دستگاه چند وقت است که کار میکند ؟نقل قول:
Printable View
دستگاه چند وقت است که کار میکند ؟نقل قول:
اپتیما و روما از نظر داخلی کاملا یکسان هستند و هیچ تفاوتی ندارندنقل قول:
روما فقط یک صفحه دیجیتال کوچک برای نمایش وضعیت دارد
سختی آب منطقه شما چقدر است ؟
1- پکیج هایی با توان 28 کیلووات به بالانقل قول:
2- بله .
3- از نظر لوله کشی باید لوله ها از سیستم مرکزی جدا و به بالکن هدایت شوند .
از نظر مسائل ایمنی هم نباید مشکلی باشد هرچند میتوانید عکسی از محل مورد نظر برایم خصوصی نید تا دقیقتر پاسخ بدهم
4- من به شما BenesserePro ی را توصیه میکنم .
مدل بدون فن آن 2.200 و فن دار آن 3 تومن است
ایساتس 28 هم خوبه
قیمت 2.7
توی ایرانی ها شاید چون سختی آب منطقه شما را نمیدانم بهترین انتخاب نیواستار ایساتیس باشد .... البته اگر سختی آب شما بالا است سراغ اپتیمای 24 بوتان بروید .نقل قول:
خارجی هم آریستون مدل ماتیس جواب میدهد
ایران رادیاتور رو بزار کنارنقل قول:
مدل سوپرلوکس یا سیمات ایساتیس خیلی خوبه بوتان هم همچنین مدل کالدا ونزیا ، اپتیما .
دستگاه قوی و بسیار خوبیهنقل قول:
با همین ویژگی هایی که خودتن گفتید
البته برای گرمایسش ااز کف بهینه تره
پکیج ونزیای بوتان بزارنقل قول:
رادیاتور هم خوش قیمتتر ایساتس مدل ونیز است ولی رادیاتور بوتان بزاری بهتره
شیر هوای یکی از رادیاتورها رو باز کنیدنقل قول:
قطعا همون انتخاب اولی که خودتون نوشتید :n01:نقل قول:
اگر مدل نیواستاره که از سمت راست سومین دکمه رو بزنیدنقل قول:
اگر هم سوپرلوکسه ولوم شمت راستی رو روی دایره بزارید
هیچ کار دیگری نیاز نیست
1-دو مبدل بگیرنقل قول:
2- 24 جواب میده . حتی با شرایط شما
البته پکیج های NAVIEN ACE مقاومت خیلی بالایی برای چنین شرایط نصب در محیط سردسیر دارند
3- اپتیمای 24KIS بگیر
4- چند تا جای نصب در سالن داری ؟
اگه جوابت 2 است که به نظر من اون 14 و 15 پره را بزار توی اتاقعات و دوتا 20 پره بوتان بگیر واسه حالت .
5-اتلاف انر|ی زیادی داری
باید قبل از نصب لوله هها فوم میکشید
پشم شیشه هم حتما نیازه
6- در این حالت پکیج 28 بزار
اگر پره ای خوب بگیری که از داخل هم رنگ شده باشه پره ای بهتره . چون هم قابل زیاد شدن و یا کم شدنهنقل قول:
هم آلومینیوم انتقال حرارتش از فولاد بیشتره و هم آبگیری بیشتری داره
ولی اگر بخواد از پره های های نامرغوب که در بازار زیاد هم هستش گرفته بشه پنلی بهتره
پکیج های 24 مساحت150 متر رو معمولا جواب میدن ولی این به خیلی عوامل دیگه بستگی داره
شهری که استفاده میکنید
دیوارهای سرد
پایین پارکینگخ ؟
دیوارها عایقا؟
پنجره دوجدارست
و .....
بهتره28 بگیری
:n01::n16: مرسی برای راهنمایی خوبتون:n01::n16:نقل قول:
با سلام
من از پکیج ایساتیس استفاده کردم و ازش راضیم :n01:
سلام
من یه سوال در مورد پکیج سونیه دوال دارم
مدتیه که وقتی اب گرم باز میشه فشار اب دستگاه یا همون فشاری که دیجیتالی روی دستگاه نشوه میده به مرور طی چند دقیقه پایین میاد و دستگاه شروع میکنه به چراغ چشمک زن قرمز و خطای f2روی دستگاه میزنه و ازطرفی دائما شیر اطمینان نشت میکنه و به یه تعمیر کار نشون دادم بقول خودش مبدل رو شستشو و سرویس کرده و شیر اطمینان رو هم عوض کردم ولی نه مشکل برطرف شد و نه نشت اب یعنی با وجود شیر جدید اطمینان بازم اب نشت میکنه و همون خطای قبلی هم تکرار میشه. ممنون اگه منو راهنمایی کنین 200 هزار تومن بابت شیر و سرویس مبدل دادم ولی مشکلم برطرف نشده.
احتمال خیلی خیلی زیاد
منبع انبساط شارژ نداره . و فشار مدام نوسان داره و بالا و پایین میشه و شیر اطمینان نشت میکنه.
نقل قول:
200 هزار تومان دیگه بی انصافیه . من خودم تمام این کارهای که گفتید انجام میدم و مبدل را با دستگاه مخصوص اسید شویی شستشو میدم ، نهایت 70 یا 80 اجرت داره و 50 تومن هم پول شیر اطمینان میشه.نقل قول:
سلام
مشکل افت فشار دستگاه شما یکی از این موارد می تواند باشد:
1-اگر دستگاه شما دو مبدله باشد مبدل ثانویه دچارنشتی شده است
2-اگر دستگاه شما دو مبدله باشد کیت شیر سه راه دستگاه دچار نشتی شده است
3-اگر تک مبدله باشد مبدل اصلی نشتی دارد
مشکل نشتی شدر اطمینان:
1-شیر اطمینان مشکلی ندارد بلکه به شیر پرکن دستگاه مربوط می شود و از آبندی افتاده است
2-یا منبع انبساط دستگاه دشارژ شده است
آبگرمکن دیواری خوب چه مارکی هست ؟ برا خونه 100 متری. آبگرمکن میخواما نه پکیج
آبگرمکن دیواری خوب چه مارکی هست ؟ برا خونه 100 متری. آبگرمکن میخواما نه پکیج
بوتان بدون شمعک سایز بزرگ بگیرید واقعا خوبه.نقل قول:
حدود 8 سالی میشه که با شمعک رو داریم و با فشار کم اب هم کار میکنه وبا یه شعله خیلی کم اب رو خیلی داغ میکنه.
مارک که بدون شک بوتاننقل قول:
به نظر من اگر سختی آب منطقه خیلی بالا نیست شمعکدار بگیرید
مدل B3115
از اساتید گرامی خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید. بنده قصد خرید پکیج برای ساختمون بشرح زیر را دارم لطفا بهترین مارک را معرفی نمایند:
1. متراژ آپارتمان 75 متر دو خواب
2. جای دو تا رادیاتور در سالن و هر خواب یه رادیاتور
3. طبقه 5 و یکی مونده به اخر
4. جای پکیج تعبیه شده در بالکن یکی از اتاق خوابها
راستی تهران هستم
سلام من امیرحسین از یزد هستم چند سالی هستش از پکیج ایساتیس داره استفاده میکنم ومتراژ منزلم 120 متر هستش خیلی ازش راضی هستم هنوز هیچ مشکلی برام نداشته ومصرف برق وگاز آن هم بسیار پایین ا ست واز زمانی که خریدم بسیار مصرفمون آمده پایین ونکته مهمی که وجود دارد از خدمات بسیار خوبی برخوردار است که من هنوز خدماتی مثل خدمات ایساتیس ندیدم,دوست عزیز اگه میخای زندگی راحتی داشته باشی از این پکیج استفاده کنید تا هیچ وقت پشیمون نشید.
باسلام من امیرحسین هستم از یزد,من هیچکدوم از اون گزینه هارا انتخاب نمی کنم من پکیج ایساتیس را پیشنهاد میکنم چون میخام زندگی راحتی داشته باشید لازم به ذکر است بگویم که هنوز بنده خدماتی مطابق خدمات ایساتیس ندیدم ونخواهم دید.انشالا که انتخابتون درست باشد.:n12:
با سلام من امیرحسین هستم از یزد من اصلا پکیج خارجی را پیشنهاد نمیکنم چون که در آینده دچار مشکل میشیت,من پکیج ایساتیس را به شما معرفی میکنم زیرا هم خدمات نمونه ای را دارد وهم مصرف برق وگاز آن پایین هستش وهم عمر طولانی هم دارد.نقل قول:
با سلام من امیر حسین هستم من برای راحتی شما پکیج خارجی را توصیه نمیکنم بلکه پکیج ایساتیس را توصیه میکنم زیرا که پکیج ایساتیس مصرف بسیار کم وخدمات عالی هم دارد که قابل تحسین هستش ,بنده هم چند سال هستش ایساتیس دارم که هنوز هیچ مشکلی برام نداشته وخیلی راضی بودم ازش.:n26:
با سلام باید حتما توی آشپزخانه باشد بعد اگر خواستیت محو باشه باید کابینت ساز بیارید تا براش کابینت دیواری بسازه،و اگر هم خواستیت پکیج خریداری کنید ایساتیس خریداری کنید تا همیشه راحت باشید.:n01:
سلام
دوستان من یک سال پیش خونه خریدم و بعد اجاره دادم اون موقع پول دادم مستاجر بوتان اپتیما 24هزار خرید و نصب کرد
حالا خودم که خونه رو تحویل گرفتم گفت زمستونا تو سرمای زیاد خونه رو گرم نمیکنه
حا من حدودای 30 متر هستش که دوتا پره داره 15تایی و اتاق خوابامم هر کدوم یکی دارن 10تا پره دارن
میگفت جنس لولهای ساختمان خوب نیست و از این چرت و پرتها
حالا اولین سوالم اینه واقعا از تنظیماتش میتونه باشه رو درجه یا نه واقعا برا مساحت 94متری این مقدار جوابگو نیستش؟
بعد یک هفته هم که اومدم دیدم یهو از زیر پکیج که تو بالکونه از یه لوله خرطوی شروع کرد به اب ریختن و کل بالکن رو اب گرفت،مجبور شدم کنتور اب و ببندم تا بند بیاد
بعد زنگ زدم نمایندگی اونم زیاد سر در نیاورد چی میگم اصلا و گفت هواگیری کنم و انجام دادم از اون زمان اب دیگه اونجوری زیاد نمیریزه ولی هر دقیقه 20 قطره اب از اون لوله خرطومی میریزه که مجبورم زیرش ظرف بزارم ولی برا اشنایان ندیدم اب بریزه از اون لوله ممنون میشم در این دو مورد راهنمایی کنین
اینم عکس لوله خرطومی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پکیج 24 هزار تا متراژ 140 متر زیر بنا هیچ مشکلی نداره و به راحتی جواب میده. شاید مشکل شما مربوط به جنس رادیاتورهانون باشه.مارک رادیاتورها چیه؟
نشتی از شلنگ خرطومی بی دلیل نیست . باید حتما توسط تعمیرکار مجاز شرکت بوتان بررسی بشه. شاید مبدل یا شیر پرکن مشکل پیدا کرده باشه.نقل قول:
والا مارک رادیاتورها روش ننوشته از کجا بفهمم مارکش چیه؟چون خونه با رادیاتور تحویل شده و خودم نخریدمشنقل قول:
چطور میتونم مبدل یا شیر پر کن رو بفهمم مشکل دارن تستی نداره خودم انجام بدم؟
این گارانتی بوتان تو دفترچه نوشته 25ماه رو فاکتورش نوشته 20 ماه بالاخره چند ماه هستش؟
با سلام من امیر هستم از یزد میخواستم نظرم را راجب پکیج بگم دوست عزیز اگه میخای پکیج شوفاژ دیواری داشته باشی وهیچ نگرانی نداشته باشی پکیج ایساتیس خریداری کن چون که مصرف برق ومصرف گاز بسیار پایینی دارد واز بهترین خدمات جهان برخوردار هسنش .
با سلام در مورد پکیج یا شوفاژ دیواری صحبت که به میان می آید حرف ها و نکات بسیار زیادی پیش می آید . از جمله نکات مد نظر مصرف بهینه گاز و برق می باشد که پکیج ایساتبس بسیار در مصرف سوخت بهینه ومقرون به صرفه است . نکته مهم تر که حایز اهمیت است خدمات پس از فروش هر محصول می باشد در مورد خدمات پس از فروش پکیج ایساتیس حرف اول را می زند که هم جوابگو 24 ساعته هستند و هم از کارشناسان و تکنسین های مجرب وماهر برخوردار می باشند که در صورت وجود مشکل در اسرع وقت مشکل را رفع می کنند. بالاخره پکیج ایساتیس حرف نداره.....
با سلام و روز بخیر خدمت شما دوست گرامی شما که همه این مارک ها را نوشتی تعجب کردم که چرا پکیج ایساتیس را ننوشتی ولی من بهت بگم که اگر پکیج می خواهی خریداری کنی پکیج ایساتیس را انتخاب کن که هم از نظر مصرف گاز مقرون به صرفه است و هم خدمات 24 ساعته و خدمات پس از فروش خوبی دارد.نقل قول:
با سلام من به شما دوست عزیز رادیاتور و پکیج ایساتیس را پیشنهاد می کنم . پکیج ایساتیس را مدل نیواستار 26 و رادیاتور را مدل پره ای ونیز انتخاب کن و اما در مورد چند پره بودن رادیاتور های اتاق های خواب هر کدام یک رادیاتور 12 پره و برای پذیرایی 2 عدد رادیاتور 18 پره کافی است .
امیر جان اینجا محل تبلیغات نیست ظاهرا اشتباه امدی. و داری با اسامی مختلف اینجا را به محل تبلیغ پکیج ایساتیس تبدیل میکنی. اگر تعمیرکار یا نصاب هستی بهتره فقط ویژگی های از دستگاه ایساتیس را بیان کنی که در دستگاه های دیگه نباشه. یا دستگاه شما در اون ویژگیها بهترین باشه.
فقط خواهشا با دلیل و مدرک صحبت کنید. و این نباشه که همش بگید ما تو خونمون داریم خیلی خوبه یا دوستامون دارن ازش خیلی راضی هستند.نقل قول:نقل قول:نقل قول:
چطوری بفهمم مارک رادیاتورهام چی هستش؟هیچ جاش چیزی ننوشته خوب؟
معمولاٌ برنهای معتبر بر روش حک شده مانند رادیاتور پانلی ایساتیس.
اگر براتون امکان داره عکسشو بگیرین .و اینجا بذارید.نقل قول: