دوستانی که این گوشی رو دارند،چقدر این گوشی گرم میشه؟
تو فروم های خارجی میگن انقدر گرم میشه موقعهی بازی کردن کهنمیشه تو دست گرفت.
لطفاکمک کنید منم می خوام بگیرمش ولی با این حرف ها.....
دوستانی که این گوشی رو دارند،چقدر این گوشی گرم میشه؟
تو فروم های خارجی میگن انقدر گرم میشه موقعهی بازی کردن کهنمیشه تو دست گرفت.
لطفاکمک کنید منم می خوام بگیرمش ولی با این حرف ها.....
این پست از موبایلستان کش رفتم:31:برای صاحاب پست بالایی و همه کسایی که در مورد داغ شدن گوشی شک دارند...
اگه اشتباه نکنم اقای رضا در موبایلستان (r-you168)
به شرح زیر است:31:
.
.
.
دوستدار شما یاشارنقل قول:
یه بار دیگه دلیل داغ کردن و باتری گلاکسی2 میگم و چرا اینکه برای بعضی ها هست و بعضی ها ندارند
ولی خدایی هر از چند گاهی از اون ماسماسک که بالای صفحه هست روش نوشته سرچ استفاده کنید
یه باگ در اندروید 2.3.3 هست که باعث میشه پروسه suspend در حالت idle به طور مداوم روشن بمونه و cpu روی 100% گیر کنه و هم گوشی داغ بشه و هم باطری خالی بشه حتی توی جیب
پروسه suspend چیست ؟این پروسه مسول بیدار کردن گوشی در حالت خواب یا همون idle
مثلا شما ایمل ست می کنی که هر 1 ساعت چک بشه این پروسه باید چند ثانیه فعال بشه و ایمل که چک شد خاموش بشه ولی گیر می کنه
خوب در ایران ما چون بکگراند دیتا همیشه خاموش زیاد با این باگ مشگل نیست
خوب حالا چاره چی ؟
این مشگل در گوشی های تک هسته ای هم هست در 2.3.3 و روی دو هسته ایها حاد تر به دلیل همون عدم ساپورت دو هسته
در نکسوس one بعد آپدیت به 2.3.4 حل شد و البته گوگل گفت دلیلش درایور wifi بوده و چون درایور گوشیهای دیگه oem خودشون می نویسند مثل سامسونگ ما نمی تونیم حل کنیم حرفی از مشگل گوشی دو هسته ای نزد
( شایعه هست که برای همین اتریکس و اپتیموس X2 با 2.2 امدن و مستقیم می خوان به 2.3.4 آپدیت بشن )
از این رو بعضی علما میگین (الدر) مشگل در 2.3.4 برای دو هسته ایها حل میشه البته تا حدی و آپدیت 2.3.4 گلاکسی اس 2 هم تا 1 ماه دیگه اماداس ولی این نظر بین علما حاکم نیست و یعضی هامیگن نه چون گوگل تایید نکرده
خوب پس 100% نیست ولی میشه امید وار بود فعلا موقتی این ایراد بهتر بشه تا ایسکریم 4 برسه 6 ماه دیگه
دلیل داغ کردن ناگهانی در بازی یا هنگام کار
اندروید 2.3.3 نه دو هسته ساپورت می کنه نه توانایی منیج برنامه های تک هسته ای روی دو هسته داره
مثال : یه برنامه ای که برای تک هسته نوشته شده روی گلاکسی 2 اجرا و یه جایی قاطی میکنه و مثلا به جای اینکه دو هسته روی 400 کار کنه یکی از هسته میره روی 1200 گیر می کنه بدون اینکه اصلا ازش استفاده بشه
دراین حال گوشی داغ میشه
در مورد داغی هنگام شارژ : طبیعی اگر با دوباگ بالا همراه نشه و زیادی داغ نکنه
چاره کلی چی ؟
باید منتظر اپدیت ایسکریم بمونیم که این گوشی روی مشخصات اون بسته شده
چرا مطمعنا این باگ ها در ایسکریم حل میشه و وعده سر خرمن نیست ؟
چون کرنل ایسکریم تلفیقی از کرنل جینجربرد و هانی کامب که توانایی منیج دوهسته داره + هاست+..... خیلی چیز های دیگه داره
نتیجه : کسایی که پاور یوزر نیستن نباید این گوشی فعلا بخرن اگه هم پاور یوزر نیستین و خرید ن باید با مشگلات بسازین تا حل بشه در اپدیت ایسکریم چون این سخت افزار 6 ماه جلوتره بازاره و باید کریسمس امسال می امده و دلیل سر هم بندی اندروید برای دو هسته و ریختن این گوشی در بازار پیش دستی از اپل بوده
در ضمن مثل همین مشگلات با 2.2 روی گلاکسی اس هم بود چون اندروید کورتکس A8 در 2.2 ساپورت نمی کرد و روی هسته کوالکام بسته شده بود بنابراین گوشیهای مثل دیزایر یا دیزایر hd روی 2.2 خیلی بی دردسر تره گلاکسی اس کار می کردند
صاحبان گلاکسی اس باید به کمک بردارن xda گلاکسی اس خودشون می ساختن که الان با امدن 2.3.4 برای گلاکسی اس بعد نصبش لازم نیست هیچ کاری انجام بشه حتی لگ فیکس
من خیلی خلاصه گفتن وخیلی اصطلاحات نگفتم که پیچده نشه توضیح .
جفتشون مفت نمی ارزه:27::27: ناراحت نشیدا شوخی کردم ولی راست میگم:21:نقل قول:
اخه این قضیه گرما اگر اینقدر جدی باشه که خرید این گوشی فایده نداره.
نمیشه 6 ماه صبر کرد تا اندروید جدید بیاد که.تا اون موقع صدتا مدل جدیدتر اومده، معلومم نیست اصلا روی این جواب بده یا نه.
عجیبه از بچه هایی که خریدن کسی چیزی نمیگه.
بابا جون! یک کم زیر دیپلم صحبت کنید تا من بیسواد هم حالیم بشه.
منظور از پاوریوزر چیه؟
بالاخره من که میخواهم با گوشیم بازی هم بکنم، با این مشکل مواجه میشم؟ یعنی باید 6 ماه صبرکنم؟ تا اون موقع که گلکسی 3 هم اومده!
من یه مدت قبل از اینکه این گوشی عرضه بشه یه گزارش از یه نمایشگاه دیده بودم که نسخه ی اولیه ی این گوشی را آورده بودن و میگفتن مشکلش اینه که با دو هسته زیاد داغ میکنه.
بعد گفتن یه نرم افزار براش میاد که میشه هسته ها را مدیریت کرد. مثلا وقتی میخوای بخوابی یا باهاش کار سنگین نداری میتونی یکی از هسته ها را غیر فعال کنی تا هم باتری کمتر مصرف بشه و هم گوشی داغ نکنه. کسی خبری از این نرم افزار نداره ؟؟؟
اگه نیومده 99 درصد احتمال داره بیاد چون زیاد کار سختی نیست. اونایی که گوشی را خریدن یکم تو setting بگردن شاید بتونن یکی از هسته ها رو غیر فعال کنن ( مثلا جایی که شتاب سنج و دیگر سنسور ها را غیر فعال میکنن )
دوستانی که اطلاعاتشون بیشتره:
آیا واقعیت داره که جینجر فقط از یه هسته پشتیبانی میکنه؟ اونقت فرق s1 با s2 فقط دوربینشه و دیزاینش؟
لطفا کمک کنید دوستان من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی با این گرم شدنش و این چیزایی که میشنوم s1 رو بگیرم منتظره نکسوس بعدی یا s3 f بمونم بهتر نیست؟
منم همینو میگم.اگر قرار باشه از دو هسته ای بودنش استفاده ای نشه و فقط دردسر گرماش به ما برسه یه گالاکس اس میگیریم منتظر میمونیم تا نکسوس بعدی یا s3 بیاد.نقل قول:
سلام به همه
منم این گوشی رو خریدم به قیمت 865 :8:
میدونم ممکنه بگین گرون تر از بقیه جاها خریم اما خیالم از چند جهت راحت بود
1 گوشی با ورژنه خاور میانست.یعنی نوشتن پیام و خوندن کاملا فارسیه اما منو فارسی نیست.حتی کابل پاورش هم مخصوص خودمونه .مثل اونی کی تو ریویو اون دوستمون دیدیم نیست.هنوز باورم نمیشه خریدم.یه سوپر گوشیه
در مورد گرم شدن هم باید بگم درسته کمی غیر معموله اما اگر مثال بزنم ممکنه بد متوجه بشین.زیاد نیست اما هست
دوستمون هم گفتن که این مشکل تا چند ماه دیگه حل میشه(هر چند همینجوریش هم آلیه) :21:
2 خیالم راحت که اورژینال گرفتم
3 دیگه طاقت تداشتم
سلام بچه ها منم آیفون 4 رو فروختم SGS2 گرفتم
به خدا خلاص شدم از هرچی محدودیته D:
فقط i9100
به بهشت خوش اومدی D:نقل قول:
یعنی واقعا iphone 4 انقدر محدودیت داره؟نقل قول:
فعلا فقط از یکی استفاده میکنه.نقل قول:
همون تک هستش فعلا بهترین بنچمارک رو داره.
اگه بخوای برای اونا صبر کنی عیدنوروز شده.
فعلا اگه بگیری افت قیمت شدید میکنه صبر کن تا قیمتش ثابت بشه بعد بگیر.
دوستان لطفا کمک کنید واقعا می صرفه؟ وقتی این نمیتونه از دوتا cpu استفاده کنه اونوقت چه فرقی میکنه.نقل قول:
من که کارم فقط با نرم افزاره.
ای بابا...این دیگه چه حرفیه...مگه به صورت فیزیکی 2 تا هسته جدا جدا روی گوشی نصب شده که یکی کار کنه یکی کار نکنه...یه Soc ـــه Orion از 2 هسته CPU و 4 هسته GPU تشکیل شده...هرکدوم از اینا نخوان کار کنن کل Soc نمیتونه کار کنه !نقل قول:
فعلا فقط از یکی استفاده میکنه.
همون تک هستش فعلا بهترین بنچمارک رو داره.
اگه بخوای برای اونا صبر کنی عیدنوروز شده.
فعلا اگه بگیری افت قیمت شدید میکنه صبر کن تا قیمتش ثابت بشه بعد بگیر.
دوستان گوشی به دست من رسید فقط پشتش نوشته
made by samsung
به نظر شما این یعنی چی؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
سایتی هست که سریال نامبر رو چک کرد؟؟؟؟
یعنی گوشیتون تحت لیسانس کره هست
موردی نداره اصل اصل هست
منم گرفتم این گوشیو عالیه 830 گرفتم خوبه ؟
من که اطلاعی ندارم،دوستان میگن جینجر فقط از یه هسته استفاده میکنه،اونوقت به نظرت s2 با این قیمت می ارزه؟نقل قول:
من میخوام گوشی رو شنبه عوض کنم ولی بین s1 و s2 موندم.
اگه فرق زیادی نداره بمونم واسه s3 بهتره،شنبه هم s1 رو بگیرم.
جينجربرد فقط كاملا بهينه نشده واسه اين سي پي يو ها فرقشون رو همين الان در پرفرمنس و سرعت و ظبط و پخش فول اچ دي ميشه ديد البته فعلا gs2 مثل ماست بهون هيچ درنگي فول اچ دي هاي سنگين رو هم عقب جلو ميكنه بدون كوچكترين مكثي
در اینده نزدیک از هر دو هسته استفاده میکنه.نقل قول:
اکثر گوشی های اندرویدی بالای 450 تومن مشکلی با نصب نرم افزار ندارن.
البته علاوه بر cpu صفحه نمایشش هم فوق العادست.
به نظر شخصی صبر کن تا قیمتش ارزونتر بشه.البته اگه 100-150 ضرر برات مهم نیست میتونی همین حالا بگیری.
البته s1 بگیری صبر کنی واسه s3 هم خوب فکری هست.
ولی به نظرم صبر کن تا ایفون نسل بعد معرفی بشه بعد اقدام به تعویض گوشی کن.
یه سول فروشنده به من گفت بذار دفعه اول شارزش تموم شه بعد در حالت خاموش شارزش کن حالا من میخوام وصلش کنم کامپیوتر چی کنم وصلش کنم یا بذارم شارزش تموم شه
مگه آندروید باید استفاده کنه؟
شما میتونی دو هسته ای بودن رو تو FULL HD با قدرت 30فریم و HDMIــش حـــس کنی...
بذار شارژش تموم شه بعد تو حالت خاموش بذار شارژ شه ترجیحا 6 ساعت
گوشی الان من هم HDMI داره ولی یه بار هم........(خونه دانشجویی اخه....)
کسی از دوستان می دونه icecream کی میاد؟ چون تا اون موقع s2.....
اگه بیشتر از 3 ماه مونده نمیصرفه به s2 پول بدم به نظرم.اینطور که شنیدم نکسوس بعدی 1.5 و s3 دو گیگاهرتز قدرت دارن.البته شنیدم پس.....
گوشی ویو8500 منم پشتش نوشته Made By Samsungنقل قول:
من کلی تحقیق کردم و نتیجش هم اینه...
شما درمورد گوشیتون
در Made In Korea نبودنش شک نکنید(مثلا ممکنه ساخت چین یا تایوان یا جای دیگه ای باشه ولی تحت لیسانس سامی هست)
در اصل بودنش شک نکنید
کیفیت گوشی شما با گوشی که پشتش نوشته Made In Korea By Samsung مطلقا فرقی نداره و خیالتون تخت تخت...
یادتون باشه Arc با اون همه کیفیت و زیبایی چینی هستش و هر جنس چینی هم بی کیفیت نیست
کلا برید حالشو ببرید ...:5:
ماهم چون پولشو نداریم بریم بخریم مشغول سماق مکیدن هستیم...:27::31:
ما الان این گوشی رو 790 تومن عمده به مغازه ها میدیم!
داداش تو اپدیت های بعدی ردیف میشه...بعد اگه من جات بودم اصلا gs1 رو نمیگرفتم...اگه اشتباه نکنم فکر کنم الان n8 داری 2-3 ماه دیگه تحملش کن:31: 700 یا زیر 700 تومن میگیریش.صبر کنی ضرر نمیکنی.نقل قول:
من که اطلاعی ندارم،دوستان میگن جینجر فقط از یه هسته استفاده میکنه،اونوقت به نظرت s2 با این قیمت می ارزه؟
من میخوام گوشی رو شنبه عوض کنم ولی بین s1 و s2 موندم.
اگه فرق زیادی نداره بمونم واسه s3 بهتره،شنبه هم s1 رو بگیرم.
دوستدار شما یاشار
SAMSUNG Galaxy Z
قراره یک مدل مقرون به صرفه تر از gs2 در سوئد به فروش برسه
ببینید چه بلایی سر gs2 در آوردن تا مقرون به صرفه بشه !!!!
1GHz dual-core processor (Nvidia Tegra 2 supposedly)
8 G Internal
4.2-inch Super Clear LCD
5MP camera with LED flash and 720p HD recording
منکه عمرا واسه همچین چیزی پول بدم!!!:13::29:
همه ی شکیل و زیبا بودن gs2 به SA+ بودنش بود که حالا به S LCD تبدیلش کردند!!!!:34:
MALI400 رو احتمالا بردارند و Tegra 2 روش بزارند
دیگه Full HD هم فیلمبرداری نمیکنه
...!!!!
اگه دیدید آهنگ تولدت مبارک کوچولو رو هم روش گذاشتند تعجب نکنید!!!!!:5:
من یکی که نگران شدم واسه ی ایران هم یه همچین چیزی بزنند!!!
اگه واسه ایران همچین چیزی بزنند من یکی شده برم خارج از کشور GS2 میخرم ولی این ماسماسک رو نمیگیرم!
اینهم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع :
اما با همه این حرفها بازهم هنوز Galaxy Z گوشی بدی از آب درنمیاد(هرچند با Galaxy S II ) قابل قیاس نیست و دل من یکی رو که زدکد:http://www.samfirmware.com/apps/blog/show/7564192-samsung-announces-galaxy-z-in-sweden
نمیدونم شما هم با من هم عقیده هستید یا نه ولی کسی که گوشی دستش بگیره که صفحه اش Super Amoled باشه دیگه گوشی های دیگه رو با اکراه دستش میگیره ( مثلا N8 رو 24 ساعت هم دووم نیاوردم و ردش کردم رفت و یه گوشیWave با صفحه ی Super AMOLED گرفتم)
سلام
به نظرتون قیمت این گوشی نسبت به بقیه ی گوشی ها با توجه به امکاناتی که داره چند باشه بصرفه هست خریدش؟ البته من 850 دو هفته پیش گرفتم ولی همش فک می کنم ضرر کردم
قیمت دبی رو کسی داره؟
اسم اون تبدیل usb و hdmi چی هست؟ دبی گیر میاد؟
گالاکسی 3 که میگن سه بعدی هست دوربینش هم سه بعدیه؟ اگه هست خیلی توپه وقتی اومد باید اینو بفروشم و اونو بگیرم ولی اگه فقط صفحشه و از اون طرف هم سونی هم که گفته جالب نیست سه بعدی در گوشی موبایل پس کسایی که نگرفتند و الکی منتظر موندند به نظرم همین 2 رو بگیرند خلاص (البته نظر شخصی خودم بود)
اما این نکته داغ کردن گوشی را بهش خیلی توجه کنید
من دیشب داشتم چندتا بنچمارک ساده میگرفتم، بقدری قسمت بالای گوشی داغ شده بود که گفتم الان آتیش میگیره!!
این جدا یک ضعفه بزرگه، حتی از اون ایراد آنتن آیفون 4 که همه تو بوق کردنش هم بزرگتر هست!
نقل قول:
دوست عزیز یه مطالعه درمورد مضررات صفحه های سه بعدی و سر درد ها و چشم دردهای بعد خیره شدن به 3d lcd ها بکن بعد احتمالا نظرت یکم عوض بشه
حتی درمورد موبایل هم صادقه و حدود نیم ساعت بیشتر نباید با چشم غیر مصلح به 3d lcd ها(موبایل یا غیره) نگاه کرد
یه نگاه تو comment هایی که در مورد گوشی های 3d LG و EVO 3d بندازی متوجه میشی
خودم توبخش نظرات evo 3d خوندم که بعضی ها با نگاه کردن به 3d lcd ها دچار سردرد شده بودند و پیغام گذاشته بودند که آیا این evo 3d هم باعث سردرد میشه؟
استفاده از تکنولوژِی جدید به چه قیمیتی؟کد:http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-reviews-3901.php
البته قضاوت پای خودتون
من فقط نظرم رو گفتم
سلام
ممنون حالا مطمعن تر شدم و حالا میگم فقط گالاکسینقل قول:
دوست عزیز یه مطالعه درمورد مضررات صفحه های سه بعدی و سر درد ها و چشم دردهای بعد خیره شدن به 3d lcd ها بکن بعد احتمالا نظرت یکم عوض بشه
حتی درمورد موبایل هم صادقه و حدود نیم ساعت بیشتر نباید با چشم غیر مصلح به 3d lcd ها(موبایل یا غیره) نگاه کرد
خودم توبخش نظرات evo 3d خوندم که بعضی ها با نگاه کردن به 3d lcd ها دچار سردرد شده بودند و پیغام گذاشته بودند که آیا این evo 3d هم باعث سردرد میشه؟
به نظر خودمم هنوز زیاد پیشرفت نکرده
می خواستم ببینم سه بعدی هم فیلم میگیرند یا فقط نمایش می دهند؟
ممنون
بله،هم سه بعدی فیلم میگیرند و هم سه بعدی پخش میکنندنقل قول:
EVO 3d دوتا دوربین 5 مگاپیکسلی داره که بتونه سه بعدی فیلمبرداری کنه . سه بعدی HD و دو بعدی Full HD
منبع :
کد:http://www.gsmarena.com/htc_evo_3d-3901.php
اطلاعاتتون ناقصه... تگرا 2 رو من به شخصه خیلی بیشتر از مالی400 قبول دارم... قدرتشون که تقریبا برابره... و هیچ ربطی هم به 1080 نداره و از مالی هم راحت تر فیلم می گیره :دینقل قول:
تگرا 2 انویدیاس (این هیچ دلیل و منطقی نداره :دی حس خودمه :دی) :40: ، تگرا ساپورت خیلی بیشتری داره... به شخصه ترجیح میدادم یه گلکسی اس 2 داشته باشم که تگرا 2 داشته باشه...
این مشکل توی نسل Active 3D ها بودش...چون در یه فیلم 60 فریمی در هر ثانیه 30 بار چشم چپ و 30 بار چشم راست توسط عینک قادر به دیدن نبود...و این واقعا برای مغز خیلی سنگینه که در هر ثاینه 30 بار هر کدوم از چشم ها رو از دست بده...برای همین سردرد می گرفتین بعد چند ده دقیقه...نقل قول:
توی گوشی های 3D اصلا عینکی نیست که بخواد سردرد بگیرین !
اینجا توضیحات جالبی هست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=497426
من 7 روزه این گوشی رو از دیجی کالا گرفتم .
زود ازش خسته شدم . اینترفیسش مثل اسباب بازی هستش ! بر عکس چیز هایی که انجمن ها میگن اونقدر ها هم داغ نمیشه !!
کیفیت صفحه نمایشش عالیه و روشناییش هم به اندازه کافیه .............
ابعادش یکم بزرگه ....
دوربین عکاسیش اصلا جالب نیست عکساش راضی کننده نیست.
منوش خسته کنندس .....بعضی از بازی ها روش جواب نمیده فقط اینا رو تونستم نصب کنم :
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
pes 2010
nova
Tom Clancy's H.A.W.X.
Asphalt 5
اینا روش جواب نمیده یا صفحه سفید میشه یا بعد از دمو میپره بیرون :
nova 2
Splinter Cell Conviction
fifa 10
brothers in arms2
modern commbat 2
Gangstar: West Coast Hustle HD
Asphalt 6
lets golf
در صورتی که دوستم سنسیشن داره تونسته این بازی ها رو بالا بیاره و اجرا کنه البته سنسیشن هم تو بعضی بازی ها مثل اواتار مشکل داره و بعد از دمو میپره بیرون
سنسیشن تونسته اینا رو اجرا کنه :
Asphalt 6
brothers in arms2
lets golf
om Clancy's H.A.W.X.
Gangstar
modern commbat 2
pes 10
lets golf
fifa 10
پرندگان خشمگین
فروت نینجا
Splinter Cell Conviction
خلاصه من که پشیمونم. هر کی سنسیشن داره حاضرم بدون سر با گالاکسی اس 2 و یا گالاکسی اس 2 رو میفروشم .
(میدونید که قیمت گالاکسی بالاتره )
اگه زیاد به بازی و دوربین عکاسی و اینترفیس اهمیت نمیدید حتما راضی تون میکنه مخصوصا صفحه نمایش فوق العاده
نقل قول:
اگه اطلاعات منو ناقص میدونید که من حرفی ندارم ،حتما شما یه چیزی بیشتر از من میدونید که اینو میگید
ولی همین دوسه هفته ی پیش نبود که بحث داغی با پستی که من درمورد تفاوت GPU ها پرسیدم به راه اقتاد و تقریبا همه ی دوستان اهل فن گفتند که Mali 400 بهترینه!!!!
دوما قربون آواتار خوشگلت برم شما از کجای پست من کشف کردی که من گفته باشم فیلمبرداری گوشی به GPU ربط داره!!!!!؟ من فقط یکبار گفتم GPU عوض شده همین !!! بعد رفتم سراغ فیلمبرداری ! من کی گفتم چون GPU شده تگرا پس فیلمبرداریش ضعیف شده !!!!
این از این !! بعد لطفا منو روشن کنید که کجای حرفهام اشتباه بود که فرمودید اطلاعاتم ناقصه؟
حتما شما بیشتر از ما میدونید دیگه !!!؟ از جمع بندی حرفهای شما مبنی بر نقاص بودن اطلاعات من و پست من اینطور کاشف به عمل میاد که :
S Clear LCD از SAMOLED+ بهتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!
8Gig Storage از 16 Gig Storage بهتره !!!!!!!!!!!!!!!
1Ghz از 1.2 Ghz بیشتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ونهایتا Galaxy Z از Galaxy S II بهتره !!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریاس دیگه ! آره ؟
نقل قول:
اگه اینطوری باشه که خیلی خوب میشه ولی انصافا خودتون برید یه سر به رویو LG Optimus 3D بزنید منکه بادیدن برخی از تصاویر سه بعدی چشم درد گرفتم البته ما این تصاویر رو در مونیتور های 2D خودمون نگاه میکنیم و باید دید در 3D LCD های گوشی ها چجوری از آب درمیاد
من شنیدم که میشه 3d رو غیر فعال کرده و از گوشی به عنوان یک 2D LCD استفاده کرد که دراین صورت حیف نیست SAMOLED+ رو ول کنیم بچسبیم به LCD ؟کد:http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d-review-609p5.php
باید دید زاویه دید چجوری میشه و و آیا محدودیتی برای خیره شدن وجود داره یا نه و ...
درهر صورت اگه اینطوری که میگید باشه خوبه و مشکل 3d ها هم رفع میشه
از چه نظر ضعف بزرگیه ؟نقل قول:
از نظر اینکه امکان داره خراب بشه ؟ یا از نظر اینکه دست آدم میسوزه !؟
در مورد خرابی که فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون بالاخره گوشیو قبلا خود سامسونگ تست کرده
از نظر سوختن دست هم تازه میشه مثل گوشی هایی که پشتشون فلزیه !