دوستان میشه جایی رو معرفی کنید که ایراد سخت افزاری گوشیم رو بر طرف کنه؟صدای من به طرف مقابلم نمیرسه.و ظاهرا اون قطعه خراب شده.جایی که گوشی های موتورولا رو تعمیر کنه کجاست؟مخصوصا دیفای؟
دوستان میشه جایی رو معرفی کنید که ایراد سخت افزاری گوشیم رو بر طرف کنه؟صدای من به طرف مقابلم نمیرسه.و ظاهرا اون قطعه خراب شده.جایی که گوشی های موتورولا رو تعمیر کنه کجاست؟مخصوصا دیفای؟
2.2 رسمی امارات نصب کردمنقل قول:
wipe data and cache هم قبل نصب انجام دادم
حالا دوباره امتحان میکنم امیدوارم حل بشه
اگه نشد همون جا که wipe data/catch انجام میدی بگرد دنبال wipe delvic catch اونم انجام بده احتمال زیاد درست بشه.:11:نقل قول:
وایپ انجام دادم اما اونجا که فقط وایپ کش و دیتا دارهنقل قول:
اگه نشد همون جا که wipe data/catch انجام میدی بگرد دنبال wipe delvic catch اونم انجام بده احتمال زیاد درست بشه.:11:
این گزینه که گفتید wipe delvic catch نداره!
منم کنجکاو شدم. این wipe delvic catch که گفتی چیه احسان؟نقل قول:
سلام به همگی، آقا من واسه اس ام اسام برنامه go sms نصب کردم، رو بعضی از شماره هام پسورد گذاشتم با همین برنامه تا اس ام اس اون اشخاصی که پسورد گذاشتم رو کسی نتونه بخونه، حالا مشکل اینه که برنامه ای که از قبل رو خود سیانوژن بوده اس ام اس ها رو نشون میده، کسی میتونه کمک کنه که برنامه خود رام سیانوژن که مخصوص اس ام اس هستو غیرفعال کنم تا اس ام اس هامو نشون نده و فقط همون نرم افزار go sms اس ام اس هامو نشون بده، ممنون میشم راهنماییم کنید.
وايپ كردم اما بي فايده بود
بعد چند دقيقه كار با گوشي استفاده بازم ميره رو 100% و كند كند ميشه
الان چيكار كنم؟
سیانوژن رو فلش بزن ببین چطور میشه .نقل قول:
کسی نیست که بتونه به من کمک کنه راجب اون سوالی که کردم.
برای این کار میرید به این مسیر :نقل قول:
custum recovery _ advanced _ Wipe Dalvic catch.
اینم یه قسمت از کش هستش و شاید با وایپ کردنش بعضی مشکلات حل بشه.
به نظر من اول این رام رو دانلود کن و با rsd lite فلش بزن :نقل قول:
وايپ كردم اما بي فايده بود
بعد چند دقيقه كار با گوشي استفاده بازم ميره رو 100% و كند كند ميشه
الان چيكار كنم؟
SBF 3.4.2-177-005 NORDIC
حالا سیانوژن مد 7 رو از این مسیر دانلود کن :نقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/O0XU41SYNH
طبق آموزشی که هادی جان اینجا گذاشتن سیانوژن رو هم نصب کن ( البته به جای رام اولیه این NORDIC که برات گذاشتم رو نصب کن)نقل قول:
کد:http://www.multiupload.com/Z8N3FLM1WY
با این کار حتما مشکلت حل میشه :10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
آقا میدونم مربوط به اینجا نیست این سوال ولی توی کلوپ خودشون بحث راجع به چیزی جز رنگ و باطری و کیف پیدا نمیشه
1- روی سونی اریکسون x10 میشه سیانوژن فلش زد؟
2- روی ویندوز موبایل مثلا htc tuch hd چطور؟ میشه اندروید زد؟
:41: خیلی وقته کسی به سوالای من جواب نمیده
اینجا میتونید همه گوشی هایی که به صورت رسمی سیانوژن براشون موجوده رو ببینی:نقل قول:
من x10 رو توش ندیدم.نقل قول:
کد:http://www.cyanogenmod.com/devices
در مورد htc touch hd هم بهتره تو xda بگردی دنبال سوالت، اگه این امکان وجود داشته باشه حتما اونجا میتونی پیداش کنی :
نقل قول:
کد:http://forum.xda-developers.com/
نسخه نهایی سیانوژن نیومد؟؟؟
کسی تا حالا تو علائدین در پشت قاب اینو دیده؟؟؟اگه جایی دیدین ممنون میشم آدرس بدید...
نرم افزار فروم xda که ایکاش واسه p30world هم طراحی بشه
کد:http://www.mediafire.com/?gmnw5ftmjld
یه سوال دیگه داشتم، من الان رام سیانوژنو نصب کردم، لپ تاپم اینترنت داره، چه جوری میتونم وقتی گوشیو به لپ تاپ وصل میکنم اینترنت لپ تاپ به گوشیم انتقال پیدا کنه؟ لطفاً راهنمایی کنید.
ببخشید این نرم افزاره چی هست ؟نقل قول:
آقا یک نفر پیدا نمیشه بگه بالاخره می شه دفی رو به 2.2 اپگرید کرد یا نه ؟! یکی مگه می شه یکی میگه نمی شه یکی میگه آپدیت کنی آنتنت می پره داستان چیه چجوری باید آپدیت کرد ؟ اگر آپدیت کنیم امکان rollback وجود داره ؟
چرا كه نشه ؟؟؟؟رام 2.2 رسمي براي ديفاي اومده كه توسط هود موتورولا ارائه شده و هيچ مشكلي هم نداره و همچنين ميتونيد به رام 2.3 هم كه غير رسميه فلش كنيد كه اون هم هيچ مشكلي نداره و احيانا بهتر هم هست.نقل قول:
آموزش ها هم قبلا بارها گفته شده....زحمت پيدا كردنش در صفحات قبل با خودتون.
2.2 چیه !؟نقل قول:
2.3.4 هم آماده هست البته غیر رسمیش که خیلی هم عالیه
2.3.4 چیه!!؟ :31:نقل قول:
2.3.5 هم تا چند روز دیگه میاد هادی جان!!! :31: :5:
واقعا سیانوژن (2.3.4) قابل مقایسه نیست با 2.2/ اونایی که امتحان نکردن هر چه زودتر امتحانش کنن، واقعا عالیه از هر نظر!!! :8:
سلام دوستای عزیز
بالاخره از بین گالاکسی 9003 و دیفای, دیفای رو انتخاب کردم و خریدم. جالب بود که اکثر مغازه ها نمیدونستن اصلا چی هست این گوشی. از طبقه ی 7 علاالدین به قیمت 375 تومن خریدم. روش هم رام 2.2.2 هست که اس ام اس فارسی اینا راحت میشه داد و گرفت. واسه صفحش اصلا برچسب ال سی دی پیدا نکردم تو کل پاساژ! نمیدونم باید چیکار کنم. فقط یه کیف خریدم که مال گالاکسیه و فقط تو اون جا شد!
راستی گوشی قبلیم که رفت زیر ماشین آیفون 3g بود و خلاصه از اندروید اصلا سر در نمیارم و تازه کارم. نمیدونم الان باید حتی چطور برنامه بریزم یا سیانوژن رو بریزم بهتره یا نریزم؟
یه 30 صفحه از این تاپیک رو خوندم ولی آموزشی ندیدم.
برنامه ریختن آسونه یا باید مثل آیفون گوشی جیلبریکی چیزی بشه؟
رام خودش بهتره یا سیانوژنی که میگین؟
روت کردن چطوری؟
برنامه هایی که نیازه رو کامپیوترم باشن چیا هستن؟
...
ببخشین زیاد سوال میکنم.
مرسی
با اجازه دوستان که خیلی از من بیشتر از دیفای میدونن من راهنماییت میکنمنقل قول:
واسه برچسب ال سی دی چیزی که به دیفای بخوره یا htc hd mini یا nexus 1 که البته نکسوز وان یکم باید کوچیک بشه کلا تو گروه htc چیزایی پیدا میکنی که دقیقا اندازه دیفای بشه
اگه تازه کاری و زیاد از اندروید سر درنمیاری فعلا به سیانوژن فکر نکن چون رامت عربی هست حتما بعد از نصب سیانوژن به مشکل میخوری چون باید اول رام nordic رو نصب کنی
اندروید هم مثل آیفون نیاز به جیلبرک داره که البته بهش میگن روت کردن و با superoneclick میشه راحت روتش کرد البته اگه نمیخوای سیانوژن نصب کنی روتش نکن
برنامه خاص که فقط درایور های موتورولا هست و rsdlite
باز هم توصیه آخر من اینه که اگه مشکل فارسی نداری اصلا دنبال رام های دیگه نرو !! یکم با گوشی فعلا حال کن تا یا رام 2.3.5 بیاد یا رام defy+ :31:
اول تبریک میگم بهتون واسه خرید این گوشی زیبا و جسور :31:نقل قول:
به نظر من چون تا حالا آندروید نداشتی کاریش نداشته باش تا کمی با گوشی آشنا بشی . و چون گوشیت رام 2.2.2 هست و فارسی هم مشکلی نداری فعلا" باهاش بگذرون .
بعد از مدتی میتونی واسه تنوع به رامهای دیگه آپدیت کنی .
سیانوژن مد 7 یا miui ,وبا ... رو فلش بزنی و از اون رامها هم لذت ببری .
فلش زدن راو در دیفای واقعا" عالیه و گوشی اصلا" مرگ نداره . چون بعضی آندرویدها رام فلش زدنشون خیلی دردسر داره اینو گفتم .
روت کردنش هم خیلی ساده است و فقط با یک برنامه رو کامپیوتر انجام میشه . آموزش نصب رام سیانوژن هم تو کلوپ موتورولا هست که میتونی مطالعه کنی .
گوگل موتورولا رو خرید...
دوستان من قبلا هم این سوال رو پرسیدم. جایی رو سراغ دارید که مشکل سخت افزاری دیفای رو برطرف کنه؟ ممنون.
مبارك باشه و حالشو ببر....نقل قول:
برچسب ال سي دي ضد خش هم هست و بايد بگردي و بيخود پول بالاي برچسب گ.شي هاي ديگه ندي كه باهاش مچ نميشه...من خودم از طبقه اول علائدين خريدم 15 و فابريك خودشه و ضد خش هم هست و يه مزيت خوبي هم كه داره باعث ميشه انگشتهات روي صفحه ال سي دي نچسبه...اگر علائدين نبود يه بازار موبايل تو خيابون حافظ كمي پايين تر از علائدين هست كه هم گوشي و هم برچسبش رو ميتوني به وفور اونجا پيدا كني...
فعلا هم فلش نزن چو رام 2.2 عاليه...
ممنون میشم دوستانی که دیفای دارن راهنمایی کنن.
چند روز یکبار گوشیتون رو شارژ میکنین؟ احیانا هیچ کدوم از دوستان هست که گالاکسی ایس هم داشته باشه و بتونه دیفای و ایس رو از نظر باطری مقایسه کنه؟
دوست عزیز برچسب ال سی دی و کاور پلاستیکی براش هست مخصوص خودش فقط بایدبگردی! من خودم ازیزد گرفتم 25 تومن..حداقل این ترم تابستون یه سودی برام داشت!
با درود خدمت دوستان عزیز و اساتید
می خواستم نظر دوستانی که این رام ها را نصب کردن رو بدونم که چطوره ؟
MIUI و WajkIUI وCyanogenMod و MotoGinger 2.3.4
چون خودم می خوام رام گوشیم رو عوض کنم مرددم کدوم رو نصب کنم
واینکه دوستان گفتن که رام JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1. فارسی ساپورت می کنه ولی نسخه ای که من قبلا نصب کردم همین نسخه بود که قابلیت پشتیبانی از فارسی رو نداره (حروف رو بصورت س ل ی نشون میده)
اینم اضافه کنم هنوز اون مشکل قفل صفحه که در پستهای قبلیم(بصورت زمان راندوم صفحه لاک میشه) گفتم هنوز دارم و حل نشده :41:
ممنون میشم راهنماییم کنین
دوست عزیز مشکل نرفتن صدا برای مخاطب زیاد جدی نیست و از میکروفونش هست و هر تعمیرکاری ببری درست میکنه برات و یا یک میکروفون جدید برات میزاره . تو علائدین فکر کنم تعمیرگاه موبایل زیاد باشه .نقل قول:
---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------
بله نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه گوگل موتورولا رو خرید .نقل قول:
بحث در موردش در این تاپیک :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=508578
---------- Post added at 10:11 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
باطری دیفای از بهترینهاست ولی بستگی به مصرفتون هم داره .نقل قول:
یکی از حسن های دیفای باطریش هست .
یکی از عیبهای بزرگ ایس هم باطری ضعیفش هست . البته اگر ایس باطریش هم خوب بود باز هم در مقابل دیفای خیلی ضعیف هست . چه سخت افزاری و چه نرم افزاری
آقا مگه گوشی ضد خش نیست؟ دیگه برچسب میخواد چیکار؟؟!!
سیانوژن مد 7 رام عایی هست و به نظرم همه باید اینو فلش بزنن . فارسی رو هم فول ساپورت میکنهنقل قول:
miui رو 2بار فلش زدم با ایرانسل مشکل داشت و باطری زیاد میکشید و فارسی جدا جدا بود . البته ممکنه توی ورژنهای جدیدش مشکلاتش حل شده باشه .
motoginger رو یکبار فلش زدم روی آرم موتو گیر کرد . البته فکر کنم فایل دانلودیم کامل نبوده که اینطوری شد .
نصب miui و سیانوژن تقریبا" شبیه به هم هست . به نظر من شما اول به 2.2 امارت آپدیت کن و بعد از روت کردن به سیانوژن آپدیتش کن . و اگر هم خواستی رامهای دیگه رو تست کن . خیلی راحته و هیچ مشکلی پیش نمیاد . این گوشی مرگ نداره . فقط آموزشها رو بخون و دست به کار بشو .
آخرین ورژن آپدیت رسمی چیه؟
2.2 رسمینقل قول:
2.3.4 کاستوم
سلام دوست عزیز، اگه برچست مخصوص خود دیفای میخوای، برو بازار موبایل ایران، طبقات پایینش برچسب مخصوصشو دارن، فقط یادت باشه برچسب ماتشو نگیر که از زیبایی محیط گوشیم کم میکنه
درود
بچه ها راضی هستید از گوشیتون ؟؟؟؟
راستش من میخواستم این گوشی رو بگیرم
ولی هنوز دودلم
امکاناتش که خیلی کامله
ولی میخواستم بدونم مشکل خاصی باهاش ندارید؟؟
گوشی فوق العاده ای هست و خیلی خوشم اومده تو همین 2 روزی که دارم. فقط یکم بعضی جاها تیک میزنه که دلیلشو نمیدونم. مثلا بازی doodle jump تو آیفون اصلا تیک نمیزد ولی اینجا که بازی میکنم یه کوچولو بعضی موقع تیک داره و روون نیست.
3 نوع کیبورد داره. یکیش که swype و بین حروف با انگشت میکشی تا کلمه تایپ شه. یکیشم که خیلی شلوغ پلوغه و حروف ریزه. اونی که من استفاده میکنم مولتی تاچ کیبورده اسمش که شلوغ پلوغ نیست و بین حروف هم فاصله هست ولی کلید enter نداره که آدم بیاد سطر بعدی. باید چه کرد؟
مرسی
نقل قول:
ممنون بابت جواب
عذر می خوام build number رام امارات مگه JRDNEM_U3_3.4.3-36-1.1 نیست؟
من که تا حالا مشکلی نداشتم و سرعت و کارایی گوشی خیلی خوبه . سخت افزاری با گالاکسی اس قابل رغابته .نقل قول:
به نظرم اصلا" دو دل نباش . کیفیت کار موتورولا رو هیچ برندی نداره .
فقط از یک جای مطمئن بخر و با شرط . و همون موقع خرید خوب تستش کن .
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:08 PM ----------
فکر کنم همین باشه . مهم نیست . شما هر رام 2.2 که داشته باشی میتونی به سیانوژن آپدیت کنینقل قول:
آموزش سیانوژن :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=486117
راستی دوستان defy + هم رسما" معرفی شد .
کد:http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php
یکی از دلایلی که باعث شده تا الان دیفای نخرم این بود که توی سایت ها دیدم نوشته تاک تایم این گوشی 6 ساعت هست در حالی که خیلی از گوشی ها رو از جمله ایس نوشتن بالای 10 ساعت هست. حالا شما میفرمایید باطری ایس ضعیف هست و دیفای خوبه. گیج شدم.
دوستان میتونن بگن تقریبا با یه استفاده معمولی مثلا روزی حدود 1 ساعت صحبت و 3 ساعت اینترنت و 20 تا اس ام اس فرستادن چند روز یکبار باید باطری رو شارژ کرد؟
نقل قول: