سلام.
بعد چه مدتی باید به دستگاه موزر moser روغن زد؟
Printable View
سلام.
بعد چه مدتی باید به دستگاه موزر moser روغن زد؟
توصیه شده که هر هفته و یا هر دو هفته یک بار چند قطره روغن روی تیغهها ریخته شود.نقل قول:
البته من چند سال روی موزرم نریختم و مشکلی هم پیش نیومد.
سلامنقل قول:
هر جا که دو قطعه روی هم سابیده بشند فرسایش بوجود میاره .
دو قطعه ی سر موزر با سرعت و فشار روی هم سائیده میشن پس باید تا حد امکان صاف و صیقلی باشند تا اصطکاک کمتر بشه
روغن هم باعث پُر شدنِ برجستگیها و فرورفتگیهای میکروسکپی میشه که باعث راحت تر لغزیدنِ دو قطعه روی هم میشه
چون چیزی که ما فکر میکنیم صاف و صیقلی هست , درحقیقت پر از فرورفتگی و برجستگی هست که موقع لغزش به هم گیر میکنند و ساییده میشن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گیریس خیلی بهتره چون ماندگاریش بیشتره اما برای گیریسکاری باید قطعات باز بشه چون گریس روان نیست و نمیتونه راحت بره بین قطعات و همه جا رو بپوشونه
برای همین از روغن استفاده میشه
روغنی که به سر موزر میزنید خیلی زود از بین میره به علت اینکه هر یک تار مو مقداری از روغن رو برمیداره موقع بریده شدن
حالا حساب کنین هزاران تار مو چقدر سریع روغنها رو پاک میکنند
تازه مقداری از روغن هم تبخیر میشه
مقداریش هم بر اثر انتشار و پهن شدن میره به قسمتهائی که کاری ازش برنمیاد
پس بهتره برای موزر شخصی دو هفته یک بار دسته رو فشار بدین تا شانه ی بالائی که متحرک هست عقب بره و سپس چهار قطره روغن خوراکی مثل روغن زیتون یا ذرت یا آفتاب گردان بزنین به روی شانه ی ثابتِ پائینی سپس دسته رو ول کنین و روشن کنین چند ثانیه تا روغنها پخش بشه روی تمام سطح بین دو شانه .
میتونین کمی روغن بریزین توی یک قاشق چایخوری و با چوب کبریت یا نوک پیچ گوشتی ساعت بچکونین روی شانه
روغن و گیریس این قُلَل و فُرَجِ میکروسکپی رو پر میکنه و باعث لغزش و حرکت نرم و روان و کم صدا و کم فرسایش میشه .
اگر برای آرایشگاه هست بهتره روزی سه قطره زده بشه و قبلش هم با یک تکه ی کوچیک دستمال کاغذی باقیمانده ی روغنهای قبلی پاک بشه
از روغن صنعتی استفاده نکنین چون برای پوست ضرر داره .
از روغن گیاهی استفاده کنین
وقتی میخواین روغن بزنین , قطره ها رو با فاصله ی مساوی از هم بزنید یعنی یک قطره در چپ یکی راست و دو قطره و بین وسط تا فاصله ی قطره ها از هم تقریباً یکسان باشه
=================================-========
بهتره یکی دو قطره هم به شیاری بزنین که شانه ی پائینی در اون عقب جلو میشه
بستگی داره عزیزنقل قول:
هر موقع که احساس کردید زیاد خوب نمیزنه یا زیاد صدا میده روغن بزنید
در حد یک یا 2 چکه کفایت میکنه !
ممنون از دوستان.
موزر ما خلی کم استفاده میشه شاید توی دو هفته یکی دو بار. خلی کم یوز میکنیم !:n02:
فک کنم بعد یکی دو ماه یه روغن بزنم بس باشه! :دی
روغن چرخ خیاطی نمیشه پس؟ صنعتی حساب میشه؟
دوسته عزیز همون روغنی که تو جعبه ی خود موزر هست رو استفاده کنیدنقل قول:
باز هم یاداوار میشم :
هر موقع که احساس کردید زیاد خوب نمیزنه یا زیاد صدا میده روغن بزنید
روعن درون جعبه محدود هست و ندماه بعد تموم میشه.نقل قول:
آیا روغنهای خوراکی سبب فساد و کپک و ... نمیشوند؟
درسته ولی شما باید بری دوباره همون روغن رو از همون جایی که ماشین رو خریدی ، بخری !نقل قول:
روغن خوراکی ؟؟؟ :n08:
روغن موزر همون روغن چرخ خیاطی هست که قبلا میریختن توی سوراخ سنبه های چرخ خیاطی فکر کنم جاهایی که دکمه لباس و از اینجور چیزا دارن این روغن رو هم دارننقل قول:
این آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیچاره دو تا پست بالاتر یک ساعت واستون روضه خوند که روغن صنعتی برای پوست ضرر داره و باید حتماً از روغن گیاهی استفاده بشه.نقل قول:
بنده اعقاد دارم که اگر آقای djbehnam73 ترشی نخورن حتماً یه چیزی میشن.
سلام . بله کاملاً درسته . بهتره توریِ ماشین ریش تراش دو هفته یک بار با صابون و مسواک نرم و آب ولرم شستشو بشه و کاملاً خشک بشه سپس قسمتهای متحرک روغنکاری بشه با روغن گیاهینقل قول:
دوسته عزیزنقل قول:
هر چیزی جای خودش رو داره
اون روغن هایی که ما میخوریم اصلا برای این کار خوب نیست
شما یکسر برو اون مغازه ای که ماشین رو ازش خریدی ، بگو که روغن واسه موزر میخوام !
تنها روغنی که به ما میدن همون روغن چرخ خیاطی است که البته بوی شدید نفت میده.نقل قول:
روغن فابریک خودش هیچگونه بویی نداره ولی جایی گیر نمیاد.
دوسته عزیزنقل قول:
چرا گیر نیاد
از روغن چرخ خیاطی استفاده نکن
میگم که شما برو از همون مغازه ای که ماشین رو ازش خریدی ، بهش بگو من روغن واسه موزر میخوام
من خودمم همین کار رو کردم
اگر نتونستی برو به اون جاهایی که ماشین موزر رو تعمیر می کنن یا سلمونی ها
درود
اقا من میخوام ریش تراش رمینگتون بخرم چندتا سوال داشتم.
اول اینکه خود مارک رمینگتون چطوره؟
- بین دو مدل چرخشی و فویلی کدوم بهتره؟
خود فروشنده مدل r8150 پیشنهاد کرد نظرتون چیه؟
سوال اخر اینکه این ماشینا درجه بندی هم دارن یا اینکه تنها تویه یک درجه ریش میزنن.؟
ممنون
سلام دوستان
من حدود دو هفته هست که ریش تراش panasonic es-rt30 رو خریدم. تا الآن که عالی بود و ریش رو از ته میزنه ولی اوایلش بلد نبودم باهاش کار کنم و وقتی فشارش میدادم به سمت صورتم پوستم رو خراش میداد و حالت پوسته پوسته میشد ولی الآن یاد گرفتم که باید کمتر فشار آورد . و تقریبا میتونم بگم کیفیت اصلاحش یه چیزی تو مایه های خوب و فوق العاده است!!(تقریبا عالی)
فقط یه سوال برام پیش اومده .اینکه آیا میشه زیر دوش و با فوم هم ازش استفاده کرد یا نه؟؟
خودم که روز اول کامل بردمش زیر آب و تیغه هاش رو شستم !! ولی بعد از تقریبا دو هفته هیچیش نشد!!
تازه رو خودش و کارتونش هم نوشته Dry or Wet . ولی خود فروشنده میگفت که فقط به Washable ش اعتماد کن و Dry or Wet ش رو بیخال شو. حالا ما موندیم ...
ممنونم:n20:
سلامنقل قول:
ریشتراش شما کاملا ضد آب است و قابلیت اصلاح خشک و تر دارد ، با خیال راحت استفاده کنید .
سلام.
بهترین تیغ برا صورت کدوم نوع هست ؟ (سه تیغه ژیلت استفاده کردم خوشم نیومد ، فردای اصلاح زیر گلوم پر جوش میشد)
در کل این تیغا بهترن یا ماشین ریش تراش ؟
ممنون :n16:
داداش مرسی .نقل قول:
سایت آژند سرویسو دیدم ولی فروشنده میگفت که فقط با آب بشورمش و با کف اصلاح نکنم. تازه با عقل هم جور در نمیاد (یعنی ضد آب هست ولی ضد کف نیست. در حالی که مولکول های آب ریزتر از کف هست!!!)
در هر صورت من چند روز دیگه با کف هم اصلاح میکنم و دوباره میگم کیفیت اصلاح با کف چطوره.
راست بعد از اصلاح چطور خشکش کنم؟ اصلا نیاز به خشک کردن داره یا نه؟ چون این مدل دستگاه خشک کن نداره!:n06:
ببخشید اشتباه شد
راست بعد از اصلاح چطور خشکش کنم؟ اصلا نیاز به خشک کردن داره یا نه؟ چون این مدل دستگاه خشک کن نداره!
[/QUOTE]
سلام
شما میتونی بدنه دستگاه رو با یه پارچه یا حوله خشک کنی و فویل رو از رو ریشتراش برداری و حدود یه ساعت کنار بزاری تا خشک بشه ، بعد فویل رو سر جاش بزاری و تمام ، ریشتراش برای استفاده بعدی آمادست ، البته اگر این کار رو هم نکنی بدلیل اینکه فویل و تیغه از جنس استیله اتفاق خاصی نمیفته فقط ممکنه رطوبت باقی مونده در فویل و تیغه ها دیرتر خشک بشه و ریشتراش داخل کیف بو بگیره ، بنابراین اگه خشک بشه و بعد بره داخل کیف بهتره .
من هم مثل تو بودم. موزر بزن یه عمر دعاگومون میشی.نقل قول:
شما تیغ و ببوس بزار کنار ! :n02:نقل قول:
تیغ بهتره از اولشم تیغ بهتر بود در آینده هم تیغ بهتره اصلاً فکر نکنم چیزی بعداً بیاد پوز تیغو به خاک بماله ... :D من قبلا بادی گروم 2040 فیلیپس خریده بودم بعدا مارو به غلط کردن انداخت بوسیدیمش گذاشتیم کنار به کیفیت تیغ نمیرسید که بعدا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خوندم پشیمون شدم در مورد ریش تراش صورت هم همینطور صورت رو از ته نمیزد نامصب براون خریده بودم بعدش فیلیپس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم اونم کیفیت تیغ نمیده یعنی کلا تیغ یه چیز دیگه هست از من میشنوی همون تیغ رو استفاده کن و به این اسباب بازی ها پول نده اگرم میدی یه چیز گرون قیمت مثل RQ1150 فیلیپس بگیر دوستم گرفته خیلی گرونه مثل اینکه دورور 600 گرفته بود
سلامنقل قول:
ببخشید بادی گروم 2040 که دارید در چه حد موهای بدن و میزنه ؟
نوشته هاتون متوجه نشدم . از داشتنش یعنی راضی بودید یا خیر ؟
ممنون
منم خیلی وقته پیش به همین نتیجه رسیدم اما پوستهایی که حساسه (body) بعد از شیو کردن با تیغ هم جوش میزنه هم یه حالتی مثه خارش و سوزش داره .. خدا نکنه موها یذره بلند بشه میخوره به لباس مثه خار برمیگرده داخل پوست سوراخ سوراخ میشی !! اگه این اشکالات رو نداشت عالی میشد.نقل قول:
کسی از واجبی استفاده کرده؟ نتیجش چطوره؟
درسته که میگن جدیداش بو نداره؟
عزیز من خودم حدود پنج سال از تیغ استفاده کردم اوایل از تیغ های بیک که توی ارزونا بهترینه بعدم فیوژن که جز بهترین تیغ ها محسوب میشه ولی همون مشکلاتی که شما گفتی رو داره و مشکلات کوتاه مدت و مشکلات بلند مدتش هم چاله چوله هایی هستش که توی صورت به وجود میاد یا پیر شدن زودرس صورت. من قبلا نمیدونستم ریش تراش های خطی انقدر برا منی که از تیغ استفاده میکنم راضی کننده باشه چون همیشه توی خونواده ریش تراش فیلیپس دیده بودم و اونو بهترین میدونستم و هر موقع استفاده میکردم انگار یکی صورتمو شخم زده و فک میکردم این وسط من یه مشکلی دارم که نمیتونم با ریش تراش کنار بیام ولی از موقعی که ریش تراش پاناسونیک st 25 خریدم اصن جونم راحت شده.نقل قول:
واجبی هم نزن که موهات رو وحشتناک خشن میکنه و بعدشم دیگه پشیمونی سودی نداره
اونایی هم که بو نداره جدید نیستن خیلی وقته هستش عین همون واجبیای بو داره فقط کارت داره و بهداشتی تره و بدون بو هستش و البته گرونتره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
من که صورتم با تیغ فیوژن جوش میزد با استفاده از
Panasonic ES-SL41 Shaver
200 تومنی دیگه این مشکل رو نداره چه برسه به استفاده از مدل های گرونترش.زیر آب میگیرمش و میشورمش و آخ هم نگفته. بعد یه ماه استفاده هم وقتی صورت عادت کرد دیگه از خون ریزی هم خبری نیست.
درود
من یک ماشین اصلاح بدن نیاز دارم که هم خیلی خوب بزنه مثل تیغ هم سریع باشه ادم 1 ساعت وقت نزاره
مدل 2040 در موردش ضد و نقیض گفته میشه در مورد پاناسونیک و براون چیزی ندیدم
یه مدل خوب با ویژگی های بالا به منم معرفی می کنید؟ بودجه در حد 400
یک ریش تراش خوب هم با ویژگی های بالا معرفی کنید اونم در حد 400
ریش تراش LF51 یا LT50 بگیر بترتیب 550 و 600 هستنقل قول:
بنده هم منتظرم یکی بیاد در مورد 2040 فیلیپس کامل بگه
دوستان از لحاظ سفید کننده فیلیپس سه تیغه خوبه ، و ماشین با دوام هم براون ( browne ) خوبه !
دوستان لطفا یه ماشین معرفی کنین که هم از ته بزنه هم ته ریش بتونه بزنه و هم بشه باهاش خط ریش و سبیل رو صاف کرد (یعنی خطی داشته باشه) و ضد آب و کف هم باشه
قیمت هم مهم نیست
میخوام یچی بگیرم که تا ده سال دیگه کار کنه :n02:
سلام جماعت :دی
میخوام بدونم بعد چه مدتی موزر رو تمیز کنم؟ همون موزر آلمانی قرمز رنگ. میشناسید که؟ دی
هر دو هفته یه بار اونم ریش و سیبیل زده میشه. گاهیم فک کنم از دو هفته هم میگذره.
مو اصلاح کنیم چی؟
در ضمن پوست رو میسوزونه. اینو وقتی گرم میشه اینطوری میکنه دگ؟! فک کنم قبلا یه جا خونده بودم اینطوریا بود. والا موهامو اصلاح کردم داغونم کرد کنارای موهامو وقتی صاف کرد برادرم. اونم فقط پشت سرم. انگار داشت سوزن وارد میکرد به پوستم!! :n08::n28:
بستگی به استفاده تون داره بعد از هربار استفاده باید با برس تمییز بشه و بعد از حدود 2 هفته هم روغن کاری بشهنقل قول:
خب من که گفتم چطور استفاده میکنم. در ضمن برس رو میدونم منظورم باز کردن بود. انگار نگفته بودم تو پستم.نقل قول:
درضمن برس فقط جلوشو تمیز میکنه اصلش داخله که اونجاش زیاد مو جمع میشه. برس کیف نمیده ! دی
اگه میخوای تا مدت ها ازش استفاده کنید اصلا بازش نکنید چون سریع از تنظیم خارج میشه و ارتعاشات دستگاه زیاد میشه که خودش باعث پایین اومدن عمر قطعات میشهنقل قول:
موزر من هم همینطوری خراب شد بعد ار تعمییر، تعمییرکار گفت فقط هربار تمییزش کن و هردوبار چندقطره روغن کاری. طوری هم تنظیمش کرد که تقریبا صدایی نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
منظورتون اون دو پیچه بزرگه دیگه؟ کلا که نمیگین؟ :n02: ما که دوباری فک کنم بازش کردیم. یه بار واسه روغن کاری. بعد مدتها هم یه بار که چند روز پیش بود کامل موها زیاد جمع شده بود خووب تمیزیدم :n02:نقل قول:
اگه اینطوره من دگ نمیبازمش! :n02:
اره همون دو پیچ بزرگ برای تنظیم هم استفاده میشننقل قول:
منم برای تمییز کردن بازش میکردم ولی تعمییرکار گفت این کار رو نکن
مشکلی که برای من پیش اومد این بود که قاب پلاستیکی پایه پیچ بزرگ ها ترک خورد
Sent from my iPad using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه از ته بزنی باید یه فیلیپس 3 تیغ بگیری
برای ته ریش و صاف و صوف کردن ریش و خط ریش موزر بگیر !
ببین من خودم بعد از هر بار اصلاح با یه فرچه ی کوچیک هر چی مو ریز داره رو از بین می برمنقل قول:
و بعد ماهی به بار هم 4 یا 5 بار هم تیغه هاشو فوت می کنم
و بعد هر هفته هم با دست مال کاغذی تیغه هاشو تمیز می کنم !
ماهی یا یک ماه و نیم یه بار هم یه ذره روغن میزنم
البته من هفته ای یه بار استفادش می کنم
اینم بگم که تقریبا مثل فیلیپس های 3 تیغه اصلاح می کنه :n09: