سلام....نقل قول:
شاید بهتره کار هایی که در حقشون کردی رو بیادشون بندازید تا شاید سرشون به سنگ خورد آدم شدن.
اگه جواب نداد دیگه شما هم کاری به کارشون نداشته باشید و بهشون بی مهلی کنید.
.
.
.
.
.
.
.
موفق باشید.
Printable View
سلام....نقل قول:
شاید بهتره کار هایی که در حقشون کردی رو بیادشون بندازید تا شاید سرشون به سنگ خورد آدم شدن.
اگه جواب نداد دیگه شما هم کاری به کارشون نداشته باشید و بهشون بی مهلی کنید.
.
.
.
.
.
.
.
موفق باشید.
کسانی که تا کنون رابطه ای با جنس مخالف نداشتن و به عبارتی ازشون دوری می کنن و خوششون نمیاد چکار باید بکنن؟:n02:
نقل قول:نام سعدی همه جا رفت به شاهد بازی ** کاین نه عیب است که در مذهب ما تحسین است .
ادامه همین راه بالا رو که خدمتتون عرض کردم ادامه بدید :دی .
تازه میشی مثل ما . . . شایدم هستی ...
سلام . اون قسمت آخر نگران کننده هست . اگر فردی فقط از همسرش خوشش میاد اما از بقیه خوشش نمیاد , این مهم نیست بلکه مفید هم هست . اما اگر کلاً از جنس مخالف خوشش نمیاد و سنش هم بالا نیست ( حدود 80/90 سال ) , این نگران کننده هست چون این یعنی خروج از حالتِ نرمال . اگر از جنس موافق خوشش میاد وضعیت بسیار نگران کننده و خطرناک هست خصوصاً اگر مذکر هست خیلی خیلی خطرناک هستنقل قول:
سلام .نقل قول:
نه جناب ، اینطور هم نیست .
این باور شما باوری مذهبی و سنتی ست ... این مسایل در دنیای امروز پذیرفته و حل شده هستش...
همجنسگرا رو نباید به دید آدم مجرم نگاه کرد ... مث معتاد میمونه که میگن مجرم نیست ، بیماره ...
البته من فقط قصد دفاع از حقوق انسانی شونو دارم و برای خودم هم به هیچ وجه قابل درک نیستند!
در مورد بنده هم فکر بد نکنید ... من اتفاقا فقط از جنس مخالف خوشم میاد.:n02:
سلام.نقل قول:
به هیچ وجه خطرناک! نیست. این عده ای که شما بهشون اشاره کردی Homosexual هستن. و اگر واقعا فک میکنید که هومو بودن خطرناکه، پس شما خودت یک هوموفوبیک هستی که باید بیشتر از همه به فکر خودتون باشید.. !
در ضمن، این دوستمون هم دقیقا نگفتن که مشکلشون چیه. شاید تمایل به جنس مخالف دارن و صرفا از بودن درونِ یک رابطه لذت نمیبرن یا هر چیزه دیگه ای.. که باید دقیقتر بگن.
Sent from my Phone using Tapatalk.
به نظر من کار خاصی نباید بکنننقل قول:
هر موقع که وقتش شد ، از جنس مخالف خوششون میاد
مثله اینه که بگین کسایی که از نون سنگک خوششون نمیاد چیکار باید بکنن؟(بلا نسبت جنس مونث ، فقط برای مثال گفتم اینو)
اینا یا الان گرسنه نیستن ، یا گرسنه هستن و با چیزای دیگه میتونن خودشونو سیر کنن یا....
البته این حالت کلیش بود و من خودم تو زندگی خودم یه نیاز خیلی خیلی خیلی مهم میدونم این رابطه با جنس مخالف و ارتباط داشتن باهاشون، این جنس مخالف شامل مادرم ، خواهرم ، دوستان دانشگاه ، همسر آینده ، خاله ، عمه و...... ست
یعنی وقتی که یه مدتی در جایی بدون حضور جنس مخالف باشین ، دقیقا حس میکنین که این نیازی که میگم چیه
سلام . گفتنی ها گفته شده و راه ها و مسیرها مشخص شده . هر فردی هم بدنش متعلق به خودشه و آزاده که علناً یا مخفیانه هر کاری دوست داره باهاش انجام بده و مسئولیت و عواقبِ رفتارش هم با خودشه و چه باور کنه چه باور نکنه , چه خوشش بیاد چه خوشش نیاد باید یه روز حساب کتاب پس بده . این دنیا طوری طراحی شده که چیزی رو مجانی و بدونِ حساب و کتابِ نهائی به کسی نده .نقل قول:
این قضیه میتونه علت روانی داشته باشه شاید یه اتفاق و یه خاطره توی بچگی باعث شده احساس خوبی نسبت به جنس مخالف نداشته باشید و به سمت جنس موافق کشش پیدا کرده باشید یا شایدم تحت تاثیر فیلم و.. چیزهایی که دیدید قرار گرفتید.نقل قول:
شایدم انقدر رابطه تون با جنس مخالف نزدیک و آزادانه نبوده که اون حس در شما ایجاد شه، به نظرم همین که بیشتر وقتا توی جامعه ما دختر و پسر از هم جدا میشن باعث میشه این میل دیرتر بیدار شه.. دیدم کسایی رو که موقع ازدواجشونه ولی از لحاظ حسی معنی جنس مخالف رو نمی دونن و نمی دونن چیکار باید کرد...
از هورمون هم میتونه باشه: هورمون مردونه اگه مقدارش پایین بیاد روی تمایلات شخص خیلی تاثیرگذاره...
بستگی به خودتون داره : اگه ناراضی از شرایط فعلی تون باشین می تونید خودتون رو عوض کنید. اگه هورمونی باشه خیلی ها به دکتر مراجعه میکنن و با دارو مشکلشون حل میشه..
اگه علت روانی داشته باشه پیش مشاور میرن.. اگه به خاطر ارتباط کم با جنس مخالف باشه شاید یه رابطه باعث شه عشق و تمایل به جنس مخالف توی شما ایجاد شه..
حالا کی گفت همجنس گرا؟ گفته شد تمایل به جنس مخالف نداره؟ نشنیدید میگن طرف از زنها بدش میاد؟:n02:
پس یعنی به هیچ کدوم کشش ندارید؟ ای کاش یکم بیشتر و واضح تر می گفتید، نه اینکه من دکتر و متخصص باشم و حرفم حتما درست باشه:n02: اما در اون حدی که مطالعه داشتم و از حرف شما برداشت کردم فکر میکنم آسکشوال هستید. لینک زیر رو بخونیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینکه میگید بدم میاد یعنی زن ستیز هستید؟ اعتماد و علاقه و احترام نسبت به جنس زن ندارید؟منظورم misogyny هست
یه چیزی گفتیم ها :دی انگار کسی بدش نیومده ...
شاهد بازی اصلا اون معنای همجنس بازی رو نمیده که ظاهرا برخی این چنین برداشتی کردن.
شاهد بازی به معنای تمایل به دیدن و همصحبت شدن با پسران زیبا صورت و سنی کمتر از 17 تا 18 سال بدون هیچ گونه رابطه اونطوری هست ... که معمولا هیچکس از این حالت بدش نمیاد ...
افراد بسیاری این چنین تمایلی رو دارن که نه بیماری محسوب میشه و نه علتی بر همجنس گرا بودن شخص . مثل سقراط ... حافظ ... سعدی ...
به عنوان مثال حتی خود سعدی کسانی رو که دنبال رابطه جنسی با چنین افرادی بودن رو نکوهش میکنه ... و وقتی که اونا میخوان این حرکتشون رو توجیه کنن و بگن ما جلوه های جمال رو در صورت این چنین افرادی میبینیم سعدی میگه که جلوه های جمال در یه بچه شتر هم قابل رویته ... و همچنین حافظ میگه : در نظر بازی ما بی خبران حیرانند* من چنینم که نمودم دگر ایشان دانند ...
و این در اصل تداعی کننده این بیت هست : پیر ما گفت خطا بر قلم صنع نرفت * آفرین بر نظر پاک خطا پوشش باد ... یعنی اینکه حتی همون شتر هم از زیبایی های خلقت بهره برده و در حقیقت: رشته گران فطرت را در كارگاه تكوين بر تلوين، يك سر سوزن خطا نباشد.
و اما این دوستمون اگر کلا تمایلی به جنس مخالف نداره و این رو حس میکنه ... که مسلما هم جنس گرا هست . اگر چنین حسی نداره دو جنس گرا هست مثل خیلی از افراد و این مساله زیاد مساله ی پیچیده و همجنین امروزی نیست که بخواد حل شدنی باشه یا نه ...
مثلا ابراهام لینکلن ... ! همجنس گرا بود اما بیمار نبود ! و کارایی که انجام داد رو کمتر کسی برای آمریکا و به خصوص سیاه پوستان انجام داد . . .
موفق باشید .
آقا به چه زبانی باید گفت من همجنس گرا نیستم چرا سوء برداشت می کنید ؟ اگه همینجور بگذره شیطان پرست هم میشیم!:n04:نقل قول:
ما فقط گفتیم چون تا حالا ارتباطی با جنس مخالف نداشتیم(منظور ارتباط رفتاری مثبت) مونثان برای ما موجودی ناشناخته اند!:n02:
حالا چکار باید کرد؟
مشگلی که شما دارید رو خیلی دیگه از جوونان هم نسل شما به دلیل اینکه نظام استبدادی حاکم پسر و دختر رو همه جا جدا کرده دارند .نقل قول:
و این درد متاسفانه دوا نداره ....
زیاد جدی نگیرید ...
حتما که همه نباید با جنس مخالفشون اجتماعی و مرتبط باشند ....
به مسایل مهمتر بیاندیشید .. مثل پول و تحصیل و ...
اتفاقا این قضیه رو روابط اجتماعی و شغل و ... تاثیر میزاره و اصولا اینگونه افراد را با الفاظی مثل امل و هالو و دختر ندیده یاد میکنن و اصلا تحویلشون نمی گیرن ...نقل قول:
به خصوص الان که جو نسبت به دوران ما خیلی عوض شده و استقبالی از اینگونه افراد نمیشه!
خب مساله همینجاست عزیز دل .نقل قول:
شما باید از نداشته ات به نحو احسن استفاده کنی. :goatee: (وینستون چرچیل یک جمله ای توی همین مایه ها داره:n26:)
هر چی دخترا به شما بی محلی میکنند شما بیشتر بی محلی کن بهشون ...
(ببخشید منظور ندارم چون خودتون گفتید میگم) هرچی پسرا میگن امل و دهاتی هستید شما بیشتر دایورت کن ...
اصلا وانمود کن که دختر جماعت رو آدم حساب نمیکنی ...
باور کن جواب میده ...
من خودم روی خیلی از نمونه ها تست کردم و جواب داده ...
دیدم دختریکه محل سگ بهش نمیزارم آویزونم شده... !
ارتباط با جنس مخالف یک نیازه حالا غریزی یا فطری یا بالقوه یا هرچی! مثل نیاز به مسکن و خوراک و پوشاک و ... نمیشه که به همه بی محلی کرد که باعث سرخوردگی انواع و اقسام ضربات روحی میشه! یه وقت دیدی بی محلی کار دست داد و موها سفید و سن بالا و پسوند آقای عضبیان!نقل قول:
سوال : شما هدفتون از برقراری ارتباط با خانمها چیه ؟نقل قول:
دوستی یا ازدواجیا چی ...؟
و اینکه چندسالتونه؟!
بگید تا بهتر بتونیم راهنماییتون کنیم ...
ریلکس بودننقل قول:
در این مورد تجربه نشون داده که ارتباط شما با یک خانم کمکی بهتون نمیکنه ... بلکه بطور گروهی باید روابط برقرار کنید ... یعنی با یک گروه مثلا 5 -6 نفره که مختلط هستند باید مراوده داشته باشید و باهاشون دوست بشید و وارد گروهشون بشید تا به مرور زمان بتونید مشگلتونو حل کنید و حرف زدن و برقراری ارتباط با جنس مخالف براتون عادی و ساده بشه ....نقل قول:
دوست عزیز من یک نفر و نمی تونم پیدا کنم حالا 5-6 نفر و پیدا کنم؟!:n02:نقل قول:
بابت نصیحت شما به چشم ... اصولا اهل دختر بازی نیستم ولی سعی میکنم برای ازدواج و امر خیر دوست بشم البته خودم که عرضه شو ندارم معمولا با چندین واسطه سعی میکنم انجام بدم که این کار هم زمان بره و نیاز به شانس و اقبال و قسمت و ... داره ... پس همچنان این قصه ادامه داره
اهل لاس زدن با دختر هم نیستم که مبادا دیگران سوء برداشت کنن که هه هه یارو داره مخش و میزنه!
باتشکر
نه من منظورم این بود که اگه دانشگاه میرید و میبینید 5 -6 تا از دختر و پسرا همیشه با هم میپلکند شما هم یجوری وارد جمعشون بشید ...نقل قول:
یا اینکه به همراه 1 یا 2 تا از دوستان پسرتون دنبال 2 یا 3 دختر باحال و با معرفت باشید برای رفاقت و دور هم بودن و بیرون رفتن و ...
برای شمایی که میخواید اجتماعی بشید اینجوری خیلی بهتره تا اینکه خودتون با 1 دختر در ارتباط باشید ...
شاید تا حالا کسی نبوده که شدیدا اخلاقشو دوس داشته باشید و از ظاهرشم خوشتون بیاد .نقل قول:
اگه همچین شخصی بوده و شما بازم بی میل بودید بنظر منم بهترین راه همون توضیحات کاربر
سلام...((وقتی دو تا از صمیم ترین دوستان شما در رو به رو ی هم قرار میگیرند و هر دو طرف میگن که باید یا طرف من باشی یا طرف اون....))
در موقعیت با ید چه کرد.
سلامنقل قول:
چند چیز رو باید مدِّ نظر داشته باشین تا تصمیم درست بگیرین:
1- حق با حق اختلاف پیدا نمیکنه . هر جا دو نفر یا دو دسته با هم اختلاف پیدا میکنند یا هر دو ناحق هستند یا یکی حق و یکی ناحق .
2- معیارتون برای تشخیص حق و ناحق فقط رضای حق باشه یعنی رضای خدا .
حالا تصمیم گیریِ صحیح آسان میشه .
این دو دوستِ شما ممکنه حتی هر دو ناحق باشند که در اینصورت باید جانبِ هیچ کدوم رو نگیرید .
اگر یکی حق و یکی ناحق بود , قبل از اینکه بگین شما با کدومشون هستین , اول توضیح بدین که چی درسته و چی غلط و در آخِر نتیجه گیری کنین که حرف کدوم درسته .
حُسنِ این روش اینه که اونی که ناحق میگه اگر از آدمهایِ حق پذیر باشه از تصمیم شما ناراحت نمیشه بلکه خودش هم متوجه میشه که حرفش ناحق بوده و اشتباه میکرده .
اگر باوجودِ توضیح شما باز هم بر حرفِ ناحقِ خودش اصرار کرد , دیگه ماموریت شما در این ماجرا تمومه و شما نمیتونین کسی که حق پذیر نیست رو مُجاب کنین ( قانع کنین ) .
آدمِ خواب رو میشه بیدار کرد اما آدمی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدار کرد .
سلام حسین جان خوبی؟نقل قول:
اگه دیدی 2 نفر که دوست شما هستن میخوان پای شما رو به دعوای خودشون باز کنن میتونی راحت بهشون بگید منو وارد این قضیه نکنید و من طرف هیچکدومتون نیستم.
سلام میخواستم بدونم اگه بخوام عیب یه نفر رو بهش بگم طوری که ناراحت نشه،چطور باید این کار رو انجام بدم؟
من پیشنهاد میدم که هیچ وقت عیب کسی رو بش نگو(حتی محترمانه ترین شکل هم نتیجه خوبی نمیده)، معمولا هیچ کس بهش واکنش خوبی نشون نمیده...نقل قول:
حالا یکی همون وقت بد بهت جواب میده یکی هم تو دراز مدت...
ممنونم اما کسی هست که عادت داره مردم رو مسخره کنه و معمولا هم پیش من هست و مجبورم غیبت هاش رو گوش کنم.نقل قول:
یه عیب دیگه هم داره،خیلی حرف میزنه!!!!:n27:
سلام
من یه عادتی دارم اینه که اصلا موقع راه رفتن به کسی نگاه نمیکنم یعنی مستقیم نگاه میکنم فقط جلومو ... حتی کمی هم چشامو این ور اون ور نمیکنم که به کسی نگاه کنم . چندین بار شده که از بغل دوستام رد شدم برای همین ندیدمشون حتی یه بار مادرم از کنارم رد شد ندیدم :دی بعد دوستام فکر میکنن مثلا بی محلی میکنم یا مغرورم در حالی که اینطور نیست و علاقه ای ندارم به کسی زل بزنم یا نگاه کنم . هم فکر میکنم کسی دوست نداره بهش زل بزنیم هم خودم هم دوست ندارم این رو ...
حالا نمیدونم این رفتار خوبه یا نه ؟
منم دقیقا همین مشگلو دارم و میخواستم اینجا بپرسم و یادم شده بود ...نقل قول:
خیلی بده واقعا ...
من چندبار پیش اومده این اتفاق و بعد بار بعدی دیدم طرف هم که منو ببینه نمیاد سلام علیک نمیکنه !!
سلام ...نقل قول:
برخلاف نظر دوست خوبمون آقای Farid0485 به نظر من عیب کارشون رو بهشون بگو.....و به ایشون عاقبت این کار رو گوش زد کن.
موفق باشید.
سلام....نقل قول:
چرا بد باشه؟هر کسی استایل خاص خودشو...منم وقتی راه میرم چشام رو به زمینه وشاید کمی بالا تر و لی این عیب نیست بلکه یکی از ویژگی های منه و کسی نمی تونه بهم بگه که عوض کنم چون دلیل نداره......
پس شما این را به خاطر داشته باشید که هر فرد ویژگی های خودشو داره و نباید از این ویژگی ها ناراحت باشه ...اونا ای که مشکل دارن باید خودشون بفهمن که دیگه سو تفاهمی پیش نیاد.
موفق باشید.
سلام . 1- تنها باشید با هم . 2- شنگول و سرحال باشه . 3- به شوخی و خنده حرفِ جدیتون رو بهش بزنین یعنی با خنده بگین بابا خیلی غیبت کردیم , بیچاره میشیما . بابا حرف یه چیز دیگه رو بزن که توش غیبت نباشه , خلاصه با اینجور حرفها سربسته حالیش کنین که داره کار اشتباهی انجام میده . اگر باز هم حالیش نشد دفعه ی دوم بگین بابا تو رو خدا این چیزها رو نگو . غیبت میگن برکت رو از زندگی آدم میگیره . بابا بیخیال . یه چیز بگو غیبت نباشه . . شاید مجبور بشین چند بار همینجوری با خنده و شوخی حالیش کنین که کارش اشتباهه . گاهی هم خودتون موضوع رو عوض کنین .نقل قول:
خیلی کا رخوبی میکنی نگاه نمیکنی . چشم تو چشم شدن باعث دعوا میشه مخصوصا تو تهران که بعضیها شدید عصبی هستن...یهویی میگه به چی نگا میکنی؟ میخواد فقط دعوا بکنه. بعد باید بگی داشتم انورو نگاه میکردم شما رو نگاه نمیکردم وگرنه دعوا شده 100%.نقل قول:
خدا نکنه کسی گیر آدم بی اعصاب بیفته.
نقل قول:
سلام اینطور رفتار ها مثل رفتار های اجتماعی نیست که بگیم اینکار رو انجام بدیم، بهترو محترمانه تره، خیر! هرکسی یه اخلاقی داره، برای مثال من به این شکل راه میرم و فلانی به یه شکل دیگه ای راه میره ، نه ایرادی داره و نه مشکلی. بیشتر سلیقه ایه. یکی اصلا دوست نداره موقع راه رفتن به کسی نگاه کن و یکی برعکس.
من خودم آشنایی سراغ دارم که اگه ۱۰ نفر هم کنار جاده وایستن براش دست تکون بدن بازم با سرعت با ماشین از کنارت رد میشه، ولی این ایراد نیست، خودش توی رانندگی دوست داره حواسش به جلو باشه و نه اطراف.
من جدیدا شدیدا درگیر تیکه کلام "خسته نباشید" شدم!!!!:n02:
مشکلی داره؟
زنگ میزنم هرجا میگم سلام خسته نباشید
مثلا 118 سلام خسته نباشید
هرجا میرم سلام خسته نباشید
چیکار کنم این عادتمو اصلا خوبه یا بد؟:دی
:n09:نقل قول:
کجاش بده ؟ ! :دی
من مثلا به استاد هم ایمیل میزنم میگم سلام خسته نباشید :دی زنگ زدن و حضوری که جای خود داره
نه اتفاقا من حرف دوستمونو درک میکنم ...نقل قول:
چون منم دقیقا همین تکیه کلامو داشتم 2 -3 سال پیش ....
خسته نباشید معمولا برای کسی به کار بدره میشه که داره یه زحمتی میکشه ... مثلا همون استاد که شما گفتید یا مثلا به کارگر یا فروشنده وقتی وارد مغازه میشیم یا ....
ولی مثلا" زن همسایه رو توی راهرو خونه ببینی و بگی سلام خسته نباشید زیاد جالب نیست ...
شما جملات و عبارات دیگه ای که مربوط به آداب و معاشرت هست رو جایگزین کنید مثل احوال شما چطوره ؟ و چطور هستید و سلام برسونید و ...
با زن همسایه چیکار داریم اخه ؟ :دی دیگه مشخصه برای این افراد خسته نباشید به کار نمیبریم . همون سلام کافیه دیگه البته الان دیگه همسایه ، همسایه رو نمیشناسه سلام کردن تنهاییش هم کافی هست .نقل قول:
منم منظورم همین بود :
نقل قول:
خسته نباشید معمولا برای کسی به کار بدره میشه که داره یه زحمتی میکشه ... مثلا همون استاد که شما گفتید یا مثلا به کارگر یا فروشنده وقتی وارد مغازه میشیم یا ....