دوستان مشکلی پیش نمی یاد باهاش بازی کنم ؟
و یه چیزه دیگه ! وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم حدود 10 دقیقه بعد فنش روشن میشه ایا این حالت عادی هست؟؟
بـا تشــکر....:15:
Printable View
دوستان مشکلی پیش نمی یاد باهاش بازی کنم ؟
و یه چیزه دیگه ! وقتی لپ تاپ رو روشن می کنم حدود 10 دقیقه بعد فنش روشن میشه ایا این حالت عادی هست؟؟
بـا تشــکر....:15:
یعنی اگر برای همون بار اول به صورت دستی نصب کنم و ریست کنم سیستم که بیاد بالا سریع کانکشن و میشناسه و وصل میشه؟؟نقل قول:
اگه می خوای بازی کنی بهتره شارژر هم وصل باشه چون باتری زود خالی میشه.
اما از نظر گرافیکی عالیه.
با سلام به دوست عزیز با تشکراز پاسخ شما.نقل قول:
قطعا سرعت کم درایو به خاطر 8x بود ان است.
در ضمن کانفیگ نوت بوک من :i3,5650,320,4 است.در ضمن کانفیگ اروپای است و کیبورد عربی ندارد در سایت دل هم تائید شده.
فقط قسمت جلوی ان المینیومی است .فقط هم همین قسمت برق داره.
در ضمن از باطری هم رازی هست با روشنایی متوسط 2 ساعت شارژ میده.
با تشکر.
هادی
مشکل نصب گرافیک روی نسخه 32 بیتی ویستا و سون... (DELL CORE i3 + graphic intel 4500 hd)
سلام به همه دوستان مشکل من در ویندوز سون 32 بیتی با گرافیک dell n5010 حل شد
لینک دریافت ستاپ درایور
کد:http://downloadmirror.intel.com/19333/a08/Win7Vista_151711.exe
سلام بچه ها
با یه اشکال آبرو بر در خدمتتونم
بچه ها scroll صفحه لمسی ماوس لپ تاپم کار نمیکنه
یعنی از گوشه که میکشی بالا پایین یا چپ و راست کنی
اون کار نمیکنه
یکی که وارده میتونه کمکم کنه؟
-------------
این درایو رو نصب کردم مشکلم حل شد
کد:http://ftp.us.dell.com/input/R257288.exe
واسه من همین قسمته آلمینیومیشم برق نداره.منو که تا حالا برق نگرفته.
باتریمم در حالتی که نور صفحه نمایشم رو حداقل بود و وایرلسمم روشن بود ، با موس رفتم رو آیکونه باتری ، نوشته بود 4 ساعتو 15 دقیقه.
در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر
منو هنوز برق نگرفته.مشکلی نداشتم به قول دوستان شاید مشکل از ولتاژ باشه
نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگهنقل قول:
سلام دوست من
نرم افزار ارجينال را پاك كن و از لينك زير برنامه جايگزينرا كه در واقع يه ورژن سالمه رو جايگزين كن
حله !
کد:http://dslbdownload.datasafelocalbackup.com/DataSafeLocalBackup_Basic.exe
احیانا الکتریسیته ساکن و در نظر گرفتین؟نقل قول:
مثلا با جوراب یا دمپایی روی موکت راه ببرید بعد کافیه به یه قطعه فلزی تماس پیدا کنین....
دوستان لطفا اخرین ورژن درایورهاش رو بزارید....:11:
[QUOTE=sayanermia;5743578]در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر
عزیز اتفاقا من رشت زندگی می کنم.اما مشکل برق گرفتگی ندارم.
پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟:19:نقل قول:
به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره:31:نقل قول:
یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست :31: که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه:27:
شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت:46:
ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بودااا:31: چون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی:11:نقل قول:
منم همین مشکل را بعضی اوقات دارم البته نه اونطور که به پرون آدم را ولی قسمت تاچ پد صد درصد یک ولتاپی داره که دست من وقتی قسمت نبضم میره روش موقع تایپ یک سوزش بدی ایجاد میکنه
یعنی اینقدر برقش زیاده؟:13: من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید:19: اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.نقل قول:
تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم
میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟:8:
:31::31::31:بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه:21::31::31:نقل قول:
سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟:31:
اونجا برقش اره زیاد بود:31: ولی گفتم توی خونه ( تهران اصلا این مشکل و نداشتم! با اینکه اینجا هم پارکته و سنگ نیست و یا رو تختم یا رو میز کار میکنم اصلا مشکلی ندارم! توی بدترین حالت ها هم من باز توی تهران مشکلی ندارم اما نمی دونم چرا اونجا ( شمال ) اینطوری بود:31: شاید اب و هوا بهش نساخته بود! :31: به هر حال ممنون از راهنمایی هاتون! اتفاقا تبدیل منم یه تیکه فلزی داره!! یعنی همونهه؟ البته من خریدم دو تومن :31:نقل قول:
خب شمال رطوبت زیاده و احتمالا درجه رسانایی هوا بیشتره و به همین دلیل چنین احساسی داشتید.
هر سیستم عاملی یه ماکسیمم ساپورت و یه مینیمم ساپورت دارهنقل قول:
طبیعتا" ویندوز 32 بیت ماکسیمم ساپورتش مینیمم ساپورت ویندوز 64 بیتیه پس نتیج میگیریم که :31: این امر کاملا" طبیعیه چون 64 بیت سیستم های قویتر هم پشتیبانی میکنه به سیستم شما امتیاز کمتر بده:40:
کسی بازی Call of duty 7 black ops با بالاترین کیفیت روی این اجرا کرده ؟ ایا بدون مشکل اجراع میشه ؟؟؟؟:21:
منم شمالم (گرگان) اما زیاد مشکلی ندارم:31: جالب اینکه جدبدا کمتر هم برقش رو احساس میکنمنقل قول:
اون تیکه فلزیه باید به یه جایی وصل باشه تا برق نگیرتمون مثل لباسشویی ها که ارتش رو به لوله آب وصل میکنن(منظور ارتباط با زمین):46:
.
راستی ما هی راه رفتیم گفتیم lcd لپ تاپمون بده، امروز یه vaio f134 دیدم، lcdش چندان هم از 5010 بهتر نبود:31:
سلام
دوستان BIOS اپدیت کنم گارانتی باطل میشه ؟ و اینکه مشکلی واسه سیستم پیش نمیاد ؟
با تشکــر...
بچه ها روی این لپتاپ کسی ویندوز 7 Home Premium ریخته؟؟ البته 64 بیتش!!
میخوام بدونم نسبت به Ultimate روی این لپتاپ سریع تره یا نتیجه عکس داره؟؟ سی پی یو هم i3 هستش
بله بدون گیری اجرا میشه با کیفیت بالا. درمورد سوال اولتون که گفتید 64BIT ریختید وینوز سون امتیاز 5.9 داده بود به شما .فکر کنم به این دلیل باشد ویندوز 64bit بهتر روی لب تاپ جواب میدهد !!!:10::11::40:نقل قول:
32bit ریخته بودم 7.1 داده بود به رم روی 64bit امتیاز 5.9 دادهنقل قول:
پس واسه شما همان 32bit بیشتر جواب میدهد چون واسه من بر عکس شما 32bit زیر 5 بود البته الان یادم نیست دقیق چند بود ولی الان 64 bitگذاشتم 5 است :5::8::10:نقل قول:
نه مشکلی به وجود نمیاد:10:نقل قول:
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:39 PM ----------
ویندوز فایریک سیستم من همین 64 خانگی بود سرعتشم خوبه هیچ فرقیم با ورژن ultimate نداره:46:نقل قول:
---------- Post added at 11:42 PM ---------- Previous post was at 11:40 PM ----------
امتیاز دادن ویندوز هیچ ربطی به جواب دادن یا ندادن نداره. همه میدونن که چون ویندوز 64 بیت تعداد بیت های بیشتری رو توی رم و هارد و سی پی یو آدرس دهی میکنه بازدهی بهتری داره:46:(البته توی این لپتاپ فقط ساپورت رم هست که کاراییو بالا میبره)نقل قول:
جوابتون رو کامل و با قاطعیت دادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
امروز داشتم روی یه چیزی تحقیق میکردم و این بود که وقتی سیستم توی شارژه و شارژ باتری هم فول هست هنوز باتری داخل مداره یا نه
با یکی از دوستان تعمیرات لپتاپم صحبت کردم و یه 1558 که باز شده بود رو نشونم داد. توی قسمت ورودی شارژرش یه سخت افزاری داشت که مثل 3سه راه بود. راه اول مربوط میشد به ورودی برق و اون دو راه یکیش میرفت طرف اون قسمتی که با باتری اتصال داشت اون یکی هم نفهمیدم میرفت کجا!
بعد که ازش پرسیدم گفت این 3راهی وظیفه اصلیش اینه که وقتی شارژر روشن میشه اگر باتری نیاز به شارژ داشته باشه اجازه ی ورود برق رو به باتری میده ولی اگه باتری فول شارژ باشه باتری رو از مدار به طور کامل خارج میکنه(یه چیزی توی مایه های ترموستات ماشین!!!)گفت وقتی باتری نیاز به شارژ باشه اتصال بین دوتا از ورودیهاش به لپتاپ بشته میشه و 3راهی برقو داخلش به جریان میندازه و دلیل اصلی اینکه وقتی باتری از روی لپتاپ بازه همینه که اتصال بین اون دوتا قطعه و 3راهی باتریو اصلا" وارد مدار نمیکنه.
در آخر نتیجه این شد که وقتی سیسم فول شارژه اصلا" باتری داخل مدار قرار نمیگیره و مثل اینه که سیستم اصلا" باتری نداره! ولی عکس العمل اون قطعه اونقد بالاست که تا برق سارژر قطع میشه باتریو به دستگاه وصل میکنه که یکی از دلایل عمده آسیب رسیدن به این قطعه همینه که باتریو در بیاریمو وقتی برقا میره این قطعه هم...... میسوزه! چون دیگه باتری نیست که توی مدار قرارش بده
آخر سر این دوست ما گفت که اصلا" نگران اینکه باتریاتون با شارژ ریاد مشکلی براشون به وجود بیاد نداشته باشید!
این بود انشای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها.دیشب تو سایت زیگورات رفتم توی لیست قیمتاش جلوی کانفیگ 5010 کارت گرافیک رو زده بود 5650!! مدل جدیداش عوض شده گرافیکشون؟
کانفیگ مننقل قول:
CPU: 2.53 i5
VGA: 1GB 6050
HDD:500GB
Ram:4GB
:21:
سلام .
ویندوز این لپ تاپ من Home Premium بود که من همون اول پاکش کردم .
حالا اگه بخوام دوباره نصب کنم ، از سریال پشت لپ تاپ که برا ویندوزه می تونم استفاده کنم ؟
اون موقع اورجینال می شه ؟ باز نیاز به کرک خواهد داشت ؟
سلام.اولا جا داره من یه تشکر جانانه از این اقای hamid.mci داشته باشم.ایشون خیلی بزرگوار هستن
سوال من اینه که وقتی لپتاپ میره روی استندبای یا بعضی وقتا که خاموش میشه یه صدای جیره که شبیه یه جیغ به نظر میرسه ازش شنیده میشه.فکر کنم صدای فن سمت چپ باشه.به نظرتون این صدا ناشی از مشکل خاصیه؟
دوم اینکه :این لپ تاپ چندتا فن داخلشه؟ایا همون یدونه فن سمت چپه؟یا مثلا سی پی یوش هم فن داره؟
سوم اینکه:اگه ممکنه کسی یه عکسی بزاره و محل قرار گرفتن هارد رم سی پی یو و گرافیکو داخلش نشون بده که مثلا وقتی صدایی ازش شنیدیم بفهمیم این صدا از چه قطعه ایه
چهارم اینکه:ویندوز 32bit به دستگاه من با این مشخصات نمره 5 داد ایا این نمره برای این قطعات کم نیست؟
ram4 i5 450m 5470
سوال اخرم اینه:فرق سی پی یو 450m با 460m چیه؟درعمل چه فرقی دارن؟
پیشاپیش از همه شما متشکرم
سلام . دو تا سوال
اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟
میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟
سلام. دوستان ویندوز های 7
Home Perimium
Professional
Basic
Ultimate
چه فرقی دارن؟ اگه میشه توضیح بدین.
سلامنقل قول:
نخیر با همون سریال که ویندوز نصب کنید دیگه نیازی به کرک نداره ولی توجه کنید که حتما" ویندوزی که نصب می کنید home premium 64bit باشه:46:
سلام خواهش میکنمنقل قول:
این لپتاپ یه فن داره و یک سیستم مدار هیت سینک که اونو خنک میکنه
هیت سینک از قسمت های مختلفی که نیاز به خنک شدن دارن میگذره و در آخر به اون هیت سینکی که شما جلوی فن مثل رادیاتور ماشین میبینی ختم میشه, وقتی فن اونو خنک میکنه کلیه قطعاتی که نیاز به خنک شدن دارن خنک میشن.وقتی که سیستم hibernate میشه بعد از چند لحظه فنش هم خاموش میشه پس یا صدا از هارد میتونه باشه یا از کولپد(اگه داشته باشید)
در مورد عکسم فکر کنم شیطون جان یه عکس گذاشته بودن اما یادم نیست دقیقا" کجا بود. پیدا کردم حتما"
[QUOTE="R E Z A";5752605]سلام . دو تا سوال
اگه سیستم به دمای بحرانی برسه این لپتاب خودکار خاموش میشه یا نه ؟
میخوام بدون استفاده از موس و موس پد روی یه فایلی راست کلیک کنم ، ترکیبی از دکمه ها برای اینکار وجود داره ؟[/QUOTE]
تمامی cpu های اینتل وقتی به دمای خطر برسن ریستارت میشن و اگه از اون دما هم بالاتر برن خاموش میشن
کیبورد این دستگاه این امکانو نداره یا حداقل من نمیدونم:40:[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
[/COLOR]از اسمشون معلومهنقل قول:
هر کدوم برای کارایی هایی ساخته شدن و روی هر مدل متناسب با کاراییش نرم افزار هایی حذف یا نصب شده که در مدل ultimate تمامی نرم افزارا موجودن:40:
نسخه ultimate از همه کامل تر هست یعنی نسبت به نسخه های دیگه برنا مه هاش کامل تر هست که قیمت ارجینالش هم از همه گرونتره. نسخه های مختلف واسه اینه که هرکس با توجه به نیازمندی هاش نسخه مورد نیازش رو بخره که چون تو ایران حق کپی رایت رعایت نمی شه خب مسلما همه نسخه ultimate رو نصب می کنن که از همه کامل ترهنقل قول:
کلا ترتیبش اینجوری هست
Ultimate
Professional
Home Perimium
Basic