این تاپیک به روز نمیشه؟!
Printable View
این تاپیک به روز نمیشه؟!
عملاً هیچ کاری نمی تونید بکنید مگر اینکه ببرید پیش تعمیرکار. چون الان عملکرد BIOS تون دچار مشکله و تعمیرکار باید BIOS رو دوباره براتون Load کنه.نقل قول:
سلام دوست گرامی
یه لپ تاپ dell1420 دارم که اولش یه drive به نام recovery و drive به نام c داشت که os vista رو داره ...
من drive c رو shrink کردم حدود 100g به صورت unallocated در اومد هیچ partition دیگه ای درست نشد ...
حالا باید چی کار کنم ؟ new simple volume هم جواب نمیده ...error میده که بیشترین partition انجام شده...
مرسی....
سلام!
یه سوال ابتدایی ولی مهم دارم!
برای لپ تاپ از چه ویندوزی استفاده کنیم بهتره؟
بعضی ها میگن xp مخصوص server !
بعضی ها میگن sp3 !
اساتید بگن چه ویندوزی بهتر جواب میده؟
سلام . من یک مشکل کوچیک با لپ تاپم دارم که حالم رو بدجوری گرفته.
لپ تاپ من مدل sony vaio fw-160e هستش و مشکل من اینکه که وقتی
در یه بازی کامپیوتری ( مثلا فیفا 09 ) دو دکمه پایین و راست یا بالا و راست
رو همزمان میگیریم دیگه دکمه دیگه ای کار نمیکنه مثلا میخوام در حین اینکه
در جهت رو گرفتم یا دکمه s پاس بدم ولی s کار نمیکنه مگه یکی از دو دکمه رو
ول کنم. این مسئله در بازیهای دیگه هم گریبان گیر من شده خواهش میکنم
راهنمایی کنین که این مشکل از کجاست و چرا سه دکمه که البته دو تاشون دکمه
جهت ها هستند با هم کار نمیکنن؟ مرسی.
احتمالاً جواب سوالتون رو اینجا می تونید پیدا کنید:نقل قول:
اما در کل اگر از نرم افزار Paragon استفاده کنید کارتون خیلی راحت انجام میشه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219529
نسخه ویندوزی که استفاده می کنید کاملاً مربوط می شه به نیازهایی که دارید و کانفیگ سیستمتون. اگر کاربر عادی هستید نیازی به ویندوزهای Server ندارید (در ضمن نسخه سرور XP وجود نداره!) و اگر کانفیگ سیستم تون بالاست و ویستا رو به راحتی لود می کنه ویستا مناسبه در غیر این صورت از XP استفاده کنید. در عین حال توجه داشته باشید که همیشه آخرین سرویس پک ها روی سیستم عاملتون نصب بشه در حال حاضر آخرین سرویس پک ویستا 2 و آخرین سرویس پکی که برای XP ارایه شده 3 هست. البته اینجا از ویندوز 7 چیزی نگفتم چون هنوز نسخه نهاییش نیومده.نقل قول:
شما بهتره برای بازی یه Game Pad خریداری کنید و خیلی راحت بازی های مورد علاقه تون رو بازی کنید. کلاً بازی کردن با کیبورد اون هم بازی هایی مثل فوتبال خیلی مشکله.نقل قول:
من هنوز لپ تاپ نخریدم ولی قصد دارم اینو بخرم HP pavilion dv6 1199
می خواستم بدونم کدوم قطعاتش اگر خراب بشن می شه اون ها رو عوض کرد و کدومو نمی شه عوض کرد.:20:
این چه سوالیه؟ مگه شما می خواهید خودتون تعمیرش کنید؟ خوب هر موقع خدای نکرده خراب شده می بریدش براتون تعمیرش می کنن.نقل قول:
سلام دوستان یک سوال ساده:من لپ تاپ ام SONY VIAO مدل FW 260 هست. نسخه آفیس هایی که روش هست Trial هست یا نه؟؟
Active key می خواست من فقط یک چیز مثلActive key پشت لپتاپ پیدا کردم ،زدن قبول نکرد. می خوام بدونم اگهTrial بوده ،پاک کنم خودم نصب کنم،چون الان از کار افتاده!!!:41:
نه این یه سوال کلی بود ولی چون بعضی از لپ تاپ های خاص می شه حتیCPU هم عوض کرد مدل لپ تاپ هم گفتم و در کل منظورم این بود که همون کسی که تعمیرش می کنه چه قطعاتیش رو اگه خراب شده بودن و قابل تعمیر نبودن قابل تعویضه و چه قطعاتی قابل تعویض نیست و یا در حالت عادی می شه اون ها رو ارتقا داد.نقل قول:
سلام
من یه لپ تاپ vaio cs خریدم و برای تست اینکه پیکسل سوخته داره یا نه ، background اصلیشو عوض کردم.
حالا میخوام دویاره بیارمش، اما نه تو picture ها هست و نه از توی theme ها میتونم پیداش کنم.
اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم.
شما باید از قسمت desktop background منوی location رو باز کنی و یکی از مسیر های پیش فرضی که مال بک اصلیتون بوده رو پیدا کنی
میدونم، اما هر چی میگردم تو هیچ قسمتیش نیست متاسفانه ... :41:نقل قول:
یکی از دوستام گفت تو نت بگردم، اما بازم پیدا نکردم ...
خیلی خوشگل بود میخوام دوباره بیارمش ...
معمولاً این نسخه ها Trial هستند.نقل قول:
معمولاً RAM و هارد رو می شه ارتقا داد.نقل قول:
سلام
لپ تاب های acer و dell برای نصب ویندوز xp توسط خودمان درایورهای سخت افزاریش را دارند؟
علیک سلامنقل قول:
نوت بوک های دل چند سی دی شامل ویندوز +درایورها + برنامه ها همراهشون هست ... در این صورت شما می توانید در یک محدوده تعریف شده برای سیستم عامل ها و نه هر سیستم عاملی درایورها را نصب کنید
برای نوت بوک های ایسر خیر ... شما می تونید برید سایت acer Europe و یا سایت acer global و درایورها را از آنجا بگیرید ... چون درون سیستم ریکاوری درایورها فقط با ریکاوری کامل بر خواهند گشت
موید باشید
آره عزيز Trial بوده و معمولا نسخه كامل خريداري شده رو براي مشتري نصب نميكنن ،پاك كن و خودت يه دونه بريز ...نقل قول:
سلام. لپ تاپ من به صدا افتاده. یعنی فن لپ تاپ به قدری صدا میده که حتی از 3 متری هم شنیده می شه. توی یک مقاله ای خوندم که باید از دمنده استفاده کرد. ولی من دمنده ندارم. از دوستانی که این تجربه رو دارن خواهش میکنم بگید که بهترین کار برای از بین بردن این صدا چیه؟ (در ضمن، فن این نوت بوک، زیرش قرار داره و یک سری حفاظ ، جلوی پره های فن رو گرفته و من هیچ دسترسی به پره های فن ندارم) لطفا راهنمایی کنید. (گارانتی نوت بوک هم متاسفانه تموم شده) :41:
باید بدید بیرون براتون سرویسش کنند و یا تعویض ... اگر بمونه ممکنه بدتر بشه و به سیستم نیز آسیب بزنهنقل قول:
سلام
من یه 5738z دارم محصول acer
می خوام ببینم توش ویندوز x64 نصب کنم یا x86
ممنون
اینجا می تونید اطلاعات خوبی پیدا کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=257227
سلام به همگي دوستان . من يه نوت بوک سوني سري 290 دارم که وقتي پورت هدفون رو بهش ميزنم صدا هم از اسپيکر مياد هم از هدفون .همه نرم افزارهاي نصب شده صدا روي سيستم رو هم دستکاري کردم و درست نشد . اگه کسي راه حلي براي رفع اين مشکل داره لطفا کمک کنه
به نظر می رسه مشکل شما سخت افزاری باشه. چون قطع کردن اسپیکر موقع ورود هدفون یه عمل سخت افزاریه. یه چیزی شبیه به کلید وجود داره که با ورود جک هدفون خروجی صدا به اسپیکر رو قطع می کنه.نقل قول:
سلام دوستان
من لپ تاپ دل وسترو 1310 دارم با ویستا اصل
xp هم در کنارش ریختم
الان می خوام windows 7 بریزم
1: اگه upgrade استقاده نکنم ؛ ویندوزام میمونه؟
2: درایورام رو ویندوز جدید جواب میده؟
1- بله!نقل قول:
2- بله!! احتمالاً خود ویندوز اکثرشون رو می شناسه و نیازی به نصب درایور ندارید.
win 7 معمولا تمام قطعات لپ تاپ های جدید رو میشناسه. اگر هم نشناخت تو Device manager آپدیت رو بزنید اگر به اینترنت متصل باشید خودش پیدا می کنه درایورشونقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
1.راهنماي تصويري باز كردن لپ تاپ acer مدل TravelMate 2413NLC رو لازم دارم يعني كل قطعات سخت افزاري اين لپ تاپ رو مي خوام باز كنم و دوباره ببندم
2.اين لپ تاپ سي دي رام رو به عنوان درايو اول نمي شناسه بايد از تو بايوس بهش بشناسونم. بايوس رمز داره،رمزش هم رمز فابريك و كارخونه اي نيست.
3.به طور خاص مي خوام بدونم چطوري مي شه رمز بايوس اين لپ تاپ رو حذف كرد؟؟؟
4.با كدوم قطعش برا اين كار بايستي آشنا باشيم؟؟؟شيوه انجام عمل حذف رمز بايوس از روي اون قطعه چطوريه؟؟؟
5.اين قطعه كجاي لپ تاپ قرار داره؟؟؟
6.الان هم وقتي لپ تاپ رو روشن مي كنم اين پيام رو صفحش مياد
Invalid system disk
Replace the disk.and then press any key
این راهو امتحان کن شاید بشهنقل قول:
control panel>sound>playback>speakers/headphones>costum
pc spk mute رو تیک بزن البته بعد از اینکه هدفونو در آوردی باید اون تیکم برداری:8:
سلام.من نوت بوكDell inspiron1520 دارم رمز بايوس يادم رفته چطور ميتونم بازش كنم
سلام به همگی.
من یه latitude D630 دارم که فقط پورت VGA داره.میخام به تلوزیون وصلش کنم.البته تلوزیون فقط s-video و AV و component داره.نمیشه که نمیشه.تبدیل vga to s-video هم گرفتم.نمیشه که نمیشه.یه بارم register جان بهم کمک کرد.ولی به هیج جا نرسیدم.حالا از دوستان تقاضامندم اگه اطلاعات دقیق دارند و مطمئن هستند که این کار شدنیه و آب در هاون کوبیدن نیست یه راهنمایی به ما بکنن که کلی دعا گوش میشم.
با سپاس
لپ تاپ دل را که روشن میکنم سریع خاموش میشه لطف کنین راهنمایی کنین
توی این لینک ها اطلاعاتی در این زمینه هست:نقل قول:
کد:http://xtreview.com/review113.htm
این دو تا نرم افزار هم هست:کد:http://www.techspot.com/vb/topic18780.html
کد:http://www.cgsecurity.org/wiki/CmosPwd
دومی رو باید روی CD بریزی بعد با CD بوت کنی.کد:http://www.majorgeeks.com/download2969.html
البته هر کدوم از این روش ها رو با ریسک خودتون انجام بدید. من هیچ تضمینی برای هیچ کدوم ندارم.
خوب چه کارش کردید که این جور شده؟نقل قول:
داشتم باهاش کارمیکردم که هنگ کرد خاموش کردمش دیگه روشن نشد
داشتم باهاش کارمیکردم که هنگ کرد خاموش کردمش که این اتفاق افتادنقل قول:
یه مشکل سخت افزاری دیگه و هزار و یک احتمال!!!!!!نقل قول:
ممکنه از فن cpu یا مودم یا.... من همینقدر بلدم.
ازفن cpuکه نیست چون بعد از 5ثانیه خاموش میشه