دوستان
کسی از مرکز مخابرات الغدیر سرویس گرفته ؟
یه سوال دیگه این سرویس ها محدودیت دانلود دارن؟وچقدر طول میکشه تا وصل کنن؟
Printable View
دوستان
کسی از مرکز مخابرات الغدیر سرویس گرفته ؟
یه سوال دیگه این سرویس ها محدودیت دانلود دارن؟وچقدر طول میکشه تا وصل کنن؟
دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.
---------- Post added at 11:18 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
[PHP]http://www.cra.ir/Portal/Home/[/PHP]
sسرعت دانلود سرویس128باید چند باشه؟نقل قول:
دوستانی که از مخابرات سرویس adsl گرفتن ولی سرعت اپلود ان ها یک چهارم سرعت استاندار باشد یعنی 128 سرعت اپلودش 32 باشد . شما میتوانید به سایت سازمان تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی رفته و شکایت خودتون رو نسبت به سرویس دریافتی اعلام کنید و در کمتر از 10 روز جواب شکایت شما بدستون میرسه. یا مخابرات باید اپلود سرویس رو روی 64 ببنده یا سرویس 256 در اختیارتون بزارن.تا اپلودتون به 64 برسه.حتما شکایت کنید چون جواب میگیرید.
اگه از همون اول اینقدر واضخ میگفتید زودتر به جواب میرسیدید. مطمئنا یه تنظیماتی رو درست انجام نمیدید که اینطور میشه. دقیقا چک کنید که هرکادری که توی Quick Setup مقدرای داره، توی ویندوز هم دقیقا همون مقادیر رو وارد کنید.نقل قول:
چرا عزيز ميشه معمولا مخابرات اكانت ها رو بر اساس مك آدرس ثبت ميكنه كه اگه از مك آدرس طرف استفاده كنيد ميشه با اكانتش كانكت شد و اينكه خط ها هم معمولا روي 512 يا 1m كانفيگ شدن كه با اكانت به 256 يا 128 محدود ميشن.نقل قول:
آدرس سايت مخابرات براي كنترل ترافيك باقيمانده رو كسي ميدونه؟
به طور پیش فرض سرعت دانلود شما باید یک هشتم سرعتتون باشه. برای شما که 128 دارید یعنی 16.نقل قول:
- MAC آدرسی که شما میگید، منظورتون MAC مودم هستش؟!نقل قول:
- مخابرات سرویس حجمی نداره. لذا سایتی هم نداره که بخوهید باقیمانده حجم! رو ببینید.
سرعت دنلود 128 =16نقل قول:
سرعت اپلود 64 =8
این سرعت استاندارد سرویس 128kb مخابراته.
.................................................. ...............................
در بعضی مراکز مخابراتی
سرعت دانلود 128 = 16
سرعت اپلود 32 = 4
که سرعت اپلودتون مشکل داره وباید مخابرات برید و به مسئولین مرکزتون بگید .و اگه بهونه اووردن . زیر بار نرفتن
برید سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از مرکز مخابراتیتون شکایت کنید و بعد از 10 روز پدر رئیس مرکز مخابراتتون در میارن.:27:
من میگم جواب نمیده :13:نقل قول:
آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridgeنقل قول:
اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac
احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
128=ماهيانه 4 گيگ
256 = 8 گيگ
مخابرات اصلا وقتشو نداره که این همه درد سر واسه خودش درست کنه. اونایی که حجمی میدن pap هستند که مجوز فوروش گرفتن.فقط همین. من اگه 256 کنم ماهی 6 گیگ رو به زور دانلود کنم . 10 گیگ داخل پنل زده ولی الکیه.نقل قول:
شما چون از شرکت خصوصی سرویس حجمی گرفتی و میبینی ما از مخابرات نامحدود 10-12-20 هزارتومنی گرفتیم حسودیت میشه:27::27::27::27::27::27::27::27::27:
نقل قول:
عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.
حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!
بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟
من خودم از مخابرات گرفتم حسوديم نميشه:46:نقل قول:
من با 256 توي دو ماه 40 گيگ دانلود دارم
بله عنوان سرويس نامحدوده ولي مخابرات هر كاري بخواد ميكنه كسي هم نميتونه اعتراض كنه شما تاپيك مخابرات هرمزگان رو ببين متوجه ميشي اونجا اول نامحدود بوده الان محدوديت گذاشتن با اينكه اسم سرويسي كه داده ميشه نامحدوده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353303&page=19
سلام//من همون یوزر keira هستم...:31::41:نقل قول:
آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید:40::11:
سرعت امروز خیلی افت کرده بود یه صفحه می خواد باز کنه کلی طول میکشه ... شما هم این مشکل رو دارید؟!دان استریم تغییری نکرده همون وقفه ای که می گفتمه!
الان پینگ تست هم دیدم نمیتونه تست کنه با خیلی از سرورها یه اختلالی دارن باز :دی
اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)
من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.
نقل قول:
فقط برای نشون دادن غلط بودن حرف شما دو شهر کرمانشاه و همدان!
نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!
در مورد سرعت هم گویا شما اطلاعاتتون غلطه.
برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:
128=16
256=32
512=64
نقل قول:
شما تنظیمات رو روی مودم انجام بدین نه روی ویندوز اینطوری بهتره.
اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.نقل قول:
حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اشتباه شما در این موضوعه که سرویسی در شهری با عنوان نامحدود فروخته و لی در واقع محدود باشه... اگر هم سرویسی محدود ارائه میشه خوب از اولش اعلام میشه (حجم و ... رو میگن!)نقل قول:
در مورد سرویس های حجمی و سرعت دانلودشون....
این موضوع اینقدر تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شده که دیگه نخ نما شده ولی من به خاطر شما یه بار دیگه هم اونو تکرار میکنم:
وقتی شما از یه ارائه دهنده سرویس اینترنت به صورت حجمی سرویس میگیرید اونها سرعت شما رو بالاتر از اونی که میگن میبندن!
مثلاً وقتی 128 میگیرید روی 512 یا 256 میبندن!
چرا اینکار رو میکنند؟ سوال خوبیه اونها عاشق چشم و ابروی کسی نیستن بلکه این یه ترفند اقتصادی کاملاً قانونیه .
وقتی شما در زمانی که محدودیت روزانه داری با سرعت بیشتر تبادل داده میکنی سریعتر حجم تعیین شده تموم و مجبوری حجم اضافه بخری! اینجاست که برای هر گیگ حجم اضافه پول خون رو از آدم میگیرن!!
اگه نگاهی به نرخ هر گیگ اضافه در سرعتهای مختلف بندازی میبینی اینکه سرعت چند برابر به شما بدن اما در عوض شما رو مجبور به خرید حجم اضافه کنن خیلی براشون سودش بیشتره.
توي اين عكس چرا 350 mb رو زده 4 ساعت 24 دقيقه واسه سرعتkb 55 زياده
4 ساعت واسه سرعت 23 kb هست!!!
عزیزان؟! کسی اینجا از منطقه رمضانی سرویس نگرفته؟ یا اطلاعی ندارید کی پورت خالی گیرمون میاد؟ با تشکر..
واسه من اينطوري مينويسه اولش بعد آروم آروم زمان كم ميشه اما 2-3 دقيقه طول ميكشه تا به زمان واقعيش برسه.من در عكس بالا چند ثانيه بعد از اينكه دانلود شروع شد عكس گرفتم واسه همين زمان واقعي رو نزده.نقل قول:
وقتي هر 8 تا اتصال برقرار شدن اونوقت زمان واقعي رو ميزنه. ( همان فايل با زمان واقعي). اينم بگم كه سرعتم يه كمي نوسان داره
نقل قول:
1-شما يه سر به تاپيك مخابرات مشهد بزني يه نفر هست كه 256 داره 60 گيگ دانلود كرده.تازه رفته درخواست افزايش سرعت هم داده كه موافقت شده.يعني اكانتهاي مخابرات در شهرهايي كه نامحدود هست واقعا نامحدوده و هيچ محدوديتي اعمال نميشه.
2-در مورد سرعت دانلود اكانتهاي نامحدود اگه در منطقه و محدوده شما تعداد يوزر كم باشه چون مخابرات اكانتهارو شير ميكنه درنتيجه در ساعات خلوت سرعت با وجود اينكه اكانت محدود شده ولي سرعت دانلودش از حد استاندارد ميتونه يه كمي بيشتر بشه. اساس adsl همينه كه در يك پورت كه بين كاربرا مشتركه هرچقدر بطور همزمان تعداد كمتري كانكت باشن كيفيت و يك مقدار هم سرعت دانلود اونايي كه كانكتن بيشتر ميشه.
3-در مورد اون موضوع نخ نما شده هم بايد بگم كه برادرزاده 3 ساله منم اين موضوع رو ميدونه و لازم نبود بنويسيد.
سلام// برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 باید چیکار کنم؟؟
کانکشن جوری باشه که همه سایتارو باز کنه!!
مر30 و ممنون :20::40::11:
چند روزه سرعت adsl مخابرات واقعا اقتضاح شده اینم تست سرعت از سرور کویت:
مخابرات بدلیل اینکه فایروالهای سخت افزاری بسیار قوی داره واسه همین DSL CONNECTOR NCT 1000 که سهله باباشم نمیتونه کاری بکنه.
سلام// چراغ lan و internet من روی مودم هرموقع به نت وصلم چشمک زن هست و هیچوقت ثابت نمیشه!؟! ایراد از چیه؟؟؟ مر30 :11:
این یعنی اینکه LAN و Internet شما در حال تبادل اطلاعات هستند؛ پس نباید ثابت باشند.نقل قول:
چشمک زن بودن چراغ LAN به معنی تبادل اطلاعات روتر با PC از طریق LAN و چشمک زن بودن چراغ Internet به معنی تبادل اطلاعات با شبکه اینترنت هست.
بچه ها چند تا سوال راجع به ای دی اس ال مخابرات دارم
1.اجازه میده از چیز پی ان استفاده کنیم یا میبندتش؟
2.اجازه میده از تورنت دانلود کنیم؟سرعت دان واپلودش با هم برابره یا نه؟
3.به طور میانگین سرعت 128 کیلوبیت چقدر سرعت دانلود داره؟
4.باید اول پورتم رو خالی کنم و بعد درخواست نصب بدم یا میتونم تا زمانیکه مال مخابرات اماده میشه از شرکتی که گرفتم استفاده کنم؟
مرسی:11:
نقل قول:
1) بله می تونی استفاده کنی.
2)بله می تونی از تورنت هم دانلود کنی.من که یه فایل از تورنت دانلود کردم اصلا اپلود نکرد فقط دانلود بود که تا 14 15 بیشتر نمی رفت سرعت دانلودش.
3)اگه با IDM دانلود کنی بین 18 تا 20.
4)بله شما باید اول خطتون از رانژه ی شرکتی که الان ازش سرویس گرفتین در بیاد بعد به مخابرات بگین که خطتون رو رانژه کنه.
سلام/بازم سوال(صفحه قبل پرسیدم کسی جواب نداد حالا یه جور دیگه میپرسم):
برای ساخت کانکشن تو ویندوز 7 اول میرم کنترل پنل، بعد میرم اینترنت آپشن، بعد میرم تو تب کانکشن، بعد add رو میزنم، بعدش broadband PPPoE رو میزنم، از این به بعدش باید چیکار کنم؟؟؟ مر30 و ممنون :11:
جواب سوالات اپلود.نقل قول:
برابر نیست یک سوم سرعت دانلودته یعنی 128 بگیری 32 اپلود میبندن که میشه 2-3 کیلو بایت.
شما سعی کن رو مودم تنظیم کنی نه رو ویندوزنقل قول:
چند نفر اینجا روی ویندوز تنظیم کرده بودن مشکل داشتن انگار بعضی از سایتها براشون باز نمی شده
نمی دونم چه ربطی میتونه داشته باشه اما روی مودم تنظیم کنی خیلی بهتره.
MERLIN_BOZORGنقل قول:
درست عرض كردن اگه يه بار رو مودم تنظيم بشه رو تمام سيستم هايي كه به اون مودم وخط تلفن متصله جواب مي ده
سلام من پست اولو خوندم تعرفه ي اينترنت مخابرات تهران رو نوشته بود مي خوام بدونم اين قيمت ها كماكان پابرجاست؟
اره.پابرجاستنقل قول:
روي قبض تلفن اين دوره من براي 2 ماه اي دي اس ال با سرعت 256 مبلغ 267920 ريال اومده، يعني ماهي 133960 ريال مگه تعرفه اعلامي مخابرات 125600 نيست؟ براي بقيه چه جوري اومده؟
نقل قول:
شما احتمالا این اولین دوره ای که براتون هزینه ی adsl میاد.اینطور نیست؟؟؟
نقل قول:ولی برای من که امروز اومده (سرویسم 256 کیلوبیت بر ثانیه هست)، 25120 تومان اومده، یعنی ماهی 12560 تومان که همون تعرفه مصوب مخابرات هست.نقل قول:
کسی تا حالا 2048 گرفته کیفیتش چطوره؟
این 4 مین باره که می پرسم