دینامیت منظورتون هست ؟نقل قول:
Printable View
دینامیت منظورتون هست ؟نقل قول:
نه عزیز منظورش طرح فشفشه است که در مدت زمان محدود می تونی با پول کم حجم بالاتری بگیری. تازه اضافه کردن. مثلا 15 گیگ حجم توی 5 روز رو می تونی با قیمت 12 تومن بگیری.نقل قول:
در مورد سوال دوستمون هم ٬ شما وقتی توی طرح فشفه حجم می خری هر چی حجم داشته باشی از قبل با حجم فشفه ای که می خری! جمع می شه و براساس روزی که بهت می ده فقط می تونی مصرفش کنی. مثلا اگه شما سرویسی گرفتی برای یه ماه و مثلا ۲۰ روز و 2 گیگ حجم مونده از سرویس اگر از این طرح استفاده کنی تمام حجم گذشته و جدیدت توی بازه زمانی ای که مشخص می شه باید مصرف بشه (۱ یا ۳ و یا ۵ روز) و بعد از اون تمام حجم باقی مانده می سوزه.
بله دوست من،منظورم سرویس دینامیت هستنقل قول:
نقل قول:نه دوستان این طرحو کلا اشتباه متوجه شدید!!!!نقل قول:
طرح فشفشه در واقع طرحی برای کاربران پر مصرف هست
بزارید با مثال عرض کنم که درکش راحتتر باشه
ببینید فکر کنید شما سرویس 1 مگ دارید با 8 گیگ حجم در ماه،حالا حجم شما قبل از اتمام سرویستون تموم میشه،در این صورت چی کار باید بکنید؟خب معلومه میرید حجم اضافه می خرید که 1 گیگ 4500 تومان هستش
حالا های وب اومده یه تعرفه به صرفه گذاشته که اسمش فشفشه هست،یعنی شما میاید 3 گیگ ترافیک رو با قیمت 3000 تومان می خرید اما باید تو یه روز مصرف کنید،یعنی از اونور قیمتش کمتره ولی از این ور محدودیت استفاده داره
در ضمن این طرح فشفشه رو در حال حاضر فقط کسایی میتونن بخرن که حجمشون تموم شده،پس حرف دوستمون که گفتن حجمی که داری با فشفشه جم میشه بعد کلش با هم میسوزه درست نیست!
دوستان وضعیت پینگ این شرکت چطوره؟؟
:n04: عجب!!!!نقل قول:
گرامی٬ مهندس!!! بنده این سرویس رو تا الان 2 بار خریدم! پس می دونم دارم چی می گم!
بله سرویس رو برای همین کار گذاشتن ولی اگه شما حجم داشته باشی برای اون ماه و این سرویس رو بگیری اون حجم هم میاد جزئه ترافیک فشفشه و اگه توی مدت زمان مشخص مصرف نشه همشون می سوزه حتی اون حجمی که قبل از خرید ترافیک فشفشفه داشتی. برای همین بهتره برای آخر ماه که مثلا حجمتون تموم شده بگیرید یا مثلا اگه قصد دارید دانلود زیاد بکنید با سرعت بالا.
جالبه والا! خوب دوست من اطلاع دقیق نداری بقیه رو با تکذیب اطلاعات صحیح گمراه نکن! عزیز جان من 2 گیگ حجم داشتم طرح 15 گیگی اش رو در عین حال خریدم! یعنی حجمم شد 17 گیگ روی هم. در ضمن بعد از ۵ روز 6 گیگش موند یادم رفت مصرف کنم همش باهم سر روز ۵ام سوخت. پس وقتی حجم داری هم می تونی این طرح ترافیکی رو بگیری ولی کار اشتباهیه و به صرفه نیست مگر اینکه قصد دانلود زیاد داشته باشی و بخوای چندبار در ماه از این طرح استفاده کنی
عزیز پینگ تا قبل از عید عالی بود. 4.2.2.4 110 بود همیشه بدون هیچ نواسانی حتی. ولی از اواسط اسفند به بعد روند خرابی شروع شد تا حدی که الان من 2 هفتست پینگ زیر 220 ندیدم. اکثرا بین 250-300 می چرخه. البته با ریست مودم و تغییر گیت وی٬ پینگ تغییر می کنه.نقل قول:
ولی در کل گیت وی اصلی شرکت از باکو عبور می کنه که خیلی خوبه و اگه شرایط کلی نت درست بشه پینگ بر می گرده به مقدار نرمالش
گرامی ،دکتر!!!این شمایی که داری اطلاعات غلط میدی!!تحت هیچ شرایطی وقتی حجمت تموم نشده نمی تونی گیگ فشفشه بخری :n18:نقل قول:
عجب داستانی داریما!! می گم من خریدم دوباره می گی نمی شه؟!!! برو تست کن خوب ببین می شه یا نمی شه. اصلا "های وب" داری شما یا نداری؟!نقل قول:
وقتی بزنی روی خرید طرح فشفشه قشنگ بهت توضیح می ده خودش نیاز نداره من توضیحی بدم. وقتی حجم هم داشته باشی بزنی برای خرید کامل توضیح می ده برات! مثلا من الان 500 مگ حجم دارم خودم وقتی می زنم خرید طرح فشفشه 9 گیگ ۳ روزه٬ 9 گیگ رو با 500 مگ من جمع می زنه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه این عکس توضیحی نیاز نداره. افتاد؟!
اینم از وضعیت درخشان پینگ تایم "های وب (نوین نت سابق!)":
1 ماهه وضع همینه :n27:
شما هم گیری دادینا:n02:سر این حجم:n02:
این سرویس 8 مگش بدرد میخوره؟8مگ واقعا دانلود میکنه؟هم از سرور ایران هم از خارج؟:n01:پیگش چنده؟:n01:
پینگ که یه نمونش رو گذاشتم بالا. در مورد سرعت هم با سرور داخلی تا ۱مگ در ثانیه هم گهگاهی سرعت می ره ولی با سرورهای خارجی با Idm و 16 تا کانکشن تازه نهایت می شه 400 شاید بعضی روزها به زور 500نقل قول:
پس همین پارس رو بجسبیم بهش که فعلا بهتر از همه هست .:n09:نقل قول:
دستت درد نکنه.:n16:
اول این که شما خیلی بد داری صحبت می کنینقل قول:
دوم این که من خودم این آفر رو به شرکت دادم و تا جایی که خودم میدونم همچین چیزی امکان نداره،چون تو جلسه ای که صحبت شد این موضوع مطرح بود که چرا تا وقتی که طرف حجمش تموم نشده نمیتونه گیگ فشفشه بخره که قرار شد تا ما رمضان یه طرفه جدید بیاد به نام گیگ جرقه(البته شاید اسمش عوض شه)که این امکان وجود داشته باشه کاربر هر وقت خواست بتونه گیگ اضافه بخره بدون ارتباط با حجم سرویسش
و در آخر این که شما اگه دوست داشتی یوزتو برام بفرست من پیگیری می کنم با هاتون تماس می گیرم
عزیز من بد حرف زدم؟! خوب داری اشتباه می گی بد اصرار هم داری اونوقت؟! بعد اونوقت معذرت می خوام شما جز هیئت مدیره نوین نتی چیزی هستی که آفر دادی؟!نقل قول:
بعد یوزرم رو بدم شما چیو چک کنی؟!
برادر من این چیزی که داری میگی کلا اشتباهه!!من دارم میگم همچین چیزی امکان نداره،صد در صد یه مشکلی هست که توی پنل شما یه همچین اتفاقی افتاده!!
شما فکر کن من آبدارچیم تو های وب،گفتم یوزرتونو بفرستید باهاتون تماس میگیرم امروز،اگرم نه که هیچ!!!!
میگم چرا این های وب شهرهای تحت پوشش از شرکت های دیگه کمتره؟
ای بابا... هنوز روی حرفت هستی عزیز؟!! اوکی چی بگم دیگه...!نقل قول:
اپراتور پشتیبانی هستی شما؟ خوب به سلامتی. اگه کاری می تونی بکنی شما یه خبری به مسئولان فنی برسون که یه فکری به حال این عوض شدن های گیت وی و ttl و افزایش شدید پینگ تایم نسبت به چند ماه پیش بکنن. کیفیت سرویس ها رو به شدت اوورده پایین. شرکت خیلی تکی بود های وب حیف شد.
بر چه اساسی اینو شما می گی رفیق؟ اتفاقا مناطق تحت پوشش خیلی زیاده.نقل قول:
اینجا چک کن: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم:n03:نقل قول:
شاید تو استان ما کمتر از استان های دیگه پوشش داره!:n03:
دوست من مشکل پینگ تایم از چیزه دیگه ای که متسفانه نمیتونم بگم،ولی این نوید رو میدم بهتون که توی ماه رمضان وضعیت خیلی بهتر خواهد شد به علاوه طرح های تشویقی خوبی هم قرار اضافه بشهنقل قول:
در رابطه با یوزرتون هم میشه بگید چرا اصرار دارید که نگید؟؟به احتمال زیاد این یه باگ تو crm هست که همچین مشکلی رو پیش آورده،شما اگه یوزرتو بدی می تونیم مشکل رو پیگیری کنیم
دوست من بنده ۲تا خط دارم از های وب٬ باگ کجا بود! یعنی شما می گی اصلا نمی شه وقتی حجم داری٬ ترافیک فشفشه بخری؟! من به شما می گم خودت به شخصه یه بار چک کن خواهشا می بینی که می شه. شما اصلا جمله ای که می نویسه رو بخون. نوشتن اون جمله هم جز باگه؟! واضح و مشخص نوشته ابتدا ترافیک قبلیت کسر می شه بعد فشفشه.نقل قول:
در مورد پینگ تایم هم من متوجه نشدم چیو نمی تونید بگید؟! از نظر های وب و کلا تمام شرکت ها توی ایران پینگ تایم زیر 400 طبیعیه! پس عملا نباید انتظار تغییر داشت چونکه پینگ تایم بالا اصلا برای اونا مشکلی حساب نمی شه که بخوان برای بهتر شدنش تلاشی کنن. حالا اگه واقعا اطلاعی داری شما که مشکل از کجاست خوب بگو ما هم بدونیم لااقل. حتی اگه مشکل از زیرساخت هم باشه فقط و اصلا ربطی به های وب نداشته باشه هم بازم به من یوزر ربطی نداره شرکت باید پیگیری کنه که عمرا اینکار رو نمی کنه! چون براش مهم نیست پینگ تایم بالا
در تائید صحبتهای Aryaeiboy عزیز
اگه این طرح فشفشه رو بشه بدون این که از حجم اصلی کم کنه خرید و مصرف کرد خیلی راضی کننده خواهد بود.
نقل قول:نقل قول:دوستان شماها چرا علیه من موضع می گیرید،اگه من چیزی می گم که فقط می خوام مشکلتون حل بشهنقل قول:
در مورد این مشکل هم من امروز که پیگیری کردم متوجه شدم اشکال کارتون کجاست
همون طور که گفتم تا حجمتون تموم نشه نمیتونید گیگ فشفشه بخرید،یعنی قرار بود که این طوری تو سیستم اعمال شه اما مثله این که سازمان تصمصم گرفته که حتی اگه حجم کاربر تموم نشده باشه هم بتونه بخره
اما نکته ای که شما توجه نکردید اینه که شما اجازه داری هر چقد و هر زمانی که بخوای گیگ فشفشه بخری منتها تا وقتی حجم خودتون تموم نشه نمیتونید از گیگ فشفشه استفاده کنید.بزارید یه مثال بزنم
فرض کنید شما 1 گیگ حجم دارید و میرید 3 گیگ فشفشه می خرید،و تو پنلتون میبینید که حجمتون رو زده 4 گیگ،اما نکته ی مهم اینه که شما هر چقد که مصرف کنید اول از حجمتون استفاده میشه تا تموم شه و به محض تموم شدن حجم خودتون از فشفشه کم میشه حالا شما فکر کن که تو یه روز 1 گیگ استفاده می کنی،اون 1 گیگ حجم خودته که تموم میشه و اون 3 گیگی که خریدی میسوزه
اینطوری شما فکر می کنی که کل حجمت سوخته
توی همون اخطاری هم که سایت میده قشنگ مشخصه که میگه ابتدا ترافیک باقیمانده از سرویس های قبل از خرید جدید از اعتبار شما کسر میشه!!!
متوجه شدید؟
دوست عزیز همه این چیزهایی که فرمودید خودمون می دانیم و فقط بنده عرض کردم کاش کلا اول فشفشه مصرف می شد.نقل قول:
منم چند پست قبل عرض کردم که قراره یه طرحه جدید با اسم جرقه بیاد که همچین کاری رو میسر میکنه،یعنی هر وقت خواستید میخرید و استفاده می کنید و هیچ ربطی به حجم خودتون نداره:n01:نقل قول:
دوستان این طرح دینامیک چه طوره؟!؟سرعتش چنده؟دوستانی که دارند میتونند یه تست از سرعتش بزارند! ! !
بعد دوباره میشه تمدیدش کرد؟!؟یا فقط برای بار اول؟!؟
یادش بخیر اولین isp من های وب بود
دوستان الان توی پنلم هستم ولی چرا چیزی به اسم دینامیت وجود نداره؟!؟
راستی 4 مگ-تیرگان چه جوریه ؟؟؟12 گیگ و 24 گیگ هر دوتا 150000 تومن؟؟؟
نقل قول:در مورد تمدید کردن که مشکلی نیست،ولی تو همه مراکز مخابراتی ارائه نمیشه،اگر تو لیست سرویساتون نمی بینید حتما تو مرکز مخابراتیتون ساپورت نمیشهنقل قول:
در مورد تیرگان اون 12 گیگ مودم رایگان داره روش ولی اون 24 گیگ ،حجم اضافه
امیدوارم زودتر...:n01:نقل قول:
سرعت من به شدت افت کرده از دیروز، دوستان دیگه اینجا سرعتشون چطوره؟
زنگ بزنید پشتیبانی .نقل قول:
اگه چرت گفت منظورش اینه به خاطر ماه رمضونه .
دوست من این جوریام که شما میگی نیست!!!!!خیلی دارید کم لطفی می کنید!!!:n01:نقل قول:
اتفاقا واسه ماه رمضان خیلی برنامه داریم!!:n18:
فعلاً که سرعت شبانه بیشتر ISP ها به خاطر این ماه کم شده .نقل قول:
اگه واقعاً برنامه خوبی دارید خوشحال میشم بدون چیه و ازش استفاده کنم .
گرامی کاش برنامه ی اصلیتون این باشه که کیفیت سرویس ها رو افزایش بدین. پکت لاس نباشه٬ پینگ تایم بر گرده به روزای خوبش. اینجوری سرعت دانلود هم مشکلش حل می شه. الان من فقط از سرور های داخلی سرعت دانلودم 700 کیلوبایته که اونم کمه چون سرویس ۸ مگه باید 1000-900 کیلوبایت باشه از سرور خارجی هم که بالای 400-300 کیلوبایت اکثرا نمی ره تازه اونم با idm. خیلی حیفه شرکتی که پینگ تایمش بود 110 بشه 260-270.نقل قول:
پینگ واقعا ناامید کنندست. آخه تا کی ؟؟
در ضمن الان چند روزیه که سرعت دانلود من بشدت افت کرده
منتظر برنامه ها و خبرهای خوب هستیم :n16:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:سلام به همگینقل قول:
دوستان وضعیت پینگ و سرعت به زودی اکی میشه،یه سری تغییرات داره صورت میگیره که به زودی تمام میشه
برای کاربرای های وب، یه طرح ویژه از افطار تا سحر بود که راجع بهش صحبت شد ولی نمیدونم قراره عملی شه یا نه به خاطر همین توضیحی دربارش نمیدم
برای کاربرای جدید هم یه طرح قراره اجرا شه به نام family یا مودم بارون که رو سرویساش مودم رایگان میده با قیمتی باور نکردنی(البته با عرض شرمندگی تا اعلام عمومی نشه نمیتوم بگم!!!)
ولی اگه همون طرحه از افطار تا سحر عملی شه ماه رمضون خیلی واستون شیرین میشه!!!!
کدوم شهر هستید ؟نقل قول:
بعضی اوقات این موارد شاید مربوط بشه به عدم همکاری خوب دیتای استان و خیلی چیز های دیگه
دوستان وضعیت پینگتون چطوره ؟ ماله من که فاجعه است بعد از 2 هفته بالا پایین 2 روزه رو 240 واستاده !! که باید 160 باشه !
یه تست پینگ از 4.2.2.4 و 173.199.73.101 سرور انگلیس و 195.122.135.87 آلمان بدید ممنون میشم
ولی انصافا برای وبگردی خوبه لااقل نیاز نشده زنگ بزنم ! قدرشو بدونید من از خیلی جاها نت داشتم اول آسیا تک بعد نوین نت حرف اول رو میزنه
به خدا مخابرات ریده فعلا سراغش نرید ( در کل به خاطر کمبود getway کشوری همه داغونن ) سرعت افتضاح پشتیبانی افتضاح پینگ افتضاح packet loss سی درصد