لگ چی هست؟؟نقل قول:
نکسوس چی ؟؟ galaxy nexus k 1300 1400e
ب نظرتون گوشی گرون میشه یا ارزون؟
Printable View
لگ چی هست؟؟نقل قول:
نکسوس چی ؟؟ galaxy nexus k 1300 1400e
ب نظرتون گوشی گرون میشه یا ارزون؟
دوستان آپتیموس L7 چطوره ؟ خوبه بگیرم ؟ 700 تومن دارم:n27:
سلام به همه ی دوستان...
یکی از دوستام میخواد گوشی بگیره تا 580 هزارتومن...
تا این قیمت بیزحمت ی چیزه همه چی تموم معرفی کنین...
فقط لطفا هرچه زودتر که با این اوضاع قیمتها رو هوا...
نقل قول:
تو محدوده 700 بهترین گوشی xperia sola هست...
همه چی تموم توی این قیمت واقعا نداریمنقل قول:
نهایتا بشه galaxy ace خرید !!!
بین اینا کدوم بهتر به نظرتون...
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 122 گرم
پردازنده: Cortex-A5, Qualcomm MSM7227A Snapdragon 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - NFC - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع IPS LCD - اندازه 4.3 اینچ - 480 × 800
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v4.0.3 Ice Cream Sandwich - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1700 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 550 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
نام ها ديگر : LG Optimus L7 P700
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 130 گرم
پردازنده: Qualcomm MSM7227A Snapdragon Chipset, Single-Core Cortex-A5 1.0GHz
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت و حافظهی در دسترس کاربر 2048 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع TFT - اندازه 4.0 اینچ - 854 × 480
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه 4.0.4 (Ice Cream Sandwich) - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1750 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 600 ساعت - زمان مکالمه 7 ساعت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 135 گرم
پردازنده: Qualcomm MSM8255T Snapdragon 1.4GHz
حافظه: حافظه داخلی 1024 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - حافظه رام 4096 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع TFT - اندازه 4.0 اینچ - FWVGA 854 × 480
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه V2.3 (Gingerbread), Upgradable To V4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1930 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 380 ساعت - زمان مکالمه 6:40 ساعت
نام ها ديگر : Huawei U8860
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کلی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 107 گرم
پردازنده: Dual-Core Cortex-A9, NovaThor U8500 Chipset 1GHz
حافظه: حافظه داخلی حافظه کلی 8192 مگابایت و حافظه در دسترس کاربر 5120 مگابایت - حافظه رم 512 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع LED-Backlit LCD - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 854
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 (Gingerbread), planned upgrade to v4.0 - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 470 ساعت - زمان مکالمه 6 ساعت
نام ها ديگر : Sony MT27i Pepper
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشخصات کلی :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : 138 گرم
پردازنده: Dual Core, Cortex-A9, TI OMAP 4430 Chipset, PowerVR SGX540 GPU 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 8192 مگابایت - حافظه رم 1024 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع IPS LCD - اندازه 4.3 اینچ - WVGA 800 × 480
دوربین: 8.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه v2.3 Gingerbread - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1540 میلی آمپر ساعت
نام ها ديگر : LG P940
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - یک سیم کارته - وزن : با باتری 130 گرم
پردازنده: Scorpion, Qualcomm MSM8255 Chipset, Adreno 205 GPU 1GHz
حافظه: حافظه داخلی 4096 مگابایت - حافظه رم 768 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی خازنی از نوع S-LCD - اندازه 3.7 اینچ - 480 × 800
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Android نسخه (v2.3.4 (Gingerbread), Upgradable To v4.0 (Ice Cream Sandwich - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - قطب نما - باتری 1600 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 295 ساعت - زمان مکالمه 10:20 ساعت
نام ها ديگر : HTC Bliss
LG Prada 3.0 یا همون P940 بهترین انتخابه.
دوستان htc sensation بهتره یا galaxy nexus ؟؟؟
تو این رنج قیمت بهتر از اینا هست؟
100% گلکسی نکسوز بهتره!نقل قول:
سلام دوستان
یه galaxy nexus دارم میخوام بفروشمش یه لپتاپ متوسط بخرم
5ماه کارکرده . هیچ ایرادی نداره.البته دو سه تا خط و خش جزیی دور گوشی افتاده
چند فی میخوره؟
با ارزونترین گوشی های آندروید مثل LG Optimus L3 E400
میشه بازیهای معروفی مثل Cut the Rope رو براحتی بازی کرد؟
میخوام برای یک بچه ارزونترین گوشی آندروید رو بخرم که این بازیهای نه چندان سنگین ولی معروف رو بازی کنه
پیشنهادتون چیه
سلام
-برای دختر 15 ساله ، یه گوشی اندرویید ی می خواستم که بتونه یه سری بازی ها رو هم انجام بده و ازون طرف خیلی هم گرون نشه
حداقل مدلی که از پس بازی ها (غیر از بازی های دیتا دار و سنگین) بتونه بر بیاد و روون باشه چه مدلیه؟ و با چه قیمتی؟
-ترجیحا گارانتی خوبی هم داشته باشه (سونی گارانتی رسمی نداره فعلا انگار ، نه؟)
دوستان به نظر شما گوشی سولا بهتره یا Go ؟
بنظر من سولا بهتره
ولی خوب فعلا که سونی گفته دیگه ساپورتش نمیکنه!
سلام خدمت همه عزیزان زحمت کش و خسته نباشید
حقیقتش من میخوام یه گوشی xperia sola بخرم ولی از اونجایی که xpeeria neo L هم جدید تره هم صفحه اش بزرگتره بدجور دودل شدم که کدومو بخرم بعد هر کدوم یه ویژگی هایی داره که اون یکی نداره مثلا Neo L سی پی یوش تک هسته ای ولی صفحه اش بزرگتره ولی رادیو نداره بعد دور بینش panaroma و face and smile detection که solo داره نداره ولی باتریش 1500 میلی آمپره ولی solo صفحه اش 0.3 اینچ کوچیکتره ولی سی پی یوش دو هسته ای دوربین دوم نداره باتریشم 1320 میلی آمپره بعد حافظه در اختیار کاربرشم 5 گیگه حالا یه سری چیزاش که جزییاتن بود نبودشون خیلی مهم نیست ولی خلاصه بخوام بپرسم بنظر شما گوشی صفحه ی بزرگتر با cpu تک هسته ای بهتره یا صفحه کوچکتر با cpu دو هسته ای با توجه به اینکه مقدار ram و cpu جفتشون یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و بعد اینکه من اولویت اولم برای گوشی موزیک هست و فک برای موزیک sola بهتر باشه که البته چون باتریش 1320 هست تو موزیک شارژش زود تر از Neo L خالی میشه
و نکته بعدی اینکه من از یکی از بچه های انجمن که از دوستامم هست و متخصصه اندرویده پرسیدم گفت : cpu 1mhz بیشتر بازیها و برنامه هارو میکشه و و از اونجایی که بیشتر حجم رندر بازی روی رم هست و ازاونجایی که رم sola مثل Neo L
512 هستش خیلی تو بازیها و اینا تفاوتی ایجاد نمیکنه(البته گفتم اولویت اولم موزیکه ولی چون یه هزینه زیادی دارم میکنم نمیخوام بعدا پشیمون شم) و بهم پیشنهاد کرد که از اونجایی که NEo L صفحه اش بزرگتره اونو بگیرم ینی میگفت وقتی سی پی یو ها ورم یکی باشن صفحه بیشترین اولوتو داره بنظر شما هم همینطوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ والا خودم خیلی گیج شدم خواهش میکنم راهنماییم کنین
ویه سوال دیگه از اونجایی که موزیک برای من اولویت اولمه و یه مشکل خیلی بزرگی که با گوشی های اندروید دارم اینه که وقتی آهنگ داره پلی مشه نمیشه بدون اینکه گوشی از جیب دراورد آهنگو عوض کرد (تو گوشی های قدیمی تر سونی اریکسون ینی قبل از اندروید با چند ثانیه نگه داشتن دکمه ولوم که در بیشتر گوشی ها تو کنارشون تعبیه شده بود میشد آهنگو عوض کرد یا حتی تو یه سری هایی از walkman حتی دکمه Pause/play هم رو گوشی داشت که متاسفانه تو گوشیهای اندرویدی این قابلیت حذف شده و حتما باید گوشیو از جیب بیرون بیاریم ) حالا یه مدل هدنسفری هایی هست که رو خودشون دکمه Next و Play و ... رو داره (مثل هندسفری های قدیمی N95 نوکیا) سوال من اینه که ایا به گوشی Solo و Neo L یا اصلا همه گوشیهای با جک 3.5 میشه یه همچین هندسفری هایی متصل کرد ؟؟؟؟ و اون دکمه های مخصوص کنترل آهنگ بدون مشکل کار میکنن یا نه؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر از راهنماییتون
مـــــــــــــــــــــرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر منم سولا بهترهنقل قول:
فقط برتری go به سولا ضذ آب بودنشه
در مورد سوال اولتون به نظرم سولا بهتره و اندازه صفحه ی 0.3 اینچ زیاد تفاوتی ایجاد نمیکنهنقل قول:
به هر حال الان هر روز دارن سی پی یو هایی با هسته های بیشتری میزنن شما هم به نظرم چون این دو هسته ای هست بگیری بهتره
باتری سولا کمتره ولی صفحه کوچیکتری هم داره پس یه جورایی مشکل باتری هم حله
اما در مورد هندسفری ، هندسفری که فیش 3.5 میلی متری داشته باشه به این میخوره
در کل گوشی های اندرویدی جدید انتظار کارکرد بیشتر از یه روز رو با باتریشون نمیشه داشت
من قیمت ندارم ولی میخوان بخرم اگه قیمت در اوردی به منم بگی ممنون میشم.
من قیمت ندارم ولی میخوان بخرم اگه قیمت در اوردی به منم بگی ممنون میشم.نقل قول:
میتونید تا 1300بفروشید
دوستان آپتیموس L7 خوبه ؟ تا 700 تومن دارم ...
صفحه نمایش خوب و بزرگ + دوربین عکس برداری با کیفیت و شیک بودن ملاک های اصلیمه ...
بازی هم با گوشی میکنم ... خیلی کم نمیاره ؟
کوتاه بیا..! :دی تو PT حدودا ۱۱۰۰ دارن میدن.نقل قول:
??????????????????????????نقل قول:
سلام دنبال یه گوشی اندرویید هستم که صفحه نمایش 4 اینچ داشته باشه و کیفیت صفحه نمایش بالا و ضخامت کمی داشته باشه
برای کارای مهندسی و بازی مناسب و سی پی یو خوبی هم داشته باشه
کسی پیشنهادی داره؟
دوست عزیز کاش محدوده قیمت مدنظرتون روهم میفرمودید.نقل قول:
من پیشنهادم به شما گوشی گلکسی اس 2 هستش یه تحقیق کنید راجب اندازه و مشخصاتش فک کنم از پس همشون به خوبی بر میاد صفحه 4.2 سوپر امولد پلاس و جز سبکترین و نازکترین گوشی های موجوده با سی پی یو 2 هسته اینقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Galaxy S Advance - GT-i9070 گوشي خوبيه-صفحه نمايش 4 اينچ و با كيفيت.پردازنده 1 GHz دو هسته اي.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ويدئوي بررسي گوشي (فارسي) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://tv.d i g i k a l a.com/Video/Review/Mobile/Samsung-Galaxy-S-Advance
(فاصله ها رو از لينك حذف كنيد)
دو تا پیشنهاد براتون دارم اول Samsung Galaxy S2 و دوم HTC One S، از لحاظ کیفیت صفحه برتری مطلق با Galaxy S2 هست چون صفحه One S از نوع PenTile هست و ساب پیکسل ها به طور کامل در کنار هم چیده نشدند اما از لحاظ ابعاد (باریکی) و جنس بدنه برتری با One S از HTC هست.نقل قول:
البته اگر قیمت پایین تر مد نظرتون هست Galaxy S Advance و Galaxy S3 Mini گزینه های خوب پیش رو هستن.
آپتیموس L7 خوبه اما بهترین گزینه تو این قیمت ها Xperia Sola سونی هست که سی پی یو دوهستهای داره. البته L7 صفحه بزرگتری داره.نقل قول:
با توجه به مواردی که گفتین ،اگه دنبال بهترین هم هستین یکم صبر داشته باشین بهترین گزینه SONY XPERIA V هستشنقل قول:
سی پی یو قدرتمند ضخامت خیلی کم صفحه نمایش بسیار باکیفیت
دوستان سلام
من می خواستم یه گوشی تا حداکثر قیمت 1.100 میلیون بخرم . میشه راهنمایی کنید .
صفحه نمایش حداکثر 4 اینچ باشه و رم بیش از 512 داشته باشه و البته پردازنده اش هم 1 گیگ به بالا باشه و چیز مهمی که واسم هست دوربینه ، که فیلم برداری HD داشته باشه و باطری حداقل 3 ساعت بازی مداوم شارژ نگه داره .
بنظرتون هوآوی G600 بهش میشه اعتماد کرد ، بنظرتون دوربینش فیلم HD میگیره ؟ و باطریش چطوره ؟
پیشاپیش از کمکتون ممنون . :n16:
الان تو بازار ارزونترین گوشی های آندرویدی چی هستند؟ 3 اینچی
galaxy nexus دست دوم 5 ماه کارکرده رو میخوام بفروشم
هیچگونه مشکلی نداره و 100 % سالمه الا اینکه چند تا خط و خش جزیی دور گوشی هست
چقدر فی میخوره؟
1 تومن 1100
هواوی G600 خوبه اما بهتر از G600 هم هست تا 1100 جی600 فیلم HD رو به راحتی پخش میکنه. اما من بهتون پیشنهاد میدم یک Galaxy S2 دست دو تمیز بگیرید چون هواوی G600 ساپورت نرم افزاری ضعیفی داره و احتمال داره به نسخه های بعدی اندروید آپدیت نشه. البته اگر به جنس دست دو اعتماد ندارید همون G600 بهترین گزینه است البته Samsung Galaxy S Advance هم یکی از گزینه های عالیه با اینکه دوربینش 5 هست اما در تست ها از 8 مگاپیکسلی هوآوی بهتر بوده!! ملاحظه فرمایید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی از مزیت های S Advance از Samsung اینه که آپدیت به اندروید 4.1 براش تأیید شده.نقل قول:
سلامنقل قول:
متشکرم
بنده هم به همین گوشی سامسونگ رسیدم و خریدمش و الان دنبال آپدیت سیستم عاملش هستم ، شما اطلاعی دارید که به چه صورت میشه آپدیت کرد ؟
الان نسخه 2.3.6 روش هست و البته نرم افزارهای های پیشفرضش کامله ولی اندروید جدید یه چیز دیگه اس .
ادونس به تازگی براش اندروید 4.1 اومده ولی باید کمی صبر کنید تا بتونید از طریق خود گوشی اپدیتش کنید
سلام
ببخشید می دونم سوالم کلی هست. اما زیر 1300 بهتر از اکسپریا اس ال چی گیر میارم؟
دوربین مهمه و گوشی هنگ نداشته باشه.
و حالا حالا ها گوشی باشه!
چون برای اونی که می خوام بخرم K750 دستشه!!!!
سلام دوستان. من در حال حاضر note 2 دارم. قبلش 4 مدل htc داشتم که آخریش sensation xe بود و راستشو بخواین دلم یه جورایی پیش htc مونده. با اون جنس بدنه و طراحی عالیش. الان به سرم زده note 2 رو رد کنم و یه +one x با حافظه 32gb بگیرم. البته اینم بگم که پولم به باترفلای نمی رسه. به نظر شما اساتید کار درستیه و چرا؟ و نکته دیگه این که +one x دیگه اون مشکلات one x مثل باتری و زرد شدن صفحه و غیره رو نداره؟ پیشاپیش ممنون از توجه شما.
One X+ از اچتیسی یک کدوم از بهترین گزینه هاست، ظاهرش هم از باترفلای بسیار زیباتره (البته از نظر من :D ) با اینکه قدرت اون رو نداره ولی مزیت بزرگش نسبت به باترفلای اینه که باتریش بهتره، در رابطه با مشکل زردی صفحه هم در One X Plus به کلی رفع شده، باتری هم اگر در خود سایت HTC بروید زده 40 درصد عملکرد بهتر باتری One X+ نسبت به One X.نقل قول: