مثل منینقل قول:
من روز قبل کنکور هم دست از بازی کردن ور نداشتم
ولی الان دیگه هر کاری می کنم حوصلم سر میره
Printable View
مثل منینقل قول:
من روز قبل کنکور هم دست از بازی کردن ور نداشتم
ولی الان دیگه هر کاری می کنم حوصلم سر میره
دانشگاه ازاد چی؟ بدی نیستا! معدلت هم توپ میشه آخر سر!نقل قول:
آقا میگن سوال 101 غلط بوده.
من کلا 5تا ریاضی درست زدم.
یکیش همین بود .
شانس ما حداقل یه سوالی نبود که نزده باشیم یا غلط زده باشیم دقیقا اونی که درست زدم سوالش غلط از آب در اود
تف به شانس
فک کنم رتبه اول ریدن کنکور تجربی مال خودم باشه
در حد سرعت رونالدو و تکنیک مسی ر ی د م:n02:
نه من سهمیه دارم میمونم سال دیگه تهران درمیام.نقل قول:
سهمیه چی؟؟؟ ( اما در کل خوش بحالت! ما که نداشتیم!هههههی)نقل قول:
آب چی ؟بود:n02:نقل قول:
سهمیه شاهد.
نقل قول:
حاجي ديگه روتو زياد نكن من بهمن كنكور ارشد دادم خرداد نتايج اوليش اومد نتايج انتخاب رشته هنوزنيومده بايد تا هفته دوم شهريور صبر كنم
یه سال جهشی خوندم واسه همچین موقعی.
بخاطر پدرتون؟ جانبازی؟ چیه شاهد دقیقا؟نقل قول:
بعد مثلا رتبه اصلی با سهمیه خیلی فرق میکنه؟
اگه خیلی فرق میکنه که همین امسال ازش استفاذه کن
دیگر کنکور 92 به خط پایان رسید
به گزارش مهر، تب و تاب این روزها در هر خانه ای که فقط یک داوطلب کنکور داشته باشد چنان بالا است که همه اعضای خانواده را به نوعی با خود درگیر کرده است، آن هم نه تب و تاب آزمون بلکه هیجان قبولی و رتبه بندی.
ظهر امروز که بزرگترین ماراتن علمی کشور با بدرقه آخرین گروه خود به خط پایان رسیده است و حالا دیگر حرفی از آن استرس ها و نخوابیدن های طولانی نیست، هر داوطلبی را می بینی می گوید فقط می خواهم استراحت کنم، به تفریح بروم و به مغزم استراحت بدهم!
آزمونی که به عقیده برخی تنها مسیر سرنوشت آینده شان را مشخص می کند و به عقیده برخی دیگر می تواند محلی برای محک میزان دانسته هایشان باشد و قبولی در آن تنها راه خوشبختی نیست.
طی دو روز گذشته آزمون گروه های ریاضی، تجربی و هنر برگزار شد و امروز نیز گروه انسانی با داوطلبان خاص خودش به این ماراتن علمی کشور رسید.
منبع:
کد:
نه من دانشگاه خوب میخوام مث امیرکبیر یا خواجه نصیر.نقل قول:
وگرنه امسال شاید چمران دربیام.
میگن فیزیک دانشگاه تهران رتبه زیاد بالایی نمیخواد.اگه امسال بشه حتما میرم.
ولی من آخر نفهمیدم رشته فیزیک سخته یا آسون
همه میگن سخته اما رتبه آنچنان بالایی نمیخواد.توایران هم بازار کارش فقط و فقط معلمیه...
ببین دوست کنکوری عزیز :n01:نقل قول:
اینجا ایران متاسفانه اینجور جا افتاده که فلان رشته مثل همین فیزیک خیلی خوب نیست و رتبه بالایی نمی خواد! شما برو دانشگاه های اروپا و حالا جاهای دیگه را ببین اصلا سطح و کلاس دانشکده های ریاضی و فیزیک خیلی بالاتر از دانشکده های مهندسیشون هست!!
فیزیک واقعا رشته ی خوبیه. بعدش اگه بخوای بری خارج برا ادامه تحصیل که دیگه عالی میشه!
یه چیز دیگه اینکه من نمیدونم دانشگاه چمران چطوریاست اما اگه خوبه حتما برو! به اسم دانشگاه تهران و امیرکبیر کاری نداشته باش!
رو فیزیک هم نظر داشته باش! :n06:
با سهمیه احتمال زیاد قبول میشی...یکی از دانشکده های تهران...نقل قول:
ولی از مرداد شروع نکنیا! مگه اینکه اصلا و ابدا دوران کنکور درس نمی خوندی
شما فکر کردی بازار مهندسی خوبه؟؟!!نقل قول:
همه میگن سخته اما رتبه آنچنان بالایی نمیخواد.توایران هم بازار کارش فقط و فقط معلمیه...
دوست من دانشجو دکتری مکانیک صنعتی اصفهانه... یه کارگاه زد... نتونست مشتری جذب کنه، یک عالمه بدهکار شد! :(
حقوق مهندسی هم که آنچنان بالا نیست!
اگه برا پول می خوای که درکنار درس بزن تو یه کاری... با درس خیلی نمیشه پول درآورد!
فیزیک هم اگه تنها شغلش معلی باشه که نیست! خیلی هم خوب! معلم های فیزیک مگه کم وضع مالیشون خوبه!
سلام خدمت همه دوستان ....
دیدم اینجا همه نظراتشون رو گفتن ؛ منم گفتم درباره کنکئر دادن خودم بگم ...
سال 90 دیپلم فنی گرفتم و از اونجایی که همه میگفتن کنکور فنی الکی هست و از هر 20 تایی بالای 10 تا قبولن و ... ما هم یش خودمون گفتیم عامو ولش کن :دی ما که قبولیم چرا بخونیم؟ ....
خلاصه زمان کنکور رسید و ما هم رفتیم سر جلسه کنکور هم توی دانشگاه ارم شیراز بود و من هم زیر کولر سردم شده بود :دی خلاصه یه نگاهی به سولا کردم و دیدم انگار چیزی بلد نیستم خیلی خونسرد اومدم بیرون :دی... مدت زیادی از اومدنم نگذشته بود که دیدم بچه ها هم دارن میان بیرون هنوز دو ساعت هم از شروع کنکور نگذشته بود :ی
جواب کنکور که اومد دیدم خیلی زیبا و قشنگ نوشته مردود! ... از شب همون روز شُک سنگینی بهم وارد شد ... گفتم چیکار کنم ... خلاصه از مهر ماه رفتم کلاس کنکور برج دو سال 91 بود گفتم گواهیناممو بگیرم خلاصه دفترچه خدمت رو پست کردم ... و از اونحایی که قوانین نظام وظیفه در آبان 90 تغییر کرده بود و سن مشمولیت شده بود 18 سال برگ سبزم اومد و نوشته بود برج 3 اعزامی ... کنکور فنی 91 هم برج 6 بود خلاصه مرخصی گرفتم و اومدم کنکور رو دادم این هم نتیجش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما شانس بد هم اینجا بود که دیگه نمیشد مرخصی تحصیلی گرفت برای مقطع کاردانی االان هم نمیشه! ( برای کسانی که سربازند)
خلاصه ما هم اکنون در حال انجام خدمت هستیم ...
ولی به دوستان توصیه میکنم که اگر واقعا آیندشون رو توی درس میبینن بچسبن بهش و بخونن چون اگر رفتید سر کار و خدمت دیگه به خودتون نمیبینید که بخواید با مدیر و ناظم و... سر و کله بزنید./
و نکته دیگه هم اینکه رشته های مهندسی و فنی بیشتر از هر چیزی تن و بدن کار کردن و مهارت میخواد ... اگر به خودتون نمیبینید که برید و کار سنگین انجام بدید رشته هایی مثل مکانیک و ... با این که جزو تاپ ترین ها هستند اما شخص کاری میخوان نه پشت میزی.
خب نه دیگه مشکل اصلی همین بود:n02:نقل قول:
منم امروز کنکور دادم..خوبم ندادم.ولی اصلا بهش فکر نکردم ..از جلسه که اومدم بیرون کنکور رو شیفت دیلیت کردم درصدامو هم حساب نکردم..
نه بابا بد شانس بودم به خدا حالم بد شد وگر نه اختصاصی ها رو دست کم هرکدو 30 باید میزدم.نقل قول:
واسه همین هم اعصابم خورده وگرنه اصلا واسم کنکور و درس مهم نیست.:n12::n01:
نقل قول:
این حرفی رو که میزنم الان نمیفهمی ... اما بزار جواب کنکور بیاید و قبول نشی خدای نکرده یا به هر صورت نری دانشگاه ... هزار فکر و اما و اگر میاد توی ذهنت از جمله اینکه یه شخص جوون 19 یا 20 ساله دیگه زشته دستش توی جیب باباش باشه و باید بره سر کار و... آخه نمیشه دیگه بشینی توی خونه و توی این وضع و اوضاع در و دیوار رو نگاه کنی ... تحصیل حداقل بهونه ای هست...
همچنین اینم بگم واقعا اگر کسی به خودش میبینه اگر یه کار یا فنی یاد بگیره براش بهتره هر چی زود تر اقدام کنه بهتره...الان یکی از دوستان خودم رفته و آرایشگری یاد گرفته حدود 2 ساله آرایشگره و راضی هم هست شکر خدا ...
یکی از دوستان رفته دانشگاه و میگه آواز دهل شنیدن از دور خوش است:دی... ( نشون میده حداقل درست انتخاب رشته نکرده ... یا نکردیم .)
من هم که خدمت هستم و به هر صورت بین ما سه نفر برنده همون دوست آرایشگرمون بوده تا الان.
دوستان کسی نمی دونه سوالات سراسری و پاسخش رو کجا میشه خرید؟
هنوز خیلی زوده ...نقل قول:
اما پاسخنامه به زودی روی سایت سازمان سنجش قرار میگیره.
اما میتونید فعلا به سایت کانون مراجعه کنید و جواب معلم های کانون به سوالات روببینید
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- ز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جوابش می دونم هست ولی دفترچه اش رو که پاسخ و سوال باشه (می خوام دستم بگیرم:n02: ) کی میاد؟نقل قول:
اصلا میاد؟؟؟
منم به همین خاطر گفتم الان خیلی زوده ....نقل قول:
شاید هم نیاد ...
بهترین کار اینه که شما دفترچه آزمون رو دانلود کنی و جواب تشریحی رو از سایت کانون ببینی ... همچنین ظاهرا فردا هم کلید رسمی آزمون ها توسط سنجش منتشر میشه.
من خودم 22 سالمه قبلا کنکور دادم دانشجو هم بودم انصراف دادم دوباره کنکور دادم...نقل قول:
این حرفی رو که میزنم الان نمیفهمی ... اما بزار جواب کنکور بیاید و قبول نشی خدای نکرده یا به هر صورت نری دانشگاه ... هزار فکر و اما و اگر میاد توی ذهنت از جمله اینکه یه شخص جوون 19 یا 20 ساله دیگه زشته دستش توی جیب باباش باشه و باید بره سر کار و... آخه نمیشه دیگه بشینی توی خونه و توی این وضع و اوضاع در و دیوار رو نگاه کنی ... تحصیل حداقل بهونه ای هست...
همچنین اینم بگم واقعا اگر کسی به خودش میبینه اگر یه کار یا فنی یاد بگیره براش بهتره هر چی زود تر اقدام کنه بهتره...الان یکی از دوستان خودم رفته و آرایشگری یاد گرفته حدود 2 ساله آرایشگره و راضی هم هست شکر خدا ...
یکی از دوستان رفته دانشگاه و میگه آواز دهل شنیدن از دور خوش است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... ( نشون میده حداقل درست انتخاب رشته نکرده ... یا نکردیم .)
من هم که خدمت هستم و به هر صورت بین ما سه نفر برنده همون دوست آرایشگرمون بوده تا الان.
منظورم از اون پست این بود که الان دیگه حرص و جوش خوردن فایده ای نداره چیزی رو نمیشه تغییر داد باید خوش گذروند
دوستان ما که از دولتی قطع امید کردیم:n03: لامصب پول آزاد رو هم نداریم...
حالا برای قبول شدن تو یه داشگاه ازاد تهران باید حداقل چند بشه رتبت؟
هیچی معلوم نیست چون اولین سالیه که این سیستم اجرا میشه هیچکی نمیدونه با چه رتبه ای چی و کجا میشه قبول شد..نقل قول:
حالا برای قبول شدن تو یه داشگاه ازاد تهران باید حداقل چند بشه رتبت؟
منم تقریبا مثل شمام دانشجو بودم و انصراف دادم که کنکور بدم دوباره اما زیاد جالب نشد نتیجه امنقل قول:
نمی دونم اگه اونی که می خوام نشه ارزش داره بشینم یسال دیگه بخونم یا نه
یعنی اگه سال دیگه کنکور بدم 22 سالگی میرم دانشگاه + این که من سربازی هم معافم
من دوستم سه سال کنکور تجربی داد اما باز داروسازی که می خواست را نیاورد!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
كار كشته ي كنكورم من .. امروز براي بار 7 ام كنكور دادم ... 3 بار رياضي .. 4 بارم انساني ...
:n04:.....نقل قول:
دوستان داروسازی دانشگاه تهران منطقه 2 تا چند راحت می آره؟
ارزشش دیگه بستگی به خودت داره...اگه من بودم همچین کاری نمیکردم.تو باید ببینی واست می ارزه یه سال دیگه بشینی بخونی؟ اصلا میتونی؟نقل قول:
منم تقریبا مثل شمام دانشجو بودم و انصراف دادم که کنکور بدم دوباره اما زیاد جالب نشد نتیجه ام
نمی دونم اگه اونی که می خوام نشه ارزش داره بشینم یسال دیگه بخونم یا نه
یعنی اگه سال دیگه کنکور بدم 22 سالگی میرم دانشگاه + این که من سربازی هم معافم
گفتم الان یه ذره بیکارم بقیه ش رو بنویسم که از فردا در سفرم تا یه هفته.(ولی کم می نویسم و حتما بقیه ش رو هفته دیگه میگم.)نقل قول:
ببینید اصولا برای قبولی تو کنکور هزار تا پارامتر حیاتی هستند که بعضیاش مثل درس خوندن و تمرین و.... دست خود آدمه و بعضیاش هم مثل بلایی که سر من اومد دست خود آدم نیست. به نظر من کلا وقتی یه معادله 1000 مجهولی با متغیر های گنگ وسط باشه با چیز جالبی روبرو نمیشیم.ممکنه درس خوب بخونیم ولی قبول نشیم ولی قطعا اگر نخونیم قبول نمیشیم.این یه حرف منطقی و غیر قابل انکاره.چون در هر دو صورت اگر و ممکن تو کاره من خودم به این نتیجه رسیدم که چیزه بیخودیه.
حالا یه ذره بریم جلوتر مثلا قبول هم شدیم آیا 4 5 سال دیگه بعد فارغ تحصیلی شغلی درخور و با درامد مناسب پیدا میشه؟ نه. مثلا الان بچه های برق بیشتر تو شرکت های کامپیوتری با حقوق خیلی پایین در حال کار هستند.بچه های عمران با حدود ماهی 400 500 تومن درامدشون از عمله بنای همون ساختمونی که پاش کار می کنن کم تره.(درامد بنا روزی 100 تا 150 تومنه عمله روزی 30 تا 50 تومن.)
به نظر من کارهای فنی خیلی بیش تر توش درآمد هست و همچنین دیگه اما و اگر توش نیست و قطعا کار با درامد خیلی بهتر و موقعیت های عالی تری پیدا میشه.
مثلا این 2 سالی که آدم میزاره برای کنکوری که آیا قبول بشه آیا نشه رو بزاره کارهای نجاری یا فرفوژه یا مبلمان یا کاشی کاری(خیلی باحاله) یا نصب دوربین امنیتی یا هزارتا کارجالبه دیگه یاد بگیره مطمئنا به درامد و سطح رضایت بالاتری از زندگیش می رسه.
مثلا همین کاشی کاری متری 10 تا 15 تومنه روزی تا 20 مترمربع الی 25 متر هم میشه کار کرد(روزی 200 تا 400 تومن درامد)
حالا خداییش می ارزه 2 سال پشت کنکور بمونید 5 سال هم درس بخونید بعدش ماهی 400 تومن اونم با منت بهتون بدن؟؟؟وقتی خیلی راحت تر میشه در روز به اندازه 1 ماه یه مهندس پول درآورد و تازه شغلی هم که از ته قلب دوستش دارید باشه.
حالا بیش تر براتون توضیح می دم البته اگر خواستید اینایی که من نوشتم چندتا مثال کوچیک بود.نمی دونم مطالبم براتون مفیده یا به نظرتون درست هست یا نیست؟؟؟ من خودم به حرفام باور دارم امیدوارم کمی ذهنتون رو باز کنه.
ممنونم که مطلبم رو خوندید.اینم ایمیلمه اگر سوال خاصی داشتید: rafaelmehraban@gmail.com
نقل قول:
1500 کشوری
اين حرفهايي كه شما زديد در عمل خيلي هم درست نيست اينا درست مثل حرف همونهايي هست كه مي رن و مثلا تو يه مقاله مي خونن كه بله درآمد فلان رشته مهندسي در آمريكا سالي 200/000 دلار هست و بعد به ريال تبديلش مي كنن و حسابي شنگول مي شن بدون اينكه توجه كنن كه دارن تو ايران زندگي مي كنن....نقل قول:
كار فني خيلي خوبه اما الان در هر زمينه فني كه بگيد از MDF كار بگير تا جوشكار ساختمون و برق كار و عمله و نصاب DVR و دوربين امنيتي و بنا دست خيلي خيلي زياد شده اصلا اطميناني نيست كه يه استاد بنا كه به قول شما روزي 100 تومن مي گيره تو ماه هر 30 روزش سر كار باشه ممكنه نصف سال بيكار هم باشه و با توجه به اينكه اون روزمزد هم هست اين يعني فاجعه
اين حرف شما در صورتي صادقه كه اون فرد يه استاد بنايه عالي باشه يه متخصص و متخصص شدن در هر حرفه اي نياز به حداقل 7-8 سال تجربه و كار تو اون حرفه داره و مطمئن باشيد كه يه مهندس متخصص يه دكتر ماهر و متخصص ( نه صرفا اسم تخصص همراهش باشه ) هم درآمد عالي و چه بسا خيلي خيلي بيشتر از كار فني مشابه دارن.
حرف من اينه چه تو كار فني چه تو رشته هاي دانشگاهي هر شخص تا نتونه Professional با تعريف خاص اون بشه انتظار درامد بالا رو نمي تونه داشته باشه و اين حاصل نميشه جز با چند سال زحمت كشيدن و كار بلد شدن . حالا مي خواد طرف مهندس مكانيك باشه يا يه MDF كار.
متخصص شدن تو رشته هاي مهندسي هم اصلا ربطي به دانشگاه محل تحصيل و داشتن ارشد يا دكترا يا ليسانس نداره بحثش كاملا جدا هست.
با شرایط فعلی در دانشگاه ها در رشته های فنی نمیشه فنی شد! باید بری بیرون دانشگاه پول بدی! چیزایی را یاد بگیری که باید تو دانشگاه بهت یاد می دادند!!!
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2