نه دیگه ببین الآن 9 برد داریم و 12 مساوی که میشه 39 امتیاز که اگه 2 تا کسر میشد امتیازمون 37 میشدنقل قول:
Printable View
نه دیگه ببین الآن 9 برد داریم و 12 مساوی که میشه 39 امتیاز که اگه 2 تا کسر میشد امتیازمون 37 میشدنقل قول:
شبکه دو، پرسپولیس-راه آهننقل قول:
نحوه پخش بازی ها خیلی مسخره بود
ما که خیلی اذیت شدیم تا بازیمون رو دیدیم
همه شبکه ها بازی سپاهان رو میداد!!!!!
شبکه سه، بازی سپاهان-ذوب و استقلال-نفت و لحظات مهم باقی بازیها
شبکه ورزش، تراکتور-مس
شکه شما، هم فولاد رو داشت گویا
کانالهای استانی، باقی بازیها
رو نشون دادن؛ که زیرنویس هم شد..
اطلاع از پخش زنده های ورزشی تلویزیون: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا بطور کلی برنامههای سیما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا جایی که میدونم اون دو امتیاز اصلاً کسر نشد که بخواد برگرده ... کسر شد ؟!نقل قول:
در مورد بازی هم، چیزی نمیشه گفت، گفتنیها رو بچهها گفتن ...
دروازه بان که هر چی توپ اومد گل خورد، دفاعای کنار هم که افتضاح بودن، دفاع وسطا هم جاگیریشون در حد بازیکنای محلات بود ...
تو خط هافبک به نسبت بهتر بودیم، اما باز تیم رو دوش کریمی میچرخید ... عجیبه آیا واقعاً این کریمی همون کریمی بازی قبله ؟! یا از انگ بیغیرتی ترسیده ؟!
باز هم زاید خوب و فرصتطلب ظاهر شد و ضربههایی رو گل کرد که گرچه ساده بودن، اما همونا رو کاظمیان و رضایی و نوروزی و ... نمیتونستن گل کنن ...
+
برای فصل بعد ...
قانون منع دروازه بان خارجی که خیلی بعیده برداشته بشه ...
امیدوارم واسه فصل بعد پولادی بمونه، کریمی تمدید کنه، زاید هم که تمایل نشون داده و میمونه، واسه دفاع، اگه بتونیم جلال حسینی رو جذب کنیم خوب میشه، دوست دارم مهدویکیا هم تمدید کنه، چون به دردمون میخوره، حتی به عنوان یار جانشین ...
علیعسگر چون جای پیشرفت داره، به نظرم بهتره که تمدید کنیم قراردادش رو ... به هر حال کسیه که پرورش یافتهی پرسپولیسه و باید مزد سرمایه گذاریمون رو ببینیم
شکوری و آقازمانی و معمارزاده و هوشیار و فشنگچی و دو سه بازیکن دیگه باید برن
مازیار هم بره بهتره، چون دلش خیلی وقته با ملوانه و با پرسپولیس نیست ...
باید دید کیا جذب میشن تو فصل نقل و انتقالات ...
مهمترین امیدمون اینه که دنیزلی خودش تیم رو میبنده ...
نه، قرار بود بشه که گویا نمیشهنقل قول:
تا جایی که میدونم اون دو امتیاز اصلاً کسر نشد که بخواد برگرده ... کسر شد ؟!
حتی به لیگ یک هم تسری پیدا کردنقل قول:
قانون منع دروازه بان خارجی که خیلی بعیده برداشته بشه ...
2 امتیازتون رو که کسر نکردن که برگردونن
اصلا فوتبال ما واقعا مسخرس
از اول هم معلوم بود کسر نمیکنن فقط میخاستن اون موقع یه حرکتی کرده باشن
جالبه که حالا مشخص نیست جایگزین این تنبیه قراره چی باشه
بهر حال حداقل جریمه مالی که باید میشدید. با حساب اینکه کمیته انضباطی یه بار ای داده قطعا دوباره رای نمیده. یعنی هیچی به هیچی
ضمنا جمناب گرافیک شبکه 3 که بازی استقلال رو نمیداد بازی سپاهان بود فقط با بعضی صحنه های تراکتور
ما بازیمون رو از شبکه شما دیدیم. جالبه که بازی استقلال که حساستره رو تو شبکه های عدی نذاشتن. شبکه تهران هم که اسمش شبکه تهرانه معلوم نیست چرا بازی های تهرانی ها رو پخش نمیکنه
ولی خدائی معرفت داشته باشین و از جوونمردی حمید استیلی که برای تیمتون حاشینه نمیسازه در این پست( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) قدردانی کنید
نقل قول:آفرین ، حرفتون منطقیه ولی من اون خبر رو تو ورزش 3 خوندم :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تیترش گفته : " " " 2 امتیاز کسر نمیشود " " "
ولی تو توضیح مخترش نوشته :
""""""""""""""
اعضاي کميته استيناف در آخرين نشست خود به اين جمع بندي رسيدند که 2 امتياز کسر شده از تيم پرسپوليس به مجموع امتيازات اين تيم بازگردد.
""""""""""""
یه جورایی خبرشون رو بد گفتن . :13:
راستی بعد بازی من رفتم ورزش 3 دیدم زده گزارش بازی راه آهن _ پرسپولیس و وقتی داخل لینکش میشدی ، میزد خبر شما وجود ندارد . ولی Title فایر فاکس نوشته بود """ معمارزاده در رخت کن غش کرد " " " :27:
ورزش 3 هم جدیدا مشکوک میزنه .
موفق باشید.
یعنی اگه این فصلو من بیخیالی با این تیم طی نمیکردم یا سینه قبرستون بودم یا درد بی درمون میگرفتم از دستشون:41:
یعنی چی هر بازی از کس و ناکس میان 4 تا 4تا میخورن آخرشم یه عذزخواهی!؟:grrr:
این نتایج چند سال اخیر نشون میده مشکل از اسکلت تیمه . کلی مربی این چند سال از کرانچار ( که داره سپاهانی رو که نصف یارای تاپه پارسالشو از دست داده قهرمان میکنه )بگیر تا اون حمید استیلی اومدن و رفتن این تیم آخرش باز خون به دل هوادارا کرد ونشد اون پرسپولیسی که همه میخوان
باید برای فصل بعد کونف یکون بکنن و خونه تکونی اساسی بدن. امثال بادامکی ، معمار زاده ،هوشیار ،علیرضا محمد، شیث ،اولادی، ابراهیم شکوری که تر زده تو دفاع کنار و اصلنم آینده دار نیست وتا وقتی که تو این تیمه قدرشو نمیدونه و چند نفر دیگه که چند ساله تو پرسپولیسن و کارای خاصی نکردنو پرت کنن بیرون.
بزارن دنیزلی واقعاً خودش تیمو ببنده و بزارن مستقل عمل کنه شاید فصل بعد رنگ قهرمانیو ببینیم و اگرم به جایی نرسید دیگه عذز و بهانه ای نداشته باشه.
حکمی نقض شده... قرار نیست که مثل تنبیه بچه ها جایگزین داشته باشه، باقی موادش مثل جریمه هم پابرجاستنقل قول:
فکر میکنم حدود هر 15 دقیقه سویچ میکرد روی اون بازی. ضمن اینکه من اینرو گفتم نه جناب گرافیکار(البته خیلی عالیه شما همه پرسپولیسیها رو یک تن واحد میبینید:31:). برنامه صداوسیما هم با خودشه چرا فریادش رو سر پرسپولیسیها میکشید:27:نقل قول:
ضمنا جمناب گرافیک شبکه 3 که بازی استقلال رو نمیداد بازی سپاهان بود فقط با بعضی صحنه های تراکتور
خداییش منطق شما خیلی آلوده به رنگه، خیلی جو زده از این تاپیک به اون تاپیک میاید اینجا تسلیت میگید، ولی در تاپیک استقلال میگید حیف شد که یک رتبه رویایی رو در مورد پرسپولیس با کسر دو امتیاز(که همه از روز اول میدونستن سرکاریه..ر.ک. به پستهای همین تاپیک) تجربه نکردید...
البته در کری های بچه گانه کار رو به جایی کشوندید که شعارهای سخیف استادیوم رو حوصله میکنید و تایپ میکنید(در همون پست در مورد استیلی که تازه بهش احترام هم میگذارید چنین میکنید بقیه بازیکنها رو دیگه معلوم نیست...) بهرحال عرضم به شما اینه که این رتبه رویایی در میان تیمهای مطرح ایران فقط برای استقلال که در لیگ منطقهای73 به دسته دو افتاد(همون دوران ژنرال و دوستان) باقی میمونه.(معرفت و منطقش رو دارم که ننویسم دسته سه چون معنی سه نمیداد ولی خیلی سه بود بهرحال!)
امیدوارم که تعقیب فوتبال رو از لیگ برتر دوره چهار شروع نکرده باشید...
قبول دارین که اصل مشکل تیممون توی دفاعه؟
گند میزنن به نتیجه و بازی و همه چیز!
من نیمه دوم رو ندیدم اما بازم روی گل دوم 100% دفاع مقصر بود!
دیگه کریمی و زاید باید چکار کنن؟ هرچی هم گل بزنیم باز دفاعه سوراخ فرش قرمز رو پهن میکنه،
دروازه بان هم که قربونم برن جفتشون! بالای سر مهاجم حریف و توپش اسفند دود میکنن
تا توپ با خیال راحت وارد دروازه بشه!
مرجع خبری پرسپولیس: تیم فوتبال پرسپولیس در بازی برابر راه آهن نتیجه را واگذار کرد اما مهاجم ایرلندی-لیبیایی این تیم در طی یک نیم فصل سومین هتریک خود را به ثبت رساند. ایمون زاید که در تعطیلات نیم فصل لیگ برتر به ترکیب پرسپولیس اضافه شد اولین هتریک خود را با زدن سه گل در 10 دقیقه دربی هفتاد چهارم برابر استقلال به ثبت رساند. وی پس از آن در روز دوم فروردین ماه سه گل از شش گل پرسپولیس برابر الشباب را در ورزشگاه آزادی وارد دروازه حریف اماراتی کرد. سومین هتریک زاید در مسابقه برابر راه آهن به ثبت رسید که زاید با وجود به ثمر رساندن سه گل نتوانست مانع شکست تیمش شود. زدن سه گل آمار گلزنی بسیار مناسبی برای پرسپولیس در یک مسابقه می باشد اما از سوی دیگر هرچقدر پرسپولیسی ها گل می زنند خط دفاع با عملکرد ضعیف خود داشته ها را بر باد می دهد و به همان میزان یا بیشتر گل می خورند و شکست های پی در پی را رقم می زنند. نکته جالب این جاست که راه آهن در این فصل از مشکل خط حمله و ناتوانی در به ثمر رساندن گل های زیاد رنج می برده و بسیاری از مسابقات این تیم با نتیجه صفر-صفر یا بدون گل زده به پایان رسیده است. ایمون زاید که تنها نیم فصل برای پرسپولیس بازی کرده هفتمین گل خود در لیگ برتر را امروز به ثمر رساند و مجموع گل های خود برای این تیم را به عدد 11 رساند.
درباره این عکس چی باید گفت ؟
این تیمیه که بیشترین قهرمانی رو در لیگ ایران داره و دومین تیم پرافتخار جام حذفیه
این تیمیه که یک بار قهرمان جام در جام آسیا شده
این تیمیه که نامی به بلند آوازگی پرسپولیس کوروش و داریوش داره ولی شده عین این عکس
این تیمیه که چهار تا چهار تا به حریفاش می زذ و الان چهار تا چهار تا می خوره
این تیمیه که از چهار تا گل سه تاش رو از یه جا می خوره و دفاع اون قسمت ...
این تیمیه که بازیکنانش به خصوص دروازه بانان و مدافعینش غوغا می کنند
این تیمیه که مثلا زرنگی کرد و نصرتی رو از رفتن به استقلال منصرف کرد و آوردش اینجا تا اینجوری سوتی بده
این تیمیه که شیث اون تو این چند ساله بلاها سر تیم آورده
این تیمیه که مدیرعامل فوتبالیش ، انصاری فرد ، رو به دلایل غیر فوتبالی کنار گذاشتند و کسی رو آوردند که چند سال بعد این بلا رو سرش بیاره
این تیمیه که میلیون ها نفر رو نه تنها در ایران و بلکه در سراسر دنیا داره می کشه
این تیمیه که اگه یه خورده دیگه بازی ها ادامه داشت الان به جای اون چند تیم ته جدول بود
این تیمیه که نامش همه رو می ترسوند و 20 دقیقه اول بازی مخصوصا ، تن حرفاش رو می لرزوند و حبسشون می کرد تو زمین خودشون
این تیمیه که هر وقت نتیجه نمی گیره ، هزارتا دایه مهربون تر از مادر پیدا می کنه که هیچ کمکی هم نمی کنند و فقط می کوبند
این تیمیه که ...
ای کاش تصمیم گیرندگان باشگاه مردونگی کنند و تیم رو به اهواز نفرستند تا نتیجه 3 - 0 بشه خداقل اینکه دیگه چهار تا نمی خوریم و کلی هم پول هواپیما و هتل و ... به هدر نمی ره.
جواب این بنده خدا ندید ...
در رابطه با همه تیم ها دم از تبانی و حمایت فدراسیون میزنه !!!!!!!!!!!!!!!
من نمیدونم چطور این حرفا تو این فصل میزنن فصلی که همه جانبه از تیمشون حمایت شد ولی بازم نتونستن قهرمان لیگ بشن
تازه خیلی هم داره منطقی بحث میکنه :دی
امروز هم تنها نکته مثبت بازی ... بازی فوق العاده کریمی بود که رهن خیلی ها بست
زائد هم از الان میشه روی آقای گلی فصل بعدش امید داشت ...
این لیگ کابوس وار تموم بشه فقط خدا کنه تو اسیا به عنوان تیم اول صعود کنیم و بالا بیایم
بابا انقدر بی روحیه نشید:) کل فاصله امتیاز تیمها از رده 6 تا 15، 3 امتیازه. عجب لیگی بود امسال...
دیگه اگه مدیر و مربی معرفت گرفتن بازیکن رو نداشتن-اگه استیلی با قیمه نذری هم زدن نظر رویانیان رو کسب نکرده بود-اگه بازیکنهامون تو شمال دنبال اون حرکات نبودن-اگه تیم تو چهار بازی پشت سر هم میخاد خودش رو ضایع کنه و امیدهای بوجود آمده رو ضایع کنه... خوب من هوادار که نمیتونم خودم رو سکته بدم.
سال بعد نقش های تو عکس آپادانا رو جابجا میکنیم :)
خب حکم کمیته انضباطی فقط کسر امتیاز بود و بفرض چیزهای دیگم بوده باشه اونها قطعا با توجه به اینکه تنبیه اصل کاری کسر امتیاز بوده خیلی خفیف بودننقل قول:
ضمنا در مورد عدم پخش بازی استقلال بندهب ه شما ها اعتراضی نکردم!!!
فقط گفتم عجیبه که بازی تیم پانزدهم رو از شبکه سراری نشون میده ولی بازی تیم سوم رو شبکه شما اونام تیکه تیکه ( توجه کن همه که شبکه شما رو ندارن )
منطق من آلوده به رنگ نیست. میتونم باهاتون بحث دو نفری و تو پروفایل داشته باشم. جالبه که دوستان استقلالی هم فکر میکنن من پرسپولیسی هستم چون با بعضی نظراتشون مخالفت کردم.
شعارهاییکه تو استادیوم میدن هم درسته که ناشایسته ولی جزء واقعیت فوتبال ماست. شما نکنه فکر کردی بچه های این فروم همه پیغمبرند؟ الکی بهتره برای هم کمپوت باز نکنیم و با پذیرش واقعیات سعی کنیم راهکارهایی رو برای حل واقعیت های زشت پیدا کنیم. من خودم قبلا هم گفتم که بخاطر جو مسموم استادیوم دیگه نمیرم آزادی در حالیکه بچه بودم همیشه میرفتم.
در مورد دسته 3 رفتن استقلال و ... هم بزودی یک عکس خواهم گذاشت که قطعا جواب بسیاری مسائل خواهد بود.
ضمنا برای اینکه بنده رو بیشتر بشناسید بهتره از دوستتتون clau بپرسید من چقد منطقیم:31:
متاسفانه تحمل حقیقت رو ندارید . خودتون بهتر از من میدونید اما توی جمع که میشه انکار میکنیدنقل قول:
یه کلام من توهینی نکردم تحقیری هم نکردم فقط حقیقتو بهتون گفتم که جنبش رو ندارید:10:
وقتی 5 6 تا بازی کریمی نیست یا رو فرم نیست یا از قصد بد بازی میکنه پرسپولیس بدترین بازیهای لیگشو میکنه و 4 تا 4 تا میخوره اینا هنوز تجربه نشده برا شماها که اگه یه فصل نبود چی میشد !بعد میگن با اما و اگه توهین میکنن ! اما و اگه چیه؟خودتون دیدید دیگه میخواید به خودتونم دروغ بگید !
باشه ما هم به شما دروغ میگیم آقا اگه کریمی نبود شما الان سهمیه آسیا رو گرفته بودید . خوب شد حالا؟ای خدا
شب خوش
نظرتون چیه تو دروازه گونی سیب زمینی بذارن!؟
به نظرتون کاربردی تر نیست!؟
حالا چرا 4؟
کسایی که این فصل ازشون متنفر شدم اینها هستند:
کاشانی، استیلی، معمار زاده، شیث، شکوری، آقا زمانی یه سری پیشکسوت ها!
دوران سختیه. اینجا دوست و دشمن مشخص میشه.
در مورد این حرفتون, چون فکر میکنم که منظور شما با منم بوده چون هنوز معتقدم بودن کریمی بیشتر ضررنقل قول:
امروز هم تنها نکته مثبت بازی ... بازی فوق العاده کریمی بود که رهن خیلی ها بست
می رسونه به پرسپولیس تا سود, اینو خدمتتون عرض می کنم که بازی امروز برخلاف گفته شما ثابت کرد
همه مشکلات اخیر تیم از کریمی بوده و امروز علنا نشون داد میتونه همه کاره تیم باشه. امروز کریمی مهر
تاییدی زد به تمام شک هایی که من بهش داشتم, امروز میخواست نشون بده که اگه خودش بخواد تیم میتونه
نتیجه بگیره و اگه نخواد . . . .
به هر حال شایدم من اشتباه میکنم, و اگه اینطور باشه برای پرسپولیس با کریمی آرزوی موفقیت میکنم !
دوستان من يك توصيه اي به همه شما بكنم كه سعي كنيد به اين فوتبال بصورت كاملا تفريحي و تفنني نگاه كنيد زياد حرص وجوش اين فوتبالو نخوريد ميدونم و ميدونيد كه فساد تو فونبال ما وجود داره نه كم بلكه زياد!
ارزش نداره به خاطرش ناراحت بشيم من الان فوتبالو طوري نگاه ميكنم كه انگار يه فيلم سينمايي ميبينم ! بعضي فيلمها اخرش خوشه و ميخندم وبعضي ها هم ناراحت كننده و تلخ بعد فيلم (فوتبال) به راختي فراموشش ميكنم
وقتي يك عده نميخوان پرسپوليس موفق باشه ديگه كاري از دست من هوادار بر نمياد.
فساد مدت زياديه تو فوتبال ما جولان ميده چشمه اين فوتبال مدتهاست خشكيده
با هزار بدبختي ميريم جام جهاني اونم در شرايطي كه اسيا 4 ونيم سهميه داره تو جام جهاني!بعد صعودم ملت ميريزن تو خيابون و گل وشيريني انگار فاتح جام جهاني شديم ! كره وژاپونو نگاه كنيد اونا دقدقه حضور در جام جهاني رو ديگه ندارن اونا از الان به اين فكر ميكنن كه چطوري تو جام جهاني موفق باشن. سقف ارزوهاي فوتبال ما خيلي اومده پايين البته با اين شرايط بايدم پايين باشه.
تيمهاي ما مدت بسيار زياديه قهرمان باشگاههاي اسيا نشدن و مهم اينه كه لياقتشم نداشتن!
واليبال و يسكتبالو نگاه كنيد اونا رفتن كجا فوتبال ما كجا مونده
برگرديم به بحث پرسپوليس اميد وارم فصل بعد تيم خوب و يكدستي بسته بشه مهمترين بخشي كه بايد بهش خيلي توجه بشه پست دروازه بان و دفاع تيمه اينا بايد خيلي تقويت بشن. هر چي پرسپوليس گل زد اينا به بادش دادن .و يعد اينكه اميد وارم سال بعد بازيكنا نخوان كسي يا چيزي رو زمين بزنن چون اگر بخوات اين كارو بكنن گوارديولا و مسي هم بيان آش همان است و كاسه هم همان!
يه توصيه هم به دوستان استفلالي بكنم برادران عزيز شما خودتون تاپيك مخصوص تيمتونو داريد با ور كنيد مشكل تيم شما هم كمتر از پرسپوليس نيست تو اونجا در مورد تيم محبوبتون بحث كنيد. بزاريد هوادار پرسپوليسم در مورد مشكلات تيم خودشون بحث كنن. بنده به شخصه اصلا يه بارم به اين تاپيك استقلال نرفتم البته اون تاپيك ورژن قبلي ميرفتم ولي اغلب نظري نميدادم.
مسائل استقلال براي من مهم نيست برم اونجا چي كار كنم؟
به نظرم براي اينكه دلخوري و سو تفاهم و احبانا درگيري ايجاد نشه شما هم در تاپيك خودتون درباره مسائل تيمتون بحث وجدال كنيد.
نقل قول:
من در مورد بخشهای روشنتر حرفاتون نظرم رو میگم و صحبتم رو میبندم، (توجه کنید که اگر هر اختلاف نظر کوچک و بزرگ اگر قرارباشه انقدر کش و واکش پیدا کنه، فضا خسته کننده و نفس انجمن بی معنی میشه، و در ضمن به سرعت گفتگو از ریل منطق و روشنگری بیرون میفته و بیهوده میشه، اونم در بحثهای از این قبیل... و البته این اتمام توضیح از سمت منه و واضحه شما میتونید کار خودتون رو بکنید) :
بعد از منطقه ای شدن لیگ ایران در ابتدای سالهای 70 و سهمیه بندی و از این بساطها که فدراسیون ایران هنوزم گهگاه راه میندازه، استقلال در جدال با تیم های تهرانی باز ماند و به دسته پایینتر رفت(سهمیه تهران 4 تیم بود)، قبلش هم در لیگ گروهی وضع خوبی نداشت،...(از افتخارات قلعه نویی، بودن در کنار تیمش در دسته سه هستش و مرتب هم تکرار میکنه دسته سه در حال که از روی انصاف نگاه کنیم اسمش دسته سه بود ولی منطقی دسته دو حساب میشد)...نقل قول:
در مورد دسته 3 رفتن استقلال و ... هم بزودی یک عکس خواهم گذاشت که قطعا جواب بسیاری مسائل خواهد بود.
پس بحث خاصی نداره، اگر هم داره در تاپیک استقلال که موضوع بهش مربوطه بفرمایید. در این رابطه حتی کیهانها و دنیای ورزشها و دیگر مجلات اونموقع رو دارم که نه در این جو که رده پرسپولیس انقدر پایینه و ممکنه سعی در محو کردن این افتضاح تلقی بشه، در موقعیتی دیگر در بررسی بدترین دوران تاریخ استقلال شرکت میکنم.
در کمپوت باز نکنیم و بچه های این فروم پیغمبر نیستن چیه؟ کی این حرفها رو زد؟ چطور این نتایج رو گرفتی؟ حرف زشتی رو نقل کردی و حالا فرافکنی میکنی که پوشیده بشه...نقل قول:
شعارهاییکه تو استادیوم میدن هم درسته که ناشایسته ولی جزء واقعیت فوتبال ماست. شما نکنه فکر کردی بچه های این فروم همه پیغمبرند؟ الکی بهتره برای هم کمپوت باز نکنیم و با پذیرش واقعیات سعی کنیم راهکارهایی رو برای حل واقعیت های زشت پیدا کنیم. من خودم قبلا هم گفتم که بخاطر جو مسموم استادیوم دیگه نمیرم آزادی در حالیکه بچه بودم همیشه میرفتم.
اگر مدل حل واقعیات زشت و ضد اجتماعی برای شما نقل کلمه بلکمه و با شوخی و خنده شعارهای شیر سماوری است ...خیر این حلش نیست، تاثیرپذیریه.
و راهکار؟ هیچی فحش ندیم...مردم بهم فحش ندن...زشتیها رو تکرار نکنن..کمی خجالت سرمون بشه...از پشت رل ماشینها تا روی سکوها...طلب بیجا از همدیگه نداشته باشن...بهمین سادگی. من الانشم استادیوم پا بده میرم و جو مسموم رو کاری ندارم.
واقعا نمیدونم مشکل از ضعف دنیزلی در ارائه ی کارهای دفاعی هست یا ضعف فنی بازیکنها ، هرچند که پرسپولیس دوره ی قبلی دنیزلی هم در دفاع خیلی درخشان نبود اما توجیهاتی مثل بردن کریم باقری در دفاع به علت نداشتن بازیکن و شاهکارهای معدنچی ! بکار برده میشد /
نتیجه ی نهایی از عملکرد پرسپولیس دنیزلی رو میشه در فصل آینده برداشت کرد ، با تیمی که خودش خواهد بست و امیدوارم خاطرات تلخ این فصل به خوبی جبران بشه .
کريمي: فعلا قصد خداحافظي از فوتبال را ندارم
کاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فعلا قصد ندارم از فوتبال خداحافظي کنم و از بازيکناني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم.
علي کريمي در گفتگو با سايت شخصي خود با تکذيب اخبار مربوط به خداحافظياش از فوتبال تصريح کرد: من نمي دانم منبع اين اخبار کجاست، اما بايد به آنهايي که اين مسائل را مطرح کردهاند بگويم حالا حالاها قصدبازي کردن دارم.
وي افزود: با اينکه امسال خيلي خوب نبودم، اما هنوز ميتوانم بازي کنم و از کساني که فکر مي کنند آمادهاند، آمادهترم. من بعد از بازي با الهلال گفتم که کم کم بايد بروم، ولي براي آن زماني را تعيين نکردم. ظاهرا بعضيها بيشتر از من عجله دارند!
کريمي در پايان گفت: متاسفانه بعضيها بدون اينکه با من صحبتي کرده باشند مسائلي را از قولم مطرح ميکنند. با اين حال اگرخدا بخواهد فعلا قصد بازي کردن دارم.
رای پرسپولیسی که از سقوط نکردن خوشحال است
پرسپولیس، نیمفصل اول نهم؛ هفته سیوسوم، پانزدهم/دنیزلی سهمیه گرفت!
خبرگزاری فارس: پرسپولیس که به امید روزهای بهتر دنیزلی را جذب کرد، امروز بدترین دوران تاریخش را سپری میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شمارش معکوس برای برکناری استیلی آغاز شده بود، از اول فصل آغاز شده بود، از همان بازی اول با ملوان، از همان دقایق اولیه بازی اول با ملوان. میگفتند علی دایی و البته چیزهای دیگری هم میگفتند. هر روز که میگذشت فشارها بیشتر میشد و شرایط برای استیلی سختتر تا این که دربی جام حذفی فرصت مناسبی برود برای تغییر و تحولات.
پرسپولیس در وقتهای اضافه به استقلال 3 بر صفر باخت تا استیلی استعفا بدهد و مربیای که هواداران او را دوست داشتند وارد فرودگاه امام خمینی شود. مصطفی دنیزلی اگر چه در دوران حضورش در پرسپولیس و پاس قهرمانی به دست نیاورده بود اما به واسطه بازیهای خوب تیمهایش در دل بسیاری از هواداران جا گرفته بود. اینگونه بود که این مربی ترکیهای هدایت پرسپولیس را از نیمفصل دوم لیگ برتر برعهده گرفت.
*تعریف از بازیکنان، پاسخ رد به محمدی
دنیزلی در ابتدای حضورش در پرسپولیس گفته بود: "کارمان را تازه شروع کردهایم اما فکر نمیکنم به بازیکنان جدیدی نیاز داشته باشیم. بازیکنان فعلی پرسپولیس از پتانسیل بالایی برخوردارند. با این حال اگر احساس کنم تیم به بازیکنی نیاز حیاتی دارد، جذب میکنیم. این مسئله در یک هفته آینده مشخص میشود." چندی بعد مهدویکیا، زاید، پولادی و آودوکیچ (که دو نفر آخر در آسیا بودند) به پرسپولیس پیوستند.
در همان زمان پرسپولیس که حقیقی را به روبینکازان داده و درون دروازه با مشکل مواجه بود سراغ محمد محمدی رفت اما دنیزلی او را نخواست و به همین دلیل مسئولان پرسپولیس با یک بازی سراغ حسین هوشیار رفتند. شاید اگر محمدی به پرسپولیس میآمد این تیم خیلی از مشکلات امروز را درون دروازه نداشت.
*تلاش برای کسب سهمیه آسیا
دنیزلی تیم را در شرایطی تحویل گرفت که پرسپولیس در پایان فصل نیمفصل اول با 22 امتیاز در رده نهم جای داشت. البته استیلی دو هفته زودتر از پرسپولیس رفته بود و تیم در آن زمان هشتم بود.
پس از کسب چند نتیجه خوب این امیدواری نزد هواداران به وجود آمد که این تیم میتواند سهمیه آسیا را کسب کند. دنیزلی وقتی با این سؤال مواجه شد، گفت: "قولی در این باره نمیدهم اما تمام تلاش خود را به کار میگیریم تا سهمیه آسیا را کسب کنیم."
هر چه میگذشت شرایط به جای این که بهتر شود، بدتر میشد. پرسپولیس در آسیا خوب بازی میکرد اما در لیگ اثری از خوب بودن نداشت. این خوب نبودن به آسیا هم کشیده شد و پرسپولیسی که در دو بازی برای قطعی کردن صعودش به سه امتیاز نیاز داشت یک باخت و یک مساوی کسب کرد تا کارش به اما و اگر کشیده شود و دنیزلی هم بپذیرد که پرسپولیس "همیشه شب" است.
در کنار این موضوع باختهای پرسپولیس با 4 گل هواداران این تیم را سرخورده کرد به طوری که این تیم در سه دیدار متوالی در لیگ 12 گل خورد تا دنیزلی نشان دهد که هنوز عادتش را در خوردن 4 گل ترک نکرده است. او پیشتر هم در پرسپولیس و پاس این گونه بود(به عنوان نمونه میتوان به دیدارهای پرسپولیس و ابومسلم، پرسپولیس و سپاهان، پرسپولیس و پیکان، پاس و صبا و ... اشاره کرد.) دنیزلی البته روز گذشته در نشست خبری پس از شکست برابر راهآهن گفت که تیم ملی ترکیه در زمان مربیگری او هم گلهای زیادی میخورده است! شاید بهترین حرف را درباره دنیزلی، جلال چراغپور زد، آنجا که گفت "تیمهای دنیزلی کوچه بازاری بازی میکنند."
این نتایج فوق العاده ضعیف سبب شد پرسپولیس در خطر سقوط قرار بگیرد و در نهایت به لطف توقف شاهین بوشهر و شهرداری تبریز از خطر سقوط فرار کند و در فاصله یک هفته مانده به پایان لیگ در رتبه نازل پانزدهم بایستد تا پرسپولیسیها از سقوط نکردن تیمشان خوشحال باشند! دنیزلی گفته بود تلاش میکند سهمیه بگیرد و البته سهمیه هم گرفت؛ سهمیه بقا در لیگ برتر!
* اعلام لیست مازاد و عذرخواهی نکردن
به اعتقاد بسیاری از کارشناسان یکی از اشتباهات دنیزلی جملهاش درباره بازیکنان پرسپولیس بود، آنجایی که گفت: "10 بازیکن پرسپولیس اضافه هستند و با نحوه بازیشان میگویند مربی عزیز، با ما ادامه نده". دنیزلی که ابتدای حضورش از نفرات این تیم تعریف میکرد زمانی لب به انتقاد گشود که هنوز مسابقات تمام نشده بود و همین موضوع روی کار تیم اثر منفی گذاشت. شاید اگر این حرف در پایان فصل زده میشد تبعات کمتری میداشت. در این که بسیاری از بازیکنان پرسپولیس در حد و اندازههای این تیم نیستند شکی نیست و شکی نیست که باید خیلی از این نفرات از پرسپولیس بروند و این تیم نیاز به خانه تکانی دارد اما در کوران مسابقات جای این حرف نبود، آن هم از طرف سرمربی.
هواداران پرسپولیس این روزها سرخورده هستند، آنها بدترین تیم تاریخ پرسپولیس را با چشمانشان میبینند و جز حرص و جوش خوردن چارهای ندارند. آنها میبینند که تیمشان در 7 مسابقه 5 باخت داشته و تنها 4 امتیاز از 7 بازی گرفته است. شاید یک عذرخواهی ساده میتوانست کمی به آنها آرامش بدهد اما دنیزلی- که در چند وقت گذشته در آستانه دیدارهای این تیم سفر به ترکیه را به رسیدگی به وضعیت این تیم ترجیح داده بود- هرگز این کار را نکرد آن هم در شرایطی که حتی بزرگترین مربیان جهان هم این کار را انجام میدهند.
پرسپولیس امروز با دنیزلی هم میبازد، با همان بازیکنانی میبازد که در زمان استیلی هم بودند و البته تیمی که نسبت به نیم فصل اول تقویت هم شده است، اما پرسپولیس همچنان میبازد آن هم با 4 گل.
گزارش: محسن اثیمی
ایمون زاید(20): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمون زاید(81): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایمون زاید(88): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش نمیخوام همه چیز رو توجیه کنم یا از دنیزلی بیجهت دفاع کنمنقل قول:
10 بازیکن پرسپولیس اضافه هستند و با نحوه بازیشان میگویند مربی عزیز، با ما ادامه نده
اما انصافا این جمله رو چقدر مودبانه و فوتبالی گفته
میگه بازیکنا با این نحوه بازی دارن به من میگن با ما ادامه نده
با این نحوه بازی. یعنی اگر خوب بازی کنید کسی بهتون کاری نداره
و بعد بازیکنا و سیاهترین صفحه تاریخ پرسپولیس یعنی بی مسئولیتی و عدم وجدان کاری
دنیزلی از یه فرهنگ دیگه اومده از جایی که فکر کنم گالاتاسرای بود که بدون گرفتن حقوق در یک فصل اینقدر حرفه ای و با تعصب ادامه دادن که در پایان قهرمان جام یوفا شدن
اما اینجا اولین انتقاد مربی از بازیکن که وظیفه و تیتر اول کاری هر مربیی در فوتباله باعث میشه بازیکنا بر علیه این مربی هر کاری بکنن
آفریننقل قول:
برای فوتبالی که ما داریم بهترین کار همینه
من از وقتی ابومسلم رو قربونی توهمی به اسم خصوصی سازی کردن ( که از وقتی فهمیدن فایده نداره و فعلا نشدنیه برای استقلال پرسپولیس نمی کنن) همین رویه رو در پیش گرفتم
الان که یاد بازی ابومسلم -صبا تو فینال جام حذفی و افتادم که بعد بازی نیم ساعتی تو ورزشگاه گریه میکردم خندم گرفته
بخدا اینا این قدر ارزش نداره
باز باشه فصل بعد تیم رو درست ببندن ببینیم چی میشه فعلا که خوشحالم 2 امتیاز رو دادن وگرنه معلوم نبود چی میشه :31:
تایید میشه :46:نقل قول:
+
امیدوارم کریمی نره
اگه یه باغیرت تو تیم باشه همینه والا
نه منظورم با شما نبود اصلا من همچین جسارتی نمیکنم :دینقل قول:
در مورد این حرفتون, چون فکر میکنم که منظور شما با منم بوده چون هنوز معتقدم بودن کریمی بیشتر ضرر
می رسونه به پرسپولیس تا سود, اینو خدمتتون عرض می کنم که بازی امروز برخلاف گفته شما ثابت کرد
همه مشکلات اخیر تیم از کریمی بوده و امروز علنا نشون داد میتونه همه کاره تیم باشه. امروز کریمی مهر
تاییدی زد به تمام شک هایی که من بهش داشتم, امروز میخواست نشون بده که اگه خودش بخواد تیم میتونه
نتیجه بگیره و اگه نخواد . . . .
به هر حال شایدم من اشتباه میکنم, و اگه اینطور باشه برای پرسپولیس با کریمی آرزوی موفقیت میکنم
این چند روز مطبوعات و بعضی سایت ها خیلی خواستن حاشیه درست کردن شما تیترای خبرگزاری ببینی کاملا مشخصه
به نظرم پرسپولیس به شرطی که فصل بعد بتونه تیم خوبی ببنده و دنیزلی هم بدون حاشیه کارش انجام بده اون موقع دیگه نیازی به کریمی نداره
در رابطه با این بازی و بازی های اخیر هم کریمی تبریز نرفت
قبلا هم از این کارا میکرد ( این فصل تازه منظبط تر هم بود ) ... یه بازی جلو الهلال هم بد بود
ولی مازیار زارع و نوری و کاظمیان و معمازارده .... تو این چند ماه افتضاح بودن
به نظرم اگه بحث بازی نکردن و اینا باشه در رابطه با بقیه بیشتر صدق میکنه تا کریمی
نمیشه گفت مشکل از کریمی هستش و اگه اون بخواد تیم میبره و اگه نخواد ...
همیشه هر کاری کرده و هر حرفی زده بخاطر پرسپولیس بوده ولی متاسفانه بعضی وقت ها این خیرخواهی به ضرر تیم بوده
حرف بدی نزده ، از بازیکنی که بد بازی کرده ایراد گرفته ولی تو بد زمانی و بعد جایی این حرف زده میتونست این حرف رو به مدریت یا خود دنیزلی بگه !!
میشه گفت این مشکلات رو خود تماشاگرها درست کردن از بازی اول شروع کردن ضد استیلی شعار دادن (اصلا کاری ندارم که استیلی مربی خوبی برای این تیم بود یا نه ) و علی دایی رو تشویق کردن همون کسی که فصل قبل براش شعار حیا کن رها کن می خوندن
یا مثلا چند وقت پیش یه عکس از شیث تو فیسبوک دیدم که رو بازوش اسم پرسپولیس رو خالکوبی کرده زیرش طرف کامنت داره بازیکن های دیگه باید غریت از شیث یاد بگیرن همون طرف دیروز نوشته بود تا وقتی امثال شیث بی غریت تو تیم هستن نتیحه بهتر از این نمیشه !!!
درکل مشکلات این فصل غوغا میکرد به امید فصل بعدی بهتر
البته خالکوبی هیچ وقت نشون دهنده غیرت نیست و چیز دیگه ای رو نشون میده.نقل قول:
فقط بحثی که سر شیث میمونه اینه که تو این بازی یه پنالتی داد و 3 گل دیگه هم از جایی خوردیم که جای اونه.
همچنین گلی که از الهلال خوردیم هم از همونجا بود.
گل های دیگه یادم نیست.
اما الان تو 90 علی دایی یه چیزی گفت که منو به شخصه خیلی ناراحت کرد.
آخه چرا علی دایی می خواد انتقامش از کاشانی رو از کسای دیگه بگیره. تو این بازی علی کریمی بهترین بازیکن میدان بود و مردم هم شعور دارند و می فهمند که کی خوب بازی می کنه. بعد علی دایی می گه چرا تماشاگرها فقط یه نفر رو تشویق می کنند ؟!
خب حقشه که تشویق بشه.
دوستان چند تا تیم اخر فصل سقوط میکنن؟پرسپولیس با این جایگاه سقوط میکنه؟
3 تیم ...... نه دیگه پرسپولیس موندنی شد حتی اگه بازم 4 تا تو بازی آخر بخوریم :41:نقل قول:
نه پرسپولیس امسال سقوط نمیکنه:18:تیمهای مس سرچشمه وشاهین و شهرداری هر سه تیم سقوطشون قطعیه.الان که دارم جدول لیگ های اروپایی نگاه میکنم یه مورد جالب برخوردم تو تمام لیگ های معتبر اروپا تیم های آخر جدول با دو برد حتی بیشتر شاید سه پله هم تو جدول بالا نمیان ولی پرسپولیس تو لیگ ایران با دو برد میتونست تا رتبه ششم جدول بالا بیاد به نظر دوستان این نشان دهنده ضعف لیگ ایرانه یا چیز دیگه؟نقل قول:
منظور من رو درست متوجه نشدیدنقل قول:
من میگم چرا وقتی بازی با الغرلفه (رفت و برگشت) شیث اجازه نفس کشیدن به مجیدی نداده بود همه تماشاگرها و کارشناس ها از بازیش تعریف میکردن ولی یه بازی بد بود شد بی غیرت !
این یه بازی تو ترکیب بود و چهار تا خوردیم بازی های دیگه چی ؟
متاسفانه تا تیم یه بازی میبره همه چیز به سرعت فراموش میکنیم. قبل از بازی با الغرافه یه نفر ایمیل زده بود به برنامه ورزشی شبکه جام جم پرسیده بود اگه پرسپولیس قهرمان اسیا بشه برای سال بعد سهمیه آسیا میگیره یا نه ! ببین با دو تا برد تو آسیا تماشاگر فکرش تا کجا رفت !
تیمی که تو لیگ نتیجه نمیگیره چجوری میخواد قهرمان آسیا بشه
تازه آخر فصل تماشاگر فهمیده مشکل از مربی نبودی و هر کس دیگه بود با این تیم به مشکل میخوره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
حرف شما درسته.نقل قول:
هوادارها احساسی بازی رو دنبال می کنند. اما باز هم می گم که اگه تو اون دو بازی هم شیث خوب بازی کرد و مجیدی و مهار کرد ، به خاطر خودش بود و مسئله ای که براش تو بازی با استقلال پیش اومده بود.
نمی گم بازیکن بی غیرت یا با غیرتیه اما چیزی که هست اینه که بازیکن درجه یکی نیست و بارها و بارها از کارهای او و بازی او دچار آسیب شدیم. نمونه اش همین بازی های اخیر.
من نمی دونم چرا برای مربیان و مدیران فقط گل زدن مهمه. بابا وقتی یه تیم گل بخوره اون هم زیاد ، هر چی گل بزنه هم فایده نداره.
الان سال هاست که پرسپولیس مشکل دفاع و دروازه بان داره ، اما کدوم مدیر یا مربی ای اون رو رفع کرده ؟
بابا حداقل تا چند وقت پیش سپهر حیدری رو داشتیم و با این که او هم درجه 1 نیست ولی باز یه خورده دفاعمون سر و سامون داشت.
الان نگاه کنید ، نصرتی که از اولش چه در تیم ملی و چه در پرسپولیس سوتی بوده.
شیث هم که گفتم.
شکوری و آقا زمانی و نورمحمدی و شیری و ممدوتال هم یکی از یکی بدتر.
دروازه بان ها هم که غوغا هستند.
خب بابا الان تو فوتبال روز دنیا فقط هافبک ها نیستند که بازی سازی می کنند و مدافعین هم این کار رو می کنند. اما تو پرسپولیس مدافعین بد که بازی می کنند ، به جای بازی سازی هم فقط می زنن زیر توپ یا پاس بلند مستقیم بی هدف برای مهاجمین می فرستند.
باز هم صد رحمت به پولادی که امیدوارم حفظش کنند برای سال بعد.
دروازه بان هم که یادش به خیر که عابدزاده اون موقع چه در تیم ملی و چه در پرسپولیس پاس گل می داد اما الان ...
یادش به خیر عقاب آسیا
مرجع خبری پرسپولیس: ایمون زاید در پرسپولیس 7 گله است. در شرایطی که او از نیم فصل به پرسپولیس آمده، الان بعد از کریمی گلزنترین بازیکن تیم است. 4 گل هم در آسیا زده و نشان داده نسبت به سایر مهاجمان پرسپولیس گلزن بهتری است. زاید تا به حال سه بار هت تریک کرده که این نکته جالبی است. با او در مورد بازی پرسپولیس – راهآهن و احتمال جداییاش از پرسپولیس صحبت کردیم.
*بازی با راهآهن چطور بود؟
متاسفانه در چند لحظه کنترل بازی را از دست دادیم. یک فاصلهای به وجود آمد و مسابقه چهار بر یک شد. ما نتوانستیم این فاصله را جبران کنیم. البته اگر بازی 5 دقیقه دیگر ادامه پیدا میکرد، میتوانستیم مساوی کنیم.
*خودت سه گل زدی ولی بعد از بازی ناراحت بودی.
طبیعی است که ناراحت باشم. فرقی نمیکرد چند گل زده باشم. وقتی میبازی دیگر هیچ حسی نداری.
*هواداران علیه همه شعار میدهند جز تو و کریمی؟
من سه گل زدم ولی ما شکست خوردیم. وقتی بازی تمام شد این سه گل هیچ اثری روی چهره هواداران نداشت. آنها ناراحت بودند. نمیخواهم در مورد مسائل تیم صحبت کنم چون در محدوده من نیست. ما خیلی تلاش میکنیم ولی به جایی نمیرسیم.
*میگفتند در بازیهای قبلی اینطوری بود که به تو پاس نمیدادند.
من فکر نمیکنم که عمدی در کار بوده باشد. در بازی قبلی بعضی وقتها خودم در موقعیتهای خوب قرار نمیگرفتم. یا اینکه من در موقعیت خوبی بودم و پاس نمیرسید. جلوی الغرافه یک پاس خوب گرفتم و گل نکردم. ولی در این بازی بچهها موقعیتهای خیلی خوبی ایجاد کردند. مخصوصا کریمی که سه پاس فوقالعاده به من داد. اوایل بازی پاس نوری خیلی عالی بود. من هت تریک کردم ولی هیچ فایدهای نداشت و نتوانستم یک ذره هم از آن لذت ببرم. این بیمزهترین هتتریک عمرم بود. در مجموع ما منتظریم که به شرایط خوب برگردیم. من نمیدانم چرا چنین وضعیتی برای ما پیش آمده. ما تمام تلاشمان را میکنیم که الشباب را در خانهاش ببریم و به مرحله بعدی لیگ قهرمانان صعود کنیم.
*این هتتریکها این بحث را به وجود آورده که ماندن تو در پرسپولیس منتفی میشود.
اولویت من پرسپولیس است. پرسپولیس به من فرصت بدهد که خودم را در آسیا مطرح کنم. من با این فضا آشنا شدم و حس و حال هواداران را دوست دارم. من نمیخواهم بگویم پیشنهادی نداشتم، یک پیشنهادهایی وجود دارد. تا زمانی که با پرسپولیس مذاکره نکردم این پیشنهادها را جدی نمیگیرم.
*اگر تیمهای عربی بیایند ممکن است با مبالغ بالایی که پیشنهاد میدهند نظرت را عوض کنند.
نمیگویم به این چیزها توجه نمیکنم. ولی همه چیز پول نیست. پرسپولیس باید با برنامه و هدف حرکت کند. من الان اینجا شرایط خوبی دارم. رابطه خوبی با بازیکنان دارم. همه این چیزها به آینده من کمک میکند. از طرف دیگر من به پرسپولیس علاقهمند شدم. وقتی با علاقه کار کنی تاثیر خوبی میگذارد. من ترجیح میدهم سال بعد با پرسپولیس ادامه بدهم. امیدوارم مذاکراتی که انجام میدهیم خوب پیش برود.
*اگر استقلال پیشنهاد بدهد چی؟
از طرف استقلال هیچ پیشنهادی ندارم و لازم نیست در موردش صحبت کنم. من شور و حال هواداران پرسپولیس را دیدم و میدانم که چقدر ارزش دارد. هواداران پرسپولیس یک تعصبی را در من ایجاد کردند. مطمئن باشید من نمیتوانم با هواداران پرسپولیس چنین کاری کنم و با پشت کردن به آنها به تیم رقیبشان بروم.
رويانيان:هواداران منتظر ناگفتههايم باشند
مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: دنيزلي به دليل بيماري 2 تن از اعضاي خانوادهاش با اجازه من راهي کشورش شد.محمد رويانيان که در چين به سر مي برد، اظهار داشت: امسال شرايط طوري شد که بيشتر از اين کاري از دست ما بر نميآمد. هواداران قبول کنند که ما تلاشهاي خود را انجام داديم اما به اين نقطه رسيديم.
وي افزود: اميدوارم فصل آينده با تمام قوا و نيروي جديد وارد ميادين شويم. در حال حاضر هر گونه اظهار نظر به اين شرايط پرسپوليس ضربه بيشتري ميزند. ضمن احترام به کليه عزيزاني که دلسوز پرسپوليس هستند فعلا ميخواهم سکوت کنم و به زودي حرفهايم را ميزنم تا طرفداران پرسپوليس متوجه همه چيز شوند.مدير عامل باشگاه پرسپوليس در جواب سؤالي که چرا دنيزلي بدون اجازه شما راهي کشورش شده گفت: آخرين وضعيت کادر فني را هميشه زير نظر داريم. من و همکارانم از اين موضوع هيچ وقت چشم پوشي نخواهيم کرد. دنيزلي بعد از بازي با راه آهن با من تماس گرفت و از من مرخصي اضطراري خواست. پدر همسر اين مربي به دليل بيماري سرطان وضعيت خوبي ندارد و از طرف ديگر همسر وي نيز بايد تحت عمل جراحي قرار ميگرفت. بايد چه جوابي به او ميدادم؟ از روي انسانيت اجازه دادم به کشورش برود تا در کنار خانوادهاش باشد.
وي افزود: امروز با دنيزلي تمام گرفتم و گفتم هر چه سريعتر به ايران برگردد اما محسن آشوري هم آمادگي کاملي دارد تا تمرينات را از روز چهارشنبه با نظم خاصي رو به جلو ببرد.
مدير عامل باشگاه پرسپوليس خطاب به هواداران گفت: ميدانم ناراحتيد اما به زودي ناگفته هايم را بيان خواهم کرد. از داخل باشگاه و بيرون باشگاه حرفهاي زيادي دارم که بعد از يک پيروزي خوب مقابل الشباب آنها را اعلام ميکنم. فعلا صبر و حوصله براي پرسپوليس مهم است و به موقع من حرفهاي خودم را ميزنم.وي افزود: هواداران عزيز پرسپوليس بدانند ما فصل آينده اگر خدا اجازه دهد تيمي سالم، کامل، پر قدرت و مستحکم ميسازيم تا بتوانيم سال جاري را جبران کنيم.
رويانيان در پاسخ به سؤالي که چرا در غيابش کسي در باشگاه حضور ندارد که جواب سؤالات را بدهد گفت: قائم مقام من به همراه پرسنل باشگاه حضور دارند و کارها را زير نظر دارند و براي باشگاه برنامه ريزي ميکنند. از طرف ديگر محسن آشوري نيز کاملا آماده است برنامهها را اجرايي کند. مشکلي نداريم ما فقط بابت باختهاي که پيش آمده بسيار متاسف هستيم اما چارهاي نيست جز تحمل.
فقط امیدوارم و از خدا می خوام که امروز هم چهار تا نخوریم تا تموم شه این فصل لعنتی.
مرجع خبری پرسپولیس: تیم های فولاد و پرسپولیس از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز در حضور 6 هزار تماشاگر ورزشگاه جدید غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که در پایان پرسپولیس تهران با نتیجه دو بر یک میزبان خود را شکست داد. گل های پرسپولیس را علی کریمی در دقیقه 55 و وحید هاشمیان در دقیقه 69 در حالی وارد دروازه فولاد کردند که تیم میزبان توانسته بود در دقیقه 8 بازی با گل طالب ریکانی از حریف خود پیش بیفتد. پرسپولیسی در حالی این بازی و لیگ یازدهم را با برد به پایان رساند که چندین و چند بازیکن خود را به همراه سرمربی اش مصطفی دنیزلی در این بازی در اختیار نداشت. محمدرضا اکبریان قضاوت این بازی را به عهده داشت و به طالب ریکانی از فولاد و مازیار زارع از پرسپولیس کارت زرد نشان داد. نکته جالب و البته عجیب این بازی در واپسین دقایق بازی رخ داد جایی که پرسپولیس دو بر یک پیش بود و فولاد در پی جبران نتیجه بود و روی یک صحنه صاحب یک موقعیت تک به تک شد و میثاق معمارزاده در کمال ناباوری توپ را جمع کرد!
پرسپولیس بازی اخرش در لیگ مقابل فولاد خوزستان با گلهای علی کریمی و وحید هاشمیان که در نیمه دوم به ثمر رسید با پیروزی پشت سر گذاشت تا حداقل پایان خوبی بر این فصل کابوس وارش داشته باشه و با قرار گرفتن در رتبه 12جدول رده بندی به کار خودش پایان بده علی کریمی هم با12گل بهترین گلزن این فصل تیم شد فقط میمونه بازی با الشباب امارات که امیدوارم با ارایه یک بازی خوب به دور بعد صعود کنیم من که بیصبرانه منتظر لیست بازیکنهای کنار گذاشته از تیم هستم:8:
مرجع خبری پرسپولیس: برنامه فوتبال برتر امروز به مخاطبان خود بیاحترامی کرد و مجری برنامه هم گفت: "سرمان برود تبلیغاتمان نمیرود." اولین وظیفه رسانه به ویژه رسانه به اصطلاح ملی، احترام به مخاطب است. اتفاقی که امروز حداقل در برنامه فوتبال برتر و در هنگام پخش بازی پرسپولیس و فولاد خوزستان دیده نشد. در حالی که سازمان لیگ بدون اطلاع رسانی قبلی دیدار دو تیم پرسپولیس و فولاد خوزستان را نیمساعت زودتر برگزار کرد شبکه سه نیز دقایق ابتدایی این دیدار را پخش نکرد. این در حالی که برنامه فوتبال برتر، برنامه خود را شروع کرده بود اما خبری از پخش مسابقه نبود و از دقیقه 19 و به گفته مجری برنامه "کم کم" سراغ پخش بازی رفتند. این تمام ماجرا نبود و بین دو نیمه پیمان یوسفی مجری برنامه با خنده گفت: " اگر سرمان برود، تبلیغاتمان نمیرود! اشکالی ندارد ما هم چند دقیقه از وقت فوتبال را میگیریم و نظر کارشناس برنامه را در مورد بازی نیمه اول پرسپولیس جویا میشویم!" در نهایت نیمه دوم بازی فولاد و پرسپولیس از دقیقه 50 پخش شد تا برنامه فوتبال برتر در این 10 دقیقه اضافه که از وقت فوتبال گرفته بودند بخش دیگری از تبلیغاتشان را به بهانه تحلیل مسابقه پخش کنند و درآمد بیشتری داشته باشند. گویی آنچه در این میان مهم نیست احترام به مخاطب و بیننده است. در نهایت هم شاهکار را به اوج خود رساندند و به بهانه صحبت های صد من یک غاز خود 10 دقیقه آخر مسابقه را پخش نکردند! این است رسانه ملی، لذت ببرید! وگرنه مجبورید به خانه همسایه پناه ببرید!
بالاخره تموم شد.
حداقل با برد تموم کردیم.
فقط من نفهمیدم چرا اینقدر گزارشگر بازی تکرار کرد که پرسپولیس نهم میشه ولی الان که هنوز بازیها تموم نشده جدول رو نگاه می کنیم می بینیم که پرسپولیس دوازدهم هستش.