوض میکنن.اصلا این هماهنگیشون کشته منه
از توی سایت همراه اول باید آدرس تهران بدید فقط ...نقل قول:
می تونید از سایت های فروش سیم کارت متفرقه خرید کنید.
سلام دوستان
فعلاً برای تعویض سیم کارت مراجعه نکنید. در حال حاضر موجودی سیم کارت تمام شده است.
احتمالاً 1 هفته بعد دوباره موجود می شود.
چرا صفر رو که میزنم به 8080 ، دیگه باقیمونده حجم رو نشون نمیده؟
کدش عوض شده؟
دوستان یه آمار میدید که تماس صوتی واتس اپ شما هم روی دیتا 2 ثانیه بعد وصل شدن قطع میشه ؟
الان تماس صوتی کدوم اپیکیشن اندروید عین آدم کار میکنه ؟
وابیر رو که زدن تماس صوتیش رو ترکوندن هیچ کسم گردن نمی گیره. مملکت بی صاحت به همین میگن، که یه اتفاقی میوفته هیچ کس می کردم !
فقط اسکایپ کار میکنه..اونم چون به صورت p2p تماسو برقرار میکنه نمیتونن فیلتر کنن مگر کلا لاگینشو ببندن.نقل قول:
واتس اپ هم قطعه ؟نقل قول:
من الان توی دو تا موبایل کنار هم رو از اینترنت دیتا بهم کال کردم، جواب داد، بدون قطعی ! تا الان 6 دقیقه رو مکالمه است قطع هم نشده.
آره واتس اپ هم قطعه...شما دو تا گوشی رو به یه مودم ADSL وای فای وصل کنی از این به اون یکی تماس اسکایپ بزنی بعد سیم تلفونشو بکنی میبینی که بازم تماس برقراره..این بخاطر اینه که IP به IP برقرار میکنه سر همین نه شنود میشه توسط خارجی ها نه میره سروریو دور بزنه مثل وایبر! سر همین بهترین نرم افزار تماس بوده و خواهد بود..فقط واسه لاگین کردنش وصل میشه به سرور خودش :n06:این چیزاییم که تلویزیون میگه اسکایپم جاسوسیه مثل وایبرو اینا همش دروغه..چیزیو ندوسته متهم میکنن.نقل قول:
این پستا چه ربطی به تاپیک داره؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان آیا این دکل همراه اوله ؟ کسی میدونه این همه تجهیزات چیه که روش نصبه؟
بله همراه اول و نسل ۳ هستنقل قول:
این دکل باید تو مرکز مخابرات نصب باشه؟
نقل قول:
با سیستم استریت ویوو شهرداری تهران هر مکانی را در خیابان ببینید! این هم عکس برج همراه اول در خیابان ونک: برای دیدن عکس بزرگ روی آن کلیلک کنید:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
چرا حجم باقی مانده رو همش برا چند ساعت قبل نشون میده؟
نقل قول:
این دکل توی یک مدرسه نصب شده. اون کوچیکا نسل سه هست؟
ببخشید احیانا شما خرمشهری نیستید؟نقل قول:
یه بار برو توی آفلاین مود بعد 5 دقیق صبر کن ، بعد درخواست حجم باقی مانده بده.نقل قول:
دوستان الان شهرستان سراب ۳ جی بالاخر اوکی شد
سرعت خوبه تا ۷ مگ میاد!!
اما همه چیز نابوده اینیستاگرام بدون شتر شکن خیلی طول میکشه و باز نیمشه!
kik کا نمیکنه!
قضیه چیه
بله خرمشهرمنقل قول:
سلامنقل قول:
خیر
برای ارتباط بین دکل های دیگه ( همپوشانی ) + پوشش دهی حداکثری مشترک استفاده میشه
سرعتش عالیه
تو شیراز جاهایی که H+ سرعت دانلودم ت 850 کیلو بایت رفته کیفیتش هم خوبه
تو تهران که بیشتر جاها آنتن دهی 3G آشغاله و باید گوشی رو مجبور کنم که از 3G استفاده کنه و تو تنظیمات، شبکه رو روی WCDMA Only بزارم.
ولی بعد قطع کردن GPRS آنتن گوشی میپره تا وقتی که دوباره تنظیمات شبکه رو روی GSM/WCDMA Preferred بزارم.
دوستان برای این مشکل چیکار میکنید؟
دوستان 4g جایی اومده؟
Sent from my Sony Z3 Dual
اون که خیلی جاها اومدهنقل قول:
بهتر بپرسید یوسیم اومده ٬ فعلا که همراه اول به وعده اش برای توضیع یوسیم در شهر های دیگه عمل نکرده. همون تهران هم فقط یه جا میده اونم با منت.