من هممین الان یه خط یک ماهه نامحدود 512از حسابگر گرفتم 26 تومن الانم دارم ازسرور میهن با سرعت متوسط 35دانلود میکنم فکر کنم خوب باشه دیگه اینقدکه پشت سرشون حرف میزنن بدم نیست
Printable View
من هممین الان یه خط یک ماهه نامحدود 512از حسابگر گرفتم 26 تومن الانم دارم ازسرور میهن با سرعت متوسط 35دانلود میکنم فکر کنم خوب باشه دیگه اینقدکه پشت سرشون حرف میزنن بدم نیست
من 256 مخابرات نامحدود سرعت متوسطم 30 هستنقل قول:
حالا کاری به بی کیفیتی این روزاش ندارم
پس سرعت شما نصف سرعت یک 512 هست
پس حسابگر دزد و .... هست
آقا من مشترک مخابرات کرمانشاه هستم. 2 3 روزه نویز افتاده رو خطم . ما دست به سیم کشی تلفن نزدیم اصلا . ولی 3 روزه وقتی مودم روشنه تلفن خر خر میکنه . اسپلیتر رو هم عوض کردم فایده نداره !
گاهی اوقات چراغ ADSL ثابت نمیشه ! از کجا میتونه باشه ؟
از مخابرات چطور میشه 512 نامحدود گرفت؟
من رفتم بهم ندادن....
به راحتی!:15:نقل قول:
تازه یه مگ هم خیلی راحت میدن . طرف میخواسته اذیتت کنه!:3:
واسه من هم همینطور شد یهو! خر خر میکرد بعدشم چراغ ADSL کلا خاموش شدنقل قول:
2روز زنگ زدم همون 2روز سر کارم گذاشتن میایم، میایم ... تا این که خودش وصل شد و مثل قبل شد.
نمیدونم دارن چه غلطی میکنن اینا:13:
دقیقا!:31:نقل قول:
من 512 دارم متوسط 62 دانلود میزنم!:39:
MOHAMMAD راست میگه! به راحتی میدن.نقل قول:
کلا مخابرات اشتراک نا محدود ارائه میده:27:
زنگ ميزنم زنه ميگه 2 تا اسپليتر وصل كن :31:نقل قول:
منم وايميستم ببينم چي ميشه
2تاااااا؟؟؟نقل قول:
خدایا اینا اصلا فکر نکنم بدونن نت و شبکه و این حرفا یعنی چی.....
باعث..... :41:
نقل قول:نقل قول:من از وقتی که اینترنتم رو وصل کردم این مشکل بود یعنی از پاییز 89 که یه خط از حسابگر گرفتم و حالا که مخابرات دارم گاهی اوقات به حدی شدید می شد که اصلا نمیشد صدای طرف رو شنید:41:نقل قول:
چند بار به این فکر افتادم که کلا برم اینترنتم رو جمع کنم
این مشکل تا 1 ماه پیش ادامه داشت
هر کاری که به فکرتون برسه کردم
از زنگ زدن به پشتیبانی گرفته تا عوض کردن تمام سیم کشی داخلی و ...:19:
این ماجرای اسپلیتر هم هیچ فایده ای نداشت حتی با 3 تا!!! هر طوری که فک کنین اسپلیترها رو جابجا کردم (برای من که جواب نداد شما رو نمی دونیم)
حتی یه بار هم زنگ زدم خرابی تلفن (17) یه نفر رو فرستادن اومد گفت مشکل از ما نیست یعنی مشکل از سیم کشی داخلیتونه!!! منم سیم کشی رو عوض کردم اما بازم ...:18:
دیگه عادت کرده بودیم یعنی اگه یه تلفن خش خش نمیکرد تعجب می کردیم!!!:31:
تا 1 ماه پیش که تلفنمون کلا قطع شد
دوباره با خرابی تلفن تماس گرفتم این دفعه یکی دیگه اومد تلفن رو وصل کرد بهش گفتم ماجرا رو اونم گفت الان درست شده
منم اومدم چک کردم دیدم که آره:27:
سلام دوستان.
اعتبار 128 مخابرات من 26 فروردین تموم میشه میخواستم بدونم اگه بخوام 3 ماه دیگه 512 شارژ کنم به صورت اینترنتی میشه یا باید به دلیل این که میخوام نوع سرعتم رو عوض کنم باید حضوری این کار رو انجام بدم ؟؟؟
فکر نکنم لازم باشه بری . هر مبلغی که لازمه بریز حساب بگو مثلا 512 میخوام . اینقدر ریختمنقل قول:
خب داداش نمیتونی طرف چی کار کرد ؟ :31:نقل قول:
هر کاری که کرد داخل جعبه تقسیم داخل کوچه بودنقل قول:
متاسفانه حداقل 200 تا سیم اون تو هست:31:
در این جور مواقع گیر بدین که فیوز خطتون رو عوض کنن برای منم که عوض کردن نویز برطرف شدنقل قول:
بايد به 17 بگيم ؟نقل قول:
اووووووووووووه چقدر سرعت دانلود اومد پایین.
سرعتم از 120 شد 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به 1899 بگو منتهی چند باز پشت گوش می ندازن شما حتما پیگیر شونقل قول:
به 17 هم می تونی بگی ولی شاید انجام ندن:31:
سلام
من نمیتونم 226 تا صفحه رو بخونم
فقط میشه لطف کنین بگین واسه شهرک ژاندارمری چه شرکتای خدمات میدن؟
سلام بر هم محله ای :31:نقل قول:
همه شرکتها که ارائه میدن.بستگی داره که چی بخوای.ولی مخابرات و پارس آنلاین از همه بهتر هستن.مخابرات که نامحدوده و پارس آنلاین حجمی .. البته نامحدود خیلی بهتره .ولی در کل طرف حسابگر و صبانت و شاتل نرو
البته متاسفانه پورتهای باز مخابرات در اکثر مراکز تموم شده و دیگه مخابراتدر اون مراکز ADSL ارائه نمیده(انشاءالله در آینده بده)
ولی اگه خواستی نامحدود بگیری 128 نامحدود حسابگر میتونه یه گزینه باشه که خیلی حرصت رو درنیاره! (به نسبت پولی که میدی و خدماتی که میگیری)
همشهری های عزیز .. سال نو همتون مبارک
پ ن
ایندفعه برای اولین بار بیخیال اینترنت و مشکلاتش شدیم :31:
دوستان راسته که مخابرات اینترنت حجمی 1024 رو با ماهی 37 تومان به مردم ارائه میده ؟؟؟؟
خیر شایعه است:5:نقل قول:
سلام
میشه لطف کنید و بگید که MTU ـی شما چنده؟
ممنون
mtu چیه؟:|
اصلا همچین قسمتی نداره این مودم من:دی...هرچی گشتم نبود...البته مودم قبلی داشت ولی این نداره....نه اینکه وارد تنظیمات مودم نشه ها...منظورم این جدولی بود که گذاشتین...این شکلیه مال من:
فریمور رو آپدیت کنم درست میشه؟:|کد:http://freeimgshost.com/fullsize/gxidn05pgke072sszuna.jpg
دوستان من سرویس محدود حسابگر دارم. یه مودم جدید گرفتم نمیتانم مودم رو
به صورت pppoe یعنی اونطوری بدون نیاز به کانکشن و کامپیوتر وقتی مودم روشن
کنم خوش کانکت بشه, کانفیگ کنم. یعنی کانفیگ میکنم ولی نمیشه, آخرش باید یه کانکشن بسازم.
حالا سوالم اینه مشکل از ISP میتانه باشه که جلوی همچین کاری رو میگیره یا اشکال از منه؟!!
پ.ن:مشکل از آی اس پی بود.
قربان او لحجت برم...یا بشم:دی:دینقل قول:
حالا سوالم اینه مشکل از ISP میتانه باشه
خ خ خ، قربونت برم عزیزم. لهجه از این قشنگتر و شیرینتر!
اتفاقا باید مراقبش باشیم یه وقت منقرض نشه.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
دوستان من رفتم اینترنت رو شارژ کنم ( مال مخابراته ) یارو میگه سرعت بالای 256 نمیدیم ... حالمو گرفتن ...
دوستان من الان سرویس 128 دارم که تا دوازدهم تموم میشه.
وقتی میخوام یک ماهه 512 شارژ کنم میگه :(متاسفانه، اطلاعات ارسال شده نامعتبر است و شما مجاز به انجام تراكنش نمي باشيد )
خواستم بدونم که علت چی هست ؟؟ واسه دوستان هم همینطوریه ؟؟
هی ! برای عید 20 روز رایگان اینترنت دادن بهم همین الان تموم شد
باز برم شارژ جایزه میدن ؟:31:
کجا 20 روز هدیه داد؟؟:20:نقل قول:
شما با پشتیبانی تماس بگیر. بعضی وقتا پیش میادنقل قول:
در اسفند ماه من یه اشتراک یک به ده 256 از حسابگر گرفتم و طبق گفته ی خودشان سرعت دانلودش باید 25 کیلو می بود ولی در عمل به طور متوسط سرعت دانلود 32 کیلو بایت بود در عوض هر وقت مشترکین مخابرات از قطعی یا کاهش سرعت در این فروم عنوان میکردند من هم همون ایراد رو در اینترنت خودم مشاهده میکردم.در حالی که قبلا اشتراک یک به هشت داشتم اصلا مشکلاتی که مشترکین مخابرات داشتند برای من وجود نداشت.
به نظرم این سرویس های یک به ده دارای سرور یکسان ولی پر اشتراکی هستند که این مشکلات برایشان پیش میاد.
باز افت سرعت مخابرات از یه ساعت پیش شروع شده:19:
دوستان ما نقل مکان کردیم به 2 کوچه پایین تر از خونه قبلیمون.
حالا اگه بخوام اشتراکم رو واسم منتقل میکنن به این خط جدیدمون یا باید برم تو نوبت تا وقتی پورت خالی بشه؟:41: