مرسی دوست عزیز راستش من خیلی برند ها و هدفون ها رو تست کردم فقط باید cowon i9 بگیرم ببینم چیه البته e2 دارم ولی باش خیلی نمیشه کاری کرد در مورد ایرفون و هدفونم تا الان cx300 eo830 ep650 با یه مدل nc sony داشتم ! راستش یه چیز خیلی بهتر ار اینا میخوام
Printable View
مرسی دوست عزیز راستش من خیلی برند ها و هدفون ها رو تست کردم فقط باید cowon i9 بگیرم ببینم چیه البته e2 دارم ولی باش خیلی نمیشه کاری کرد در مورد ایرفون و هدفونم تا الان cx300 eo830 ep650 با یه مدل nc sony داشتم ! راستش یه چیز خیلی بهتر ار اینا میخوام
نقل قول:
دوست عزیز ممنون که به پست من توجه کردی
من در مرحله اول یه کارت صدای Sound Blaster X-Fi Surround اکسترنال دارم که به لپتاپ وصل میکنم (USB) بعد کارت صوت رو با کابل اپتیکال (
Toslink)وصل میکنم به یه دیکودر دیجیتال قابل حمل اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار این دیکودر رمزگشایی (DECODE) صدای Dolby Sourround 5.1 و Dts هست.
هدفون به خروجی این دیکودر دیجیتال وصل میشه .
هدفونی که همراه این دیکودر بوده HQ 1500 کریتیو بوده - (در یک پک)
مشخصات دیکودر و هدفون توی پست ۲۲۶۴ هست.
خوب حالا من میخوام یه هدفون جدید جانشین این هدفون قدیمی کنم.
ممنون
میدونم دیکود یعنی چی ولی معنی عبارت"برای دیکودینگ میخوام " رو نفهمیدم بودم که الان منظورت رو گرفتم.
این به کارت میاد؟!کد:http://us.store.creative.com/Aurvana-XFi/M/B000V5QAYE.htm
برای یه موارد معمولی موسیقی یه هدفون مناسب .چی معرفی میکنید که توی حرکت و دویدن هم از گوش در نیاد و شفافیت مهم ترین چیزه برام.حجم صداش رو نمیخوام .چون زیاد موزیک رو بلند گوش نمیکنم.
اگر از اینایی باشه که پشت سر میوفته یا زیاد گنده مونده هم نیستن باشه که دیگه بهتر.
رنج قیمت هم تا 70
من یه مدل کریتیو مدل air دیدم فکر کنم خوب باشه برای کاره شما قیمتشم نمیدونم چقدره
سلام نظرتون راجع به AKG K321 چیه؟
برای ipod touch میخواستم.
سلام
یه هدفون معمولی می خوام بگیرم.خیلی مصرف موسیقی ندارم.گوش میدم ولی حرفه ای نه.
از اینایی که مثه مال موبایله نمی خوام.قیمتش هم ماکزیمم 20 باشه.
میتونید معرفی کنید؟
crative EP-550 چطوره؟
سلام
دنبال یک هدفون in ear هستم که وضوح صدای عالی داشته باشه
ممنون
سلام دوستان عزیز من پلیرم j3 دارم میخوام ، براش یه in ear phone با باس و قدرت تفکیک بالا بخرم، همه جور موسیقی گوش میدم(آخه برام مفهوم مهمه تا...) فقط تو صدای بالا قاطی نکنه تا 100 تومن+-15 بودجه دارم از راهنمائیتون ممنون میشم کمکم کنید
خوبه اگه از نظره مالی مشکلی نداری بگیر ولی bass اش شاید راضیت نکنه ولی خوبه در کلنقل قول:
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:41 PM ----------
تا چه قیمتی باشهنقل قول:
60 هزار توماننقل قول:
فصد تبلیغ ندارم ولی چیزی که شما میخوای دقیقا اینجاست":نقل قول:
سایت ایفون دات ای ار
اینجاش:
forums/thread23991.html
اگه میخوای از ایران بگیری باید بینه sony . akg . creative انتخاب کنی ! زنهیسرم که هیچی !نقل قول:
creative aurvana خیلی خوبه وضوحش ولی bass اش کنترل شدستنقل قول:
و من خودم این 2 »دل akg رو تست کردم وضوحشون خیلی خوب بود
اینم 50 تا 60 تومنه k321
k340 که این قیمتش فکر کنم بیشتر از 100 تومنه فکر 110 20 هستش
نقل قول:
ممنون از پاسختون
بالاخره کریتیو یا AKG
محصولات سونی(زیر 100 تومان)در چه وضعیتی اند؟
باز هم میگم وضوح صدا ، باس زیر خوب و همینطور تفکیک پذیری بالا خیلی واسم مهمه
:20:جواب منم بدید لطفانقل قول:
به نظر من سونی انتخابیه واست ...نقل قول:
از یه طرف تفکیکش خوبه و از یه طرف بیس خیلی مناسب و منطقی (در عین حال دل نشینه)
اینا پیشنهاد میکنم.......
ex85
ex300
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
مخلصیم مجتی جان...نقل قول:
یعنی از اینا یی نمیخوای که تو گوشت فرو میره ... درسته؟
خوب تو مدلای سونی و کریتیو میتونی از بین دلای ارزون قیمتش انتخاب کنی ....
برو تو شاپینگ سایت هر کدو از برندها ... و مدلایی که شرایط بالا رو داشت انتخاب کن .... زنگ بزن نمایندگیهای تهران یا شهرتون ببین دارن یا نه ....
تو این رنج هدفون ها رو گوشی چندان توفیر کیفیتی نسبت به هم ندارند...
نقل قول:
شما خودتون از سونی استفاده می کنید؟
شما گفتی با 60 تومن اگه بخوای بیشتر بدی یعنی تا 100 تومن سونی فقط میتونی ex300 بگیری که 80 تومنه و ex500 هم به قیمت شما نمیخوره 120 تا 130 هستش پس فقط ex300 از سونی میتونی بگیری که اونم من تست نکردم تا حالا ببینم چه جوریه و احتمال میدم خوب باشه فقط db اش یکم پایینه که اونم زیاد مهم نیست شاید همون db 105 اش بهتر از db های بیشتر باشهنقل قول:
اینجا رو ببینکد:http://kamancomputer.com/products_detail.asp?type=12&id=367&tab=2&color=B
خوب باید ببینیم امتحانش رو پس داده؟نقل قول:
اره من برهه زمانی از سونی استفاده کردم ... و شناخت نسبتا خوبی روی جنس صداش دارم ....نقل قول:
میشه بفرمایید الان از چه برندی استفاده می کنید؟نقل قول:
نظر دوستان را در مورد این دو هدفون می خواستم بدونم
MDR-EX300 و MDR-EX500
من از ex35 استفاده کردم و شناخت نسبتا خوبی روی کارای سونی ....نقل قول:
جنس صدای یک برند چیزیست که سازنده سعی میکنه در تمام کاراش اون اصالت رو حفظ بکنه .....
خوب از ایران میخوام بگیرم و فرقی نمیکنه برام که چه برندی باشه اگه میشه چند مدل رو برام بنویسید تا روشون تحیق کنم
همچنان منتظر جواب هستم....نقل قول:
ex500 چون توان ورودیش بیشتره جنسه بدنش المینیوم هست تو ریویو ها امتیازش بیشتره شده یکم قیمتش بیشتره !
ولی من بودم ex300 میگیرفتم چون تفاوت قیمتشون اندازه تفاوت هاشون نیست البته باید تست بشن چون صدا سلیقه ای هست من خودم الان موندم چی بگیرم !
سلام به همگی.
جدیدا یه مسئله ای برام پیش اومده گفتم این جا بگم :
من یه Creative HQ 1400 داشتم ... برای موبایل چند روز پیش یه A4tech از این نقره ای ها گرفتم 10 تومن :11:
با توجه به این که هدفن Creative رو سی و خورده ای گرفته بودم به نظرم این A4tech 10 صداش با اون برابره ...(حتی شاید کمی بهتره :18:)
البته توجه داشته باشید که A4tech Earphone هست و قبلی خیر ...
به نظرتون چرا این طوریه ؟
شما چی میخواستی ؟نقل قول:
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
دوست عزیز شما داری ایرفون رو با هدفون مقایسه میکنی :18: :31:نقل قول:
خوب معلومه ایرفون اونم سطح پایینش از هدفون میتونه بهتر باشه شما ep630 creative بگیر ببینم اون a4tech حرفی برای گفتن داره یا یه هدفونه a4tech بگیر ببین کریتیو بهتره یا a4
کاملا طبیعیه ! و خودتون جوابه خودتون ور دادید در اخر
البته توجه داشته باشید که A4tech Earphone هست و قبلی خیر ...
ممنون ... درسته ولی من با توجه به اختلاف قیمت ها انتظارم این طوری نبود ...نقل قول:
دوست عزیز شما داری ایرفون رو با هدفون مقایسه میکنی
خوب معلومه ایرفون اونم سطح پایینش از هدفون میتونه بهتر باشه شما ep630 creative بگیر ببینم اون a4tech حرفی برای گفتن داره یا یه هدفونه a4tech بگیر ببین کریتیو بهتره یا a4
کاملا طبیعیه ! و خودتون جوابه خودتون ور دادید در اخر
موفق باشید.
دوست عزیز fabio montari من یه هدفون داخل گوش میخواستم که باس و قدرت تفکیک بالا داشته باشه برای Cowon j3 ممنون میشم چند مدل برام بزاری بودجم هم تا 100 حالا یه خورده بالا پائین مهم نیست فقط خوب جواب بده رو پلیرم مخصوصا اینکه 29 میلی وات خروجی رو تحمل کنه
بالاخره موندم از محصولات سونی استفاده کنم یا سن هایزر
نمی دونم پول زیاد بدم یعنی اینکه جنس خوب خریدم!
:41:
دوستان میشه من را کمک کنید من یک هدفون بلوتوثی میخوام برای آیپاد تاچ از هدفون های فیلیپس خیلی خوشم میاد نظر شما درباره ی SHB6000/28 چیه؟تو ایران گیر میاد؟
سن هایسرو ولش کن مثلا کودوم مدلو میخوای بگیری مثلا cx300 حتما دیدی همه میگن خوبه ولی من دارم خودم البته نسخه 2 شو کلا اب درد نمیخوره تازه من از دبی گرفتم از اینجا بخوای بگیری یا قلابیه یا قیمتش خیلی بالاست اصلا به این بحث ها توجه نکن مدله دیگه هم بخوای بگیری یا گیرت نمیاد یا تقلبیه ! پس برا خودت دردسر درست نکن سمته محصولاتی مثل سونی و akg بری بهتره من خودمم میخوام سونی xb40ex بگیرم !نقل قول:
قدرت باس و تفکیک بخوای شاید سونی خوب باشه البته akg هم خوبه ولی bass اشو دوست ندارم ولی نمیدونم شما منظرتون چه جور bass ای هست و تفکیکه akg ها کلا خوبه اگه تهرانی میتونی بری پایتخت با یه کم اصرار به مغازه دار تست کنی akg ها رو در مورد سونی هم فکر کنم ex500 خوب باشه اگه bass خوب و تفکیک عالی میخوای البته سونی فکر کنم تست نداشته باشه در مورد خروجی هم 29 وات چیزی برای این ایرفون های رده متوسط نیست که نگرا واتش نباشنقل قول:
کلا میتونی از تو ایران از برنده sony . akg . creative راحت خرید کنی برند های دیگه گیر نمیان که گیرم بیان خیلی گرونن البته من مدل bose رو پایتخت دیدم ولی اصلا نمیدونم چیه مدلش فقط مارکش bose بود
به نظرم اینا میتونن خوب باشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AKG 340 قیمتش 120 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AKG 330 قیمت 90 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sony ex500 قیمت 125 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] sony ex300 قیمت 75 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم مخصوص bass هست و تو نقد ها ازش تعریف شده ولی فکر نکنم به کارت بیاد eb40ex قیمت 80 تومن
دوستان الان کی AKG داره و ازش استفاده میکنه . میخوام بدونم مدل K321 خوبه ؟؟؟؟؟ جایی دیدم فکر کنم 55 تومن بود !! برام بیس خوب و وضوح عالی مهمه . ممنون .
fabio montari عزیر ممنونم از بین اینها یکی رو انتخاب میکنم و بهت میگم که تائیدش کنی
اینو فکر کنم چند نفر از بچه های همین جا داشتن میتونی تو پایتخت هم تست کنی
کسی میدونه کجا MDR-XB40EX داره تو پایتخت نبود ! :41:
یه هدفون میخوام تو مایه های 30 تومن تا 40 تومن هم مشکلی نیست :20:
همچنین یه ایرفون هم تو مایه های 30 تومن تا 40 تومن هم معرفی کنید :20:
ممنون :31:
دوستان كسي از ايرفون JVC مدل HA-FX35 استفاده كرده ؟ چطوره ؟ به نظرتون اين بهتره يا كريتيوex-35
fabio montari این هدفون رو من تو سایتدیدم یه سریزن ببین به دردت میخوره یا نه؟کد:http://www.kamancomputer.com/products_detail.asp?type=12&id=345&color=B
اگه درباره marshmallow خوردنی سوال میپرسیدی جواب بهتری میتونستم بدم ولی درباره هدفون های به این نام JVC متاسفانه اطلاعات کافی ندارم. خوشبختانه تو نت نظر های زیادی از خریدار های این مدل میشه پیدا کرد.مثل نمونه زیرنقل قول:
نمیدونم ایران قیمتش رو ولی به قیمت 10 دلاری خارج به نظر خیلی می ارزه تو این محدوده قیمت راحترین مدل داخل گوش هست. و اصلا آزار نمیده و به خوبی ایزوله میکنه و گزینه خوبی برای استفاده برای ورزش و مسافرت و تحرک هستش.کد:http://reviews.jvc.com/8611/142/marshmallow-inner-ear-headphones-ha-fx35-reviews/reviews.htm
هدفون: MDR-XD200 و ایرفون EP 830نقل قول: