آدرس دانلودشون رو میدی؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چجوری به وایرلس کامپیوترم وصل بشم؟
چجوری برنامه های در حال اجرا رو ببندم؟
Printable View
آدرس دانلودشون رو میدی؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چجوری به وایرلس کامپیوترم وصل بشم؟
چجوری برنامه های در حال اجرا رو ببندم؟
نقل قول:
بهتره بری سایت رسمی سونی اریکسون و manual اش رو بخونی. هم مختصره و هم مفید:20: تنها مشکلی که هست اینه که انگلیسیه که اون هم برای مهندسان مملکت مشکل محسوب نمیشه:31:
اینو خودمم می دونم. ولی می خوام سریعتر به جواب برسم
من که الان با pc companion 2 آپدیت کردم ولی سیستم عامل هیچ تغییری نکرد.
شما برنامه رو اجرا کن.برو بخش آپدیت و مراحل رو همونطور که میگه ادامه بده تا گوشی آپدیت بشه.
چقدر دانلودش طول می کشه. کل پهنای باندمو داره می خوره
مگه چقدر حجمشه؟
من الان تو مرحله آپدیت هستم. یعنی گوشی خاموشه و فقط چراغش سبز شده. چقدر طول می کشه تموم بشه؟
ظمنا در مورد وایرلسش هم کمک می کنی؟
شبکه وایرلس کامپیوترمو پیدا نمی کنه. اسکن هم می زنم اتفاقی نمی افته
نوع شبکه ای که تو پی سی ساختم adhoc هست
آندو 2.1 Adhoc رو پيدا نميكنه
پس چجوری باید وصل شم؟
فارسی رو هیج جای گوشی ساپورت نمی کنه. چجوری فارسی ساز نصب کنم.
توجه : ممكنه بعد از اين كه اين پچ رو نصب كني گوشيت بالا نياد ... پس قبلش بايد يه بك آپ بگيري تو ريكاوري مودنقل قول:
پس چجوری باید وصل شم؟
با اين پچ گوشي رو تو ريكاوري مود فلش كنيد... همين
من نميدونم كار ميكنه يا نه ولي براي هيرو كار كرد... به احتمال زياد بايد كار كنه ولي احتياط شرط عقله يه بك آپ حتما بگيريد
دانلود كنيد :
حجم 130 كيلوگرم :31:کد:http://www.mediafire.com/?4oosrsplc9y6fqm
دوست عزیز بهتره بری تو ---------.ir اونجا جواب تمتم سوالاتو میگیری اینجا صرفا برای بحث و تبادل نظر هست...نقل قول:
فارسی رو هیج جای گوشی ساپورت نمی کنه. چجوری فارسی ساز نصب کنم.
سلام به همه دوستان سرعت این گوشی توی منو ها و نرم افزار ها چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب...شایدم خیلی خوب!!!گوشی سریعی هستش...نقل قول:
سلام به همه دوستان سرعت این گوشی توی منو ها و نرم افزار ها چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلامنقل قول:
چون خودم هم همین مشکل را داشتم و جائی ندیدم درست و کامل توضیحی داده شده باشد که برای مبتدی ها مناسب باشد ایجا پاسخ شما را می گذارم.
اول گوشی را به کامپیوتر وصل کنید تا پیغام آپدیت آن به ورژن جدید 0.24 بروی صفحه بیاید. این آپدیت اجباری ست و در حدود 150 مگابایت بوده و پایان آن بستگی به سرعت اینترنتتان دارد. پس از انجام این مرحله به این قسمت :
بروید و در عرض 10 ثانیه گوشی خود را روت کنید (نترسید اتفاقی نمی افتد و گوشی هم دود نمی شود برود هوا اگر هم خواستید می شود دوباره آن روت کرد).کد:http://tinyurl.com/4bmzgtc
پس از روت کردن گوشی به این تاپیک بروید:
و با رعایت کردن مو به مو مواردی که گفته شد فونت فارسی را بروی دستگاه نصب کنید.کد:http://tinyurl.com/4qp4hem
بسیار ساده است اگر همه چیز را درست انجام دهید.
سلام
میگم این گوشی کیف مخصوص داره ؟ ، من یه کیف خریدم ولی آهنرباییه . یادمه قبلا میگفتند آهنربا برا موبایل و باطریش ضرر داره . دیگه نداره ؟ :31:
توی 1.6 برا نور صفحه ش گزینه Automatic داشت . چرا این نداره ؟
آقا من یکی از دوستام یه X10 خریده یه assistant creed ریخته روش موقعی که دموش تموم میشه صفحه ی بازی سیاهه ولی خوب درحال اجراست دیگه!
یه چیز دیگه هم هست آقا این گوشیش سنگین شده مشکلش چیه ممکنه از آبدیتش باشه؟
Advanced Task Managerنقل قول:
رو نصب کنه و برنامه رو با اون ببنده !!!!
جواب جفتشون رو باهم دادی :31:؟
برای بازی گفتم !!
ولی ممکنه اون یکی رو هم رفع کنه !! چون زیاد برنامه باز کرده سرعتش افت کرده !!
درود بر همگی
از دوستان کسی اطلاع داره پنل برای xperia x2 از چه سایتی میشه دانلود کرد؟
تو گوگل سرچ کردم چیز خاصی پیدا نکردم (بجز)کد:http://wotid.com/xperia/panels.html
با تشکر
دوستان اين گوشي من Call Waiting اش فعاله ولي كسي پشت خطم مياد هيچ پيامي چيزي نميده. چيكار ميشه كرد چجوري متوجه پشت خطي شد و جواب داد؟
کوچه بغلیو برو ... :27::31:نقل قول:
من نمی دونم دقیقا ولی یه چیزی میشه که متوجه میشی !! مطمئنم چون چند بار پیش اومده برام !!نقل قول:
اگر ممكنه ميتونم خواهش كنم يك تماس تستي بگيريد و ببينيد تو حالت پشت خطي چه اتفاقي ميوفته؟ و اينكه براي من اصلا بعد از پشت خطي كه متوجهش نشدم هيچ Missed Call اي هم نمياد كه بفهمم طرف پشت خط بوده و من جواب ندادم
در هنگام مکاله بوق انتظار می زنه...نقل قول:
دوستان اين گوشي من Call Waiting اش فعاله ولي كسي پشت خطم مياد هيچ پيامي چيزي نميده. چيكار ميشه كرد چجوري متوجه پشت خطي شد و جواب داد؟
ساپورت عربي براي ايكس 10 و خانوداده آن
کد:http://store2.up-00.com/Dec10/Anz38029.jpg
مصرف باتری x10 خیلی زیاده. مجبورم هر روز بزارم شارژ بشه. یه کاری نمیشه کرد که مصرفش پایین بیاد. حتی نور زمینه رو هم رو حداقل گذاشتم
ضمنا چجوری برچسب ضدخش رو رو نمایشگر بچسبونم که حباب هوا توش نمونه
435 ؟؟نقل قول:
ساپورت عربي براي ايكس 10 و خانوداده آن
جدیده یا قدیمی :دی ؟؟
واسه منم خیلی زیاد بود :دینقل قول:
مصرف باتری x10 خیلی زیاده. مجبورم هر روز بزارم شارژ بشه. یه کاری نمیشه کرد که مصرفش پایین بیاد. حتی نور زمینه رو هم رو حداقل گذاشتم
تسک منیجر نصب کردم و هر 30 دقیقه برنانه ها رو کیل میکنه !
نور صفحه نمایش رو کم کردم
برنامه های بکگراند رو بستم (یاهو مسنجر و میل)
در آخر دیدم از EDEG هم زرت و زرت استفاده میکنه بکل قطعش کردم :دی
الان 3 روز راحت نگه میداره !
سلام دوستان
ما هم این گوشی رو خریدیم به قیمت 450 تومن
فقط خواستم بدونم چه طوری میشه فریمورش رو آپدیت کرد چون فروشنده گفت وقتی آپدیت کنی امکاناتی مثل مولتی تاچ و بالا تر رفتن کیفیت صفحه نمایش و دوربین اضافه میشه..
فریمور فعلیت چیه ؟؟
توی ستینگ>ابوت فون > بیلد نامبر رو بگو :دی
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------
اهم :دینقل قول:
435 ؟؟
جدیده یا قدیمی ؟؟
[NEW FIRMWARE] 2.1.A.0.435 (OpenSource)
واسه همین عربیش کردن :دیکد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=925813
فریمور فعلیت چیه ؟؟
توی ستینگ>ابوت فون > بیلد نامبر رو بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اDن بلوتوث هم نمیگیره یعنی پیدا میکنه ولی اطلاعات رو نمیگیره..
میخوام یک سری برنامه و بازی بریزم که نه میدونم چی بریزم نه میدونم چه طوری بریزیم
این GPS هم بگید چه طوری فعال میشه ممنون میشم..
تو گوشی ها همه چی پیشرفت می کنه الا باتری هاشون
چرا یه فکری نمی کنن؟
الان باتری ایکس 10 در نوع خودش خیلی خوبه که.3 روز با استفاده متوسط وبه نظرم برای این هیکل خوبه:دی
خدا کنه فارسی هم اضاف بشه ولی مهم اینه که راست به چپ نوشته بشه.باقیش رو میشه یه کاری کرد.چیزی که الان خیلی آزار دهنده هست.
بلوتوث و اینترنتش رو درست کردم فقط اینترنت همراه اول خیلی کنده..!
فقط مونده نصب نرم افزار و فارسی کردن که اگر کمک کنید ممنون میشم..
من قبل این گوشی هیچ smartphone نداشتم و نمی دونم دقیقا مصرف باتریشون چجوریه ولی نسبت به گوشیهای معمولی مصرف باتریش خیلی زیاده
مثلا دیشب فول شارژ کردم والان بعد 15 ساعت (idle) نگاه می کنم می بینم شده 84%
داداش یه آسترو یا دوال فایل منیجر یا .... دانلود کن بریز تو یه گوشی دیگه! بعد بلوتوث کن به ایکس10 بعد از اون بالا نوتیفیکشنت نصبش کن !نقل قول:
فقط مونده نصب نرم افزار و فارسی کردن که اگر کمک کنید ممنون میشم..
البته قبلش توی ستینگ گوشی توی قسمت اپلیکشن یو اس بی دیباگینگ و آن ناون سورس رو تیکاشو بزن(روشن کن :دی)
بعدش که فایل منیجر رو نصب کردی دیگه کار تمومه ! هر برنامه ای خاستی بریز تو گوشی و با فایل منیجر اینستالش کن !
تمووم :دی
اینم لینک فایل منیجر :
از تو همین سایت بالا هر چی برنامه و بازی هست میتونی دانلود کنی !کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_id=2133
فقط نکته اصلی اینه که برای اولین بار حتماً برنامه ی فایل منیجر رو بوسیله بلوتوث نصب کن !
شرمنده اگه همشو فارسی نوشتم :دی
در مورد فریمورت هم بگم که من الان خودم همین فریمور رو دارم ! هیچ مشکلی نداره !
فقط دوال تاچ هست که اونم آموزشش رو برات میذارم :دی
شما فعلاً تا همینجارو پیش برو برنامه مرنامه بریز به موقعش برات توضیح میدم !
واسه فارسی هم باید رووت کنی ! فعلاً برنامه بریز قدم بعدی فارسی سازیه !
شما EDEG فعاله و 100% داره استفاده میکنه !نقل قول:
من قبل این گوشی هیچ smartphone نداشتم و نمی دونم دقیقا مصرف باتریشون چجوریه ولی نسبت به گوشیهای معمولی مصرف باتریش خیلی زیاده
مثلا دیشب فول شارژ کردم والان بعد 15 ساعت (idle) نگاه می کنم می بینم شده 84%
با ویجت سوئیچ پرو نتورکینگتو خاموش کن !
احتمالاً برنامه پس زمینه هم داری ! مثل یاهو میل یا مسنجر و ....
اینارم ببند !
تسک منیجر هم نصب کن ببین چی میشه باتریت ;)
من خودم اولا هر روز گوشیمو شارژ میکردم (بقول شما تو استندبای شب باتری 90 درصد بود صب میدیم 65 درصده)
همین امروز باتری رو چک کردم (دیشب 52 درصد بود الان 51 درصده )
کارایی که گفتمو انجام بده گوشی باتری نگه میداره در حد بنز
اینم بگم که با این سی پی یو و ال سی دی بنظرم 2 روز هم عادیه براش !
اگه منظورت از edge همون gprs و wireless هست که هر دو خاموش هستند
WCDMA گوشی هم فعال بود. می تونه مصرف زیاد از WCDMA باشه؟
نظرت چیه کلا گوشیت رو خاموش کنی؟نقل قول:
اینطوری فکر کنم مصرفش پایینترم بیاد!