بله رین یکی از قوی ترین کاراکتر های این بازیه...
مثل این که نمیخوان بزارن این نظر سنجی رو پس خودمون تو پستهامون میگیم
من خودم از اسکورپین خوشم میاد...در صورت تگ تیم هم اسکورپین رو همراه ساب زیرو انتخاب میکنم
Printable View
بله رین یکی از قوی ترین کاراکتر های این بازیه...
مثل این که نمیخوان بزارن این نظر سنجی رو پس خودمون تو پستهامون میگیم
من خودم از اسکورپین خوشم میاد...در صورت تگ تیم هم اسکورپین رو همراه ساب زیرو انتخاب میکنم
دقیقا همین طوره..من همیشه از اسکور پین استفاده می کنم و در تیم.اسکورپین با سابزیرو ویا اسکور پین با ریپتایل.البته کاراکتر محبوب من ریپتایله ولی چون نمی تونم باهاش تک نفری بازی کنم با اسکورپیون بازی می کنم.
سلام بچه ها...
من بلک باکس بازی رو نصب کردم
منتها زبون بازی عجیب غریبه :31: معلوم نیست کجاییه؟
مال همه اینطوریه؟ میشه درست کرد؟یا باید باز دانلود کنم :/
1-اول rain بدون هبچ شكي..كمبوهاش عاليه و البته special moves هم فوق العاده اند.كلا گرافيك اين كاراكتر هم محشره...اما اي كاش لباس كلاسيكش هم بود.
٢-ermac بسيار قاطع و مغرور و فوق العاده قوي.
٣-اسموك
٤-نوب
jax هم خیلی قویه:n09:
اسکورپین و سابزیرو چی؟:n13:نقل قول:
ارمک جای خود ولی اسکورپین و سابزیرو یه چیز دیگن.اصلا بازی بخواطر این دونفر درست شده دیگه.
اره اونا واقعا اصالت بازی هستن ولی من اینا رو نمیگیرم و دوست ندارم...اقا یه سوال...اسموک برادر ساب زیرو هستش؟میشه یکی داستان درست و حسابی رو بگه؟یا بریم بخونیم؟این نسبت ها اینکه عده ایی مثل کابال و استرایکر هستن عده ایی سایبری اند و ...
اره باهم برادرند.
Noob Saibot برادر sub zero هست نه اسموک..........
نه:n23: فکرنکنم اینطور باشه.خونشون یکسان نیست.نقل قول:
اسموک دوست داداش ساب زیروه
ساب زیرو اصلی به دست اسکورپین کشته می شه به علت این که اسکورپین فکر میکنه ساب زیرو خانوادش رو کشته ولی در اصل برادر ساب زیرو این کارو کرده...بعد داداش ساب زیرو به احترام یاد داداشش اسمشو ور میداره میره انتقام داداششو بگیره
در هر صورت ساب زیرو اصلی بعد از مرگ تبدیل میشه به نوب که اگه دقت کنید بعضی از حرکات ساب زیرو و نوب خیلی شبیه همه
از دوستان اگه کسی کمک کنه ممنون میشمنقل قول:
اون ساب زیرو یی که نقاب نداره در واقع برادر ساب زیرو هسته؟
از این مسیر همه فایلهای زبان به جز انگلیسی رو حذف کنید تا درست بشه:نقل قول:
Mortal Kombat Komplete Edition\DiscContentPC\Localization
اسکورپیون خیلی قویه گند زده به بازی, بازی رو برام اسون کرده رو درجه EXPERT وقتی با اسکورپیون میرم همشونو تقریبا راحت میزنم یه جز شوکان
اصلا CPU نسبت به طناب و مشتهای پشت سرهم اسکورپیون ضعف هم خیلی راحت میتونی مشت های پیاپی به رقیبت بزنی هم خیلی راحت میتونی بهش طناب بزنی بیاد طرفت یه زیر چونه بزی بهش واین کار رو راحت میتونی تکرار کنی که خون رقیب رو رو تپل کم میکنه,X RAY اسکورپیون هم تو بیشتر مواقع میشه پیاده کرد
در کل اسکورپیون باعث شده اون سختیه بازی برام از بین بره که به چالش میکشوند که بیشترین دلیلش هم به خاطر همین طناب که رقیبو میکشونی طرف خودت بعد میتونی یه زیر چونه خشگل بزنی بهش ومهم تر اینه که به کرات میشه این کارو انجام داد در کل یه حالت باگ داره این قضیه
ای کاش یه در جه سختی بیشتر داشت
__________________________________________________ _____________________________
ببینم این چهار تا شخصیت جدید تو کامپلت ادیشن تو استوری هم هستند ؟
همچنین کریتوس تو استوری PS3 هست؟
من که با کیتاتا و جانی کیج خیلی راحت بازی مکنم. و البته ریدن که به نظرم از همه قوی تره. 100 % و بدون شک. ریدن آخرشه
درستنقل قول:
فقط اینکه اسکورپین طناب نداره تو این نسخه،زنجیر داره :دی :دی
چطوری میشه لباس بازیکن ها رو عوض کرد روی pc ؟
به نظر شخص بنده که وحشی ترینشون sheeva هست:دینقل قول:
نالوتی این jump stopm_ش طرف رو نفله میکنه:دی
با زدن کلید start روی هر کاراکتر در منوی انتخاب....نقل قول:
چطوری میشه لباس بازیکن ها رو عوض کرد روی pc ؟
این فایلو دانلود کن و اجرا کن ..نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما برو روی کاراکتر مورد نظر و بعد کلید "1" از روی کیبورد رو بزن .. بعدش اسم لباساش میاد که میتونی تغییر بدی و بعدش اینتر !نقل قول:
من که اصلاً نمیتونم با رین بازی کنم !
فقط کیتانا و سونیا :n09:
اقایون این با کیبورد میشه راحت بازی کرد یا حتما باید دسته باشه؟
چون اصولا من با کیبورد خیلی راحت ترم . میشه دکمه های کیبوردو به صورت دلخواه تنظیم کرد؟
مزخرفترین و اسونترین شخصیت همین شیوا هستش...سایبر ساب زیرو هم خیلی مسخرس...نقل قول:
شیوا اره ولی سایبر سابزیرو که قویهنقل قول:
خوب پس یک نفر بگه این سایبر سابزیرو کیه؟:n29:
سلام اقای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این چه امضایی که هی باید بزنی نمایش و در اخر..
:24:
دوستان یکی دست به کار بشه واسه آمورش آنلاینش .
یه توضیحی چیزی میزی بدید چی میخواد .
سلام
من چندتا فروشگاهو گشتم، بازی رو نداشتن، می تونید یه سایت معتبر اینترنتی وتسه خرید بازی معرفی کنید.
سایتی که معتبر باشه و بازی و سی دی ش تست شده باشه؟
نسخه pc رو می خوام.
اره بابا اصلا خوراک کیبرده . Street Fighter X tekken رو نمیشد خیلی از رمزها رو با کیبرد زد اما اینجا راحت میشه همه فنها رو زد و خیلی راحت تر از دسته هم هست . کلا بازی فایتینگ به نظر فقط کیبرد . البته داداشم با دسته بازی میکنه که پدرش در میاد یه رمز بزنه . فقط کمبو میتونه خوب بزنه .نقل قول:
یک لینکی رو قبلا بچه ها تو همین صفحه گذاشته بودن نمیدونم همین کار میکنه یا نه من که حتی تستش هم نکردم .نقل قول:
یکی بگه این سایبر سابزیو چکارست؟ کیه؟ ازکجا اومد ه؟
خودم یکیشو پیدا کردم از فریزر اومده:n02:
سایبر ساب زیرو باز هم همون داداش ساب زیور اصلی هست که هنگام مبارزه با اسکورپین توسط ربات ها تبدیل به رباط میشه...
شما برای یافتن اطلاعات بیشتر در مورد کاراکتر ها story mode رو بازی کن
دوستان اگه ممکنه یکی یه سایت معتبر معرفی کنه واسه خرید اینترنتی بازی!!!
مرسی ولی من استوری رو 2 سال پیش تموم کردم.
این نسخه ی جدیدش کسی می دونه که ی میاد؟خداکنه واسه همه ی کنسول ها باشه مثل این نسخه p30 دارا رو عزیت نکنن.
بازم یه چیستان کمبتی.اگه جواب دادین.اگه اسکورپین به فیل زنجیرشو پرتاب کنه و بخره به فیل چی میشه؟:n09::n10:
فیله هم خرطومشو پرت میکنه:n13:نقل قول:
بازم یه چیستان.ببینم این دوتا رو می تونید مثل اولی پیدا کنید.اگه ریپتایل به رین{rain] اسید بزنه چی میشه؟
بارون اسیدی میاد:n13:نقل قول: