کسی میدونه فارانت شبانه رایگان داره؟
Printable View
کسی میدونه فارانت شبانه رایگان داره؟
اگه توو ساعات رایگان پینگ خراب بشه من حرفی ندارم. ولی از ظهر؟ اونم فقط بعضی روزها؟ جانه خودم بعضی از شبها اصن پینگ و سرعت دانلود افت نمیکنه. خیلی از شبها هم میکنه. مشکل زیادی با تایم رایگان ندارم. ولی دوازده ساعت تایم رایگان یعنی ۱۲ ساعت نت بیکیفیت. قبول دانلود میکنیم. ولی بعضی وقتا مث امروز توو تایم غیررایگان وضع اینترنت چندین برابر بدتر از تایم رایگان میشه.نقل قول:
فردا پسفردا یه اکانت دیگه میگیرم ازشون یه طلایی ۱۲۸ میندازم روش خودمو راحت میکنم. این یه مگ الماس هم واسه دانلود. فقط احتمال نداره که بگن یدونه بیشتر نمیشه ساخت؟ ینی بشون بگم من یدونه اکانت دارم یا نگم؟
شایدم اصن یه لوله سه متری گرفتم رفتم فارا
با سلام
شماره تلفن راصد عوض شده:
061-3301 هستش
الان هم منم 2 مگ اماس دارم و سرعت دانلود از ساعت 7 عصر تا الان ثابت روی 250 هست و بعضی وقتها سرعتش بالا و پایین میشه
ما که راضی هستیم هر چی باشه بهتر از رفاتک درب و داغونه که فقط پول میگیرن و بس
با تشکر.
دستت درد نکنه:n16:. پ چرا اینا نمیرن شمارهای که رو دکلهاشون هست رو تغییر بدن؟ ملت اوسکل میشن خو . آره سرعت دانلودش خوبه. خودشونم گفتن طرح الماس واسه کسایی که دانلود شبانه دارن خوبه. ولی چرا پینگ توو ساعات غیررایگان بعضیوقتا داغون میشه مشکل منه.نقل قول:
شما رفاتک هم رفتی داغون بود؟ بعد برگشتی راصد یه کارشناس فرستادن مشکل حل شد؟ من چرا همش فک میکنم مشکل شما دخلی به آی اس پیها نداشته؟:n02:
آخه خیلیها الان رفاتک دارن و راضیان.
به عنوان مثال امروز تا الان که خوب بوده به حمدالله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره تا اونجایی که من میدونم. برای اینکه مطمئن بشی زنگ بزن بپرس.نقل قول:
کسانی که از راصد سرویس دارن مشکل تایم اوت یا پینگ دارن یه رادیوی دیگه از تو اسکن لیست انتخاب کنن شاید درست شه .منم پینگم چند روز اخیر میرفت روی 3000 دکل رو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم.شما هم تست کنید.
راصد یه مگ سرویس الماس. ساعت ۱۹:۴۰ ===> رایگان
result/4269259326] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
خیلی هم عالی. این خوب بودن هم باعث میشه ما یقه راصد رو بگیریم وقتی نت خراب میشه:n02:
موقعی که خراب میشه. خرابیش اگه از دکل باشه با یه چنج دکل درست میشه. من از دوتا دکل میگرفتم الان یکی دیگه هم پیدا میکنه شده سه تا. پیش اومده که با عوض کردن دکل درست شده. یه موقع هم کلا داغونه. مثل دیروز کلا با هر دکل تست میکردم داغون بود. یه موقع مث امروز که اوکی شده حتی توو ساعات رایگان و الان که پیک مصرفه بازم خوبه. هی ما میگیم شیر فلکه اینترنت دست خودشونه باور نمیکنید:n37:نقل قول:
راصد یه مگ الماس ساعت ۲۱:۱۰ ====> ساعت پیک مصرف
result/4269437512] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
الان کیفیت نت مثل طرح طلایی خوبه. نترکه دوسش داریم.
اون بالا رفتن پینگ که به خاطر دکله از این جهته که یوزراش پهنای باند زیادی استفاده میکنن تواناییش کم میشه دیگه نمیتونه بقیه رو تامین کنه برای همین با دکل دیگه اوکی میشه.البته منظور تغییر دکل هست نه تغییر رادیو .مثلا من اون وقتی که پینگم بالا بود با دوتا رادیو که روی یه دکل بودن پینگ بالا بود ولی با دکل دیگه نه .باید مطمئن باشی اون رادیوهایی که بهشون وصل میشی مال یک دکل نباشن ولی اون وقتی که روی همه دکل ها اینطور باشه یعنی مشکل سراسریه .الانم کلا زیرساخت داره یه کارایی میکنه نت همه شرکتا پوکیده من خودم دو سه نمونه دارم همشون با هم میترکن .خود شرکت بعیده یه همچین کاری بکنه .ممکنه گاهی پهنای باند رو کم و زیاد کنه اما اینکه پینگ رو بترکونه غیر ممکنه یعنی دلیلی برای این کار وجود نداره مگر اینکه نوعی سرگرمی باشه براشون:n02:نقل قول:
با سلام
برادر خوبم اینکه چرا رفاتک خوب نیس این هست که:
1 هفته فقط باید برین و بیاین تا اکانت شما رو وصل کنند
کارشناسشون میاد و رادیو رو میچرخونه و ککش هم نمیگزه که ساختمون جلوشه
وقتی که شروع به دانلود میکنی سرعتش بیشتر از 130 تا نمیره 2 مگو میگم
هر چیم به شون گفتم بیان درستش کنن محلی نمیذاشتند و میگفتند خودت به کارشناسمون زنگ بزن
تازه شما 10 گیگ هم داری داخل پنل کاربری هم که میشوی نمیدانی چقدر و چه مقدار استفاده نموده ای
برا همین برگشتم به راصد و تا زنگ زدم بهشون جنگی امدن و درستش کردن
رفاتک ادمی و میخواد که تحملش زیاد باشه که من اونش نیستم
با تشکر از شما
خداوند یار و نگهدارتان باد
راصد یه مگ راصد. ساعت ۱۲:7 شب .... رایگان
باو تایماوتاش زیاد شدن. نمیشه بازی کرد:n24:
قبول دارم. نظم و انضباطی که راصد داره رو هیچ شرکت وایرلسی توو اهواز نداره.نقل قول:
اینجوری نیست که دستشون باشه مثلا پینگ خراب بدن سرعت دانلود خوب یا لود پیج رو کند کنن یا ... به خیلی چیزا بستگی داره کلا کیفیت نت. مثلا ممکنه واسه صرفهجویی یه موقع تصمیم بگیره سرعت دانلودها رو کم کنه. ولی پینگ بهتر شه. کلا صبا کردنی نی:n02:نقل قول:
یه مگ الماس راصد. ساعت ۲:08 صبح ===> رایگان
دستش هم درد نکنه. کاش همینطور بمونه:n02:
what a good day (night) :n31:
امشب تایماوتاش بیشتر شده. :n30::n14:
این فارا طرف ما فقط یه سیگنال میگیره ازش اونم طرفا ۷۰ ۸۰ تویه سرچ چندتا فارا میاد ولی سیگنال لحظهای نمیگیره.نقل قول:
سایت فارا چیه؟ اون که تو صفحه چهاره بالا نمیاد
faraisp.irنقل قول:
گاهی بالا میاد گاهی هم نمیاد.فکر نکنم سایت دیگه ای داشته باشه
اون 80 رو اگر میتونی بهش کانکت شی یه مدت زیر نظر بگیر ببین سی سی کیو ثابت میمونه یا نه اگه اوکی بود یه اکانت تست بگیر یا 5000 تومن بده یه 128 یه گیگ بردار یه مدت استفاده کن
مشکل اینجاست که اگه رادیو رو جوری تنظیم کنم که فارا رو بگیره، سیگنالم از راصد میره بد میشه. ینی اگه بخوام تغییر بدم جهت آنتن رو دیگه باید از فارا بگیرم. به نظرم طرح طلایی راصد واسه گیم آنلاین بهترین گزینه هست فعلا. ولی حتما فارا رو باید امتحان کنم. الان راصد باز چندتا چندتا تایماوت میده طرح الماس. ولی دانلودش خوبه.نقل قول:
یه مگ راصد طرح الماس ساعت 12:15
تایماوتاش فعلا برطرف شده:n20:
ویرایش: به محض اینکه دکمه ارسال پاسخ رو زدم تایماوتاش شروع شد. در نتیجه دفه بعد گزارش نمیدم :n37::n23:
اگه دانلود نداری و بیشتر اهل بازی هستی برو از تپش سرویس بگیر
تپش اصلا دانلود شبانه نداره. یه ۱۰ ۱۵ گیگ دانلود در ماه رو باید داشته باشم. از کجا باید به راصد بگیم یه سرویس بزاره با ۵-۶ ساعت دانلود رایگان؟نقل قول:
یه مشکلی هم دارم با تپش اینه که سیگنال لحظهای هنوز نتونستم ازش بگیرم. ینی تو سرچ میاد ولی سیگنال نمیده که وصل بشم به دکل.
اگه بتونم فارا و تپش رو همزمان بگیرم خیلی خوب میشه. فارا واسه دانلود تپش هم واسه گیم. ولی الماس راصد خو زیره چهل و خوردهای هزارتومن نداره :n03:
اين حدود 5 شب هست که سرعت دانلود فارانت دقیقا" از ساعت 2 شب به زیر 10 کیلوبایت افت پیدا میکنه.ممنون میشم اونایی که فارانت دارند بگند که طی شبهای گذشته چنین مشکلی داشتند یا نه؟
من قبل از ساعت 2 شب سرعتم تا 300 هم میرسه ولی به محض اینکه ساعت 2 شد بین 2 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت در نوسان میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد.البته با اونها تماس گرفتم متاسفانه پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و کلا" شبها نیستن.صبح باهاشون تماس گرفتم گفتن یک عکس از سرعت دانلود بگیر و به ایمیلی که بعدا" بهت میدیم بفرست.
طی چند روز اخیر یه مشکلاتی داشته اما این مشکلی که شما فرمودی برای من نبوده.نقل قول:
راستی روی کدوم کشور هستی ؟ من روی استرالیا بودم که تقریبا فرکانساش کاملا اما روی کانادا گذاشتم یه سری دکل جدید از فارا و راصد و اذرخش اومد برام با سیگنال بسیار عالی که حتی توی کامپلین تست هم نمیومدن .بهتره اگر اشنایی داری با کانفیگ یه بار روی کانادا هم سرچ کنی .فقط روی بقیه کشورها نزاری که اگه قفل شد مجبوری ریست فکتوری کنی.نقل قول:
iman تو روی کانادا تست کردی ببینی چیز جدیدی برات میاد یا نه ؟
کشورم رو استرالیاست. مشکلم اینجاست که همون دکلی که رو استرالیا میگیرم رو رو کمپلین تست میزارم بهم سیگنال لحظهای نمیده. ینی توو سرچ میاد ولی نمیتونم بهش وصل بشم. کلا توو کامپلین یه عالمه دکل پیدا میکنه ولی سیگنال لحظهای بهم نمیده حتی همون دکلی که رو استرالیا بهش وصل میشم. کانادا رو تست میکنم شاید فرجی شد.نقل قول:
امریکا رو هم تست کن
الان راصد توو ساعات غیررایگان پینگش شده ۱۸۰ با تایماوت زیاد. پریشب نهایت کیفیت رو توو ساعات رایگان داشت. دیشب هم به نسبت خوب بود. الان توو غیررایگان اینجوری خراب شده. stable نیست اصلا
رو کانادا هم سیگنال لحظهای از تپش نگرفت و فارا نگرفت. ولی از دکل راصد فرقی نکرد. مث همون استرالیا. البته من هنوز رادیو رو به نیت تپش نچرخوندم. این ماه که تموم شد میرم توو کارش ببینیم چی میشه
6 درجه زاویه هم دردسریههااا:n02::n05:
تست کردم. یکی از آلفانت، سه تا تپش، یه راصد داد. از تپش و آلفا سیگنال لحظهای نگرفت. البته اگه رادیو رو بچرخونم فک کنم از تپش بتونم سیگنال بگیرم. ولی من الان چک کردم دیدم توو همین دو سه روز بیشتر از ده گیگ receive داشتم. دانلود نمیکنم زیاد ولی کلا حجم مصرفیم بالاست.نقل قول:
رفتنم به تپش مشروط به سیگنال گرفتن همزمان از فارانت است:n06: داستانی شده:n41:
راصد هم همچنان داره چندتا چندتا تایماوت میده
اولین کاری که باید بکنید اینه که جای دقیق و جهت دکل های هر شرکتی رو بلد باشید بعد روی سیگنال کمتر کنید
طرف ما ساختمون بلند هست. فرهنگشهریم فاصلمون با کیانپارس و مرکز شهر که اکثر دکلها اونجاست زیاده. بعد واسه سیگنال من خیلی آروم رادیو رو ۳۸۰ درجه میچرخونم. ینی یه سیگنال از توو سرچ پیدا میکنم بعد بهش وصل میشم بعد رادیو رو میرم تکون میدم که ببینم سیگنال لحظهای میگیره یا نه. که تا الان غیر از راصد یه فارا گرفته با سیگنال ۷۰ تا ۸۰ :n30:نقل قول:
دکلهای راصد توو شهرکدانشگاه به ما نزدیکه
پ.ن: راصد همچنان داغونه. با این وضعیت شب کابوسواری را برای راصدیهای عزیز پیشبینی میکنم.
میگم. من گزاشتمش رو آمریکا الان دیگه نمیتون تغییر بدم کشور رو؟ چی شده؟ چیکار کنم؟
اونایی که نانوبیم دارن. حواستون باشه firmware رو به 5.5.8 آپگرید نکنید. توو فروم ubnt دیدم کاربرا نوشته بودن که کپلین تست واستون حذف میشه اگه 5.5.8 کنید.
راصد یه دکل داره. آخر آی پیش 22:13 هست. اگه کسی پیدا کرد این رو لطفا آی پی کاملش رو بزاره اینجا مرسی:n03:
با سلام
اقا چرا راصد اینجوری شده؟
صفحات رو به زور باز میکنه
سرعت دانلود هم که روی 30 تا 40 و کمتر در چرخشه
دیروز که خیلی عالی بود ولی امشب واویلایی داریم با این راصد
ساعات رایگان رو میگم که سرعتش به شدت اومده پایین
زیرا من از ساعات غیر رایگان استفاده ای نمیکنم چون شب تا صبح بیدارم و از 7 صبح میخوابم تا 7 عصر و اینجوری هم خیلی خوش میگذره.
با تشکر
آقا من میخوام کشور رو بزارم رو همون استرالیا. چه کنم؟ دکلی که اینجا میگیرم سیگنالش بالاست. یه حسی میگفت کشور رو نزار رو بلاد کفر، گوش نکردم:n02::n31::n41:
آره داغون شده. ولی سرعت دانلودم از تورنت الان طرفا هشتاد و پنجه با یه مگ راصد. با دانلود منجر بطرفا همون ۱۲۰ه. من فقط شبهایی که کیفیت خوبه بیدارم. شبهایی که خوب نیست میزارم توو دانلود و میخوابم.نقل قول:
پ.ن: بعد فک کنم میگن یه هورمونی چیزی هست لازمه واسه بدن، توو طول شب فقط ترشح میشه. بهتره شبها یه نیمساعت بخوابی:n02: البته ارادهی آهنین میخواد بعد نیمساعت از خواب پاشی:n31:
دانلود از سرورهای خارجی واقعا وحشتنک وحشتناک شده و سرعت دانلود از انها روی 20 تا 25 میچرخه
ولی برعکسش دانلود از سرورهای داخل ایران با بهترین سرعت ممکنه انجام میشه
و در اخر بگم خدا چکار کنه این زیرساختو که این اینترنت ذغالی رو هم از ما دریغ میکنه
خدا ازشون نگذره و هر چی حقوق میگیرند از گلویشان پایین نره و خرج دوا و درمونشون بشه
والا دیگه ذله شدیم با این اینترنت
حاضر بودیم توی 1 کشود افریقایی بدنیا میامدیم و این همه زجر نمیکشیدیم
اون سروری که سرعت شما از اون رویه ۲۰ ۲۵ هست رو بدبد ماها تست کنیم. ببینیم مشکل کلی هست یا نه.نقل قول:
اون اشخاص هم خودشون حقوق بده هستند:n02: