[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مرسی یعنی با 238 برق اورده؟ سال 90؟
نقل قول:
بسته به شهر داره 6900 تقریبا مینیمم هستش.
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
نقل قول:
بله-البته با رتبه هبا بیشتر هم شانس قبولی هست ولی کمتر میشه شانس ....
رشته برق رشته تاپی هست و علاقمند زیاد داره رتبه بالایی هم میطلبه.
متشکرم
منم فکر کردم دانشگاه تهران تا 130 150 میگیره
یکی از دوستام 300 منطقه دو رو اورد که فک کنم بشه 600 700 کشوری الان داره برق علم و صنعت میخونه
ممنون منظورم منطقه اول بود
حتما دوستان سوالتونو ندیدن ویا جوابشو نمیدونستننقل قول:
سوالت چیه عزیزم؟
متاسفانه پست های تازه واردها باید تایید بشن به همین دلیل ممکنه وقتی تایید میشن چند پست و حتی چند صفحه عقب تر نمایش داده بشن و به همین دلیل پست های تازه واردها خیلی وقتها سهوا نادیده گرفته میشهنقل قول:
دیروز سازمان سنجش بهم SMS فرستاده میگه داوطلب گرامی رته تحصیلی شما با آزمون انتخابی شما تطابق ندارین لطفا بررسی کنید و در صورت نیاز اصلاح کنید .
زنگ زدم بهشون میگم جریان چیه ؟ میگه شما ریاضی میخونین ؟ میگم آره ! میگه مطمعنین که میخواین تجربی شرکت کنین ؟ :31:
میخواستم بهشون بگم پـَ نه پـَـ من میخوام ریاضی شرکت کنم منتها چون میخوام اطلاعاتم بره بالا و با سوالات تجربی آشنا بشم کنکور آزمایشی و کتب تست و .... رو همشون رو تجربی انتخاب کردم !
ممنونم دوستان جوابمو دادن:11:نقل قول:
براي دارو سازي سراسري يا حتي پيام نور بايد چه رتبه اي بياري ؟
ديگه اون كه كدوم درسا رو بايد خوب بخونم برا دارو سازي .....
دینامیک سخته! ولش کن!:31: تازه اگه دیدی اینه و نور هم سخته برات اونم ولش کن!:31: اگه بازم به مشکل خوردی در خدمتم!:31:نقل قول:
دینامیک سخته ؟؟؟؟نقل قول:
همون سینماتیک هست ( تازه اونم از نوع مسایل راحتش ) + عوامل موثر بر حرکت و شتاب ( نیرو های وارد بر جسم )
شما کافیه فقط نیروهای وارد بر جسم و تاثیر اونها روی جشم رو بشناسین این فصل خیلی راحت میشه براتون
میشه بگین چطور ی هندسه میخونین
کلا هندسه از بخش های سخت ریاضی کنکور هست. با اینکه خیلی جالب و قشنگه.نقل قول:
هندسه تحلیلی نسبت به هندسه یک و دو سبک سوالهاش طوریه که میشه خیلی راحت تر سوالهای کنکورشو حل کرد. اما هندسه یک و دو نیاز به خلاقیت بیشتری داره. و تمرین زیاد. به نظرم کتابهای هندسه یک و دو گاج سفید کتابهای خوبی بود. هم درسنامه هاش خوب بود هم سوالهای زیاد و متنوع داشت اگه کسی عاشق هندسه بود براش خیلی کتابهای جالبی بود. ولی هندسه تحلیلی گاج سفید زیاد خوب نبود به نظرم! جزوه معلممون خیلی خوب و مختصر بود اونو میخوندم بعد تستها کنکور رو حل میکردم تا روش تا حدی مسلط شده بودم. کلا هندسه یک و دو به نظرم خیلی سخت تر از هندسه تحلیلی بود!
هندسه یک و دو و گسسته سوالهاش طوری هستن که نیاز به خلاقیت دارن و سر جلسه کنکور با زمان محدود چندان حل کردنشون لذت بخش نیست! برا همین سعی کنید بیشتر رو حسابان و دیفرانسیل و ریاضی 2 و هندسه تحلیلی و احتمال و آمار وقت بذارید. بعدش رو هندسه یک و دو و گسسته بخشهایی مثل نظریه اعداد اگه براتون درصد بالای ریاضی کنکور مهمه.
البته سوالهای هندسه یک و دو و گسسته رو سر کنکور بخونید بعضی وقتها خیلی ساده هست و حتی اگه کم کار کرده باشید هم میشه جواب داد. هندسه یک و دو هم زیاد سخت نیست اما سوالهایی که ازش میدن به خصوص تو کنکور خلاقیت میخواد و وقت گیره و حل کردنشون سر جلسه کنکور به صرفه نیست مگر اینکه هندستون واقعا قوی باشه و بدونید که حتما به جواب میرسید. البته اینا نظر من بود. شاید برا من هندسه خیلی سخت بود با اینکه خیلی خوشم میومد اما برا شما راحت تر باشه. بستگی به خودتون داره. اما خلاقیتی که لازم داره با حل زیاد تمرین تا حدودی به دست میاد. اول کتاب رو بخونید و تمرین هاشو حل کنید. همه مثال ها رو مسلط بشین. بعدش اگه جزوه معلمتون خوبه اونو بخونید. و بعدش اگه وقتتون زیاده سوال های زیادی حل کنید اگه نه فقط تست های کنکور این چند سال اخیر رو حداقل حل کنید. و بعدش هر چقدر وقت بیشتر اوردین باز هم سوال حل کنید تا رو هندسه مسلط بشین.
موفق باشین.:11:
نظر منم همينه كه ديناميك سخته ولي به نظر من ولش نكن چون خيلي مهمه به نظر من در حد 50 %بخووون ولي بيشتر رو برق ها سرمايه گزاري كن چووون سخته ولي زياد يخت نمياد و قابل جواب دادنه !:31:
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم واست توضیح دادمنقل قول:
همونجام گفتم این درسا نیاز به وقت گذاشتن داره،باید بشینی انواع سبکهای مختلف این سوالو ببینی و حلشون کنی،انقد سوالات مختلفو دیده باشی که ملکه ذهنت شده باشن
تمرین تمرین و تمرین تو هندسه جواب میده
یکم وقت بذاری رو این درس بعدا جوابشو میگیری،مخصوصا اینکه خیلیا تو کنکور این درسارو تقربا بیخیال میشن
باورکن یه مدت که بگذره عاشق این درس میشی،چراکه بعد حل هر سوال یه لذتی بهت دست میده که مرتب میخوای سوال بعدیرو حل کنی
همون کتابی که داریو روش کار کن و سوالا و مثالای مختلفو روش فکر کن و سعی کن به جواب برسی،قطعا هندست پیشرفت میکنه
به قول معلمامون اینکارو بکن،اگه نتیجه نگرفتی بیا بزن تو گوش من:31:
سینماتیک سادهe چون ملموسه!نمی دونم کجای کارم می لنگه وقتی دینامیک می خونم اصابم خورد می شه! فکر کنم به این خاطر بود که نیرو ها رو حفظ می کردم!نقل قول:
راستی برای فیزیک دوم چی بگیرم؟ خیلی سبز نداره که!گاج چطوره؟ کتابی می خوام شبیه و در حد خیلی سبز!
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
ضریب شیمی و زیست 4! ریاضی 3! فیزیک 2! زمین 1!نقل قول:
مهلت ثبت نام دانشگاه آزاد تا پایان روز چهارشنبه 28 دی ماه تمدید گردید.
[HTML]
http://azmoon.org/[/HTML]
نقل قول:نمیخوام تو این تاپیک درمورد کتاب صحبت کنما ولی خداییش من چون فیزیکو نمیفهمیدم خیلی ازش بدم میومد تا اینکه کتاب فارو دیدم،خداییش واس من که خیلی روون و مفهومی بود،این بخش دینامیکم فوق العاده بود توشنقل قول:
البته تبلیغ نشه:31:
ممنون farhad ... alone one
میشه بگین کیا کنکور 90 بودن؟ درصدای ریاضیتون چقدر بود
کسی اموزشگاه خوب تو تهران میشناسه
واسه ریاضی
میدونم دیر شده
من کنکور 90 بودم. درصد ریاضی پایین ترین درصد کنکورم بود. 35 درصد زدم. عامل پایین زدنم هم این بود که چون به جبرو احتمال و گسسته و هندسه یک و دو خیلی علاقه داشتم اینارو زیاد کار کردم در طی سال ولی حسابان و دیفرانسیل کمتر کار کردم. در حالی که اگه همین وقت رو روی حسابان و دیفرانسیل هم گذاشته بودم شاید 60 درصد ریاضی رو زده بودم. ولی من بیشتر دوست داشتم از درس لذت ببرم تا اینکه فقط برای کنکور بخونم برا همین پشیمون نیستم که علاقم رو بیشتر خوندم. البته سر جلسه کنکور چند تا سوال دیفرانسیل رو تا حد 90 درصد حل کردم اما به جواب نهایی نرسیدم و خیلی زور بود!:31: چون هم وقتم رفت هم به جواب آخر نرسیدم! ولی راحت میشه تا حدود 40 درصد ریاضی زد. من بیشتر رو فیزیک و شیمی سرمایه گذاری کرده بودم. ریاضی حدود 40 میخواستم بزنم که 35 زدم.نقل قول:
موفق باشین.
فیزیک شیمی چند زدین شما اقا فرهاد
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
من یه سوال دارم اینائی که ریاضی فیزیک تو کنکور بالا 70 80 میزنن
چطوری مسائلو حل میکنن یعنی طبق همون روشی که ما واسه امتحانات تشریحی حل میکنیم؟
یا چون سرعتشون بالاس
دوستان من برنامه ریزی کردم که از پایه شروع کنم دیگه واسه خوندن درس های آزمون گزینه 2 نمیمونه ! چکار کنم ؟
در ضمن کتاب خوب مثل 10 استاد واسه ریاضی پایه سراغ ندارین ؟
امروز با هزار امید رفتم دیفرانسیل فصل اول رو بخونم خوب بود ولی خیلی سردرگم شدم !
اگه تا حالا نخواندید نگران نباشید بر اساس بودجه بندی بخوانید و نگران نباشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من پارسال شرکت کردم اما تقریبا الکی بود،چون هیچی نخونده بودمنقل قول:
یه سری مشکلات شخصی داشتم که یکم فاصله افتاد تو تحصیلم
از اونجایی که دوسال پیش من تو کنکور درصد فیزیکم 80 (تقریبی) و شیمی 89 شده بود باید بگم قطعا نوع جواب دادن فرق میکنه دیگه، تو سوالایی که امکانش هس از روشای تستی استفاده میشه،علاوه براین چون کار زیاد شده رو مسائل،با انواع مسئله ها آشنایی داره طرف(اونیکه خوب خونده و درصد بالا میزنه)پس بلافاصله بعد خوندن سوال بدون فوت وقت میره سرغ حلش و چون تو اکثر روشهای حل سوال خبره شده،پس وقت کمتری برای پیداکردن روش حل مسئله میذارهنقل قول:
البته باید بگم چون تو هدف گذاریم من بیخیال سوالات گسسته و هندسه تحلیلی شده بودم (یکی از بدترین اشتباهات زندگیم که تو اون کنکور انجام دادم) ،وقت بیشتری واس پاسخ به سوالات شیمی و فیزیک داشتم اما قول میدم اگه رو درسا تسلط داشته باشین به مشکل زمان برنخورین،این از دهن مشاور کنکور نیس،یه پشت کنکوریم که تجربشو دارم
راستی درصد ریاضیمم تو همون کنکور دوسال پیش حدود 30% بود
هیچوقت دیر نیس دوست عزیزنقل قول:
الان شروع کنی شاید به 100% نرسی اما حداقل از اینجا که هستی ( 0 % )خیلی وضعیتت بهتره
من فیزیک و شیمی هر دو تاش هدفم بالا 70 درصد بود و در حد بالا 70 درصد خونده بودم اما تو کنکور حدودا فیزیک 55 و شیمی 65 زدم.نقل قول:
یکی از دوستام که ریاضی حدود 80 و فیزیک حدود 90 زده بود و رتبش دو رقمی شد به روش تشریحی حل میکرد اما خیلی سریع مینوشت! اصلا عادت کرده بود به سریع نوشتن من جزوه هاشو نگاه میکردم اصلا نمیتونستم دست خطش رو بخونم از بس بد خط مینوشت! کاملا تشریحی حل کرد اما خیلی سریع مینوشت! خودم هم کامل تشریحی حل کردم فقط من سرعتم پایین بود و کلا آروم مینویسم!:31: و برا همین سر کنکور وقت کم اوردم و در حدی که خونده بودم نتونستم بزنم اما از همین هم راضیم! :31:خداروشکر!:42::31:
ولی رتبه ها یک هر جور فکر میکنم نمیشه تشریحی حل کرده باشن!:31: آخه چطوری فیزیک و شیمی و ریاضی رو هر سه تاشو بالا 95 میزنن و یکیش رو هم معمولا صد میزنن؟! :31: اون دیگه خیلی عجیبه!:31: اونا دیگه فکر نکنم تشریحی حل کرده باشن! به هر حال اون دیگه از عجایب دنیاس!:31:
موفق باشین.
سرمايه گذاری روی چه بخش هايی از گسسته به صرفه تر هست؟ (درک رياضی به نسبت بالايی دارم)
هندسه تحليلی از گسسته و هندسه پايه راحت تر هست اما حل سؤالاش يکم وقت گير هست جواباش يکم طلانی هست!!! شايد سؤالای تأليفی الگو اين طوری باشه!؟؟ کنکور چطور؟
به نظر من به ترتیب این طوری: احتمال_ ترکیبیات_ گراف_ نظریه اعدادنقل قول:
ولی نظریه اعداد و گراف رو خیلی بیشتر دوست داشتم. احتمال هم خیلی قشنگ بود!:31: هندسه تحلیلی سوالهاش خیلی راحت تره نسبت به گسسته و هندسه پایه چون یه سبک مشخص دارن تو کنکور. و کمتر نیاز به فکر و خلاقیت دارن. ماتریس ها یادمه طولانی بود راه حلش. فصل ها آخر هم که راه حلاش همش با ماتریس بود. خوبیش اینه به روش تشریحی صد در صد به جواب میرسید اما طولانیه یعنی اگه سر کنکور وقت زیاد اوردین حلش کنید یا اگه خیلی سریع مینویسید حلش کنید چون یه سوال ریاضی خیلی ارزش داره و ضریب 4 تخصصی هست. بخشهای بردار و خط و صفحه هم که خیلی راحته!:31: بر عکسش به نظرم مقاطع مخروطی خیلی نامفهوم بود!:31: من که برا کنکور اصلا نخوندمش! چون این همه میخوندم بعد یک یا دو تا تست ازش بیشتر نمیاد دیدم نخونمش بهتره! البته اگه برای شما راحته حتما بخونید! من که درک ریاضی پائینی داشتم!:31:
..............
پ.ن: اینجا خیلی فعاله!:31: بهتره از اینترنت اومدن کم کنید یا اصلا نیاید و درس بخونید. باور کنید حتی اگه یه تست هم الان بزنید خیلی ارزش داره و ممکنه باعث قبولی شما تو رشته و دانشگاهی که دوست دارین بشه. زمان الان براتون خیلی ارزش داره. این قدر نیاید اینجا! :31: درس بخونید! باور کنید خیلی بهتره! قید کامپیوتر و اینترنت رو بزنید این چند ماه!:31:به هر حال از ما گفتن بود!:31:
موفق باشید.:11:
لطفا یکی به من بگه ریاضیات پیش دانشگاهی تجربی امسال دقیقا فصل هاش به ترتیب کدوما هستن
لطفا از روی فرهست کتاب بگین
باتشکر
سلام بچه ها
خوبین چه خبرا :دی
می بینم که فردا هم آزمون دارین !! :دی
ایشالا که موفق باشید
بیشتر از نیمه ی راه رو اومدین
دلسرد نشید
شما میتونید اگه بخواید
موفق باشید
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
نقل قول:
خوب زدی ها :دی
نخیر عزیزم اونا هم یکی مثل تو هستن هیچ فرقی ندارن
بعضیاشون (که من باهاشون حرف زدم ) !! حتی فرمولای فیزیک رو حفظ نبودن :دی و گفتن که ما اینا رو حفظ نمی کردیم !!
سمبا جان خودت زدی رتبه برتر گرفتی حالا میای اینجا خوشحال و خندون پست میزاری ! :دینقل قول:
این افراد که حتی فرمول های فیزیک رو هم حفظ نبودن پس چیجوری رتبه ی تک رقمی گرفتن ؟ خرزو خان بهشون کمک میکرد ؟ :دی
کمی توضیح بدید دیگه
پ ن : N73 رو فروختی Galaxy I9000 گرفتی ؟ :دی خوب خریدی ؟ :دی
اخه مگه میشه فرمول هم بلد نباشن پس با چی حل میکردن
!!!!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 05:45 PM ---------- Previous post was at 05:44 PM ----------
راستی تاریخ ازمونهای جامع قلمچی و سنجش چندمه
کدوماش تداخل دارن با هم
مرسی دوستای گلم
مسخره میکنی؟ :31: ای بابا! گند زدم کجاش خوب بود؟!:41: سر جلسه کنکور همه استرس داشتن ولی من زیادی آرامش داشتم! اصلا بی خیال بودم خیلی آروم حل میکردم! کمی استرس داشتم و سرعتم بالاتر بود درصدام بهتر بود چون خیلی از سوالها رو بلد بودم وقت کم اوردم!:41: اما به هر حال همین هم خداروشکر! دیگه گذشت...نقل قول:
:46:
نمیدونم والا! همکلاسیم هم که دو رقمی شد اونم آدم خاصی نبود فقط پشتکار داشت و خیلی زیاد درس میخوند سال کنکور! خیلی زیاد! من که اصلا حوصله اون قدر خوندن نداشتم! بیشتر بخشهایی رو میخوندم که علاقه داشتم! و ساعات مطالعم هم کم بود! ولی به هر حال آخرش صنعتی اصفهان رشته ای که دوست داشتم قبول شدم. همین هم خدا رو شکر...:8:
به هر حال اونی که رتبه یک میشه هم خیلی باهوشه هم خیلی خیلی درس خونده! مثلا معین فلاحتگر از پنج دبستان میرفته کانون و همش درس میخونده! من زندگی اون طوری که همش درس باشه رو دوست نداشتم! ترجیح میدادم کنارش ورزش بکنم. تفریح داشته باشم و ... و هنوز هم دوست ندارم فقط درس بخونم. ترجیح میدم کارهای دیگه هم بکنم مثل ورزش و ....:46: و خوب من پشتکار اونا رو که روزی 15 ساعت بخونم نداشتم تو سال کنکور خیلی کم حتی تونستم روزی 8 یا 9 ساعت بخونم. ولی خوب کسی که اون قدر درس خونده و پشتکار داشته و کنارش استعداد داشته حقش رتبه یک بوده.
اینکه گفتن فرمولا رو هم حفظ نبودن دیگه خالی بستن!:31: شاید منظورشون فرمولای دینامیک بوده که به دست میاد. یا بعضی بخش های دیگه! خوب منم اونارو حفظ نکردم! خودم سر جلسه کنکور به دست میوردم. ولی فرمولا اصلی رو که باید حفظ بود. دیگه زیادی لاف اومدن!:31:
خاص بودن رتبه های یک توی پشتکارشون برا درس خوندنه به نظرم! :46:
موفق باشین.:11:
اره! منم شنیدم سر کنکور بهشون وحی میشه!نقل قول:
اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی سوال 113 گزینه 3 ....
با این حرفتون که اونا پشتکار دارن کاملا موافقم (صد البته در کنار استعداد)نقل قول:
یک سوال شما پارسال چه رتبه ای اوردید با این درصد ها ؟:11:
.............
اصلا نگران نباش ! منم پارسال مثل تو بودم فکر میکردم اگه نرم دانشگاه دیگه همه چی تمومه ! ولی الان دانشگاه هم دولتی قبول شدم هم آزاد . با اینکه رفتم دانشگاه ولی هیچ چیز خوبی ندیدم ! به نظرم آدم بره کار کنه موفق تر هستش تا درس بخونه !نقل قول:
نمیگم درس نخون . درس شخصیت و انسانیت آدمه . ولی زیاد به فکرش نباش که بهترین جا بری ! هرجا خدا خواست خوبه !