طف تو روح مخابرات دزد من 2 روز بود آمار نگرفته بودم ازم حجم کم کردن ولی برئ نگردوندن دقیقا 2 شبم بیشتر نبود و شبیم 2 گیگ گرفتم کم کم حالا میبینم 4 گیگم پر.........................:n04::n29:چیکاا کنم پس میدن !:n28:
Printable View
طف تو روح مخابرات دزد من 2 روز بود آمار نگرفته بودم ازم حجم کم کردن ولی برئ نگردوندن دقیقا 2 شبم بیشتر نبود و شبیم 2 گیگ گرفتم کم کم حالا میبینم 4 گیگم پر.........................:n04::n29:چیکاا کنم پس میدن !:n28:
دوستان در بین شما کسی هست که فیبر نوری باشه و اشتراک طلایی با پهنای باند 2m داشته باشه؟
منم همینطور دانلود 2 شب پیشمو از حسابم کم کرده.نقل قول:
من زنگ زدم 2828 میگم دانلود شبانم از حسابم کم شده میگه به ما ربطی نداره به 2020 زنگ بزنین زنگ زدم 2020 میگه کی گفته به ما زنگ بزنین زنگ بزنین 2828 هرکی گفت به ما زنگ بزنین کدشو بپرسین به ما بگین.
باز زنگ زدم 2828 میگم دانلود شبانم از حسابم کم شده میگه من تو سیستم چک کردم شما تو 2 روز 6 گیگ به غیر از شبانه دانلود کردین میگم من رو سیستمم Du Meter دارم الان ثانیه به ثانیه میتونم به شما بگم چقدر دانلود کردم بعد میگه سیستم ما که الان نشون میده شما 6 گیگ دانلود کردین خارج از زمان رایگان.
سلام
دیگه الان نامحدود نمیده مخابرات ؟
چون توی تاپیک صبانت یکی از دوستان میگفت نامحدود 1 مگ داره ماهی 38 تومن
من نامحدود نیاز دارم دوستانی که سرویس دارند از شرکت های دیگه میشه تجربیاتشون رو بگند
الان که به نظر من نباید از هیچ شرکتی سرویس بخریم چون فایده ای نداره حتی اگر سرویس 64 برای رزرو بخریم بازم ضرر کردیم چون تا بعد انتخابات همینه.
راستی دوستان کسی هست که ازمخابرات سرویس گرفته باشه بعدش شارژ نکنه مخابرات هم قطعش کنه؟
با توجه به متن امضاء تون باید یه اینترنت نامحدود هم داشته باشید.:n02:نقل قول:
دوستان من طرح طلایی گرفتم قرار بود که پهنای باندش 2 مگ باشه ولی الان توی سایت speedtest برای من یک مگ میزنه و سرعت دانلود حدود 130 است .
حالا چیکار کنم.
از تنظیمات مودمت مینویسه رو چند مگ بستن.اگر 1 مگ هست زنگ بزنگ پشتیبانی فنینقل قول:
همین دیگه . کاش واقعا از دست کسی کاری ساخته بود که نیست . فقط میشه سکوت و همدردی کرد . واقعا حرف ادم به جایی نمیرسه .نقل قول:
شبانه رایگان منو خدا ازاد کرد وگرنه باید یا سه ماه بدون شبانه استفاده میکردم یا 15 گیگ رو سریع مصرف میکردم و یه 96 تومن دیگه میدادم که 6 ماهه شارژ کنم . ادم دردش میگیره از این پولهای مفت .
از مودم که نیست با یک مودم دیگه هم چک کردمنقل قول:
این پشتیبانی اصلا نمیدونه پهنای باند یعنی چی!
همون طور که در پست قبلم گفتم من دانلود شبانم از حسابم کم شده ولی انگار قضیه یک چیزه دیگه است.
خواهشا در تصویر زیر که ریز مصرف هست که از سایت مخابرات گرفتم مقادیر ستون آپلود رو جمع بزنید ببینید مقداری که در مجموع نوشته شده بدست می آید.
(البته نیازی به جمع زدن نیست کاملا واضحه که جمع چند کیلوبایتو مگابایت 6.3 گیگابایت نمیشه)
از حساب من هم حدود 5 گیگ اضافه کم شده
اون 4.9 گیگ هم که در ستون دانلود هست در زمان رایگان دانلود کردم برای همین در مجموع محاسبه نشده
موندم چجوری وارد سامانه شدی . کی میخوان این سامانه رو باز کنن اخه ؟
ميشه بگي از كدوم قسمت ميشه فهميد؟نقل قول:
از down stream؟
منم دقیقا با هزار مکافات با فایرفاکس بازش کردم 2 شب 17و18 این ماه رو اصلا حساب نکرده! دقیقا مشکل دوستمون رو دارم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1دزدی به این واضحی!
نه ببين اون قست مجموع رو يه خونه ببر جلوتر مجموع آپلودت زير آي پي خورده بايد يه خونه بره جلوتر تا زير ستون آپلود قرار بگيرهنقل قول:
6.3 گيگ مجموع دانلودته
انگار نرم افزارشون هم مثل چيزاي ديگه شون داغونه
4.9 هم از ساعت يك ونيم ظهر بوده تا ده و نيم شب كه تو ساعات رايگان دانلود نيست
کار آسونی نیست باز کردنش 7-8 بار یوزرو پسووردمو زدمو کد امنیتیو تا بالاخره باز شد.نقل قول:
ممنون از راهنماییت دوست عزیزنقل قول:
ولی یکم بیشتر دقت کنی میبینید که از 1.5 ظهر تا 10.5 شب نیست بلکه از 10.5 شب تا 1.5 ظهر هست در قسمت زمان اتصال نوشته 15 ساعت و شش دقیقه که اون بازه ای که شما میگید اینقدر نمیشه.
و این که من در Du meter نگاه کردم اون شب 4.5 گیگ دانلود گردم از 1 تا 7 صبح(زمان رایگان)
پس نتیجه میگیریم همون دانلود رایگان شبانرو از حسابم کم کردن.
اینم آمار کامل دانلود و آپلود در بازه ای که 4.9 گیگ از حسابم کم کرده در نرم افزار DU Meter.مشخصه که دانلود در زمان رایگان انجام شده.
ببخشید سرویستون چیه؟نقل قول:
والا ما که 100 بار هم بزنیم باز نمیشه . کلا جالبه کد امنیتی هم رفرش نمیشه . یعنی میرم تو سامانه و پشت سر هم فقط دکمه لاگین رو میزنم اما وارد نمیشه . نمیدونم چه گندی زدن به این سامانه .نقل قول:
اشان احتمالا طرح طلایی رو شش ماهه گرفتن واگرنه با بقیه طرح ها بعیده همچین حجمی بشه دانلود کرد
خواهش میکنمنقل قول:
طرح طلایی
شما فیبر هستی؟نقل قول:
[QUOTE=erfangame;7628255]ممنون از راهنماییت دوست عزیز
ولی یکم بیشتر دقت کنی میبینید که از 1.5 ظهر تا 10.5 شب نیست بلکه از 10.5 شب تا 1.5 ظهر هست در قسمت زمان اتصال نوشته 15 ساعت و شش دقیقه که اون بازه ای که شما میگید اینقدر نمیشه.
و این که من در Du meter نگاه کردم اون شب 4.5 گیگ دانلود گردم از 1 تا 7 صبح(زمان رایگان)
پس نتیجه میگیریم همون دانلود رایگان شبانرو از حسابم کم کردن.
اینم آمار کامل دانلود و آپلود در بازه ای که 4.9 گیگ از خسابم کم کرده در نرم افزار DU Meter.مشخصه که دانلود در زمان رایگان انجام شده.
بله حق با شماست
منم طلايي دو مگ دارم چيزي كه برام عجيبه اينه كه مال من سرساعت 1 نصفه شب دي سي ميشه و دوباره وصل ميشه
بنابراين زمان اتصال رو دوباره از يك شب حساب ميكنه
البته من مدتيه نتونستم برم تو سامانه معلوم نيس مال من چه خبر باشه
می گم رفیق چندماهه گرفتی طرح طلایی رو وچقدرکلا هزینه اش شد؟نقل قول:
بله متاسفانه.نقل قول:
اگر فیبر نبودم یک دقیقه ام از مخابرات سرویس نمیگرفتم.
اینمSPeedtest.net خدت شما.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6 ماهه ماهی 8 گیگ کلا 48 گیگنقل قول:
200 هزار تومن
من همین الان که ساعت 1:30 دقیقه است چک کردم 16 مگ دانلود کردم 19 مگ از حسابم کم شد.نقل قول:
ویرایش:
البته اون شب دیگه دانلود نکردم ولی ساعت 8 صبح چک کردم 19 مگ به حسابم برگشته بود کلا انگار سیستمشون اینطوریه که میزان دانلود شبانرو به حساب برمیگردونن ن اینکه از حساب کم نشه که ممکنه بعضی وقتا هم بر نگرده.
با این حساب هر شب که دانلود میکنیم باید صبحش چک کنیم که به حسابمون برگشته باشه.
[QUOTE=ataearmy;7628445]دقیقا برای منم همینجوری 2 شب 4.9 گیگ دان کرده بودم دقیقا همونو تو روز حساب کرده جالب تر اینه که 11.1 گیگ! زده برام آپلود !!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
حالا جمع کردم مقادیر آپلود رو شدش 1 گیگ یعنی 10.1 گیگ دزدی 1گیگم دانلود کرده زده میشه 9 گیگگگگگ!!!!1
نه ربطی به اون نداره من شبانه 2 گیگ دانلود دارم رایگان الان از صبانت و مصرف روزانه ام زیاد هست زیاد درحد حودم مثلا روزی تا 300 مگنقل قول:
برای همین یا باید سرویس گرونتر بگیرم یا اینکه نامحدود.
کسی از دوستان یعنی اینجا نامحدود از هیچ شرکتی نداره ؟
[QUOTE=amin1374;7628627]در مورد اون مجموع که نوشته جایه آپلود دوست خوبمون ataearmy در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست درست میگن جاشو اشتباه نوشته اون باید زیر دانلود باشه.نقل قول:
ولی دانلود رایگان 18 ام رو از حساب کم کرده و روزه بعدشم بر نگردونده.
4000=200/50 یعنی من برای هر گیگ 4 هزار تومن دادم و 16 هزار تومن به همین راحتی پرید.(تازه خوش بینانش چون 4.9 گیگ کم کرده)
سلام
من سه ماهه طلائي مخابرات رو دارم و سي ارديبهشت تموم ميشه و توي پرتال هم ديگه هيچ طرحي رو نشون نميده و بايد دستي بزني!!! من گيج شدم الان چه جوري بايد شارژ كنم، در حد سي تومن چه سرويسي رو ميتونم انتخاب كنم، الان طرج ها چه جوري شده!!! فرض كنيد من خواب بودم الان بيدار شدم از هيچي خبر ندارم:n13::n27::n02:
با سلام به نظر من شما دوباره سعی کن بخوابی چون الان وضعیت نت خوب نیست همه شرکتها و از جمله مخابرات وضعیتشون خرابه :n02:نقل قول:
شما باید زنگ بزنی 2020 بعد تلفن گویا 3 رو بزنی و به اپراتور وصل شی و بهش بگی چه طرحیو میخوای قیمتو میگه و بهت شماره حساب میده میگه هر وقت پولو ریختی زنگ بزن شماره پیگیریرو بده و بعد دو ساعت سرویست فعال میشه.نقل قول:
ﻃﺮح اﻟﻤﺎس : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 3072 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 768 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:آزاد | قیمت:180,000 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻃﻼﻳﻲ : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 2048 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:40GB | قیمت:74,000 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻃﻼﻳﻲ : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 2048 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:8GB | قیمت:31,000 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻃﻼﻳﻲ : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 2048 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:4GB | قیمت:21,500 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻃﻼﻳﻲ : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 2048 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:2GB | قیمت:17,500 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻧﻘﺮه اي : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1536 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:10GB | قیمت:27,500 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻧﻘﺮه اي : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1536 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:4GB | قیمت:17,500 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﻧﻘﺮه اي : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1536 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:2GB | قیمت:14,000 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﺑﺮﻧﺰي : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1024 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 256 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:5GB | قیمت:15,500 تومان ماهانه
256KB : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1024 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 256 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:4GB | قیمت:13,000 تومان ماهانه
128KB : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1024 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 256 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:4GB | قیمت:11,000 تومان ماهانه
64KB : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1024 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 256 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺣﺠﻢﺗﺮاﻓﻴﻚ ﻣﺎﻫﺎﻧﻪ:2GB | قیمت:8,500 تومان ماهانه
ﻃﺮح ﺧﺎﻧﻮاده : ﺳﺮﻋﺖ داﻧﻠﻮد : 1024 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | ﺳﺮﻋﺖ آﭘﻠﻮد : 512 ﻛﻴﻠﻮﺑﻴﺖ | | قیمت:هر گیگ 4,000 تومان
من زنگ زدم طرحمو بگیرم گفت هر سرویسیو بالایه 6 ماه بگیری دانلود شبانه (1 تا 7 صبح) رایگانه.
شما اگه فیبر هم نبودی از کدوم شرکت میگرفتی ؟ همه شرکتها وضعشون همینه . کلا نمیشه گفت چه شرکتی خوبه . ولی اینو میدونم که اگه پول داشته باشی همه شرکتها خوبن . منظورم از داشتن پول اینه که بتونی حداقل ماهی بالای 40 یا 50 تومن هزینه کنی .نقل قول:
بله حرف شما درسته.نقل قول:
ولی برای بازی آنلاین مخابرات اصلا گزینه ی خوبی نیست چون دوستان از شرکت هایه دیگه سرویس دارن میتونن آنلاین بازی کنن ( نمیگم راحت میتونن بازی کنن ولی ظاهرا وضعش از مخابرات بهتره)
و این که اگر پول داشته باشی همه شرکتها خوبه فقط برای حجم دانلود و سرعت صدق میکنه نه برای بازی آنلاین که نباید قطعی داشته باشی و پینگتم خوب باشه.
البته من تا به حال از شرکت ها سرویس نداشتم نمیدونم بهتره یا نه ولی ظاهرا که اینطوره.
البته فعلا که من خوبیی درش نمیبینم 4 گیگه رایگانو از حساب کم کردن . این زیادم خوب نیست!:n13:
سلامنقل قول:
منظورم از داشتن پول اینه که بتونی حداقل ماهی بالای 40 یا 50 تومن هزینه کنی .
من میتونم چنین هزینه ای بکنم تا سقف همین 50 60 تومن شما چه شرکتی پیشنهاد میدی ؟
رو فیبر نوری که سرعتا داخلی خوب میشه.
برای من اگه بشه خوبه چون تمام دانلود هام همشون داخلی هستن.
خود وزیر ارتباطات گفت که اینترانت بشه سرعتا داخلی 10 برابر میشه و خارجی همونه قبلیه(البته باکاهش)
نقل قول:
من هم فیبر نوری هستم هم طرج طلایی دارم
نقل قول:
ای خدا مگه نگفتم دوستانی که فیبر نوری هستن طرح طلایی نگیرن که پولشون رو ریختن دور
اگه زنگ بزنی علت رو بپرسی میگن تمام خطوط فیبر نوری پورتشون رو روی 1.5 mb بستن
دقیقا هم همین جوریه من قبلا بعثت بودم حالا طرح طلایی شدم با امید اینکه سرعت دانلودم 256 بشه ولی بالاترین سرعتی که دیدم اونم فقط بعضی شبا 190 الا 200 بوده بقیه شبا بین 130 تا 170 میچرخیده
دوست عزیز سامانه عیب نداره ولی یک قابلیت جدید براش گذاشتن اونم اینه که سامانه تازگیا به حروف بزرگ و کوچک کد امنیتی گیر میدهنقل قول:
ممنون از پاسختون، شما چه طرحي رو گرفتيد؟ راضي هستيد؟ الان مثلا طرح طلائي رو با ترافيك ماهانه 4گيگ بگيري 21 تومن، يعني مدت طرح يكماه هست و اگه بخواي دوماهه يا سه ماهه بگيري دوبرابر يا سه برابر بايد پولشو بدي؟؟نقل قول:
باز تو که خوبی برای من سرعت دانلود حداکثر 130 هستنقل قول:
توی سایت speedtest.net برای من حداکثر پهنای باند برای دانلود رو 1m میزنه.