سلام
یه لپ تاپ asus k52jk خریدم،cd درایور نداره،cd رو چه جوری تهیه کنم؟مرکز گارانتی بهم میده؟(گارانتی ویستا پخش)
Printable View
سلام
یه لپ تاپ asus k52jk خریدم،cd درایور نداره،cd رو چه جوری تهیه کنم؟مرکز گارانتی بهم میده؟(گارانتی ویستا پخش)
قيمت اين مدل رفته بالا؟
سلام دوستان نرم افزار hw monitor رو دانلود کردم میگه نیاز به نت داره برای اجرا وصل شدم بازم نشد .یکی دیگه از سایت های فارسی دانلود کردم نصب شد ولی بعد از نصب موقع اجرا میگه باید با ادمین اجرا کنی!!!!!!!!!!!چیکار باید بکنم می خوام دمای cpu و مارک قطعات رو ببنیم!!ممنون
میتونی برنامه ی EVEREST Ultimate Edition رو دانلود کنی.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5377355&postcount=1971
نقل قول:
دادا این قضیه رو قبلا گفته بودین. نمیدونم چشه .... از اون ور میفهمه یه چیزی وصل شده و از این ور نمیتونه بازش کنه. درسته ؟
اگه کلا هیچ پیامی نده که بحثش جداست.
شما با این ویندوز بدون نصب ها هم تست کردی ببینی کلا پورت های لپ تاپت درست کار میکنه یا نه ؟
مثلا Hiren boot CD رو تست کن. ویندوز بدون نصب داره که پروتهای یو اس بی و میشناسه. مثلا فلش رو میتونی بری از ویندوزی که نصب نشده باز کنی و توش فایل دیلیت کنی یا کپی کنی.
این سی دی رو سرچ کنی گیر میاری. تو سایت rasekhoon فکر کنم مجانی واسه دانلود گذاشته باشه. ایمیجش رو رایت میکنی و بوت میکنی ... به همین راحتی.
احتمالا بدن. اگه ندادن از بچه هایی که این مدل رو دارن بگیر کپی کن. اصلا بگو خودشون کپ بزنن بهت بدن. فقط نمیدونم باید چه طوری پیداشون کنی که همشهری هم باشن و ...نقل قول:
راحت ترین کار اینه که بری سایت ایسوس:
مدل لپ تاپت رو اینجا بزن هر چی تو سی دیش هست به اضافه یه چیزایی دیگه برات میاره.کد:http://support.asus.com/download/Download.aspx?SLanguage=en-us
درمورد هاردش باید عرض کنم خدمتتون که اولا صداش طبیعی هست درثانی همه تو این کلوپ درمورد صدای هارد که بد نگفتن اکثرا پرسیدن که آیا این صدا طبیعی هست یا نه؟ مال منم هم این صدا رو داره ولی من که تو این سه ماهو اندی مشکلی باهاش نداشتم. اینکه نشد لپ تاپ هرکی بد دراومد کلا اون مدلو ببره زیر سوالنقل قول:
درمورد لنوو هم باید بگم که حالا چون شما تاییدش میکنی پس حتما از ان61 بهتر هست؟:41:
منکه قیافه n61 را با کل سیستم لنوو عوض نمیکنم:10:
من فقط حرفم اينه كه چون شما مشكل داشت لپ تاپت دليل نميشه اين مدل بد باشه! نه قصد كل كل دارم نه چيزه ديگه!نقل قول:
---------- Post added at 09:00 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------
داداش همه جا سر زدي؟ پارسيان رفتي؟نقل قول:
حسن آقا و محسن جان ... حالا جفتش خوبه. بی خیالش .... چرا دعوا میکنید؟ :31::31:نقل قول:
هر دو یه ایرادایی دارن و یه خوبی هایی هم دارن. نمیشه گفت یکیش بده اون یکی خوبه. مشاالله عکساشون و مشخصات دقیقشون همه تو وب هست ... هر کی میخواد بخره سلیقه ی خودشه یکی رو انتخاب میکنه دیگه.
از ماها که دیگه گذشته .... انتخاب خودمون رو کردیم و پیرمون دراومده. بقیه هم ان شاءالله هر چی میخرن راضی باشن و پشیمون هم نشن. ما هم که راضی هستیم ... مگه نه ؟؟
حسن آقا کوتاه بیا :31: ... رفتی اون ور پشت سر ان 61 بد میگی بچه ها شاکی شدن. :31::31::31:
آقا همه کوتاه بیاین. برندای دیگه هم گیر و گور داره. اصلا هر جا برین بگن فلان مدل هیچ مشکلی نداره به فروشنده شک کنین و نخرین. مگه بی مشکل هم میشه.
من که لپ تاپم دو هفته تو گارانتیه شاکی نیستم. قطعا برند دیگه هم میگرفتم الان مشکلات خاص خودش رو داشت. شک ندارم.
بحث دعوا نيست ما اينجا داريم به هم ديگه كمك مي كينم! من براي خريد ايسوس 3 هفته زمان گذاشتم! خريدم! راضيم هستم! ولي اينكه قبل خريد تعريف كنيم و خوب بگيم بعد بنا به شانس لپ تاپ خراب بشه كه دليل به بد بودن اون برند و مدل و خوب بودن لنوو نيست كه!نقل قول:
من هنوزم ميگم تو اين رنج قيمت بهترين انتخاب ايسوس هست! از لنوو بد نميگم با اينكه يه جيزايي هم شنيدم!
سلام دوستان خب من تصمیم گرفتم یه ASUS N61JQ-JX061V بخرم میخوام از نمایندگی شرکت سازگار تو بندرعباس بخرم. مشخصات و کانفیگ مدل تو سایت شرکت اینه:
میخواستم بدونم تو خریدم به چیزهایی باید توجه کنم؟ نمایندگیش آشناهه میگه با همون قیمت سایت یعنی 1.490.000 میتونم برات جور کنم. داداشمم از همین شرکت یه لپ تاپ dell 1558 گرفته چندماه پیش ولی مدلش با اونی قرار بوده بفرستن فرق داشته بدون بلوری بوده به همین خاطر من میخوام دقیقا بدونم چه چیزهایی رو باید چک کنیم و اینکه وسایل جانبی همراه لپ تاپ چیا هستند.کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1001
ممنون :))
پارسیان کجاست ؟نقل قول:
من کرمانشاه هستم
اگه تو تهران هست تا بیام بخرم
بله فرمایش شما صحیح هست. من راضی هستم کاش همه مثل شما وافع بین و منصفانه نظر میدادن:11:نقل قول:
داداش تو تهران واسه خرید لپ تاپ و کلا کامپیوتر دو جا مرکزه.نقل قول:
یکی مجتمع پایتخت تو میرداماده. اون یکی هم خیابون ولیعصره نزدیک میدون.
تو خیابون ولیعصر از سمت جنوب به شمال که بریم بالا ... یعنی از کنار چهار راه ولیهصر و از سمت غربی خیابون بریم به سمت شمال یعنی میدون ولیعصر سه جا مرکزه کامپیوتره.
اولیش بازار رضاست. گرون تر میدن و همه چی هم توش پیدا نمیشه. لپ تاپ هم جدیدا چند تا مغازه میفروشه.
بعدی که 200 متر بالاتره میشه مجتمع پارسیان. بیشتر مغازه هاش لپ تاپ داره. قیمتاش هم نزدیک به بازار ایران هست البته در مورد لپ تاپ. اگه قطعات دیگه بخوای بازار ایران اروزنتر میده. مدلایی هم که دارن تقریبا مثل بازار ایرانه.
بازار ایران هم میشه یه 50 متر پایینتر از میدون ولیعصر که همه چی توش پیدا میشه. معمولا مینیمم قیمت قطعات اونجاست. عمده فروشی هم دارن. طبقات بالاییش فکر کنم پایینترین قیمتای تهران رو داشته باشه ولی خب باید بگردی ... من نمیگم صد در صد این جوری هستش.
راستی شرمنده ما تهرانیم ولی وقت نمیکنم برم واست قیمت جدید رو بگیرم.
حالا اگه شماره ای چیزی از اونجا دارین محبت کن علیرضا جان
میخوام ببینم اگه اونجا هست و قیمت مناسبه بیان تهران بگیرم
دوستان چرا X64JQ نمیخرید ، هیچ تفاوتی با n61 نداره حتی مادربردش هم همون n61 .
کانفیگش هم دقیقا همونه ، با همون ظاهر.
والله یه بار شماره تماس رو تست کرده بودم کسی جواب نداد. البته یه بار همش تست کردم چون داشتم میرفم اون طرفا مهم نبود جواب میدن یانه. البته بعد که رفتم برقا رفته بود ... فقط من نفهمیدم ربط قطعی برق به جواب ندادن گوشی چی یود ولی فروشنده که گفت میبینی برقا قطعه !!!!نقل قول:
ببین این سایت یه مغازه جلوی در وردی پاساژه که خیلی هم بزرگ و معروفه:
قیمت سه کانفیگ رو نگاه کن. با هارد 640 و بدون هارد 640. با و بدون بلوری.کد:http://www.banklaptopiran.com/laptop_Store.aspx?br=171
شماره تماسشون تو سایته.
آدرس هم که زدن:کد:http://www.banklaptopiran.com/contact.aspx
دوستان اینجا مال بابام اینا نیستا :31::31::31: شاید مال پسر خاله اینام باشه مثلا.کد:http://www.banklaptopiran.com/contact.aspx
اصفهان 1450 پيدا ميشه
ارزش داره بيام تهران بگيرم؟
[QUOTE=alireza1411;5423268]والله یه بار شماره تماس رو تست کرده بودم کسی جواب نداد. البته یه بار همش تست کردم چون داشتم میرفم اون طرفا مهم نبود جواب میدن یانه. البته بعد که رفتم برقا رفته بود ... فقط من نفهمیدم ربط قطعی برق به جواب ندادن گوشی چی یود ولی فروشنده که گفت میبینی برقا قطعه !!!!
تلفن هاي بيسيم با برق كار ميكنن....:20:
دوستان بستگی نداره از کجا بخریم؟؟؟ همه ی این چیزهارو باید داشته باشه؟؟؟ فردا نریم یقه ی بنده خدارو الکی بگیریم بگیم چرا نداشتا...!؟!نقل قول:
نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!
دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .
bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !
بنظر من یا وایسا واردش کنن (البته اگه وارد کنن)یا برو بخر
نه ار هر جا بخری وقتی پلمپ باشه باید همه اینارو داشته باشه معمولا هم هست فکر نکنم کسی مشکلی تا حالا از این بابت داشته باشه . نه شما قبلش بهش بگو کیف و موسم روشه دیگه؟؟؟!
دوستان حوصله کل کل ندارم همتون ساز خودتونو میزنید . من کی گفتم y560 بخر؟ گفتم با این قیمتی که n61 فعلا پیدا کرده ارزش نداره و شما میتونی روی چیزهای دیگه هم فکر کنی . گناه کردم؟ طرفو دارم راهنمایی میکنم؟ من کی گفتم لنوو رو بیشتر از اسوس دوست دارم؟ اخه حرفهایی میزنید ادم خندش میگیره . صدای هارد تو خیلی از مدلها هست . اما بنده گفتم تو لنوو نیست و بازم تاکید میکنم . خداییش اسپیکرهاش تو صدای زیاد یک سری نوبز میندازه هم مال خودم اینجوری بود هم چند نفر تاکید کرده بودن من زمان خرید میدونستم این مشکلو داره...... حالا شما میگی نداره ؟ خب پس مال شما یک لپتاپ مخصوصه . بنده دیگه ادامه نمیدم اما بازم میگم این مدل قیمتش اصلا با 1510 ارزش نداره . همون 1410 تا 20 خوبه . اون مدلی هم که بلوری نداره . 1350 اخرش .
bakhishman عزیز تا جایی که من یاذدمه قیمت سایت سازگار همیشه همین قدر بود حتی زمانی که قیمتش تو باز با بلوری شده بود 1390 !
بنظر من یا وایسا واردش کنن (البته اگه وارد کنن)یا برو بخر
الان زنگ زدم میگه اصلا نداریم حالا یه چندجا دیگه هم پرسیدم گفتن تا بعد از ظهر بهت خبر میدیم اگه گیر نیومد y560 بگیرم؟ این مشکل overheat در چه حدیه دستاتو که اذیت نمیکنه مثه dell بعد اینکه رمش قابل ارتقاع نیست بعدا مشکلی ایجاد نمیکنه؟ درکل ارزش خریدنشو داره؟؟؟نقل قول:
من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!نقل قول:
خودم هم همین فکرو دارمنقل قول:
من فكر ميكنم اگر قصد خريد ايسوس داري بياي تهران خيلي بهتره! هم قيمت مناسب تر ميگيري هم با خيال راحت تر!
ولی باید مطمئن شم که تو تهران الان از این مدل هست یا نه
بعضی از دوستان میگفتن ازش پیدا نمیشه
کسی شماره سازگار رو نداره ازشون سوال کنم ؟
سلام دوستان
همه ي مدلاي n61 داراي SonicMaster audio technology هستن ؟
الان زنگ زدم یه مغازه تو تهران
گفت تا فردا صبر کن بار سازگار میخواد بشینه
خدا کنه n 61 هم آورده باشن
اصفهان هم همينطوره همه ميگن مياريم!نقل قول:
پس احتمالا همین بار سازگار حاوی تعداد زیادی از این مدل لب تاپ هست:31:
عزیزشما به اینجا برونقل قول:
دونه دونه اینها رو زنگ بزن آمار بگیر ببین چی به چیه،دیگه کامل میاد دست که پاشی بیای تهران یا نهکد:http://www.emertat.com/node/9
:10:
كسي هست جواب ما رو بده ؟نقل قول:
ببین داداش من تو کار دروغ نیستم اصلا داغ نمیمنه من فعلا خنک کننده ندارم اما با تستی که تو بازی crysic warhead گرفتم بنده دمای cpu در حالت high performance بالای 69 نمیره Gpu هم حدود 70 بالاتر نمیرفت تست من با برنامه hw monitor بوده . و اینو هم بگم که تمام حالتهای بازی روی gamer بود بجز فیریک که مینیموم کردم . شادو رو هم یکی از گیم کمتر کردم . هر چند گیر نداشت اما اینجوری تو صحنه های شلوغ کف ادم بریده میشد! با fraps هم با این تنظیمات حدود 55 تا فریم داشتم تو صحنه هایی که شلوغ میشهایین 40 نمیومد اصلا هم نمیگرفت . البته من درایور گرافیکمو دیشب بروز رسانی کردم . من نمیتونم بگم بگیر یا نه اما لنوو بنظر من چیز خوبیه همونطور که n61 خوبه . همون کانفیگه.......... اگه گیرت نیومد اینو بگیری ضرر نمیکنی اما از اونجایی که میخوای مانی زحمت کشی رو بدی باید اینو هم گم یک سری از این مدل که تعدادشون هم کم نیست اسکرینشون مشکل به اصطلاح danceing screen داره که فکر کنم این سری که سازگار اورده این مشکلو تداره شایدم داشته باشه اما مال من نداره اگه بخوای بگیری این مسعله ممکنه برات بوجود بیاد و بنده بهیچ وجه مسعولیت قبول نمیکنم . اما اگه این مسعله نبود اره خوب که چه عر کنم عالیه......... .نقل قول:
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
اره هستن . تمامشون این سیستم رو دارن . تو سایت اسوس بری خودش نوشته .....نقل قول:
نری سراغ msi ها. بدبخت میشی.مین بورد و گرافیکاش مشکل اساسی دارننقل قول:
پس اون مشکل که با آپگرید کردن داشتیدحل شد؟؟؟ در مورد dancing screen همونطور که گفتم من از نمایندگیش اینجا میخرم که خیلی آشناهه مشکل اونجوری داشت پس میدم بهش :10: فعلا یکی دو روز صبر میکنیم تا بار سازگار بیاد ببینیم چه خبره ...نقل قول:
نقل قول:
در مورد ام اس آی من هم شنیدم کیفیت مونتاژش ضایع پااینه. پیچای مادر بورد رو میگن یه جور نبستن ... یا گاهی کلا یه پیچ رو یادشون رفته ببندند !!!!!
فکر نکنم به این بدی هم باشه. کلا ام اس آی مارک شاخیه. این وصله ها بهش نمیچسبه. ولی با این حال من هم بدبین هستم که الکی گرونه و کیفیتی اندازه ی قیمتش نداره.
اصلا واسه بازی یا کارهای معمولی مارک ایسوز و لوونو قیمتای بهتری دارن. اچ پی هم بد نیست ولی خرابش زیاده. سونی و ام اس آی یه خورده گرونه و اپل که دیگه نگم بهتره .... :31::31:
سری جی ایسوس واسه بازی خوبه ها !!! این دوستانی که دنبال بازی هستن گرافیک 360m که رو مدل g51 هتس و قیمتش هم دومیلیون و 200 میشه تقریبا 20 درصد از ان 61 قویتره. شاید هم بیشتر ... دقیق یادم نیست.
نقل قول:
حسن جان یه زحمتی دارم.
اولا شما قبلا دما رو تست کرده بودی با ان 61 فکر کنم اون موقع هم دمای سیستمت از مال من خیلی کمتر بود. شرایط تست انگار فرقایی داره ...
تو نوت بوک چک که شرایط یکسانه برای همه نوت بوکا من به این نتیجه رسیدم که دمای لوونوی شما باید 3 4 درجه از ان 61 کمتر باشه. هم تو گرافیک و هم سی پی یو.
حالا اون زحمته:
کرایسیس رو با آخرین رزولوشن اجرا میکنی عکس بگیری ؟
میخوام ببینم فریم ریت چنده. تو صحنه ی شروع بازی بدون اینکه تکون بخوری چند لحظه وایسا که همه سربازا ساکن بشن. تنظیمات همه چی رو تو بازی تا آخر بزار. تو کاتالیست کنترل سنتر هم بخش تنظیمات 3d یه دکمه دیفالت سمت راست پااین داره ، اون رو بزن که همه چیمون با هم برابر باشه. بعد ببین تو صحنه ی شروع بعد از 10 20 ثانیه واستادن بی حرکت فریم ریت چند میشه؟
تاکید کنم کاتالیست رو دیفالت و تو بازی همه چی تا آخر. بدون آنتی الیاسینگ ها !!!! تو صحنه ی شروع بی حرکت بدون هیچ چرخش دوربین با موس. رو های پرفورمنس بزار سیستم رو.
این خیلی برام مهمه چون تا حالا هر کی تو یه شرایطی اومده فریم ریت رو گفته و عملا نمیشه مقایسه ای کرد.
بقیه دوستان هم اگه تونستن تست کنن بگن چه طوریه ... عکس هم نمیخواد ... فقط شرایط دقیقا همین باشه.
واسه کرک کردن ویندوز دوستان سوال کردن. من یه فیلم گرفتم که مشکل راحت تر حل بشه. این سه نکته خیلی مهمه:
1-مراحل رو دقیقا همین طوری انجام بدین. مثلا میزنم Run as administrator شما هم همین طوری بزنید یا مثلا بلافاصله restart میکنم شما هم همین کارو کنید.
2-از آخرین ورژن برنامه ی windows loader استفاده کنید بهتره. راحت تو گوگل سرچ کنید ورژنای جدیدش رو پیدا می کنید. اینی که من استفاده کردم ورژن 1.9.1 هست.
3- آپدیت شماره KB971033 باعث نافعال شدن کرک لودر میشه. حالا اگه تصادفا دانلود شد چی کار کنیم ؟؟
کاری نداره: اول همین لودر رو اجرا میکنید و میزنین آن اینستال. بعد از ری استارت دوباره نصبش میکنید.
استفاده از RemoveWAT هم توصیه میشه. اول ریمو کنید و بعد از ریاستارت دوباره کرک کنید. اسمش رو تو وب سرچ کنید پیداش می کنید.
اینم هم فیلم مورد نظر که شدیدا فشرده کردمش و میتونید با وی ال سی بازش کنید. تست شده لینک درسته ها:
کد:http://www.mediafire.com/?5otxjrky4lxur9p
برو خرابی گرافیک ها و مادربورد های msi رو ببین بعد بگو.در کل به نظر من msi ِکی از داغون ترین مارک هاسنقل قول:
نقل قول:
نههههههههههههههه .... خب من که ندیدم ... شانس آوردم که ندیدم انگار :31::31::31: