سلام دوست عزیز.مرسی از اینکه فارسی نوشتین !!!!نقل قول:
age momkene amoozeshe hak kardane k800 ro ham benevisid
اصول هک کردن گوشیها شبیه به هم هست و فقط فایلها فرق میکنه.شما کار با برنامه Setoollite رو یاد بگیری تمومه.
سلام دوست عزیز.مرسی از اینکه فارسی نوشتین !!!!نقل قول:
age momkene amoozeshe hak kardane k800 ro ham benevisid
اصول هک کردن گوشیها شبیه به هم هست و فقط فایلها فرق میکنه.شما کار با برنامه Setoollite رو یاد بگیری تمومه.
ببخشید بخاطر اینکه صفحات تاپیک زیاده من یکم گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم ، من K750 دارم سریال چنجه میخوام منو هاشو عوض کنم باید چیکار کنم ؟:
1- جدید ترین نرم افزار چیه؟
2-چغدر خطرناکه واسه گوشی ؟
3-یه موقع دوربینش یا چیزایه دیگش به مشکل بر نمی خوره؟
در کل چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
تغییر منوی گوشی ربطی به سریال نداره.شما میتونی خیلی راحت و سریع توسط برنامه Setool2lite اینکار رو انجام بدی.فایل PDF آموزششی رو از تاپیک مربوطه بگیر.خیلی قشنگ توضیح داده.نقل قول:
ببخشید بخاطر اینکه صفحات تاپیک زیاده من یکم گیج شدم نمیدونم باید چیکار کنم ، من K750 دارم سریال چنجه میخوام منو هاشو عوض کنم باید چیکار کنم ؟:
1- جدید ترین نرم افزار چیه؟
2-چغدر خطرناکه واسه گوشی ؟
3-یه موقع دوربینش یا چیزایه دیگش به مشکل بر نمی خوره؟
در کل چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟
ممنون میشم راهنمایی کنین.
ممنون از راهنمایی شما:10::40:نقل قول:
جنابان اساتيد امر سلام!
من يه سوآل دارم. چه توري با setool ميشه فزاي sms رو تو k750 زياد كرد؟ ببخشيد ديگه 225 سفهه رو نميتونم بخونم.
برای افزایش فضای sms کارهای زیر رو بکنید.
یک فایل متنی با نام pref_store.txt بسازید.متن داخلش رو tpa/ قرار بدید. حالا باید این فایل در مسیر /ifs/settings/messaging/ قرار بگیره.
یعنی یک فولدر به نام ifs بسازید.داخل این فولدر یک فولدر به نام settings ساخته و در داخل این فولدر نیز یک فولدر دیگر به نام messaging بسازید.فایل pref_store.txt رو در این فولدر کپی کنید.حالا به فولدر ifs برگردید.روی ایکن این فولدر کلیک راست کنید از منوی send to گزینه zipped(comperessd)folder را انتخاب کنید تا یک فایل zip ساخته بشه.حالا این فایل zip رو در قسمت MISC Files برنامه Setool2lite قرار بدید و دکمه FLASH رو بزنید.
با اینکار حجم sms هاتون زیاد میشه ولی sms های قبلیتون پاک میشه.سعی کنید قبلش با برنامه My Phone Explorer از sms هاتون بک آپ بگیرید.
واي خداي من! چه كمك بزرگي كردي جناب ايمان! خدا عمرت بده. 1000 مرتبه شكر. دستت درد نكنه.
يه سوآل ديگه. يه گوشي ديگه هست كه w810 و R4CE012 متسفانه هيچ پچي براش پيدا نكردم. شما چيزي سراق داري؟ تو تاپيك پچ ها هم چيزي نبود.
ببينم ميشه همين هركت رو (فزايش اسمس) رو اين گوشي انجام داد؟
خيلي ممنون.
سلام پسر شجاع:31:نقل قول:
افزایش ظرفیت sms فقط روی k750,w800,w700 جواب میده.
پس بیخیال.
موفق باشید:11:
میگ یه سوال دیگه
ببخشید شما تا حالا درایور دور بین یاصدا رو تو k750 عوض کردین ؟ میخواستم ببینیم درایوری هست که اگه نسب کنم با الانش فرق اساسی کنه؟
اگه درایور خفنی سراق داریم بزارین و اگه ممکنه روش نسبش تو نرم افزار setool2lt رو هم بزارین
این برای درایو صدا:نقل قول:
این هم برای درایو دوربین:کد:http://shamspour.persiangig.com/k750/Acoustic_RaKisTa_%20MonsterBass.zip
فقط کافیه با setool2Lite آپلودشون کنی رو گوشی.کد:http://shamspour.persiangig.com/k750/Camera_Sarmad%205.8.zip
خودم مسیرهاشو درست کردم.
موفق باشید:11:
من که گوشیم w800 و cid 36 با چه برنامه ای باید کار کنم(فلش) setool lite ساپورت نمیکنه
شما با فار منیجر کار کن.از همه برنامه ها بهتره.نقل قول:
تو صفحات اول این تاپیک بطور مفصل آموزشش هست.
دستت درد نکنه دمت گرمنقل قول:
سلام
من گوشيم w800 هست
با فار فضاي sms اون رو افزايش دادم البته چند تا پچ هم بهش زدم ، ولي حالا يه مشكل پيدا كرده : هنگامي كه sms ميفرستم گوشي رست ميشه ، از اساتيد ميخام مشكل من رو حل كنند.
تشكر
پچهایی رو که نصب کردی remove کن.نقل قول:
اگه مشکل حل نشد فایل مربوط به افزایش sms رو یه حالت قبلی یعنی smsdata/ برگردون.اگه بازم درست نشد باید main رو روی گوشی فلش کنی.
ضمنا پچها رو دونه به دونه remove کن تا بفهمی کدومش مشکل داره.
خواهش میکنم قابل شما رو نداشت:46:نقل قول:
با سلام
با setool2Lite xs میشه تمام کار هایی که با فار انجام میشه رو انجام داد؟؟!!
بله میشهنقل قول:
ولی کارکردن با فار خیلی راحتتر هست.
سلامنقل قول:
با setool2Lite نمیشه cid زیر 49 رو هک کرد
سلام گوشی من k750 بود و بعد از اینکه دادم تعمیر گاه برام تبدیل به w800 کرد . من برنامه setool2lite107 را دانلود کردم و از گوشیم log گرفتم و این را به من داد
ChipID:8040,EMP protocol:0301
PHONE IS RED RETAIL PRODUCT
FLASH CID detected:49
Speed:921600
Flash ID check:200D
Flash props sent ok
OTP LOCKED:1 CID:49 PAF:1 IMEI:35570501488784 CERT:RED
FLASH CID:49 COLOR:RED
MAPP CXC article: R1BC002 prgCXC1250092_EU_1_CA
MAPP CXC version: R1BC002
Language Package:EMEA_6
CDA article: CDA123456/123
CDA version: R2A
Default article: cxc1250093
Default version: R1BC002
Operator: 000-00
USERCODE:0000
Elapsed:2 secs.
می خواستم ببینم میتونم گوشی رو هک کنم یا نه و از آموزش هایی که دانلود کردم میگفتند که گوشی هایی که فایل ریست آنها db2020 باشد می شود آنها رو هک کرد اگه میشه یه توضیحی بدید چون من هر چی که از گوشی log گرفتم چنین چیزی ندیدم(db2020 ) با تشکر
الان بشین با خیال راحت هکش کن.نقل قول:
راستی رجیستر اصلی هم کردی؟اگه جواب مثبته با خیال راحتتر هکش کن.:46:
ولی مسئولیتش با خودت:27:
بابا چی هکش کن رفتم از GDFS بک آپ بگیرم یه ارور داد و الان دیگه گوشی روشن نمیشه اگه میشه یک کمکنقل قول:
بیرون ببرم برام درست میکنن یا اینکه نه گوشی بی گوشی:18::18::18::41::41::41::41:
کمککککککککککککککککککککککک کککک
حتما یه جای کار اشتباه کردی دیگه.نقل قول:
یه فایل رو گوشیت آپلود کن.مثلا درایو صدا به احتمال زیاد روشن میشه.
اگه میشه دقیق تر توضیح بدی که دوباره گند کاری نشه ممنون
درایور صدارو دارم
(بعد از اینکه دیگه گوشی روشن نشد من از گوشی log گرفتم ولی ارور داد can not loader )
نگفتی فایل ریست چیه
اگه با setool کار میکنی بهتره یه نگاه به تاپیک زیر بندازی:نقل قول:
ضمنا فایل ریست یه فایل هست که برنامه ازش برای روشن کردن گوشی استفاده میکنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=155769
از كدام فايل main و وروشش چه جوري هست ؟ و آيا با فار ميشه اين كار رو كرد؟نقل قول:
باید از main ای استفاده کنی که الان رو گوشیت هست.نقل قول:
با فار هم میشه ولی اگه با ++xs و یا setoolLite استفاده کنی راحتتر میشه اینکار رو کرد.
آموزششم اینجا هست:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
فایل ریست R2a003_cxc1326738
از کجا بگیرم
شما اگر یکم توی انجمن می گشتید پیدا می کردیدنقل قول:
تاپیک فایل های rest
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=156664
اقا چرا بچه مردم رو می پیچونیننقل قول:
اقا شما گوشیت رو به ستول وصل کن و بدون اینکه چیزی انتخاب کنی و فایلی بزاری دکمه فلش رو بزن وقتی کار گوشی تموم شد گوشیت روشن میشه
اگه نشد به احتمال زیاد گند زدی به gdfs که باید بدی بیرون برات بزنن البته بایذ طرف وارد باشه ویلا بر می داره گوشیت رو فلش کلی می کنه
من مي خواهم گوشي K750 رو به W800 تبديل كنم و ظرفيت اس ام اس
رو هم زياد كنم ولي ديدم هر كي دفعه اول انجام داده گند زده
حالا هر كي بلده به من پيغام خصوصي بده بيارم پيشش برام درست كنه
البته از خجالتش در ميام (من تهران هستم)
مرگ من تو این بنده خدا رو پیچوندی یا مننقل قول:
چرااااااااااااااااااااا نیرنگ
من گوشی رو فلش نکردم و دادم بیرون برام درست کردن
آخش.....
آقا دعوا نکنین هر دو نیرنگ کردین .....
مشکل ما که حل شد !!!!!!!!
یه سوالم داشتم اگه فایل رست را برای اون گوشی نداشته باشیم چی میشه و در ضمن برای فلش کردم مگه لازم نیست چند تا فایل را add کنیم.(bin zip)
اول اینجا رو بخون شاید خودت موفق بشی.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=185160
در برنامه Setool2lite برای اکثر برنامه ها فایل rest موجوده. اگر نباشه گوشی شما روشن نمیشه(فقط گوشیهای db2010 Cid49 نیاز به فایل rest دارند).اگر فایل rest میخوای به تاپیک مربوطه برو.نقل قول:
یه سوالم داشتم اگه فایل رست را برای اون گوشی نداشته باشیم چی میشه و در ضمن برای فلش کردم مگه لازم نیست چند تا فایل را add کنیم.(bin zip)
برای فلش کردن هم باید فایلهای main و Fs با پسوند Bin یا fbn/mbn رو در قسمت Files اضافه کنیم و فایل کاستوم با پسوند zip هم در قسمت Misc Files
نقل قول:
(حالا اینایی که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟!!!):5::31::31::31::27:
بابا شوخی کردم از کجا میشه این فایل ها رو دانلود کرد ممنون:10: :11:
ايمان جان قبلا خونده بودم ولي ديدم به ريسكش نميارزه
كارم عجله اي بود حوصله ور رفتن با گوشي رو نداشتم
حالا دادم يكي از بچه ها برام درست كرد هم تبديل كرد
هم ظرفيت اس ام اس رو افزايش داد هم سريال اصلي كرد و ...
فقط يك مشكل اصلي كه من به همين خاطر ميخواستم گوشيم رو
تبديل كنم حل نشد
نميدونم اس ام اس فرستادن K750 رو با W810 يا K800 يا W550 وحتي K510 مقايسه كرديد
موقع ارسال اس ام اس رو صفحه يك تولبار مياد كه اس ام اس ارسال ميشه
و ديگه هيچ كاري با گوشي نميشه كرد ولي تو بقيه مدل ها اس ام اس ميره تو
اوت باكس خودش ارسال ميشه و شما به بقيه كارهاتون ميرسيد
كسي ميتونه اين مشكل رو حل كنه
(آخرين فريمور W800 هم جواب نداد)
کلوپ فریمور سایتنقل قول:
(حالا اینایی که گفتی یعنی چه؟؟؟؟؟؟!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا شوخی کردم از کجا میشه این فایل ها رو دانلود کرد ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت iprotebe.cz
سایت topse.ru
و ...