این دستور رو من زدم رو سیستمم ؛ سایتهایی رو آورد که سریشون رو تا حالا حتی نشنیده بودم ! :13:نقل قول:
لپ تاپم رو فقط خودم استفاده می کنم !
Printable View
این دستور رو من زدم رو سیستمم ؛ سایتهایی رو آورد که سریشون رو تا حالا حتی نشنیده بودم ! :13:نقل قول:
لپ تاپم رو فقط خودم استفاده می کنم !
خب شما بطور مستقیم و غیر مستقیم با DNS ها در ارتباطی و ممکنه بطور غیر مستقیم یه آدرس رو IP ش رو از DNS گرفته باشی.نقل قول:
سرویس spooler رو چک کن .نقل قول:
---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
local area connection > RC > properties > configure > advanced > link speed & duplex > 100Mbps / fullduplex > ok > ok > ok ? :31:نقل قول:
conflict IP رو هم چک کن .
mostafait اگه این مشکلت رو حل کرد حتما بگو.نقل قول:
چطوري سرويس Spooler رو چك كنم؟
اين سرويس در كجاست و چه عملي رو انجام ميده و با كدام قسمت از ويندوز در ارتباط هست؟
شاد باشيد:40:
سلام.نقل قول:
Spooler مربوط به پرینتر هستش.
این سرویس رو از کنسول services.msc میتونی پیداش کنی.
سلام
مدتی هست برای مشاهده تنظیمات فایروال به این پیغام برمیخورم
windowsd firewall setting cannot be displayed because the associated service is not running
در نتیجه تنظیمات مربوط به سربرگ computer name از my computer غیر فعال میشه.
از توي administrative tools هم كه ميرم سراغ services باز هم نميتونم اين سرويس رو استارت كنم و همون ارور رو ميده.چه كنم؟
سلام.نقل قول:
یهنی نمیتونی سرویس Windows Firewall رو فعال کنی ؟
چه اروری میده ؟ ازش عکس بگیر بزار.
من از طریق مودم لپ تاپ و pc شبکه کردم اما یه چند روزیه با اینکه کاری نکردم دیگه نمی تونم از کامپیتر چیزی کپی کنم تو لپ تاپ البته از لپ تاپ به کامپیوتر کپی می شه
این پیغامو میده موقع کپی :
the specified network name is no longer available
سلام من دوتا سیستم دارم که کارت شبکه انبرد دارن وروی هر دوتا 7 نصبه و همینطور یک عدد سوییچ 8 پورت مدل DES-1008D هم دارم که فقط تا 11 مگابایت ارسال و دریافت اطلاعات داره یعنی سوییچش از این نوعه و گیگابایتی نیست.
بگذریم من هر وقت میخوام وارد اون کلاینتم بشم کلی وقت میگیره یا اینکه اصلا داخل نمیره و فایلهای شیر شده رو نشون نمیده یا باید ریست بکنم -یا اینکه کانکشن ور غیرفعال و دوباره فعال کنم یا اینکه با دراوردن و جازدن دوباره کابل به سوییچ وارد سیستم بشم.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
هر وقت بخوام سیستم جدید از طریق کابل دیگه اضافه کنم خیلی وقت میگیره یا باید تمام روشهای بالا رو انجام بدم که بگیره
سوییچ رو دست دو گرفتم و سالمه چونکه کار میکنه-کابل هم مغازه دار زد و مشکلی فکر نکنم داشته باشه و نو هم است.
لطفا راهنمایی کنید.
نه نميتونم ارور اكسس دينايد ميده.شماره ارور 5.نقل قول:
یهنی نمیتونی سرویس Windows Firewall رو فعال کنی ؟
وفتي سيستم رو ري استارت ميكنم سرويس استارت ميشه ولي بعد يه مدت دوباره استاپ..خلاصه اين استاپ شدشن سرويس هاي ويندوز اعصاب منو بدجور خرد كرده.
یه عکس از Properties سرویس فایروال + ارروری که میده واسه من میزاری ؟نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال دارم که شاید با این تاپیک مرتبط نباشه !
یه مودم TP Link TD-W8950ND دارم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون سمت راست یه کلید QSS داره که با زدن اون شکل قفل کنارش فعال میشه !
اون QSS چیه و به چه کاری میاد ؟
مخفف Quick Security Setup
با روشن شدنش ارتباطات با الگوریتم wpa رمزنگاری میشن
کی میدونهauthenticated usersتو گروپهای ویندوز 7 چیه و چه محدودیت هایی داره
سلام.نقل قول:
Authenticated Users شامل تمام کاربرایی میشه که با Username و Password معتبری به سیستم لاگین کردن.
ممنون از پاسختون :11:نقل قول:
اما چرا با فعال کردنش بعد از چند دقیقه خود به خود خاموش میشه ؟
و اینکه با وجود اینکه روی مودم پسورد ست کردم ، باز هم نیازی به این QSS هست ؟
نقل قول:
در مودم شما 3 نوع رمز نگاری وجود داره
1- پسورد برای دسترسی به کنسول مودم
2- پسورد برای ارتباط با سرور PPP و اتصال به شبکه جهانی
3- پسورد برای کدینگ بسته های ارسالی و دریافتی که QSS از این نوع هست .
موفق باشید
وقتی که واسه وایرلس پسورد ست میکنی . وقتی میخوای کانکت شی به وایرلس ازت اون پسورد رو میخواد . میتونی به جای وارد کردن پسورد اون دکمه رو بزنی .نقل قول:
دوستان یه نفر هم اگه میتونی به ماهم راهنمایی برسونه خوبه ها!اون بالا مشکلمو نوشتم
دوستان من 2 عدد دستگاه دارم ،
یکی linksys wag 120n و یکی هم tp-link مدل TL-WR841ND !
حالا میخوام این دو تا دستگاه رو توی فاصله ی دوری بذارم و با کابل به هم وصلشون کنم ( فاصله دور از نظر ارتفاع :دی ) 30-35 متر کابل بیشتر نمیبره !
میخوام هر دو تا دستگاه اینترنت رو با وایرلس پخش کنن و هرکی به هر کدوم از دستگاه ها کانکت شد با بقیه افرادی که به هر کدوم از دو دستگاه وصل هستن و توی یه Workgroup هستن شبکه بشن ،
میشه همچین چیزی ؟:D
سلام.
دو تاشون رو توی یک رنج IP بزار.
DHCP رو هم روی هر دو فعال کن که از یک رنج اما با IP های مختلف به سیستمها IP بدن.
دوتاشون رو هم با کابل به هم وصل کن.
برای اینکه اینترنت توی هر دو تا پخش بشه باید مودم رو بذارم روی PPPOE ؟
بعد روتر رو روی چه تنظیماتی بذارم؟
الان مودم روی Bridge ـه و یوزر و پس رو دادم به روتر !
ببین ، مودم رو باید بزاری روی PPPOE و وصل کنی به پورت WAN اکسس پوینت اولی و اکسس پوینت دومی رو هم بزنی به پورت LAN اکسس پوینت اولی.نقل قول:
:-??
الان شما یه جور گفتی انگار من 3 تا دستگاه دارم :D
یک مودم وایرلس و یک اکسس پوینت ،
مودم رو میذارم روی PPPOE ، اکسس پوینت هم تنظیمات WAN داره خوب ! همینجوری وصل نمیشه ،
Dynamic IP - Static IP - PPPOE و چند تا گزینه دیگه که یادم نیست ! فکر کنم اگه هر کدوم باشه یکی از این سه تاست :D
روی حالت PPPOE باید یوزر و پس بدم که در این صورت مودم رو باید بذارم روی Bridge !
آهان من فک کردم یه مودم ADSL و دوتا اکسس پوینت داری.نقل قول:
خب من این کار رو انجام دادم و اوکی هم شده. مودم رو PPPoE کن و کابلش رو بزن توی WAN اکسس پوینت.
الان مشکل دقیقا کجاست ؟
سلام
بين دو ساختمون شركتمون كه فاصله اي حدود 300 متر دارن از طريق نانو استيشن ارتباط بيسيم برقرار كردم، شبكه داخلي هر ساختمون بخوبي كار ميكنه، رنج آي پي شبكه هاي دو ساختمون هم يكي است، كار بخوبي پيش ميرفت ولي الان مدت يك هفته است كه ارتباط دو ساختمون قطع شده!!! براي جلوگيري از نويز كابل شيلد دار هم استفاده كردم ولي باز هم مشكل حل نشد! از سلامت آنتنها هم اطمينان دارم. ميشه لطف كنيد و بگين چطور اين مشكل رو حل كنم؟ خيلي فوريه...
سلام
دوستان این دوست من از شرکت پتیاک اینترنت گرفته به صورت وایرلس که یه مودم گذاشته بالا پشته بان و یه سیم آمده پایین
اینها یه کانکشن PPPOE رو کامپیوترشان هست که با آن وصل میشن به اینترنت و کارت شبکه آی پی APIPA میگیره
حالا من یه اکسس پوینت روتر دی لینک واسه اینها گرفتم مدل DIR-600
بعد PPPOE رو روی اکسس پوینت ست کردم، به کارت شبکه شان هم آپی رنج اکسس پوینت دادم و دیفالت گت وی رو هم آی پی اکسس پویت
اول اینکه تو قسمت Status که میره که کانکت و دیسکانکت داره و زیرش آپی و ساینت و ... کانکشن PPPOE هست همه 0.0.0.0 هست و عدد نمیگیره ولی لینک به صورت ثابت در میاد و سبز
دوم اینکه اینترنت ندارن، کانکشن PPPOE رو از روی کلاینت پاک میکنند و به اکسس پوینت وصل میشن ولی اینترنت ندارن
میشه راهنمایی بکنید، اعصابم خورد شد
یعنی الان تو اینترفیس هر دو نانون که میرید لینک برقرار هست؟نقل قول:
وارد رادیو بشید ببینید واقعا تروپوت شبکه دراید یا اصلا کلا شبکه نیست دو انتن به همدیگر
سلام دوستان
من مشکلی دارم که لازمه توضیح بدم این مشکل پس از قطع برق و خاموش شدن سرور اتفاق افتاده.
پس از روشن کردن سرور متوجه شدم که Remote بسته شده و در واقع میشه گفت Terminal Service از کار افتاده. البته ربطی به لایسنس نداره.از هیچ کدام از کلاینتهای موجود در شبکه نمیتوان به سرور Remote کرد.ویندوز 2003 سرور هست.آنتی ویروس را هم پاک کردم ولی مشکلی حل نشد.ظاهرا" پورت 3389 Listen نمیشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام.نقل قول:
فایروالت رو خاموش کن ببین چی میشه.
اگه تونیستی Terminal Services رو پاک کن دوباره نصب کن.
روی این سرور اکتیو دایرکتوری نصب شده.اگر ترمینال سرویس و پاک کنم فکر نمی کنید مشکلی پیش بیاد؟
نقل قول:
نه مشکلی نیست.نقل قول:
به هم ربطی ندارن.
سلام
روی سیستم سرور ویندوز سرور 2003 داریم !
که اونم به سرور مرکزی وصله !
2 تا سوال داشتم :
ممنون میشم راهنمایی کنید
1. قبل از ورود به ویندوز ( چه در حالت ریموت ، چه در حالت کنسول ) بعد از وارد کردن یوزر و پسورد یه پنجره باز میشه که command و اینا میخواد ؛ اون چیه ؟
2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
با عرض معذرت ولی این اشتباهه . مودم رو bridge کانفیگ کن و پورت ورودی اکسس پوینت رو وصل کن به لن مودم . حالا توی کانفیگ اکسس پوینت PPPOE رو انتخاب کن و user & pass رو اونجا وارد کن (توی اکسس پوینت ) . جفت دستگاه ها رو خاموش روشن کن . حله . اگه مودم ADSL وایرلس داره میتونی بیسیم وصل کنی به اکسس پوینت که اگه خواستی بگو توضیح بدم .نقل قول:
سلام.نقل قول:
متوجه این سوالت نمیشم. یعنی چی یه پنجره باز میشه که کامند میخواد ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟
این همون یوزر پس Active Directory هست که قبلش باید توی پراکسیت ستش کرده باشه که معمولا آیزا یا Forefront هست.نقل قول:
2. کلاینت های شبکه برای ورود به اینترنت نیاز به ست کردن ip و پورت ------ روی مرورگرشون دارن و ازشون یوزر و پسورد میخواد !
این یوزر و پسوردها در کدوم قسمت کامپیوتر سرور نگهداری میشن و چه جوری میشه یوزر و پسورد جدید تعریف کرد ؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:50 AM ----------
مسعود جان من خودم این کارو انجام دادم.نقل قول:
به هر حال امیدوارم من اشتباه کرده باشم:11:
فعلا بهش دسترسی ندارم !نقل قول:
یه پنجره کوچیکه که نوع ارتباط رو انتخاب میکنی ؛ در پایینش هم یه قسمت هست واسه گذاشتن کامند و موضوع !
ساده تر میشه بگین ؟ :11:نقل قول:
با سلام
میخواستم بدونم که این مدل TL-WN722N میتونم اینترنت رو روی گوشیم شیر کنم یعنی این TL-WN722N گیرنده است یا فرستنده یا هر دوش
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
خواستم از اون صفحه عکس بگیرم اما دیگه نیومد !
دوستان لطفا راهنمایی کنیدنقل قول: