آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟
Printable View
آقا شرمنده يه سوال پيش پا افتاده دارم (نميتونستم ٢٤٠ صفحه رو بگردم) . ميخوام بدونم اين --- تو مشهد آنتن ميده؟
سلام دوستان چند روز پیش باکس iClass خودم رو به کسی دادم و امروز یه Denay STB270DOLBY گرفتم. به لحاظ کیفیت تصویر هیچ فرقی ندارن و منو ها هم دقیقا همون اینترفیسه ولی یه چند تا منو بیشتر داره و منو ها هم ترنسپرنت میشه! و حتی درصد اونروهم میشه تعیین کرد که جلوه خوبی داده! در قبلی وقتی فایل رکورد شده رو اجرا میکردی دائما صدا وتصویر نا هماهنگ میشد و تصویر هم گه گاه شطرنجی، که تو این مدل این ایراد رو نداره! تایم شیفت هم داره و موقع رکورد کانال های هم فرکانس رو میشه دید. تایمر هم با قابلیت برنامه ریزی داره که قبلی نداشت و به لحاظ ساپورت فورمت کاملا یکی هستند.iClass خروجی اپتیکال داشت ولی این SPDIF داره.
نقل قول:
کار خوبی کردی که تجربه مربوط به این دستگاه رو هم در اختیار دوستان قرار دادی !
دوست عزیز درمورد مدل 323 دنای چی میدونی ؟ و سوال دیگه اینکه کانال های هم فرکانس شامل چه کانالهایی میشه که در حال رکورد یک کانال بشه کانال دیگه رو مشاهده کرد ؟
و اینکه کدوم مدل از دنای میتونه فایلهای MKV رو با بیت ریت بالا پخش کنه؟
پروویژن که گاها بدون صدا فیلم ضبط میکرد.
خواهش میکنم این یک وظیفه اس.نقل قول:
همه چی داره فقط تا سایز 720x580 فکر کنم خروجی میده و HDMI هم نداره و در کل HD نیست. اطلاعاتم هم فقط در حد تحقیق هستش و استفاده نکردم.فکر کنم 1 تا 8 با همه و رو یک فرکانسن.
همه مدلها غیر از همین 323. البته همین مدلی که گرفتم با ساپورت دالبی (هنوز تست نکردم و این ادعای سازندس) پخش میکنه.
نه تا الان که استفاده کردم ضبط و تایم شیفت بدون مشکل هستن.
منم مدل 236hd دارم . آیا بعضا برای شما هم no signal میاد. در قسمت اینفو کیفیت ، رو چنده برای من بین 85 و 77 و 68 و خیلی کم 0 در حال نوسان. لطفا در مورد سیگنال مقداری اطلاعات بده.نقل قول:
به نظرت چیپ ست اینها چطوره.
سوال من انقدر سخته كه كسي جواب نميده؟نقل قول:
دوست عزیز مطمئن ترین راه تماس با روابط عمومی صدا و سیمای شهر خودتونه. ضمنا شما می تونید توی تاپیک یا اینترنت ، مشهد رو سرچ کنید. یا توی گوگل بنویسید مشهد ----t یا پخش دیجیتالنقل قول:
نه من آنتن هوایی واقعا داغون وصل کردم بین 60 تا 68 درصد سیگنال دارم و حتی یک پرش هم تو این مدت نداشتم که با مدل قبلی یعنی iClass حدود 20 درصد سیگنال فرق داره و کمتره ولی اون با آنتن مگنتی بود و پاور آنتن هم روشن بود و گه گداری (خیلی خیلی کم که با این نوع آنتن در پشت پنجره طبیعیه) هم تصویر میبرید. الان من پاور آنتن رو خاموش کردم و هیچ مشگلی هم ندارم.نقل قول:
شما از چه نوع آنتنی استفاده میکنی؟
عموما همه این برندهای موجود به لحاظ چیپ یکین قبلا هم گفته بودم و دوستان بهشون بر خورد!!! ولی بد نیست وقتی فول اچ دی رو دیکد میکنه دیگه حله!
ورژن جدید (2.7)نرم افزار بلوسنس بالاخره آمد :
دوستان اگر نمی تونند آپگرید کنند نام فایل را به BLUSENS_T14.AP تغییر دهندکد:http://www.saamabusiness.com/
ظاهرا هنوز مشکل زیرنویس وفایلهای wmv حل نشده
شهر خودم كه تهرانه. برا يه موردي ميخوام بدونم آنتن ميده يا نه. جستجو هم كردم تو اينترنت ، چيزي گيرم نيومده!نقل قول:
سلام بر دوستان عزيز .
كمك كنيد ... فوري در خريد دي وي بي
در حال حاضر بهترين دي وي بي موجود در بازار چه مدليه ؟ قيمت مهم نيست
يادم مياد قبلا پروويژن بهترين بود .
متاسفانه من دوبار از مغازه دنای 236 اچ دی گرفتم و دوبارشم مشکل دار از آب دراومد . و نهایتا مرجوع کردم و یدونه مارشال 885 برداشتم از نظر دریافت و ری کورد خوبه یک شبکه رو پخش می کنه و دیگریو ضبط می کنه فقط مشکل سر پلیرش که فقط برای برنامه های ضبط شده خودش خوبه اما اگر کسی می دونه دقیقا چه فرمتی رو پخش می کنه کمک کنه.
مارشال 885 چه فرمتهایی رو پخش می کنه. ظاهرا avi dat رو که مبتلا به هست پخش نمی کنه.کسانی که اطلاع دقیق دارن ، کمک کنن
سلام دوستان . من یه سوالی برام پیش اومده
میخواستم ببینم این ریسیور های م.ا.ه.و.ا.ر.ه که روش نوشته --- میشه باهاش کانالای خودمونو به صورت دیجیتال گرفت ؟ استار ست هستش اما مدلشو دقیق الان نمیدونم . پشتش یدونه Input هم داره که سیم آنتن میشه بهش وصل کرد
همه یکی هستند و فقط تو امکانات متفاوت هستن. البته بعضی هم ایراداتی دارن شما باید امکانات مورد نظرت رو اول مشخص کنی. من دنای 270 دالبی گرفتم کاملا راضیم کرد همه امکانات مورد نیاز من رو هم داره ولی مثلا یک ایراد داره و اون اینه که برق بره و بیاد خودش روشن میشه!نقل قول:
فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.نقل قول:
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
دوستان دقت کردید شبکه استانی EPG داره ؟؟!!! البته دستگاه من حروف رو از آخر به اول میزنه!
البته اگه منو ها فارسی باشه درسته!
چک کردم دو تا برنامه نوشته همیشه همونه
کسی درباره فرمت های قابل اجرا روی مارشال اطلاعاتی نداره
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
[/QUOTE]
اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه
[/QUOTE]
اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه [/QUOTE]
نه خدا رو شکر این مدل که من گرفتم این مشکلات رو نداره. راستی مارشال هم مشکل روشن شد رو بعد از اتصال برق داره؟
خواستم یک راهنمایی دوستانه کنم.
آن هم اینکه میان تمامی این USB های --- -T که برای پخش در تلویزیون تبلیغ می شود بهترینی که من امتحان کردم WERTOX DV-10 هست.از ITECH و ایکس ویژن مادیران و پرویژن و ... بهتر است .
ممنون دوست عزیزنقل قول:
لطفا دلیل این پیشنهاد دوستانه را هم مطرح کنید . گویا مدیریت این سایت ، خیلی از بحث ها رو تبلیغی میدونن !!
از چه نظر بهتر هستش؟ البته من این مارک رو سرچ کردم و گویا مثل بقیه مارکها ، پدر و مادری ندارد !!!!!!!
واسه منم كه پروويژن هست همين مشكل روشن شدن رو داره!:41:نقل قول:
اره منم ديدم!:27:نقل قول:
نقل قول:
هر گونه بحث و نظر درباره D -V -B ها در سایت پی سی ورلد ممنوع است:31::31::31::31:
بهترین ----T رو که برنامه ها هم با اون ضبط بشه معرفی کنید=تا حداکثر قیمت 150T معرفی کنید ممنون میشم
توضیح: من خودم برنامه های ایران رو زیاد نمیبینم و برای پدرم میخوام کادو ببرم در ضمن به 5000 LED TV SAMSUNG بخوره
خواهشا یک مارکی رو معرفی کنید که خودتون هم استفاده کرده باشید و این گیرنده های دیجیتال رو از کجا میشه خرید؟؟؟
توی میدون توپخونه تهران پره. اقسام مارک و مدل. بلوسنس فکر کنم خوب باشه.قیمتشم حدود 75.
خسته شدم بس که این صفحات رو بال و پایین کردم!!!یکی بگه کلآ چند مدل و داریم و با چه امکاناتی؟؟چه مدلی هنگی نداره؟؟وچه مدلی کمترین افت کیفیت و سیگنال رو داره؟؟؟خودم هم چند مدل دیدم که در زیر میگزارم را ببینید و معایبش رو بگید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] </SPAN> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----T free-to-air reception. :
NEC Japan CHipset:
MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.["]Digital Set Top Box[/URL]
----T free-to-air reception. :
NEC Japan CHipset:
MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.
فروش گيرنده ديجيتال تلويزيوني T-7+ HD Provision STB (Set Top Box
پرويژن Provision T-7 HD -------------------------- قيمت: 85 هزار تومان (يك سال گارانتي تعويض)
كين مدياتك Keen High Mediatech---------------------- قيمت: 145 هزار تومان (يك سال گارانتي)
جم SiMA- DP02 ------------------------------------------- قيمت: 90 هزار تومان (يك سال گارانتي)
اكس ويژن X.Vision XDVB-121 -------------------------- قيمت: 74 هزار تومان (يك سال گارانتي)
گيرنده تلويزيون ديجيتال سان ويژن
ميلاد جاننقل قول:
همه اين مدل ها 90% كيفيت متوسطي دارن. بنابراين يه مدلي بگير كه گارانتي خوبي داشته باشه
من به شما با اطمينان ميگم xvision فعلا بهترين گارانتي و كيفيت رو داره ميده و قيمتش هم از همه بهتره
اگر USB هم بخواي برات مجاني مياره. تو وبلاگ maadiran.mihanblog.com kوشته اينارو
دیروز رفتم و یک دونه بلوسنس گرفتم و کادو دادم به پدرم ولی نمیدونم چرا هر چی تو منو دستگاه گشتم برای درصد تصویر چیزی نبود!!!این دستگاه در صد کیفیت پخش رو نشون میده یا نه؟؟ در ضمن چرا IRIB 2 نیستش؟؟ و کلآ برای برنامه های ایران همین هم زیادیه!!!در کل کیفیت خوبی داره
یه سوال: همه دستگاه ها برای عوض کردن شبکه 2 ثانیه تلف میکنند یا نه؟؟؟و چرا این دستگاه درصد پخش نداره؟!؟
در ضمن من 90 تومان دادم براش!!گران که نخریدم؟؟؟
درصد تلويزيون ؟ منظورت قدرت گيرندگي هست؟نقل قول:
بله تا 3 ثانيه طبيعي هست و همه گيرنده ها همين قدر زمان مي برن
يه مقدار گرون خريدي
دستگاه هاي ارزون تر با همين كيفيت هم هستن
در مورد درصد پخش: نميدونم. خيلي عجيبهى!!!
احتمالا بالای کنترل شما دکمه info رو دارید با این دکمه درصد سیگنال و درصد پخش مشخص میشه. اگر درست بود تشکر یادت نره.نقل قول:
سلام
این پرو ویژن زیرنویس فارسی نشون میده ؟
SRT , SUB .
در ضمن فرمت MKV رو هم پخش میکنه ؟
ممنون .
با کابل hdmi خریدی؟نقل قول:
در ضمن سئوال بسیار مهم . اینکه اگه محتویات یک دی وی دی رو توش بریزی - زیرنویس بودنش مهم نیست- پخش میکنه .نقل قول:
ممنون میشوم ار دوستان تجربه دارند کمک کنند .
بله دقیقآ !!ولی چرا اینقدر درصد پخش رو کلی نشون میده ؟!!؟و با یک آنتن قراضه که هیچی در حالت آنالوگ نمیگرفت 68 درصد دارمنقل قول:
بلوسنس T14 رو 75 قیمت دارین ؟ میشه آدرس یا تلفنی از فروشگاه بدین؟نقل قول:
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستان برای پروویژن دو امکان جدید فعال شد
1 - ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر
2 - تایم شیفت : مثلا اگه یک دفعه کاری براتون پیش بیاد که مجبور بشید برید بیرون ، کلید تایم شیفت رو میزنید و وقتی برگشتید ، از اونجایی که برنامه رو ندید براتون نمایش می ده.
سلام . ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر تو فريمور جديده . اگر اين طوره بي زحمت براي دانلود فريمور جديد رو لينك مي كنيد.نقل قول:
بدینوسیله میخواستم از شرکت فولاد رایانه تشکر کنم . دستگاه پرویژن t7 خرابم رو بردم نمایندگی بدون هیچگونه سوالی برام تعویض کردند
شرکت ال جی تلویزیون های ال ای دی خود را مجهز به تیونر دیجیتال داخلی کرد سری led 5400
سلام
من ايكس ويژن دارم. فرمت فايلهاي ضبط شده توسط اين دستگاه trp هست. يكي از دوستان ميگفت همه ستاپ باكس ها به اين فرمت ضبط ميكنه و عوض كردن دستگاه مشكلمو حل نميكنه.
مشكل من اينه كه فرمت trp فقط توسط برنامه tmpgenc با صدا كانورت ميشه كه اين برنامه هم بين صدا و تصوير فاصله ميندازه . . اين فاصله هم با audio gap correction درست نميشه. وبلاگ ماديران پيشنهاد داده بود كه فيلمهاي بلند رو به تكه هاي كوچك تقسيم كنيم تا مشكل حل شه كه بازم نشد.
برنامه vlc هم بدون صدا كانورت ميكنه.
چه بايد كرد؟ دوستان روشي براي تبديل اين فايلها به صورت صحيح معرفي كنند.؟
سلامنقل قول:
یه برنامه هست به اسم Handbrake ، رایگان هم هست و می تونه فایل هات را تبدیل کنه ، ولی فرمت های خروجیش محدوده ، لینک دانلودش را هم با یه سرچ می تونی بدست بیاری ، یکی دو مگ هم بیش تر نیست .
سلام
شما تست كرديد؟
فاصله صدا و تصوير رفع ميشه؟
خبر فوري ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
بچه هاي كرجي 6 تا كانال ديگه رو هم با سينگال بسيار قوي (94 درصد ) مي تونيد بگيريد . يعني الان شده 14 شبكه روي گيرنده هاي ديجيتال تو كرح .
زود باشيد از اول شبكه هاتون رو سرچ كنيد .