منم به خاطر اینکه رو ultra نمیتونم بازی کنم روزی 2تا بار بیشتر نمیبرم تازه لول 14 رو تموم کردم رفتم لول 15
بچه ها به نظرشما cpu e 6300 3mb cache خوبه بندازم روسیستم رو ultraجواب میده
Printable View
منم به خاطر اینکه رو ultra نمیتونم بازی کنم روزی 2تا بار بیشتر نمیبرم تازه لول 14 رو تموم کردم رفتم لول 15
بچه ها به نظرشما cpu e 6300 3mb cache خوبه بندازم روسیستم رو ultraجواب میده
من cpu i3 و grafic 2g 9600 DDR3 و ram4G با مادر برد گیگابایت g41 دارم اما موقعی که میزارم روی ultera بازی کند میشه ویندوزم 7 32 بیتی هست
کسی میتونه راهنماییم کنه؟
در مورد ین بازی اینطوری حس میکنم که چون بازی هوش مصنوعی مثل بازی فوتبال یا بازی های جنگی جدید نداره پس فقط باید کارت گرافیک خوبی داشته باشید تا بتونید فریم بالایی روی ultra ازش بگیرید و cpu در حدی که گرافیک رو محدود نکنه کفایت میکنه
من با asus 5870 v2 نمیتونم روی ultra بازی کنم حالا شما حسابشو کنید دیگه....
بیشتر از 29 تا فریم نمیده
cpu:amd phenom !! 1090T
gpu:asus 5870
تو راهنمای بازی قسمت سیستم پیشنهادی نوشته gforce gts 450 یا بهتر از این .
آخه بعنوان راننده شاید نتونی به این زودیا به لول 11 برسی یه کامیون بخر هرچی لولت بره بالا خب هی میتونی آپگریدش کنی ، اینجوری کیفش بیشتره من خودم از همین راه وام گرفتن یه بنز خریدم یه مدت باهاش کار کردم ، گاراژم رو آپ کردم ، راننده استخدام کردم ، یه ولوو خریدم واسه رانندم ، بنزم رو با یه اسکانیا C معاوضه کردم و همین الان هم لولم 12 هست و واسه اسکانیام هم یه اتاق به قول دوستمون مگا اسپیس گرفتم و موتور 440 اسب (رو خودش اول 400 اسب بخار بود ) و 40000 تا هم پول دارم و روزی 9000 تا هم قسط وام میدم .نقل قول:
به نظرم دوستانی که مشکل فریم ریت دارند باید جای دیگه ای به دنبال حل این مشکل باشند مثلا بدافزار یا درایور گرافیک
من خودم با 5870 و پردازنده 1055 که تا 3.6 اور شده بدون هیچ مشکلی دارم بازی می کنم و اصلا مشکل لگ و افت فریم ندارم
لینک چیو بدم رسول جان ؟ این ولوو خود بازیه که رفتم تو بازی تیونینگش کردم اینطوری. اگه منظورت لینک لایسنس هست یه مدلش برای ولوو تو سایتم هست یه مد دیگه هست همه چیزئ درست میکنه همرو لایسنس میکنه اونم به زودی میزارم تو سایتم.نقل قول:
فرقی نمیکنه از کدوم کد استفاده کنی تنها راهش فعلا اینه که هر موقع ازت کد خواست از بازی بیای بیرون و دوباره وارد بشی که یا کد نمیخواد دیگه یا یکی از همینا رو میزنی و قبول میکنه .نقل قول:
این اسکانیا مال بازی german truck simulator هست که خودم اون زمان چراغاشو با یه فلیر پک ادیت کرده بودم . نور چراغاش نسبت به ETS2 طبیعی تر نیست به نظر شما ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اولین بارمه میخوام بازی دانلود کنم.اگر کسی لینکی که دردسر نداشته باشه برام بفرسته ممنون میشم.
روی لپ تاپ بد نیست بازی کنم>?????روی Medium هم باشه راضیم!
لطفا سریع برام بفرستین هر کی داره!عاشق این بازیم.نسخه یک که عالی بود.خیلی ممنون میشم.
راستی محدودیت سرعتم داره؟پلیس بهت گیر میده؟با گرافیکintel hd 3000 میشه بازی کرد؟؟؟
90 تا بیشتر نمیره ولی با تصب این مد بیشتر از 90 تا میره اما باید مراقب باشین وقای تو جاده دوربینی دیدین سرعت رو کم کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
داداش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )شما که تو سایتتون مد Actros MP4 2012 رو واسه جرمن تراک گذاشتی , همینو واسه ETS2 نمیتونی درست کنی؟؟
آخه این مدلش خیلی شاخه.
چشم به زودی حتما میزارم. من جدیدترین مد های بازی رو میزارم زود فقط یکم باید صبر کنی.نقل قول:
دوستان به ماشینم یه صفایی دادم ! قبلش یادتونه چی شکلی بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا این شده »
نظرتون چیه ؟؟
خوبه ایول!نقل قول:
راستی لول چند بودی؟
لول 14 شدم البته الان یه بار 47 یورویی دارم اینو برسونم میشه 15 لولم . البته اگه سالم برسم که میرسم !نقل قول:
ادانلود کردم و یک سه لولی بازی کردم.متاسفانه گرافیکم پایینه و مثل شما نمیتونم حال کنم.بازی قشنگیه.سبقتاشون منو کشته!شب هاشم خیلی قشنگ ساختن.اگه راست میگین یک لحظه چراغتون رو خاموش کنین :دی
هوای بارونیش و مه هم قشنگه.همه چی عالیه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقت کنی جلوی ماشین نوشتم Mashhad و Ir IRAN ! ماله خودمه !!نقل قول:
یکی به من بگه بخوام ماشینم عوض کنم از یک کمپانی دیگه بخرم و اینو بفروشم باید چیکار کنم؟
نه من منظورم اینه که اگه راست میگین و چرات دارین وقتی شب میشه چراغ ماشینو خاموش کنین ببینین که میتونین رانندگی کنین با نه!!!:نقل قول:
راستی جند تا نکته و همون تیپ اگه میشه برای تازه کار ها بگین.وام بگیرییم؟یا نه همینطوری ادامه بدیم!؟؟اول ماشین بخریم یا گاراژ؟؟یکم راهنمایی کنید.
بچه ها این مد enb رو باید کجا نصب کنیم
لطف کنید لینک دانلودشم بزارید
فایل scs رو توی my documant euro truck 2012 /mod کپی کنید.نقل قول:
توی این سایت بگردین هست: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه فایلش نصبیه باید کجا نصب کنیم؟نقل قول:
بچه من میخوام دیگه یورو تراک 2رو فعلا بازی نکنم من نمیتونم رو ultra بازی کنم این بازی به نظر من فقط باکیفیت خوب میچسبه
نمیخوام این بازی رو با یه کیفیت معمولی از چشم بندازم
باز دمتون گرم اگه راهکاری واسه این گرافیک پیدا کردید درجریان بزارید
من میخواستم برم یه سیستم خیلی بالا بگیرم نزدیک 3تومن میخواستم خرجش کنم ولی باز ترسیدم که از سیستم نباشه وقتی مشخصات سیستم خودمو توپست قرار دادم خیلی از بچه ها توپستهای قبلی گفتند که بانصف سیستم من دارند بازی رو رو آخرین تنظیمات بازی میکنن مونم تواین جریان چیه اگه ممکنه راهنماییم بکنید ممنون میشم
از اینجا میتونید دانلود کنید و آموزش کامل نصبشم گفتم : simulatorgame.ir/?p=941نقل قول:
منم لپ تاپمو تازه خریدم ولی عجیبه که نمیتونم روی سیستم بالا بازی کنم 3000intel hd
دوستان کسی میتونه یه نرم افزار که کار باهاش راحت باشه برای فیلم گرفتم از بازی معرفی کنه ؟ میخوام فیلم بگیرم از بازیم ولی میخوام صداشم بیاد بدون صدا حال نمیده بعدش توی آپارات بزارم فیلمامو. کسی میتونه چنین نرم افزاری معرفی کنه ؟
این نرم افزار بهترین نرم افزار فیلمبرداری از محیط بازی هستش من خودم از این برنامه استفاده میکنمنقل قول:
camtasia studio 7.0.1
ولی یه راه حلی پیش پای ماها که نمیتونیم باگرافیک بالا بازی کنیم بزارید
منم منتظرم!نقل قول:
ولی یه راه حلی پیش پای ماها که نمیتونیم باگرافیک بالا بازی کنیم بزارید
راستی برای شما هم صدای داخل کابین ندارین؟؟خیلی کمه صداش.خیلی .....توی ادیو ستینگ هم چیزی ندیدم و همش بالا بود.
حسابی افتادم تو قرض!!وام گرفتم و یک راننده با درجه و دو تا کامیون گرفتم+ اپدیت گاراژ ولی چه حیف که نمیتونم روی ستینگ بالا بازی کنم.:sq_11:
آره دوست عزیز واسه من صدا تو کابین ضعیفه تصویرم همین که رو ultraمیزارم موقع بازی تصویر آهسته میشهنقل قول:
دوستان این مسیر هایی که تو این بازی ورود ممنوع هست( ولی برای از ما بهترون بازه:31:) برای ما هیچ وقت باز نمیشه؟
دوستان چطوری رنگ اتومبیل را سفارشی می زنید؟ من بلد نیستم.نقل قول:
برو تو جاهایی ک عکس آچار هستش ( برای تعمیر ) بعد ک رفتید روش ، گزینه سوم نوشته PAINT ... (ادامشو یادم نی :31: ) اونو انتخاب کن بعد میتونی رنگ سفارشی بزنی ..نقل قول:
دوستان یک مد میزارم نمی دونم قبلا اینجا گذاشتین یا نه اگر تکراری عذر خواهی می کنم.
این صدای داخل کابین ماشین را اضافه می کنه. مد خوبیه ولی یک مشکلی که داره اون مدی که محدودیت سرعت را بر می داشت غیرفعال می کنه.
با این حال میگذارمش امیدوارم مفید باشه.
کسی میتونه یه توضیح مختصری در مورد استخدام راننده بده؟
وقتی میخوام راننده ای بخرم اول راننده رو انتخاب میکنم بعد وقتی میخوام واسش ماشین انتخاب کنم بعد از خرید ماشین اون سوار ماشین قبلی من میشه منم سوار ماشین جدیدی میشم که میخواستم واسه اون بخرم میشم.
بعد مجبور میشم ماشین ها رو تعویض کنم که اینجوری بازی خراب میشه اگه متوجه شدین چی گفتم یه راهنمایی بکنین. ممنون!!!
من اینو ورژن 6 رو دارم ولی از داخل بازی فیلم نمیگیره فقط از دسکتاپ میگیره چیکار کنم ؟ ورژن 7.0.1 از بازی فیلم میگیره تو یورو 2 تستش کردی ؟نقل قول:
همون جایی که شما میخواین ماشین دوم (یعنی برای کمک بخرین)اونجا ازتون میپرسه که ایا میخواین این ماشین رو رانندگی کنید که بگین نه....وقتی میگین نه شما همون ماشین اول رو دارین و ماشین دوم میاد تو گاراژ!نقل قول: