معلومه که نه نمیشه ! مگه اینکه در حد وزارت بهداشت پارتی داشته باشینقل قول:
معلومه که نه نمیشه ! مگه اینکه در حد وزارت بهداشت پارتی داشته باشینقل قول:
کی گفته ؟ اگه قبول نشم حق ثبت نام ندارم و اخراج هستم و 2 سال هم محروم هستم ( چون روزانه قبول شدم ) .نقل قول:
کلا ما که هنوز پیش دانشگاهی رو نداریم باید به صورت مشروط ثبت نام کنیم و تعهد بدیم که تا 15 مهر مدرک رو میاریم وگرنه پوستمون کندس :27:
داداش غیر انتفاعی داریم تا غیر انتفاعی . به طور کلی سطح غیر انتفاعی از پیام نور هم بالاتره !نقل قول:
بچه ها یه نظر سنجی !
من دوستم ( دختر هست ) پارسال 3700 شد و بخاطر انتخاب رشته بد مردود شد ! آزاد پلیمر علوم تحقیقات قبول شد و رفت اونجا و امسال دوباره کنکور داد و الان حسابداری علم و فرهنگ قبول شده ! ...
شما اگه جاش بودید کدوم رو میرفتید ؟!
هم از نظر مدرک و بازار کار و هم از نظر هزینه تحصیل ...
Alireza SM جان جواب این سوالمون یادت نره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 84 دوستم یک ترم مکانیک علم و صنعت خوند بعد تغییر رشته داد رفت برق همون دانشگاه ،چون معدلش بالا بود تونست.
نامزدم با رتبه 260 منطقه 3 دندون نیاورد الانم راضی نمیشه بره پزشکی بخونه...
معدن امیرکبیر؟نقل قول:
معروفه به لیان شامپو.
بپا شلاقی نشی داش.
معدن رشته خوبیه داداش بزرگم معدن تهران خونده. البته اون علاقه داشت. شما هم اگه علاقه داشته باشی حله.
فقط گفتم معدن امیرکبیر معروفه به لیان شامپو. بپا. بپا گرفتار نشی.
نقل قول:
به نظرت امکان داره همچین چیزی رو شوخی گفته باشم ؟؟ :31:
بله فقط رشته های کاردانی میشه؛ هر دانشگاه غیرانتفایی که خواستی. الان 3 ساله که این قانون داره اجرا میشه.
اگه خواستی این کارو بکنی حتما رشته ای انتخاب کن که کاردانی به کارشناسی قبول شدنش راحت باشه مثل حسابداری و کامپیوتر و نقشه کشی و ...
آخه از هر کس پرسیدم گفت فکر نکنم همینجوری راحت بگن برو یه دانشگاه غیرانتفاعی.ورودی و اینا میخواد دیگه؟!نقل قول:
به من گفتن که کاردانی به کارشناسی از کنکور سراسری راحتتره.واسه همین اگرم قرار باشه کاردانی بخونم برق یا عمران یا مکانیک میخونم چون نمیخوام رشته ای که دوست ندارم رو بخونم
نقل قول:سال 84 دوستم یک ترم مکانیک علم و صنعت خوند بعد تغییر رشته داد رفت برق همون دانشگاه ،چون معدلش بالا بود تونست.
نامزدم با رتبه 260 منطقه 3 دندون نیاورد الانم راضی نمیشه بره پزشکی بخونه...
آبجي هستم :d اين موسسه ي غير انتفاعيه. خيليا ميگن غيرانتفاعي واقعا در پيت و داغونه و ارزش نداره وبا مدركش هيجا كار نميدن...نقل قول:
سلام من امسال سال دومی بود که کنکور دادم از طرف نظام وظیفه مشکلی ندارم اگه برم پیام نور سال دیگه می تونم کنکور بدم و برم روزانه؟
شرمنده آبجی :دی خب اون توتی رو بردار سوتفاهم نشه :دی !نقل قول:
راستش من اولین باره دارم اینو میشنوم ! الان من یه نفر رو میشناسم که مکانیک شریف خونده الان داره تاکسی میرونه ! اینو گفتم که بدونی الان دوره مدرک گرایی نیست . دوره ای هست که میبینن چند مرده حلاجی !
اون هرکسی که ازش پرسیدی به کنکور و اطلاعیه های سنجش آگاهی داشتن همگی ؟نقل قول:
به حرف مردم کاریت نباشه؛ حتی سازمان سنجش اگه نزاره باز هم دانشگاه های غیرانتفایی حق دارن برای تکمیل صندلی های خالی خودشون هرکاری لازم باشه بکنن. توی شهر ما دانشگاه غیرانتفایی بود که پارسال رشته آموزش زبان انگلیسی رو بدون هیچ کنکور و امتحانی در مقطع کارشناسی پذیرش کرد.
این رشته هایی که اسم بردی همشون کاردانی به کارشناسیشون سخته و دلیلش هم ظرفیت کمشون هست. مخصوصا اون مکانیک رو فکر کنم کمتر دانشگاه آزاد یا غیرانتفایی باشه که داشته باشه حتما باید خوب درس بخونی که کارشناسیتو بتونی سراسری قبول بشی. ضمنا بستگی به این داره که تا اوایل مهر چقدر ظرفیت از چه رشته هایی وجود داشته باشه توی دانشگاه محل سکونتت.
اگه قبل از این در رشته ای تحصیل نکرده باشی آره میتونینقل قول:
بچه هایی که علم و صنعت اوردن ، برای آشنایی همینو بخونن حساب کار دستشون میاد ! :) ادمین های پیج هم آشنان ، صحت و سقم همه پستا تایید میشه ! :دینقل قول:
به پیج فقط تو علم و صنعته که ... تو فیس بوکم سر بزن آشنا می شی
فقط یه نکتــه که الان به ذهنم میرسه در مورد این اردوی معارفه ای که میبرن .... من خودم مصدوم بودم اون موقع :دی نرفتم .... به شمام توصیه میکنم بپیچونین !! اگه تهرانی نیستین و خوابگاه میخواین بگیرین چرا .... برین شاید یذره واسه انتخاب هم اتاقی بتونه کمک کنه .... ولی دیگه هیچ فایده ای نداره ! میبرنتون نزدیکای لواسون ، چادر اینا میزنن تا صبح میلرزین از سرما ! :دی نماز شب و صبح بیدارتون میکنن با جماعت فیضشو ببرین! شست و شوی مغزی و اینام که دیگه بحثش نیست اصلا ! :)
ولی کلا دانشگاه خوبیه .... :دی
مگه فقط داداشا عشق سري آ و اتزوري و توتي ميشن :D ايشالله ك همينطور باشه..مرسي از كمكتنقل قول:
دانشگاه تهرانی نبود؟؟؟
برای ثبت نام باید بریم توی دانشکده ای که قبول شدیم یا محل دیگه ای در دانشگاه هست برای ثبت نام ؟
من که وقتی قبول شدم رفتم آموزش محل دانشکدم....اونجام خودشون همه چیو بهم توضیح دادن و...نقل قول:
ببین بستگی داره به طرف ! اینکه چند مرده حلاج باشه ! رشته حسابداری رشته نون دراری هستش !نقل قول:
میشه با فوق دیپلمش کار کرد و نون دراورد !
رشته پلیمر یه رشته جدید (( در ایران)) و نو هستش ! خیلی جای کار داره ! ضمن اینکه هر دانشگاهی پلیمر نداره ! اگه طرف واقعا درسخون باشه به خیلی جاهای خوب میرسه! به راحتی میتونه از دانشگاهای خارج پذیرش بگیره ! خلاصه رشته خوبی هستش !
دخترهم که هست ! پس زیاد به فکر کار نیست ! ضمن اینکه 1 سال هم خونده ! بگو همون علوم تحقیقات رو بچسبه !
نقل قول:
دوست عزیز متاسفانه موسسات بار علمی چندانی ندارن ! فقط چندتا غیر انتفاعی هستن که دانشگاه هستن و مدرک معتبری دارند ! والا من زیاد از آزاد چالوس اطلاع ندارم !
اما یه چیزی! اگه واقعا میخوای بری دانشگاه و اصلا تو کتت نمیره یه سال بمونی برو آزاد ! چون فکر میکنم سطح آزاد اون جا از این غیر انتفاعی که گفتی بالاتر باشه !
ببین الان خیلی ها میگن فرق نمیکنه مدرک از کجا بگیری و این حرفا ....!
اما اینا هنوز وارد دانشگاه نشدن و بازار کار رو ندیدن ! با اینکه خیلی شرکتها خصوصی هستن اما هنوز نوع دانشگاه مهمه! نمیگم همه جا ! اما هست ! خیلی زیاد هم هست!
اما یه نصیحت برادرانه ! بشین بخون واسه سال بعد ! الان شاید همه بهم حمله کنن و بگن چرا اینو میگی ! اما خداییش به نظر خودم ارزشش و نداره ! من هم 1 سال پشت کنکور موندم ! سال اولی که موندم هم وضعیت قبولیم شبیه وضعیت قبولی های شما بود !
کلی به اشتیاقم افزودی جون داداش :دینقل قول:
با این تفاسیر بریم دنبال انتقالی به خواجه نصیر و بهشتی و اینا ! :-"
نوشته اجباریه ! میشه پیچوند ؟ مثلا من برنامه ربزی کنم پام دو سه روز قبلش بشکنه ! هوم ؟ : دی
پارسالم همین بلا رو سرم اوردی علی !اول که رو نکردی چه فاجعه ای قراره اتفاق بیفته منو تشویق کردی، بعد که علموص قبول شدم گفتی تسلیت میگم :27:نقل قول:
نمی شد همون اول میگفتی؟؟؟:19:
من هم صمیمانه تسلیت میگم به این دوستان .
توصیه میکنم اگه تهرانی هستین اردو رو نرین که دهنتون سرویسه اساسی!
واسه ما ( بهشتی ) یه سالن تربیت بدنی(سالن بسکتبال ) رو گذاشته بودن واسه ثبت نام کلی ... بعدش میرفتی دانشکده ت و برنامه کلاس ها و اینا رو میگرفتی ...نقل قول:
منم خیلی دوست دارم بپیچونم . امکان داره ؟ دقیقا 29 عروسی فامیلمونه و خیلی دوست دارم اونجا باشم ولی مثل اینکه از 28 تا 30 دانشگاه علم و صنعت اردو گذاشته !!! یه ذره بیشتر توضیح میدی ؟
تشریف میبرید ثبت نام میکنید 3 شنبه صبح بعدم خیلی شیک برمیگردین منزلنقل قول:
از 30 ام به بعدم هر وخ رفتی دانشگاه برو اموزش دانشکده از خانوم تورانی کارتت و بگیر.
مرسی ! احتمالا همین کارو بکنم
اقا دانشگاه شيراز نبود؟ 2 نفر دربست:دي
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk 2
آقا من اینو دو بار دیگه هم نوشتم کسی جواب ندا...من پزشکی شیراز نیمسال دوم قبول شدم حالا دو تا سوا:
1-من باید مثل بقیه که نیمسال اول قبول شدن برم ثبت نام؟؟؟
2-ثبت نام اینترنتی فرقی با عادی نداره؟ یعنی اگه اینترنتی ثبت نام کنم دیگه لازم نیست تا شیراز برم؟؟؟
3-این تعهد نامه ی محضری خیلی جدیه؟؟حتما باید برم دفترخانه؟؟؟
این آقا سامی از بچه های مورد تائیده !! بچسبید ولش نکنید !! خر علم و صنعته بدون شک و شبهه ای ( خر یعنی خرخون چیز دیگه برداشت نکنید ) :دینقل قول:
آقا مگه اونجا کتک میزنن؟نقل قول:
یه شیر پاک خورده بیاد این علموص رو واسه ما بشکافه ببینم چی میگذره اون تو. ALt3rna مثه این که اینجا روضمونم گرفتن. شما چیه علموص قبول شدین؟
بابا ما رو اذیت نکینین بزرگ میشم میرم بچه ها رو اذیت میکنم. گناهش گردن شما.
کلا تو اون پیج فیس بوک که فقط ایرادای بنی اسرائیلی گرفتن. به داداشم نشون دادم گفت اینا نقل و نبات تو امیرکبیر. بقیه دانشگاهام همین طور.
واسه من از همه مهم تر امکانات ورزشیش و دار و درختش بود. نگین اونام گل مصنوعیه.
آقا من الان یه چیزی شنیدم اصن باورم نمیشه
میگن قراره ورودی های جدید امیرکبیر رو تفکیک جنسیتی کنن ! یعنی روز های فرد و زوج و از این حرفا !!
واقعیت داره ؟!!! :18:
از کجا شنیدی؟ حالا مگه واسه دختر میری دانشگاه؟:31:نقل قول:
میگن قراره ورودی های جدید امیرکبیر رو تفکیک جنسیتی کنن ! یعنی روز های فرد و زوج و از این حرفا !!
در کل امیرکبیریا شاید شماره گذاری کنن که ببینن که داره فعالیت سیاسی میکنه ولی از این کارا بعیده بکنن. شایدم کردن. خدا رو چه دیدی.
این منشور اخلاقی علموص نوشته استعمال دخانیات در کلاسها، خوابگاه و محیط های عمومی دانشگاه ممنوع است.
پ کجا بکشیم؟
نه اقا اینجوریام نیس ...کلا جو علم و صنعت اینه همه مینالن:31:نقل قول:
عادت میکنی کم کم بش
جو چیش؟نقل قول:
استاداش مورد دارن یا مسئولین؟
بابا مفصل اطلاعات بدید.
منو کفن کنی بگو کجای کارش میلنگه
نه بابا دیگه نمیخواستم تا این حد تاثیرگذار باشم ! :دینقل قول:
کلی به اشتیاقم افزودی جون داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تفاسیر بریم دنبال انتقالی به خواجه نصیر و بهشتی و اینا ! :-"
یه سری رفیقام هستن خیلی دیگه افراطی ان !! مثلا واسه فامیلشون انتخاب رشته کرده ، رجایی رو گذاشته بالای علموص واسش !!! تا این حد تنفر دارن ! ولی من منطقی برخورد میکنم با موضوع ! :دی
ببین از نظر علمی نمیشه بحث کرد دربارش ! یه چیز شناخته شده ایه دیگه ! دانشگاه سوم چهارم کشوره ! ولی مساله اینجاس که یه قشر خاصی اینجا قدرت مانور دارن !!! :)
احترام به دانشجو رضایت بخش نیست !! میری سلف غذا بگیری آشپز واست شاخ بازی درمیاره ! حراست وااااقعا زیاده تو محیط ! چند وقت پیش چندتا دخترامون رو چمن جلو دانشکده نشسته بودن ، یارو تاسیساتی (!) با وانت اومده رد شده به اینا گیر داده !!! که این چه وضع نشستنه !!
بخدا اصلا اینا سیاه نمایی نیستا ! آخه وقتی بیای کم کم همین چیزای کوچیک اذیتت میکنه ! ولی اگه زیاد به این چیزا اهمیت ندی و بخوای چهار سال فقط بیای سر کلاس و بری جدا دانشگاه عالی ایه !
حالا به قول دوستمون همه دانشگاه ها این چیزارو شاید داشته باشه کم و زیاد ... ولی من خودم بهشتی و تهران رو با رفیقام رفتم واقعا تفاوت رو احساس کردم ! :دی
بازم میگم از نظر امکانات ، سظح علمی ، وسعت ، دار و درخت اینا عـــالیه علم و صنعت !
بیاین خوش میگذره ! :دی :دی
نه بابا اصن بحث این چیزا نیست :31:نقل قول:
ولی اگه بخوان این کارو کنن خیلی مسخره میشه دیگه
داش اینا که واسه ما بچه بازیه(البت بچه بازی حرامه ولی بلخره)نقل قول:
بزار گیر بدن. ما که دختر نیستیم.
شاخیم نیس که نشکنه. شاخ شد یا عطوفت می کنیم یا دیگه عطوفت میکنیم. بلخره کار دیگه ای نمیشه کرد.
اینا واسم مهم نیس استادا چجورین؟
استادا مهمن واسم.
بعد این استخر و سالن بدنسازیو میتونم مثه بز سرمو بندازم پایین برم. بدنسازی رو هر روز باید برم.
ما از خیابون مالک اشتر کرج گذشتیم این چیزا که تفریحه(خیابون مالک اشتر همون جاییه که داداشی رو زدن ناکار کردن. کلن اینجا گروهی آدم میکشن دیه شو تقسیم میکنن. واستادی تو خیابون یارو از پنجره خونش نگات میکنه بعد حال نکنه باهات با چاقو ضامن دار یه یادگاری واست میزاره. کلن تگزاسیه اینجا واسه خودش)
دیگه گرگ بارون دیده شدم
این که تو سایت معاونت دانشجویی زده به البرز خوابگاه تعلق نمیگیره راسته؟
آخه من اگه برم بیام روزی 4-5 ساعت تو راهم که
کسی خوابگاهی نیس؟
قراره ؟ ... یه هفته میشه داره اجرا میشه ! ... ورودی های قدیمی رو هم از امسال تفکیک کردن رفت ! ... البته دروس دانشکده ای تفکیک نیست ولی دروس سرویس و عمومی زوج پسرا و فرد دخترا شده !نقل قول:
( سال اول بیشتر درسات عمومی و سرویس هست ! )