حالا شما باشی کدوم رو قبول دارینقل قول:
اینا رو من هم مقایسه کردم ولی...
Printable View
حالا شما باشی کدوم رو قبول دارینقل قول:
اینا رو من هم مقایسه کردم ولی...
حدود 700تومنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم تابستون پارسال انتخابمو کردم و هنوزم از انتخابم راضی هستم: 46D6960نقل قول:
راسته که می گن ال جی کانال های دیجیتال ایران رو تار نشون میده؟
منم اتفاقا بین 6960 و 57000 مونده بودم از نظر 3 بعدی که مطمئن باش LG بهتره از نظر دو بعدی 6960 یک مقدار برتری داره ولی خیلی قابل لمس نیست ولی از نظر طراحی به نظرم 6960 خیلی قشنگ تره در آخر همونطوری که دوستمون گفت قیمتشون اختلاف فاحشی داره با توجه به قیمت 57000 بهتر بود که منم اتنتخابم همین بود، 1 ماهی میشه خریدمنقل قول:
راضیم
اگر در نهایت خواستی 6960 رو بگیری بجاش 6940 رو بگیر که مشخصاتش تقریبا همونه ولی قیمتش 300 تومن ارزونتره از همه بصرفه تره ظاهرشم عین 6960
کلا بعضی کانال ها زیاد تصاویرش جالب نیست شما هر تلویزیونی بگیری همینه ولی بادستکاری تنظیمات "افزایش وضوح " تقریبا رفع میشه اولی در کل تاری اونجور که میگن نیست و کیفیتش خوبهنقل قول:
سلام ...
توی رنج قیمت حداکثر 1.200 تومن چه مدل هایی موجود هست ؟؟ ال سی دی !!!!
پیشنهاد خود شماها چیه ؟؟
ممنون میشم جواب بدید ..
تلویزیون LED پاناسونیک (Panasonic) مدل : TH-L42E30
نظرتون رو در این مورد بفرمایید که آیا به نسبت قیمتی که این مدل دارد گزینه خوبی به شمار میرود ؟
معایب و مزایای این مدل را بیان کنید. با تشکر
بهترین پیشنهادی که به ذهنم می رسه با این بودجه ال جی 42 اینچ 34000 هست.نقل قول:
34000 یا 43000 ؟ :31:نقل قول:
سلام من برای پدرم تلویزیون 42 پلاسما می خواهم بخرم وفقط استفاده اش تلویزیون ایران هست از این مدلهل کدام را بخرم براش راستی تا 1100 می خواد هزینه کند
PANASONIC 42PX30 1100
LG 42PW350 1100
LG 42PT3510 950
SAMSUNG D495 1100
من خودم می خوام پاناسوونیک را بخرم چون هنوز قیمت قدیم هست وپدرم تا حالا 3 تا تلویزون پاناسونیک داشته واز همه راضی هست همشون سی ار تی 14.21.29 بودن خلاصه مارا راهنمایی کنید
منظورم 42LV34000 بود:نقل قول:
چون هدف کانالهاي ايران هستنقل قول:
منم همون پاناسونيک رو پيشنهاد ميکنم
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
1500000 تومن دارم و برای خرید تی وی اینها برام مهمه :
کیفیت تصویر - 100 هرتز باشد - 46 اینچ باشد
اسمارت و 3D نباشد
خودم این دو مدل مدنظرمه :
LED SAMSUNG 46D5000-46D5550
LED SAMSUNG 46D5500-46D5950
این دو مدل کدومشون توصیه میشه ؟ آیا از روی فلش فرمتهای مختلف رو ساپورت میکنن ؟
و کلا خرید از فروشگاههای اینترنتی بانه ریسک درصد خرابی تی وی چقدره ؟
کدوم فروشگاه اینترنتی بانه قیمتهاش مناسبتره؟
از دوستان تشکر میکنم
اگر از بانه می خواهید خرید کنید اصلا سمت سامسونگ نرید چون فرق قیمت زیادی ندارند در صورتی که برای سونی اینطور نیست ضمن این که مدل هایی که در نظر دارید همگی در واقع 50 هرتز هستند.نقل قول:
اگر قصد خرید از بانه رو دارید چند روز پیش مدل EX720 46 اینچ رو از اونجا به قیمت 1.700.000 خرید بودند که با تهران حدود 1.200.000 فرق داره در صورتیکه برای مدل های سامسونگ نهایت 400.0000 تومان فرق هست دلیل این همه تفاوت قیمت سونی رو متوجه نمیشم اما به هر حال با این قیمت های قطعا انتخاب سونی خیلی بهتره.
اما در مورد خرید از بانه حالا یا حضوری با غیر حضوری به هر حال تخم مرغ شانسی یا خوب در میاد یا نه ولی با این تفاوت قیمتی که برای مدل سونی گفتم به نظرم به ریسک اون می ارزه.
قبل از عيد تقريبا قيمت هاي تهران و بانه تقريبا يكي شده بود مثلا تو سوني 100 تومان اختلاف بود الان هم قيمت ها در بانه همون قيمت هاي قبل از عيد هستن فقط نمايندگي سوني اين وسط بطور فضايي قيمت ها رو برد بالا الان دوباره اختلاف تهران و بانه زياد شده منم پيشنهاد مي كنم اگر سوني ميخوايد بگيريد از بانه بگيريد علاوه بر قيمت اين حسن رو هم داره كه سري ex و cx نمايندگي سوني تو ايران مونتاژ ميشه ولي براي بانه از مالزي ميادنقل قول:
کسی خبر داره که مدل های 2012 سامسونگ توی بازار اومده یا نه ؟ منظورم led samsung مدل es8000 یا سری ِ 7000 ؟
اگه کسی از زمان ورود و قیمت اینچای مختلف و ... خبری داره ممنون می شم که بگه.
این تلوزیون ها هنوز وارد بازار نشده برای ایران حداقل بطور رسمی از تیر ما وارد میشه ضمن این که اگر روال سابق باشه اول سری های رده پایین تر میاد تو بازار و مدلی مثل E8000 تو اوایل زمستان باید بیاد و قطعا قیمتهاش هم در بدو رسیدن به بازار فضائی خواهد بود .نقل قول:
تلويزيون جي وي سي بهتره يا سامسونگ
اينجا تاپيک درخواست قيمت هستنقل قول:
يه کم موقع پست دادن بيشتر دقت کنيد
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام
لطفا قیمت دو مدل از ال جی : LV55000 و LW57000 سایز 42 رو مرحمت بفرمائید دوستان.. :20:
سپاس/
حدود 1500 و 1800نقل قول:
سلام
میشه یه مدل خوب معرفی کنید؟
نقل قول:
سلام
شاید بشه گفت مدل خوب کم نیست! :20:
ولی شما بگو نیازت چیه.. یعنی انتظارت از یک تی وی خوب چیه.. تا دوستان راهنمائی کنن.. :46:
خوش باشی/ :8:
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
نقل قول:
ممنون از پاسخ شما..
قیمت خود نمایندگی رو دوستان ندارند، من فقط تونستم با یه نمایندگی تماس بگیرم
که گفت قیمت دقیق نمی تونیم بدیم و تقریبا همین قیمت های چاره رو داد و می گفت در نوسانه!! :18:
نقل قول:
تو سايت سامسونگ کشور امارات و آمريکا الان فقط مدلهاي سال 2012 از جمله سري اي اس موجود است و سري هاي دي که مال 2011 هستند ديگه وجود ندارند و حتي در سايت سامسونگ آمريکا قيمت هم دارند.
تو ايران چون بايد سام سرويس وارد و منتاژ کنه ممکنه تا تير طول بکشه ولي ارزشش را داره که صبر کني و مدل 2011 نگيري. الان تو دبي فقط مدلهاي 2012 موجود است.
اينجا را ببين سايت ساسونگ اماراته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خسته نباشيد . با بودجه 1500 تا نهايتا 2 ميليون الان ( يا حداقل تا 1 ماه ديگه ) چه ال سي دي يا ال اي دي ميشه خريد ؟؟؟؟؟؟
پخش فرمتهاي تصويري مختلف و كيفيت عالي نسبت به قيمتش خيلي مهمه . در ضمن قيمتها تو بانه رو كسي ميدونه چنده ؟؟؟؟؟ مثلا تلويزيوني كه اينجا 2 ميليون هست الان تو بانه چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ كلا همه مدلها اونجا گير مياد ؟؟؟؟؟؟؟ به صرفه هست از اونجا بخريم ؟؟؟؟؟؟
دوست عزي درست گفتيد ؟؟؟؟ يك ميليون و دويست اختلاف قيمت دارن ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! خب تلويزيونهاي ديگه هم هست ؟؟؟؟ مثل ال جي ، شارپ ، جي وي سي و ... ؟؟؟؟؟؟ در كمترين حالت يعني 400 هزار تومن اختلاف قيمت هست الان بين بانه و تهران؟؟؟؟؟؟؟!! با اين بوجه مثلا 1.700.000 تومني من بهترين انتخابم تو بانه چي ميتونه باشه ؟؟؟؟ سايز 40 يا 42 ولي فول امكانات .نقل قول:
برای اطلاع بیشتر از قیمت های بانه به سایت هایی مثل بانه مارکت و بانه ویترین مراجعه کنید.نقل قول:
من كلا منظورم تجربه خريد از بانه و اينكه الان چه جوريه اوضاع و ... سوال داشتم . اگه كسي اطلاعاتي داره ممنون ميشم بگه .نقل قول:
سلام
قیمت این 2 تا تلویزیون LED پاناسونیک رو میخواستم ( قیمت بازار. نه قیمت سایت های اینترنتی )
TH-L42E30
TH-L32X30
ممنون
من خودم تابستون پارسال یه سامسونگ از بانه مارکت گرفتم که یه استارتر کیت سه بعدی (2 تا عینک اکتیو و 4 تا بلو-ری سه بعدی) هدیه داشت و یک سال گارانتیش هم کردم که با هزینه حمل و همه چیز حدود 600-700 تا از تهران ارزون تر در اومد. زبانش هم فارسی بود و تیونر دیجیتالش هم فعال بود. الان هم خیلی ازش راضی ام. ولی الان که دلار بالا رفته باید ببینید مدلی رو که می خواید بخرید تفاوتش اونقدر هست که خریدشو توجیه کنه یا نه.نقل قول:
من تاحالا چند بار از بانه ویترین خرید کردم به موقع (صبح زود)آوردن تست کردن تو خونه و بعد هم باهم رفتیم پولشو کارت به کارت کردم براش. شاید قیمتش بین 30-50 بالاتر از بقیه جاها باشه ولی تو این چند تایی که خریدیم جنس بد نبوده.نقل قول:
من برا خودم EX520 سایز 46 خریدم 1500 به اضافه 100 کرایه حمل که تو تهران 2550 هستش.
دوستان اگر کسی تی وی 46 اینچ EX72 ,HX925 اصل مالزی خواست بدون گارانتی بهم پی ام بده
با سلام خدمت دوستان.
من میخوام تا 1،700 یه LED بخرم..40 یا 42 اینچ....تو برند ها بین سونی و شارپ میخوام بخرم...چه مدلهایی تو این برندها خوبه(3D نباشه)؟در ضمن قیمت هر کدومم اگه میشه بگید(هم نمایندگی ها هم بانه)
میخوام هم از لحاظ آپشن هاش خوب باشه هم کیفیت تصویر...
یه سوال دیگه؟کسی اطلاع داره اجناس بانه مارکت چجورین؟مهلت تستشون چقدره؟کسی که TV رو میاره وایمیسته تا تست کنیمش؟
درمورد سوال آخرتون باید بگم روششون اینجوریه که میگن هر کسی که وارده رو روز تحویل بیار هر تستی خواست بکنه اگر اوکی بود پولشو بده. البته در مورد داشتن گیرنده داخلی دیجیتال باید قبلش باهاشون طی کنید که تست کنند حتما داشته باشه. بعدش هم می تونید یه مبلغ کمی بدید و یک سال گارانتی شرکت تک سرویس بکنیدش.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
EX720 سونی 46" میدن 1880 40" هم حدود 1500.
آقا تو رنج یک میلیون تومان led چی پیشنهاد میکنید؟
اگر وای فای داشته باشه بهتره.
دوستان قیمت شارپ
lc_40 le8300x
"40
و pana
vt30
"42
رو میخواستم
قیمت sharp LC-40LE8300X حدود 2480 تومن و قیمت 42"panasonic vt30 حدود 2600 تومن هست .نقل قول: