نقل قول:بايد GPS و اينترنت گوشيت ترجيحا واي فاي روشن باشن تا محل دقيق خودت و دكلهايي كه نزديكت هستن رو پيدا كنه
و مشخص ميكنه در اون لحظه به كدوم دكل وصل هستي
Printable View
نقل قول:بايد GPS و اينترنت گوشيت ترجيحا واي فاي روشن باشن تا محل دقيق خودت و دكلهايي كه نزديكت هستن رو پيدا كنه
و مشخص ميكنه در اون لحظه به كدوم دكل وصل هستي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تهران.سه راه افسریه
از کجا با برنامه signal finder میشه فهمید .. اون آنتنی که نشون میده 3g هست یا 2g
ایرانسل امروز رسما مجوز خدمات 3g رو دریافت میکنه
امروز رشت ، بوستان ملت 20 ثانیه 3g رو آنلاین کردم 500 تومن شارژم رفت . اما عجب سرعتی داشت :D
جان مادرتون از این خبرهای سیاسی نذارید اینجا طرف هم الکی گندش می کنید!
این تاپیک برای قراردادن سرعت پرسیدن سوالات درباره نسل های جدید و بحث های فنی هست!
ممنون
نقل قول:
حالا من نمیدونم زمان رایتل انقدر جوش نزدن اینا الان چه گیری دارن نمیدنم !
شما مثل اینکه یادت رفته کجا داری زندگی میکنی! اگه نخوان، مجوز و وزیر و ... کشکن.نقل قول:
فعلا مایه رو ندادن بدن همه چی عوض میشه نگران نباشید.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
واسه اونم دلیل آوردن که :نقل قول:
جلیلی تصریح کرد: درست است که مدت انحصار رایتل به سر آمده است اما تعداد مشترکان رایتل در این مدت آنچنان قابل توجه نبود که قلمرو این دغدغه در سطح ملی و تمامی نقاط جمهوری اسلامی مطرح باشد. اینکه یکباره تعداد مشترکان دارای پهنای بالای با تلفنهای هوشمند زیاد شوند، موضوع نیاز به حوصله، تدقیق، کارشناسی و اخذ تصویب پیوست فرهنگی آن در شورای عالی فضای مجازی دارد.عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی افزود: معتقدم اگرچه توسعه نسلهای بالاتر موبایل در گستره ملی میتواند یک تهدید جدی باشد اما فرصت خوبی نیز برای توسعه شبکه ملی اطلاعات نیز هست منوط به اینکه با تدبیر و نه از روی احساس و عجله با آن برخورد شود. این روش که بخواهیم به محض اتمام انحصار رایتل، راه را برای اپراتورهای بزرگ دیگر باز کنیم، از نظر فرهنگی به صلاح نیست.
اين حرف مام ديروز زديم سريع پاكش كردن قبول كنيد كه سهم هركس داده بشه صدايي در نمياد همانطور كه سالها امثال بابك ز بدرن سر و صدا خوردن و آشاميدننقل قول:
جناب مخبر چرا چپ و راست پست های خبری که گذاشته میشه رو پاک میکنی! نکنه واسه پست های خبری هم باید پیوست فرهنگی بگیریم!!!!
دوستان لطفا حاشیه سازی نکنید. اجازه بدید تاپیک در مسیر اصلی خودش حرکت کنه.
اقایون رایتلی و همراه اولی جا موندن حالا ببینید از چه درهایی وارد میشننقل قول:
دوست عزیز اینا حاشیه سازی نیست حقایق موجوده و بصورت موثق با لینک خبرش گذاشته میشه و کاملا" هم با ماهیت وجودی این تاپیک مرتبطه. همه چیز که تست سرعت و پینگ و . . . نیست!نقل قول:
نقل قول:
حالا کلا من میگم دردشون چیه ! منظور اینه هرچی اپلیکیشن تماس هست رو امثال viber line ,...... روی نسل 3 فیلتر کنن؟ :n13: بابا نسل 3 فقط اینترنت هست دیگه ملت همون اینترنت رو تو خونه هاشونم دارن با فیلتر شکن ها ی آآآآس ! بیرونم که کسی توی پیاده رو یا توی ماشینش اصلا حوصله ور رفتن با گوشی نداره یا تو خونشه یا مثلا جایی مهمونی ! درد جای دیگست دوستان اشاره داشتن
از قبل هم گفتم نسل 3 واسه من یکی یعنی پناه بردن به اینترنت وقتی توی جاده ای دانشگاهی یا مثلا روستایی شهری هستی که دیگه اینترنت خودت در دسترس نیست !!!! که ماشاله رایتل خیلی جاها هم آنتن نداره اصلا همین خواسته هم فراهم نیست که گفتیم با امدن ایرانسل حل میشه که اینم توی پوشش دهی میخواد مثل رایتل رفتار کنه انگار جاده و روستا ها کشک
دوستم خونشون یه جاییه که کلا موبایل آنتن نمیده ! نه همراه اول نه ایرانسل.ولی میگه از 14 مرداد که ایرانسل آزمایشی نسل 3 رو شروع کرده وقتی 3G رو روشن میکنه 3 خط آنتن داره ولی هنوزم رو 2G آنتن ندارن اصلا!!!!
دلیلش چیه؟ یعنی فرکانس 2100 که ایرانسل داره نسل 3 رو روش میده قویتره و قدرت نفوذ و برد بیشتری داره؟
به اون دوستی که میگه جو ندید، دوست عزیز این جو دادن نیست این واقعیته.نقل قول:
جای "شبکه ملی اطلاعات" رو با اینترنت حلال عوض کنید و دوباره بخونیید،
سیاست یعنی پشت واژه قایم شدن.
کامنت های اینجا رو یه نگاه بندازید.
هرچی فرکگانس بره بالا قدرتش زیادنقل قول:
میشه ولی در عئوض برد سیگنال ها کم میشه
چرا مود شبکه دایم بین H و H+ سوییچ میشه؟
ایرانسل الان شبکش HSPA+ یا DC-HSPA+؟ البته اگه از نوع دوم باشه مطمئناً از اطلاعات شبکه ای که داخل گوشی میزنه نمیشه فهمید.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
وزیر ارتباطات اعلام کرد
نسل سوم بدون تماس تصویری ارایه میشود/ مسایل اخلاقی در اولویت ماست
اقا اگه کسی میدونه بگه افسریه هم تحت پوشش 3g هست
خوشم میاد که وزیر ارتباطات خودشو میزنه به اون راه :n02:نقل قول:
اینا که خیلی وقته تماس تصویریو زدن ترکوندن. الان مشکل اصلیشون با دیتای پر سرعت روی موبایله که در کنارش همه امکانات دیگه هم میسر خواهد بود.
اخه نه اینکه مردم تا حالا اینترنت نداشتن و اصلا" نمیدونن اینترنت پرسرعت چیه فقط روی موبایل و غیر وای فای اگه باشه مشکل ساز میشه!
ما تماس تصویری نخواستیم بخدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه اینترنت با کیفیت و سرعت بالا و ارزان قیمت میخواهیم!!
حالا اینا هی دم از این میزنن که اینترنتش هم مشکل ایجاد میکنه و ....
حداقل باید کاری کنن که سرعت اینترنت ملی بالا باشه!
واقعا چرا نمیخوان کاری کنن که با این محدودیت هایی که قراره بزارن سرعت اینترنت ملی رو باز بزارن؟؟
کار 3g به کجا کشید قرار بود اول شهریور بیاد؟
در ضمن تماس تصویری رو با تانگو هم میشه برقرار کرد:n02:
نقل قول:
اتفاقاً لازم داریم بخدا !!
والا بخدا مای که تو شهر غریب زندگی میکنیم (برای خیلی هامون هست این امر) تماس تصویری با خانواده و دوستان نعمتیه و همینطور مکالمه ارزون ....
ولی این آقایون در اشتباهند (بهتره بگم نمی فهمند) ! چون حتی با سرعت 128 با کیفیت هم میشه تماس تصویری مناسب داشت ....
اسکایپ نرم افزاریه که خودش بسته به سرعت طرفین تنطیم میکنه کیفیت تماس تصویری رو !! برای یه تماس تصویری با کیفیت بالا (ولی نه HD ) حداکثر 512 کیلوبیت کافیه ..... برای تماس تصویری با کیفیت HD هم همونطور که دوستان صفحات قبل گفتن 1 مگ کفایت میکنه و براحتی میشه برقار کرد مکالمه تصویری رو!!
از اون ور هم که چیلتر کردن سرورهای وایبر و اسکایپ و واتس اپ و وی چت هزینش ماهی 5000 تومنه !! :n09:
خب الان حرف حساب این آقایون چیه؟ یا اصلا نباید بدن اینترنت نسل سوم رو یا دیگه این قرتی بازی معنی نداره ... وقتی با همون 128 هم میشه مکالمه تصویری داشت دیگه این دلقک بازی ها چیه
طرف چه سوالی از مکارم شیرازی پرسیده که اینطور جواب داده! سوالو دیدید؟ (البته اگه سوالی که دوست عزیز در پستشون گذاشتن واقعی باشه!)
متاسفانه خیلی از مردم بی نهایت پست هستند!
آره.اونایی که سوال پرسیدن یجوری پرسیدن که اونطوری که میخوان جواب بگیرن.
و البته ایت الله مکارم همینجوری بدون تحقیق، Mark all کردن و گفتن حرام اندر حرام [emoji53]
من فکر میکنم این قضیه بهترین امتحان برای قضاوت کردن درباره دولت تدبیر وامیده. خیلی مهمه ببینم آخر این قضیه چه میشه.
فرستاده شده از C6802ِ من با Tapatalk
دوستان عزیز اینقدر جمله اینترنت ملی را به کار نبرید کلا این جمله مشکل داره شما ها تکرار نکنید...
تماس تصویری که کلا تو دنیا دیگه با اینترنت مرسوم هست ! شما با نرمافزار های رایگان الان که اسماشونم همه میدونن راحت میتونی تماس تصویری داشته باشی ! مشکل اینجاست که میخوان اینم نشه حتی :n26: :n02: یه نرم افزار فک کنم بدن خودشون آخر که تماس تصویری رو اتومات شطرنجی کنه و فقط چهره رو تشخیص بده اونم فقط چشمارو نشون بده :n13:نقل قول:
من واقعا نمیدونم اینا چرا انقد رو تماس تصویری مانور میدن و انقد بهش حساسن!! تماس تصویری الان 14 دقت کنید 14 ساله که تو دنیای اینترنت مرسوم شده و حتی تو ایرانم استفاده میشه!نقل قول:
من خودم یادمه 10 سال پیش تو یاهو با اینترنت Dial Up تماس تصویری برقرار کرده بودم :n02: همین الان صد ها برنامه ی رایگان وجود داره که به راحتی میشه باهاشون تماس تصویری داشت!
الان خود مخابرات اینترنت میده با اسم اولترا بدون نیاز به هیچگونه کارت دانشجویی، کارت وکالت، مجوز یا هر چیز دیگه ای!! سرعت دانلودش 1مگابایت بر ثانیه هست ( 8 مگابیت ) تازه دانلود شبانه رایگان هم داره، یعنی اگه مشکلی پیش نیاد تو یه شب تو ساعات رایگان راحت میشه 20 گیگ دانلود داشت! در حالی که ایرانسل همین 20 گیگ رو رو نسل 2 با قیمت 20.000 تومان میده!
من یه ماه پیش رفتم اینترنت 4 مگابیت بگیرم کارم دو دقیقه بیشتر طول نکشید، یه فرم داد گفت شماره تلفن با آدرس رو بنویس تمام!! نه کارت دانشجویی! نه کارت طلبگی! نه وکالت! حتی کپی کارت ملی اینا هم نخواست!
الانم با بهترین سرعت و بدون هیچ دردسری اینترنت دارم سرعت دانلودم همیشه رو 500 تو این یه ماه هم تو ساعات رایگان 300 گیگ دانلود داشتم اینم عکسش:
محتوای مخفی: عکس
شما خودتون حساب کنید اگه این 300 گیگ رو با ایرانسل دانلود میکردم هزینه ش سر به فلک میکشید در حالی که با اینترنت خونگی رایگان در اومده واسم!
اینا رو نوشتم تا بگم با این شرایطی که الان وجود داره واقعا دلیل این همه سخت گیری به ایرانسل چیه؟ شما اگه راست میگین و هدف ـتون واقعا فرهنگ سازی هست خب همه ی اینا رو در نظر داشته باشید چرا فقط گیر دادین به ایرانسل؟
دوست عزیز میشه بگی مشکلش چیه؟نقل قول:
چون اینترنت از بهم پیوستن شبکه های داخلی کشور ها به وجود آمده،نقل قول:
و با مفهوم ملی بودن در تناقض است، به عنوان مثال هیچ کشور نمی تواند ادعا کند مالک اینترنت هست.
میتونم بپرسم از کجا و چند اینترنت ۴ مگ گرفتی؟نقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من کاری به مالکیت و ....ـ ندارم.نقل قول:
اصل بحثم , محتوا و پهنای باند اینترانت ملی هست که چرا با وجود این ظرفیتی که داره به ملت نمیدن؟! و حداقل بتونیم از سایت های داخل که اکثرشون رو سرور های ایرانی پیاده شدن با سرعت بالا (و بدون محدودیت) دانلود کنیم ؟!!:n27:
این همه مسئولین و (مراجع) فتوا صادر میکنن که اینترنت نسل 3 و تماس تصویریش مشکل دارن وحرام است و..... خب یه بار شد بگن ما اینترانت به اصطلاح ملی با سرعت بالا رو این بستر که هیچ مشکلی نداره به ملت بدیم؟؟!
اینا کلا با مردم مشکل دارن.نمیدونم چرا این کار را رو میکنن.زورکی که نمیشه به بهشت رفت.اصلا من دلم میخاد برم جهنم اقایون مشکلی دارن.نقل قول:
اینترنت مخفف interconnected Networks است یعنی شبکه های بهم پیوسته جهانی ... حالا شما میتوانید بیان کنید اینترنت ملی ؟ اصلا این جمله معنی و مفهوم دارد ؟ چندین سال قبل زمان شروع این پروژه یک نفر در مجلس این کلمه را به اشتباه به زبان آورد ... بهتره بیان کنیم شبکه اطلاعات ملی یا همان اینترانت ملی ...نقل قول:
.درسته..موافقم با حرف شمانقل قول:
=====================
منظور دیگه ای از حرف شما در پست قبلی برداشت کردم:n16:
جوابتون رو در این پست دادم:
دوستان خواهشا مباحث adsl رو توی تاپیک خودشون مطرح کنید،بنده این تاپیک رو مشترک هستم و وقتی پستی زده میشه برام ایمیل میاد خوب نیست موضوعی غیر تاپیک اینجا مطرح شه
ممنون از همه:n16: