جدی؟مثلا چه مهندسی؟کجا؟:13:نقل قول:
جدی؟مثلا چه مهندسی؟کجا؟:13:نقل قول:
مثلا: نرم افزار پیام نور، IT ،کشاورزی و... که پیام نور بنا به گفته ی یکی از دوستان فقط توی استان خودت میتونی بری پس هرچی پیام نور هست انتخاب کن.نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رتبه 22305 \ منطقه 2\ رشته ریاضی\ شهر تهران
رشته کامپیوتر ، عمران ، مکانیک، برق
رتبه 940\ رشته زبان\ lمنطقه 2\ تهران
جمله بسازم؟؟نقل قول:
یکی از اشناهم 220هنر منطقه 2 شده..
چه رشته های خوبی میتونه قبول بشه؟
نقل قول:
خیییییییییییییییییییییییل ــــــــــــــــــــــی باحالی:31::31::31:
:10::10:
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
نقل قول:
البته اینو بگم که تو پیام نور میشه جز استان خودت جای دیگه رو بزنی.مثلا من تهرانم ولی زنجان بدنیا اومدم و استان بومی من رو زنجان زده یعنی احتمال درومدن من تو زنجان بیشتر از تهرانه
البته یه حساب و کتابی داره.شما که نتایجتون رو گرفتید هرجا که استان بومیتون رو زده رو همونجا انتخاب رشته کنید واسه پیام نور
دوستااااااااااان یکی لطف کنه جواب منو بده ..
با ده هزار منطقه 3 میشه مهندسی روزانه یا شبانه قبول شد؟؟؟؟؟؟:19:
نقل قول:با این حساب شانس من تو خود شهر تهران چقدره؟اطراف تهران,حتی کاردانی باشه تو شهر تهرانم باشه من میرم!اصلا تو شهر تهران شانسی دارم؟نقل قول:
شمایی که بومی تهرانی شانست بالای 80 درصده که پیام نور تهران قبول شی.:10::10:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارسال مهندسی شیمی سبزوار و مهندسی موادش قبول شدننقل قول:
شبانه مهندسی نفت اش هم ممکنه !
شبانه شهرت هم همه مهندسی ها !
روزانه که نمیشه...نقل قول:
شبانه هم فکر نکنم...بعیده....!
دوستان نظری ندارندنقل قول:
اقا مدارک تحصیلی غیر انتفاعی با پیام نور و ازاد چه فرقی با هم دارن؟!
کدومش بهتره از نظر اعتبار؟!
هم روزانه،هم شبانه شانس قبولی داره.با بالای ده هزارم مهندسی قبول شدن.نقل قول:
به لینک زیر مراجعه کن:
کد:http://gozine2.ir/modules.php?name=Pages&file=article&sid=1771
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
احتمالش کمه.:10::10::10:نقل قول:
مطمینید؟اخه ۱کی از دوستانم که داداش مشاور داره میگه بعیده تهران قبول بشی!اگر بشی کاردانی ۱کم دور تر از تهران!نمیدونم گیر کردم اساسینقل قول:
اول غیر انتفایی بعد پیام نور بعد ازاد.نقل قول:
مدرک دانشگاه ازاد در خارج از کشور ارزشیابی نمیشه مواظب باشید.
37511
با این رتبه تو منطقه یک ؛ دانشگاه های شهرستانی سراسری رو نمیشه واسه روزانه قبول شد؟!
هر رشته ای که میشه...ممنون میشم راهنمایی کنید..خیلی مهمه برام..
خیلی احتمالش کم و بعیده !نقل قول:
من با 8000 منطقه 2 هم نیوردمش!
حالا شانست امتحان کن!
دوستان با رتبه منطقه 31000 منطقه 1 تهران غیرانتفاعی مهندسی میشه قبول شد؟ در ضمن یک سوال دیگه این
موسسه های غیر انتفاعی تهران بی در و پیکره یا حداقل منظم هست؟ از نظر نظم دانشگاه پیام نور بهتره یا
غیرانتفاعی؟ اینارو برای فامیلمون میخوام لطفا اطلاعات درست بدید :31:
مشکلی نیست;شما که 100 انتخاب داری اول از پیام نورای تهران شروع کن و بعدش یه کم دورترو بزن.:7::7:نقل قول:
خب حالا که نتایج اومد چیکار کنیم؟؟؟:19:
بشینیم در و دیوار نگاه کنیم تا زمان انتخاب رشته بشه
خدا وکیلی چقدر دیر برای انتخاب رشته!!!هفدهم!!!
فکر مارو نکردن که بی کاریم و نشتیم تو خونه سبزی پاک میکنیم:31:
انقد زیرنویس ترجمه کردم چشمام باباقوری میبینه دیگه حال ترجمه هم ندارم:2:
دوستان این یادگار ماندگار انسانیییییییییییی رو میخوام!!
دختر دائیم انسانیه رتبه تو سهمیه شده 100 هزار منطقه 3
زیرگروه 1 هم شده 80 هزار
بقیه زیر گروه ها هم 100 هزار
میخوام بدونم میتونه پیام نور غیر انتفاعی قبول شه
مثلا اصفهان؟
روانشناسی مثلا
یکی واسه انسانیاااااا رو بده به من
من خودم سر در نمیارم از انسانیا چون ریاضی بودم
:40:شهاب که حرف نداره:40:نقل قول:
دوست من احتمال اینکه مهندسی کشاورزی یه دانشگاه ترجیحا دور(زابل و زاهدان احتمالش خیلی زیاده)نقل قول:
در بیای هستش فیزیک هم بزن بد نیس یکی از دوستام پارسال با 16هزار رفت فیزیک ارومیه(شبانه):31:
روی کاردانی ها هم خیلی حساب کن شانست رو افزایش میده.:46:
اصلا درست نیست.تو خارج همه دانشگاه های ایران رو به چشم دانشگاه جهان سومی نگاه میکنن.فقط پذیرش گرفتن برای دانشگاه های مشهور مثل تهران و شریف یه ذره آسونتره.تو فروم های دیگه خیلی ها هستن که با مدرک آزاد از آلمان پذیرش گرفتن.:10:نقل قول:
اقا مرسی واسه جواب:31:نقل قول:
راستی دلیل عدم استقبال دانشجوها از پیام نور چیه پس چرا همه میرن دانشگاه ازاد؟:20:
غیر انتفاعی از نظر علمی دانشگاه های خوبی هستن یا مثل مدارس غیر انتفاعی بی در و پیکرن:18:؟
اتفاقا در خارج کشور پیام نور غیر انتفاعی قبول ندارن
یادگار ماندگار انسانی:
برو تو سایت کانون سمت راست پایین هستش:
کد:www.kanoon.ir
تا اونجایی که من خبر دارم پیام نور بهتر از غیرانتفاعیهنقل قول:
یکی تکلیف مارو روشن کنه :/
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ازاد تهران اول از همه بعدش پیام نور و غیر انتفاعییییییی حالاهر جا
دوست عزیز کی گفته، استقبال از پیام نور بالاست.دانشگاه آزاد هزینه اش واقعا زیادهنقل قول:
غیرانتفاعی ام اونقدر که من میدونم بی دروپیکره
سلام به همگی^^
من اومدم :5:
خب من رشته ام هنر بود... منطقه ی2 ... رتبه ام: 816
یه رشته ای بگین که من بتونم بازی ساز شم (13000)
عزیزم کی این حرفو زده؟نقل قول:
غیرانتفاعی رو نمیدونم اما پیام نور اینطور نیست
هیچ رشته و دانشگاهی تو ایران بهت بازی سازی یاد نمیده و باید به آموزشگاه های خصوصی بری.:10::10::10:نقل قول:
نقل قول:طبق قانون هیچ مدرک و دانشگاهی بر دانشگاه های دیگه برتری نداره و در تمام موارد(از جمله استخدام و ...) همه به طور یکسان لحاظ میشن.نقل قول:
این حرف ها رو هم خانوما درمیارن که این بهتره اون بهتره.:27:این حرفا رو از یه گوش بگیرین از اون یکی بندازین بیرون.:31:
جدی غیر انتفاعی واسه هیچ کشوری ارزیابی نمیشه
فامیل ما واسه هیچ جا نتونست پذیرش بگیره
حالا اینا مهم نیست یکی واسه انسانی به من کمک کنه:دی
:(
مرسی.راستی چطوره بعضی از دانشگاه های پیام نور مثل بوشهر مهندسی نفتم دارن یعنی فرقش با ملی چیه پیام نور ؟یعنی واقعا استاد نمیاد کلاس یعنی فقط ادم باید خودش درس بخونه واقعا اینطوره؟:41:نقل قول:
تو صفحه قبل بهت گفتم که برو سایت کانون سمت راست پایینش یادگار ماندگار هستش.:10::10::10:نقل قول: