224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد:n02:
Printable View
224 صفحه شکم صابون زدید که چی بشه
جی تی ای سن اندریاس خوب بود روون اجرا میشد:n02:
کی گفته 2015، فوقش 3-4 ماه دیگه میاد:n01:نقل قول:
Core I7 4770kنقل قول:
R9 290X 4GB
Ram 16GB
به نظرم از اون کنسولی که شما داری باهاش بازی میکنی خیلی روانتر و بهتر اجرا کنه خخخخ
دیگه تا امدن بازی برا نسل جدید و PC نیازی نیست تاپیک بازی مهم بمونه، پس تا اون موقع تاپیک از استیکی بودن خارج میشه.
از پست های غیرضروری هم جلوگیری میشه.
نقل قول:
این رو سایت راک استار زده؟ اگه اینطور باشه سیستم آنچنانی هم نمیخواد
20 تا 30 گیگ خیلی کمه برای این بازی به نظر من اتفاقا آرزو کن حجمش هر چه بیشتر باشه تا جزئئیاتش هم بیشتر باشهنقل قول:
یه روز خوبم بیاد که جای pc نینقل قول:
مگه توی تریلر ها ننوشته fall ینی پاییز
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
سیستم امضا جلو واچ داگز لعنتی به مشکل برخورد... نمی خوام توی دلت رو خالی کنما ولی همیشه بازیهای پر سر و صدا واسه PC که میان گند می زنن به اعصاب High End باز ها که یکیشم خودم هستم البته های اند بازی من توفیق اجباریه به خاطر شغلم انواع و اقسام قطعات سخت افزاری قدرتمند زیر دستمه ولی کلا هر وقت اومدم با کامپیوتر بازی رو اجرا کنم ضد حال خوردم بازی سازها همیشه گند می زنن به عناوین جنجالی وقتی می خوان بازی رو روی PC ارائه کنن من شک ندارم همین بامبول سر GTA V میاد سیستم شما و سیستم هایی که من بازی ها رو روی اونها تست می کنم دهها برابر قدرتمندتر از کنسولهای PS4 و X One هستند. ولی عملا توی بازیها به خاطر اشکال هی برنامه نویسی موقع اجرا به مشکل برمی خورن. به امید یه GTA V تر تمیز و بدون اشکال برای PCنقل قول:
به نظر منم حجم بازی بیشتر باشه خیلی بهترهنقل قول:
سخن شما متین و درسته دقیقا بازی ها روی PC طوری بوده که همیشه مشکلاتی رو داشته که حتی با سخت افزار خیلی قویتر دیدیم بازی دچار مشکلات fps و غیره ولی چی کنیم که PC رو دوست داریم که حتی همین Upgrade کردنو خودش جزو بخشی از لذت داشتن PC هست . البته به شخصه اگه بخام یه PS4 بگیرم فکر کنم هزینه و مشکلات کمتری داشته باشیم ولی خوب به موس و کیبورد عادت کردیم و اون کیفیت خاص گرافیک در PCنقل قول:
اگه یه سری بزنیم به سری قبل GTA دیدیم تا حالا هیچ مشکلی در نسخه های قبل روی PC نداشته ولی برعکس بازی هایی مثل Test Drive که همیشه برای من مشکل داشته و حتی تاپیک های زیادی هم دیدم کاربران در مورد مشکلات FPS صحبت میکنن
من که دارم از خوش حالی ذوق میکنم چون فردا این موقعه دارم با این و the last of us بازی میکنم اخه فردا صبح میخوام ps3 بگیرم...هورآاااااااا:n19::n19::n1 9:
جسارت نباشه،چند سالتونهنقل قول:
یه لینک تورنت از gta v واسه سیستم پیدا کردم ولی خراب بود،حجمش دوازده گیگ بود که همشو دانلود کردم
میشه بگین با این سیستم چطوری و به چه مشکلی برخوردین؟:n29:نقل قول:
در مورد GTA فکر نمیکنم مثل واچ داگز که عمرا، حتی مثل GTA IV هم فکر نکنم باشه (که IV هم با اولین آپدیتی که داد مشکلاتش حل شد)، چون از راه و روش و زمان اعلام و عرضه نسخه های کنسولی و نسل بعدیش پیداس داره روش کار میکنه
واچ داگز کلا مشکل گرافیک داره یوبی قراره یه آپدیت بده واسه حل این مشکلاتش (احتمالا یه ساله دیگه!) واسه منم لگ و افت فریم اعصاب خورد کن داره که تا آپدیت نیاد بازی رو گذاشتم کنارنقل قول:
والا ما دوتا گرافیکhd6990 4gbروکامپیوترمه ذوق نمیکنم ولی دوری ازاین چیزا 12سالم بود برای گرفتن ps1کلی مثل شما ذوق داشتمنقل قول:
از رده خارجه پولتو دور نریز یا ps4 بگیر یا قطعات pc رو عوض کن.همون ps4 بگیری بهتره.نقل قول:
1-چون بازی های انحصاریش بهتره.
2-تا چند سال دیگه براش بازی میاد.
3-قیمت کلیش از یه pc متوسط ارزون تر هست.
4-the last of us remastred هم تا چند وقت دیگه براش میاد.
بابا این چیه دیگه هر چی میفرستم یا نصفه میاد یا نمیاد 4بار فرستادم دیروز هم فرستادم فکر کن این کروم یه چیزیش شده!...من الان 5 6 ماهه پول رو هم میزارم تا بتونم یه کنسول بخرم واسه همین که از جیب خودمه خوشحالم وگرنه دیگه احساس میکنم از هرچی بازی حالم بهم میخوره. تازه نخریدم چون تو شهرستانم امروز میخواستم با یکی از دوستام بیا شیراز بخرم که از شانس بد من5 کیلومتر نرفته ماشین خراب شد و کلی معتل شدیم و قراره پس فردا بخرم...همین باتشکر
مگه gta 4 چی شده بود خبنقل قول:
منکه دارم بازی میکنم واقعا جذابه[emoji182][emoji105]
یه مد پیدا کردم بازیو شبیه gta v میکنه باحاله
کسی این مد رو امتحان کرده
بنظر سایت را استار نیس سات gd هستشنقل قول:
یه سوال چنوخته ذهن منو درگیر کرده:n13: که کارت gtx 480 از 650 قدیمی تر نیس؟ پس چرا برای سیستم high ش 480 رو گذاشته:n13:
قدیمی تر همیشه به معنی ضعیفتر بودن نیست اگه پرسشت رو در بخش سخت افزار بپرسی بهترهنقل قول:
اهان باشه ممنون:n12: دیگه دیدم اون عکسه اونجا هس همینجا بگم :n02:نقل قول:
لینک های تورنت رو کسی امتحان نکنه که همش فیک
تک تک تورنت های م جود رو دانلود کردم ولی فایل خاصی نبود
چه بیکاری هستی تو:n02:نقل قول:
شوخی کردم در کل ممنون ولی برای اینکه پی به فیک بودنش ببری لازم نبود همشو دانلود کنی با استفاده از عقل و اینکه هنوز خبری دال بر اعلام رسمی انتشار بازی برای پی سی نشده خیلی راحت میشد فهمید که فیک است.خدایا اینترنت پرسرعتو دست کیا دادی:n28:
علاقه دارم میفهمی علااااااقه :دی
ریا نباشه اما نت پرسرعت (اکانت خریدم از اسمون میگیرم داش) گرونه ولی نامحدود :وی
یجوری شکسته بسته حرف زدم
امیدوارم زرنگ باشی منظورمو بفهمی
نت آسمونی چطوره؟ سرعتش چقدره؟ قیمتش چنده؟ برام خصوصی کن شاید منم خواستم بگیرمنقل قول:
منم همینطور:n02:نقل قول:
دی وی بی اگه گفتی چیه lol
GTA V رو وضوح 8K
قبل اینکه بازش کنی یه اتو هم دستت باشه که اگه فر خورد صافش کنید دی :
محتوای مخفی: 8K
اوووووف مانیتورم نمیکشه نشونش بده ههه:n02:نقل قول:
یعنی مانیتور هم باید برای این بازی بخریم؟
با توجه به عکس صفحه قبل مثل اینکه مجبوریم بخریم:n02:نقل قول:
کسی میتونه راهنمایی کنه چه تیپ مانیترهایی باید بخریم مشخصات کاملشوننقل قول:
همین که مانیتوری بخرید که از رزولوشن HD 1080 پشتیبانی کنه، برای چند سال کفایت میکنه.نقل قول:
من این مدلو پیشنهاد میدم :8:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جریان مانیتور دیگه چه صیغه ایه؟
این نظر شخصیه یه بنده خدایی از سایت CVG هست که با یه استدلالی به این نتیجه رسیده که ممکنه تاخیر بخوره، که همه استدلالاش هم بی پایس، گفته همه شرکتا کلی وقت قبل از عرضه کلی اطلاعات و این چیزا میدن که هیجان ایجاد بشه، اما ایشون نمیده راکستار مثل بقیه نیست، راکستار کمترین علاقه رو به اعلام اطلاعات و تریلر از بازی قبل از عرضه رو داره، قبل از عرضه GTAV که هیچکس هنوز بازی نکرده بود به زور 3-4 تا تریلر توی یه سال و خورده ای داد، الان که دیگه خیلیا بازی کردن و فقط از نظر گرافیکی بهبود داره، دلیلی نمیبینه بخواد اطلاعات بده، روشش از اول همین بودهنقل قول:
یه دلیل دیگه هم که آورده اینه که اگه قرار باشه پاییز بیاد زمان تایید تاریخ داره دیر میشه، اما من تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم که نسخه های قبلی GTA حتی خود تایید شدن نسخه PC هم بین 2 تا 4 ماه قبل از عرضه بازی بده، حالا الان که تایید شده این بنده خدا میگه تاریخش چرا تایید نمیشه، حتی اگه 1 ماه قبل از عرضه هم تاریخش تایید بشه امکانش هست و قبلا هم اینکارو راکستار کرده
من نمیگم ممکنه تاخیر نخوره، خود GTA V هم واسه کنسولای نسل هفت تاخیر خورد، اما میگم به حرفای بی پایه و نظر شخصی نمیشه اعتماد کرد
نسخه ی PC و نسل بعد GTA V تاخیر نخواهد خورد.
به دنبال شایعه ای که هفته ی پیش درباره ی تاخیر خوردن تاریخ انتشار بازی منتشر شد یکی از طرفداران از راک استار خواسته بود تا در این باره شفاف سازی بکنه که راک استار برای چندمین بار گفتن که تاریخ انتشار پاییزی بازی عوض نخواهد شد.
نسخه پی سی 7 بهمن ماه 1393 میاد
Rockstar Games is proud to announce that [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] will arrive on the PlayStation 4 and Xbox One on November 18, 2014 with the PC version to follow January 27, 2015.
Grand Theft Auto V for PlayStation 4, Xbox One and PC will feature a range of major visual and technical upgrades to make Los Santos and Blaine County more immersive than ever. In addition to increased draw distances and higher resolution, players can expect a range of additions and improvements including:
- New weapons, vehicles and activities
- Additional wildlife
- Denser traffic
- New foliage system
- Enhanced damage and weather effects, and much more