دوستان اندروید کیت کت محیت داخلیش رنگش از مشکی به سفید تغییر نکرده ؟ از مشکی خسته شدم
Printable View
دوستان اندروید کیت کت محیت داخلیش رنگش از مشکی به سفید تغییر نکرده ؟ از مشکی خسته شدم
سلام
گوشی گلکسی اس تری من بعد از اینکه شارژ باتریش تموم شد و منم زدمش به شارژ ولی دیگه روشن نمیشه اصلا دیگه انگار کار نمیکنه صفحه کامل سیاهه عکس باتری در حال شارژم نمیاد چی کارش باید بکنم؟
شما باتری رو در بیار، ولوم پایین(یا بالا) +دکمه هوم+ پاور رو نگه دار، همه رو که نگه داشتی باتری رو جا بزن ببین اتفاقی نميفته؟نقل قول:
احتمال داره شوکت شارژر خراب باشه اصلا گوشی شارژ نگیره
اینکارم کردم هیچ اتفاقی نیفتاد از کجا بفهمم که سوکت خرابه آخه نمیخوام گوشی رو فلش کنم خیلی اطلاعات توش دارم یه جا دیگه خوندم بعد ازاینکه باتری فول شد دکمه پاورو 15 ثانیه نگه دارم روشن میشهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
باتریت چون به صفر رسیده باید بهش شوک وارد بشه.
اگر اداپتور داری روی 6 ولت بزار و بهش حدود یه دقیقه برق بده. بعد بزار داخل موبایل شارژ میشه.
یا اگر نتونستی ببر یه مبایل فروشی بگو یه شوک به باتریت بده.
فقط خواستی اگر خودت اینکارو کنی مواظب باش در موقع شوک دادن باتری گرم نشه که میترکه.
یعنی فقط مشکل از باتری میتونه باشه اگه این باشه خیالم راحته یه شوک به باتری میدم درست میشه مشکل نرم افزاری یا سخت افزاریه دیگه ای که نیستش؟نقل قول:
چرا پس وقتی گوشی به شارز میزنم هیچی معلوم نیست صفحه نمایش سیاهه؟
ببین همه چی می تونه باشه. ممکنه اصلا بردش سوخته باشه...ولی راه حل های متفاوت رو آدم امتحان می کنه...اصلا اگر امکانش هست برات با یه باتری دیگه تست کن ایشالا که روشن میشه.
آخه چند ماه پیش منبع تغذیه شم خراب شده بود ددادم عوضش کردن اون موقع باتریش شازژ میشد گوشی هم روشن میشد رو ارم سامسونگ گیر میکرد ولی الان هیچی صفحه سیاه سیاهه باتریشم گذاشتم با شارژر همه کاره داره شارژ میشه ولی خیلی وقته شارژ نشده امیدوارم از باتری باشهنقل قول:
ی باتری اس تری دیگه پیدا کن تست کن روش شاید مشکل از باتری نباشهنقل قول:
دوستان اندروید کیت کت محیط داخلیش رنگش از مشکی به سفید تغییر نکرده ؟ از مشکی خسته شدم
واسه سونی و اچ تی سی و ال جی سفید شده توی 4.4نقل قول:
سلام دوستان
میخوام گوشیمو روت کنم کسی روش مطمئن بلده که مشکلی پیش نیاد و جواب گرفته باشه.
ممنون میشم آموزش یا لینکی چیزی بزارید.
گوشی HTC Desire 816 Dual Sim
سلام دوستان
یه گوشی چینی دارم که مشخصاتش اینه:
mediatek 6582 quad core A7 1.3
RAM 957 MB
مشکلی که دارم اینه که با وجود نصب بیشتر از 50 تا برنامه رم گوشیم هیچ وقت بیشتر از 300-400 مگابایت پر نمیشه و همین منو تو شک انداخته که میزان رمی که تو برنامه cpu-z نشون میده واقعی نباشه
(مثلا رم واقعی 500 باشه)
البته اینم بگم که بعضی وقتام دستگاه خیلی کند میشه مثلا داخل یه برنامه که هستم دکمه home رو که میزنم یکی دو ثانیه طول میکشه آیکونها بیاد
یا اینکه منو رو باز میکنم یکی دو ثانیه طول میکشه تا شکل ایکونها بیاد
مجموع این چیزا باعث شده که شک کنم سخت افزار گوشی واقعی باشه.
ممکنه بگید cpu-z سخت افزار واقعی رو نشون میده ولی مثلا همین cpu-z حافظه داخلی رو 8 گیگ نشون میده که 7 گیگش خالی و در دسترسه! در صورتی که حافظه داخلی 2 گیگه که 1.6 گیگ در دسترس هست (وقتی به کامپیوتر وصل میکنم نشون میده).
آیا راهی هست که از سخت افزار گوشی مطمئن بشم؟
ممنون از اینکه راهنمایی میکنید.
سلام دوستان. روی گوشیم (ایکسپریا مینی) اندروید 2.2 نصبه.میخوام اپدیتش کنم به اندروید 4 به صورت اتوماتیک میشه اینکارو کرد؟ منظورم بدون استفاده از کامپیوتر برای فلش زدن و اینجور چیزاست... فقط با اپدیت خود گوشی .میشه؟
سلامنقل قول:
با گوشی هم میتونید انجام بدید اما در نظر داشته باشید که حجم این آپدیت حدود 250 مگ هست که دانلودش با گوشی و این سرعت اینترنت زیاد طول میکشه.
آسون ترین راه استفاده از نرم افزار Sony.PC.Companion هست ! روی کامپیوتر نصبش کنید گوشی رو وصل کتید پیغام آپدیت میده راحت با دو تا کلیک آپدیت میشه. ( به اینترنت وصل باشید )
راه بعد هم دانلود رام و فلش کردن هست که حرفه ای ترین راه هست. کاری هم نداره راحت یاد میگیرید.
سلام.دوستان من یه Galaxy Grand duos دارم با اندروید 4.1.2 .که الان یه رام روسیه 4.2.2 گرفتن میخواستم با برنامه odin ارتقا بدم.خیلیا گفته بودن گوشی قفل شبکه میشه.این قفل شبکه چیه؟بیرون برا باز کردنش گفتن بیشتر از 70 تومن میشه هزینش.خب منم ترسیدم ارتقا ندادم.اما اونا ک نصب کردن گفتن خیلی بهتر میشه گوشی.حالا من موندم چه کار کنم.راستی گارانتی باطل میشه؟؟؟گوشی هم از سری های اولش هست.ممنون میشم کسایی که اطلاعات دارن درباره قفل شبکه توضیح بدن.مرسی:n16:
والا داداش من ناحالا قفل شبکه نشنیدم اما اگه درست رام رو نصب نکنی گوشی در حین نصب رام بریک میشه فکر کنم منظورشون از فقل شبکه پاک شدن پوشه EFS گوشی هست که مربوط به آنتن دهی و وای فای میشه که با یک بک آپ از این پوشه مشکل حل میشه من تاحالا خیلی رو گوشیم رام نصب کردم و ازش راضیم در مورد گارانتی هم فک نکنم چون اگه رام رسمی نصب کنید گارانتی گوشی نمیره و حتی گوشی روت هم نیست درست مثل اینکه از اول از کارخونه با رام جدید تحویل گرفته باشد اما بدون بک آپ efs اقدام به نصب رام نکنید چون اگه اشتباهی اون پوشه بپره دیگه گوشیتون آنتن دهی و وای فای نخواهد داشت این مشکل به خصوص در دانگرید کردن خیلی پیش میادنقل قول:
سلام دوستان
من گوشی اندرویدی خودم رو با USB به کامپیوتر با ویندوز۸.۱ وصل می کنم تمام فایل ها با هر فرمتی رو نشون می ده ولی فایل های زیپ رو نشون نمی ده چی کار کنم ؟ممنون
سلام دوست عزیز من بک گوشی اس ۵ رو رامش رو عوض کردیم قفل شبکه شد یعنی دیگه سیمکارت ایران رو قبول نمی کرد.و ۲۰۰ هزار ازمن گرفت درست کرد گوشی فروشینقل قول:
شما گوشی رو از ایران با گارانتی رسمی خریدی؟نقل قول:
مدل دقیق گوشی رو بگین
قفل شبکه اگه منظورتون پریدن آنتن باشه اون به دلیل این هست که بعضی گوشیا به دلیل چند نسخه ای بودن دارای لاک سیم هستن مثل نوت 3 که نسخه اروپاش لاک سیم داره البته روش های مختلفی هست برای به روز رسانیشون
شما برا آپدیت اول فروم های مربوط به گوشیتونو به دقت بخونین و احتمالات رو در نظر بگیرین بعد اقدام به فلش کردن بکنین
دقیق متوجه منظورتون نشدمنقل قول:
در هر صورت فایل زیپ رو چه با کامپیوتر و چه با گوشی بخواین باز کنین باید برنامه مخصوص بهش رو نصب کنین
این رو می دونم که برنامه winrar می خواد برای نمایش فایل های زیپ ولی من داخل یک پوشه مثلا Adm داخل گوشی چند تا فایل زیپ ،فیلم و عکس دارم حالا من گوشی رو با usb به کامپوتر می زنم و میرم داخل گوشی و پوشه Adm حالا در این جا فیلم ها و عکس ها رو نشون می ده ولی فایل های زیپ رو نشون نمی ده !!!!!؟؟؟ حالا من چی کار کنم که فایل های زیپ رو نیز بعد از وصل کردن به کامپیوتر توی همون پوشه داخل کامپیوتر نشون بده؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
متاسفانه گوشیم از دستم افتاد و الان رو صفحه یه خط های سفید هست (پایین صفحه خیلی زیاده) و این خط ها فقط با رنگ پیش زمینه سفید معلومه ، رو پیش زمینه های سیاه اصلا مشاهده نمیشه ، وقتی هم روشنایی رو میبرم بالا (مثلا 70% 80%) خیلی تابلو میشن ، ولی تاچ کار میکنه ، میخوام بدونم کجا بدم که اینو درست کنند ؟ و اینکه هزینه اش تقریبا چقد میشه؟
گوشی: LG G2
با تشکر فراوان
این لینک فک کنم کمکتون کنه ، برای 816 هست حالا نمیدونم دو سیم کارته یا نهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان آیا روشی هست که این تبلیغات مزاهم رو در سیستم عامل اندروید برای همیشه از بین برد؟؟
تا به حال اگه با یک وسیله که سیستم عامل اندروید داشته باشه اینترنت رفته اید وروی هر چی در اینترنت کلیک می کنی صفحه ای یا صفحاتی در تب جدید باز می شه و popup هم که از داخل مرورگر ها خاموش می کنی بازم این صفخات میاد که تبلیغات سایت ها نیست بلکه تبلیغات گوگل است.
سلام من با تری جی همراه اول نمیتونم با مرورگرم کار کنم
داره دیوونم میکنه دو بار ریست فکتوری کردم گوشی رو ولی بازم مشکل داره
و بعضی وقتی از تری جی خارج میشه دو باره باید برم جست و جوی دستی شبکه رو بزنم و ای ار ای سی ام تری جی رو بزنم
مدل گوشیم honor 3C هستش را حلش چیه میتونید کمکی کنید؟
:n16:
شما تو تعریف اکسس پوينت،جای پرو...ک...سی رو خالی بذارنقل قول:
سلام دوستان
گوشی چینی با اندروید 4.4.2 دارم
مشکلی که داره اینه که خودم میتونم برنامه های نصب شده (یا نشده) رو از طریق بلوتوث به گوشیهای دیگه بفرستم
اما گوشیهای دیگه وقتی برنامه apk رو برای من میفرستند، گوشیم دریافت نمیکنه، میزنه "ناموفق"
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
سلام
دوستان من وقتی وایبر وصل کردم تعداد مخاطبام دو برابر شده... یعنی از هر مخاطبی 2بار تکرار شده!
خذف هم که میکنم باز دوباره میرم وایبر باز همین شکلی میشه!!
چرا؟؟؟
شماره هایی که تو سیمکارت ذخیره شدن رو پاک کننقل قول:
خوب اگه یه موقه وایبر رو حذف کنم یا سیم کارتو به گوشی دیگه منتقل کنم شماهرها چی میشن؟!نقل قول:
وایبر بر اساس شماره های دفترچه تلفن گوشی هست که احتمالا گوشی شماره های داخل سیم کارت را نمایش میده هم شماره هایی که کپی کردی تو حافظه موبایل باید حالت دفترچه تلفن را بذاری فقط نمایش مخاطبین گوشی یا سیم کارت...نقل قول:
پ.ن: یک آدم عاقل هیچ وقت شماره های سیم کارت و پاک نمیکنه
اون چیزی که شما میگید فقط تو اپ کانتکت عمل می کنه و وايبر دوباره شماره ها رو میاره.نقل قول:
در ضمن با انواع روشهای بکاپ گیری دیگه آدم عاقل شماره ها رو تو سیمکارت که ممکنه بسوزه یا حتی دزد ببره ذخیره نمی کنه.
ساده ترین راه سينک کردن با اکانت گوگل هست. یا می تونید از اپ کانتکت بکاپ بگیرید که بصورت یه فایل با پسوند vcf ذخیره میشه.
سلام من یه ماه پیش زد2 خریدم دیشب در حال شارژ بود منم داشتم کلاش بازی میکردم.یدفه شارژ گوشی تموم شد خاموش شد.از شب تا صبح تو شارژ بودا الان روشن نمیشه.دکمه روشن کردنو نگه میدارم چراغش 3 تا چشمک میزنه قطع میشه.روشن نمیشه .ولی وقتی میزنم شارژ چراغش ثابت روشن میمونه اما روشن نمیشه اصلا.
علتش چیه ؟گوشی پرپر شد؟؟؟؟؟یا باطریش پرپر شد؟؟؟؟
پرپر شدنقل قول:
....
باطریش یا چیز دیگش. اگه باطریشه کجا باید عوض کنم هزینش چقدره تقریبانقل قول:
سلام دوستان.
من با اتصال به اینترنت با گوشی Samsung Galaxy Grand 2 - G7102 - Dual SIM مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید.
تمامی مراحل زیر رو انجام دادم ولی اینترنت این گوشی وصل بشو نیست:
سیم کارت ایرانسل رو روی SIM 1 قرار دادم. پیام پیکربندی ایرانسل را ذخیره کردم.
Data enabled ، فعال کردن دسترسی به داده ها از طریق شبکه تلفن همراه رو هم فعال (تیک) کردم.
رومینگ داده ها رو هم فعال کردم.
حالت شبکه رو روی WCDMA قرار دادم.
بسته اینترنتی ایرانسل رو هم خریدم.
حالا هنگامی که مرورگر رو باز می کنم، میگه به اینترنت وصل نیستید و تنظیمات رو بررسی کنید.
دوباره برگشتم و حالت شبکه رو روی "حالت خودکار" قرار دادم. باز هم وصل نشد.
رومینگ داده رو غیرفعال کردم. بازم وصل نشد.
با چندین مرورگر از جمله اپرا و بایدو و سی ام امتحان کردم بازهم میگه به اینترنت وصل نیستید.
گوشی رو چندین بار روشن خاموش کردم بازم وصل نشد.
سیم کارت دوم که همراه اول بود رو از گوشی در اوردم و فقط سیم ایرانسل در SIM 1 باقی موند که باز هم وصل نشد.
یه بار تنظیمات دستی رو از سایت ایرانسل برداشتم و دستی گوشی رو تنظیم کردم، باز هم میگه اینترنت وصل نیست، تنظیمات
رو بررسی کنید.
لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم.
با تشکر.
شما فقط تو مرور گر مشکل دارید یا اصلا هیچ برنامه ای وصل نمیشه؟
سلام. ممنونم.
بالاخره به اینترنت تونستم وصل بشم.
حالا یه مشکل دیگه پدیدار شد.
مشکل اینه که با ایرانسل هیچ صفحه ای در مرورگر باز نمیشه؟
مشکل از اینترنت سیم کارت نیست چون با مودم 3g یو اس بی امتحان کردم روی ویندوز مشکلی نداره.
ضمنا با برنامه وایبر گوشی هم حتی مشکلی نداره و اینترنتش کار میکنه.
رایتل رو انداختم توی گوشی، مرورگر صفحه باز کرد و توانستم به سایت ها بروم.
ولی با ایرانسل نمیشه؟ صفحه می خواد لود بشه ولی گیر میکنه؟
ضمنا سیگنال آنتن ایرانسل هم اینجا قوی هستش.
تشکر.
عزیز شما در تنظیمات فقط اکسس پوينت رو وارد کنید و جای تنطيمات مربوط به پراک صي و پورت رو خالی بگذارید درست میشه.
از منو xperia connectivity > usb connection گزینه mtp رو فعال کننقل قول:
Sent from my C6603 using Tapatalk