نقل قول:من که گفته بودم پلیس +10 روز 5 شنبه به من گفت از 14 به بعد بیا:31:نقل قول:
Printable View
نقل قول:من که گفته بودم پلیس +10 روز 5 شنبه به من گفت از 14 به بعد بیا:31:نقل قول:
میگم دوستان کسی خبر نداره که این اموزشی برای کسانی که معاف میشن قراره حذف بشه یا نه؟
در ضمن درصد جانبازی چطور حساب میشه ؟یعنی کسی که مثلا 10 درصد جانبازی داره اندازه 10 ماه جبهه حساب میشه؟
به عنوان سوال اخر این قانون جدید هر ماه 9 روز کسر از کی قرار هست اجرا بشه؟
ممنون
کسایی که معاف میشن که آموزشی نمیرن تا جایی که من شنیدم.
هر از چند وقت یه بار این قانون عوض میشه .من الان شنیدم که اونهایی که معاف میشن باید به اموزشی برن.نقل قول:
این چیه؟...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان اعزامی های1/4/90 امروز کد خوردن رفتم polic+10 کد من وداد
تا جایی که من میدونم معافیت پزشکی آموزشی نداره اما کفالت داره !نقل قول:
جدآ؟نقل قول:
کجا افتادی آقا؟
آقا سرکاری نیست :27:نقل قول:
فردا بریم برگه سفید رو بگیریم؟؟؟
یه سوال
با فوق لیسانس برم سربازی اوضاع چجوریه؟ (هنوز درسم مونده)
معلومه دیگهعنقل قول:
هر چی مدرکت بالاتر باشه درجه و احترامت بیشتره البته فکر نکنی احترام از اون نوع احترام ها !!! منظورم نسبت به سربازای بی سواد هست !
سلام
آقا این طرح نخبگی رو کسی خبر داره چیه؟؟؟
چجوریاس؟
چقدر کم میکنن از مدت خدمت؟؟
دوستان بنده 90/2/19 پست کردم هنوز برگه سبزم نیومده که کی اعزامم. ولی دوستم 90/2/10 پست کرده 4/1 اعزام خورده . ینعی ممکنه منم به این زودی اعزام بشم ؟؟؟
مال من معافیت جبهه هست حدود 40 ماه جبهه داره بابام.اموزشی شامل من میشه؟نقل قول:
البته شاید هم کلا رفتم سربازی .مگه همه رفتن چی شده که من نرم.اتفاقا خوشم هم میاد ولی خب مدتش زیاده
کد من مازاد نوشته 7 صبح 1/4 نظام وظیفه باشم
سلام
آقا هیچکس نمیدونه دوماه آموزشی نیروی زمینی سپاه برای فوق دیپلمه ها کجاست؟
خواهشا هر که میدونه بگه؟
چند جا داره !نقل قول:
کرمانشاه
یزد
سلام
کسی میدونه معافیت واسه اینایی که تا حالا نرفتن سربازی تا چه سنی هست؟مثلا کسی که 40 سالش شده و سربازی نرفته معاف شده
پنجاه سال به بالا خود به خود معاف میشننقل قول:
کد1/4 ها اومده
میتونین از پلیس+10 بگیرین
اعزامی محمد رسول الله بیرجند
کسی میدونه اوضاعش چجوریه؟؟
ارتش هست یا نیروی انتظامی؟؟
اعزام اول تير اومد آقا
من ليسانس نرم افزارم افتادم آموزشگاه نظامي نزاجا (پاسداران)-نيروي زميني ارتش
1) اين همون 06 ميشه؟؟؟؟
2) اگر همونه مي دونيد شرايطش چجورياس و چجور جاييه؟؟؟؟؟
بله همون 06 هست
از نظر محیطی خیلی خوبه ولی قبلا آموزشی کادری ها بوده یکم سخت گیر هستن ولی امکاناتش خوب هست وسط شهر هم هست فکر نکنم سخت باشه
کسی محمد رسول الله بیرجند خدمت کرده؟
اوضاعش چجوریه؟
میگن مال دیپلم وزیر دیپلمه
پس چرا ماکه لیسانس هستیم رو انداختن اونجا؟
اینطوری که آسفالت میشیم:13:نامردیه
ماله نیرو انتظامیهنقل قول:
پادگان محمد رسول الله بیرجند شهرش خیلی بده انگار شهر مردس
وقتی از مشهد به طرف بیرجند میری باید 8 ساعت تو راه باشی بعدش راهش کویری هست
[PHP]http://wikimapia.org/4195023/ar/%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%85%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B1%D8%B3%D9%88%D9%84-%D8%A7%D9%84%D9%84%D9%87[/PHP]
دوستان سلام
منم رفتم پلیس +10
افتادم نیرو هوایی ارتش گروه پدافند مشهد
لیسانس نرم افزار از شمال
آقا کسی میدونه شهید جوادنیا قزوین چه جوریه؟ 4/1 افتادم اونجا
فوق لیسانس
بهش میگن هتل جوادنیا بعد از ابیک قزوینه فکر کنم ماله وزارت دفاع باشهنقل قول:
من الان رفتم +10 از شانس بد تعطیل شد و افتاد شنبه برم بپرسم
اگه با لیسانس غیر شهر خودت بیفتی واقعا ظلمه
من که تو این چند سال ندیدم کسی تو شهر خودش بیفتهنقل قول:
حتی با فوق لیسانس
مگر این که پارتی گردن کلفت داشته باشه یا امریه باشه
معمولا اگه اموزشی جاهای دور بیفتی یگان می اندازن جاهای نزدیک
که اونم باز هم نه خود شهر طرف شهر های اطراف و نزدیک
یه جور میگی لیسانس مثل اینکه چیه.:31:نقل قول:
تو سربازی اینجور چیزا خبری نیس.الان لیسانس از بیسواد زیاده.:27::27:میری به پادگان میبینی چی میگفتم.:46:
فقط اونایی که اول تیر اعزام میشن دعا کنن جاهای گرم (البته تهران استثنا است) نیفتن که خیلی ستمه.:19::19:
حالا قزوین به نظرت چطوریه؟نقل قول:
اصلا معمولا کدوم مقطع ها رو میفرستن جواد نیا قزوین؟ همه؟
جوادنیا از زیر دیپلم تا بالای لیسانس داره ولی شما جدا از هم اموزش میبینید داداش خیالت راحت جای بدی نیفتادینقل قول:
آقا شما کدوم شهر زندگی میکنین که افتادین بیرجند خراسان؟نقل قول:
عجب شانسی داری جیگر. میگن خوبه.نقل قول:
شما کدوم شهر زندگی میکنی؟
من مثل پامی شدم:31:. ایشااله شنبه.نقل قول:
شما هم تبریزی افتادی قزوین درسته؟نقل قول:
بله درسته تبریزمنقل قول:
به هر حال باید یه فرقی بین من که 4-5 سال تو شرایط سخت درس خوندم با یه دیپلمه باشه .نقل قول:
من که مشکلی با این چیزا ندارم ، اصلا هم برام سخت نیست ، چون تو دوران دانشجویی سختی زیاد کشیدم
ولی خب تو کتم نمیره
دوستان وزارت دفاع نیروهاشو میفرسته تهران دیگه. جایی دیگه ای که نمی تونه بفرسته یا میفرسته؟
رفیق من دیپلمه بود جوادنیا اموزش دیده بود بعدش برا تقسیم افتاده بود مزرعه نمونهنقل قول:
وزارت دفاع یه سری مزرعه داره تو جاهای مختلف ایران که یکسری از سربازهاشو میفرسته اونجور جاها این رفیقم اول افتاد بود شمال (دقیق یادم نیست کدوم شهر )اما از اونجا هم فرستادنش لرستان.از شمال اصلا راضی نبود ولی لرستان عشق و حال میکرد خیلی راضی بود ولی بجز مزرعه نمونه پارچین هم باید ماله وزارت دفاع باشه
اون دوستمون درست میگه عزیزنقل قول:
تو خدمت اصلا چیزی به اسم لیسانس و فوق لیسانس و... نداریم
همه سربازن
من خودم الان لیسانسه هستم
بصورت 12 ساعت پست و 24ساعت استراحت دارم کار میکنم دهنم سرویس میشه
اما الان یه سرباز دیپلمه روزی 1-2 ساعت کار میکنه بقیشو استراحت داره میکنه
تازه بیشتر وقتا سربازانی که تحصیلات کمتری دارن چنان زوری بهت میگن که نمیتونی کاری بکنی بدبختی اینه که گاها فرماندت هم از اونا حمایت میکنه اونوقته که باید حسابی بسوزی و بسازی
راسی نبووووووووووووووددددددددد دددددد 3 ماه دیگه :دی
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
من خودم ساکن تهرانمنقل قول:
اموزشیم اراک بودم یگان خدمتیم هم قم افتادم(نیروی انتظامی)
بهدش بایه ترفندی انتقالی گرفتیم برای تهران!!!
دوستانی که یگان خدمتیشون تهران میوفته اگه یه راه حلی میخوان که یه جای نسبتا خوب بیوفتن برای خدمت کردن قبل از اینکه تقسیم بشن تو تهران با بنده تماسی حاصل نمایند (از طریق پیام خصوصی) تا بهشون یه شگردی یاد بدم که جای خوبی بیوفتن
البته باید حتما قبل از تقسیم باشن........
البته اگه سربازان قرارگاه تهران بزرگ هم از جاشون ناراضی هستن میتونن از تکنیک من استفاده کنن
دوستان اینو هم جواب بدین ممنون /.
نقل قول:
سلام دوستان من امروز آخرین مرحله کمیسیون رو هم رفتم و تموم شد و گفت برو بشین خونه تست دکتر که خود نظام وضیفه برای تست ABR فرستاده بود رو هم انجام دادم و اونجا برگه همون ABR رو دادن به من یه کپی برای خودم داشته باشم که دیدم دقیقا اینو نوشته : احتراما میزان شنوایی گوش راست 70 دسی بل و گوش چپ 80 دسی بل هستش که براساس A.B.R با محرک ؟؟؟ C.K.K احتمالا گزارش می گردد ...
حالا اونجا تو کمیسیون دکتر معتمد تو جلسه هیچی از من نپرسید اینا ! و داشت تو برگه یه چیزهایی رو می نوشت که ندیدم ! حالا من معافم با این وضعیت یا نه ؟
احتمالا معاف میشی. اگه خودشون بهت بگن معافی یعنی معافی. دوست منم بعد از 6 ماه خدمت بخاطر چشمش رفت معافیت گرفت. هفته دیگه هم کاس وکوزه اش رو جمع میکنه میره!
ایشالله که معافی. هرجوری از این سربازی خلاص بشه خوبه. البته نه با کارت زرد و قرمز!