نقل قول:
همین الآن اضافه میشه و طی همین مدت که قرارداد دارید باید مصرف کنید
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نقل قول:
بله برای من هم که بالاست
Printable View
نقل قول:
همین الآن اضافه میشه و طی همین مدت که قرارداد دارید باید مصرف کنید
---------- Post added at 06:00 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
نقل قول:
بله برای من هم که بالاست
دوستان تو تنظیمات سایت sppedtest.net سرعت رو روی کیلوبایت و مسافت رو به کیلومتر بزارید که هم سرعت دقیق تری داشته باشیم و هم مسافت رو به کیلومتر تا سرور مورد نظر داشته باشیم.
ممنون
تست ساعت 7:23 بعد از ظهر روز سه شنبه 18/8/89
پارس آنلاین سرویس 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
جالبه عکس های سایت speedtest قابلیت آپدیت شدن رو هم دارند
زمانی که من عکس رو گذاشتم سرعت 96.6 کیلوبایت بود و بر حسب کیلوبایت سرعت محاسبه شده بود و مسافت هم بر حسب کیلومتر بود الان که بعد این مدت اومدم دیدم عکس عوض شده و یک عکس دیگه با مشخصات و سرعت دیگه ای جای اون عکسی که من قرار دادم اومده
اینم از سایت speedtest.net :13:
من از تستی که الان گرفتم دوبار عکس برداشتم:نقل قول:
1- عکس توسط خود سایت speedtest با کلیک لینک مربوطه:
2- عکس توسط print screen صفحه کلید:
سلام دوستان عزيز
من ميخوام adsl پارس بگيرم .از شكرت صبانت با اين سرعت شبانه افتضاح خسته شدم.
يك سوال از شما عزيزيان داشتم اين مشكل پينگ بلا پارس براي دانلود مشكل ايجاد نميكنه. مخصوصا با لينك تورنت مشكل داره يا نه؟
لطفا يك توضيح كامل بديد اين پينگ بلا چه مشكلاتي ايجاد ميكنه.
اگر هم لطف كنيد كه چه سرويسي خريداري كنم كه سرعت رايگان شبانه ان. سرعت دانلود بلا و يك نواخت داشته باشه.
متشكرم
پینگ بالا هیچ مشکلی برای داونلود ایجاد نمی کنه فقط باعث می شه که هنگام وبگردی صفحات در آن لحظه اول که میخوان باز بشن با کمی تاخیر باز بشوند و هنگام بازی آنلاین هم بازی رو کند می کنهنقل قول:
نقل قول:
پس برای شما هم اینطوری شد
عجیبه نباید این سایت همچین کاری رو انجام بده و تو محتوای تست بدست اومده در مدت زمانی بعد دستکاری کنه
سلامنقل قول:
نمیشه گفت دستکاری چون نرم افزار این سایت طوری طراحی شده که با هر تغییر تو تنظیمات نتایج تست متفاوت خواهند شد . شما سرعت را روی MB/S تعریف می کنی و همین رو هم در تست می بینی بعد KB/S تعریف می کنی سرعت را به کیلوبایت می بینی و همینطور کیلوبیت و مگابیت . مسافت و زمان هم میتونید عوض کنید . فکر کنم اگه دستکاری نگیم بهتر باشه .
موفق باشید
مرسي koorosh2500نقل قول:
پینگ بالا هیچ مشکلی برای داونلود ایجاد نمی کنه فقط باعث می شه که هنگام وبگردی صفحات در آن لحظه اول که میخوان باز بشن با کمی تاخیر باز بشوند و هنگام بازی آنلاین هم بازی رو کند می کنه
اگر شما يا ديگر عزيزان من را براي خريد راهنمايي كنيد كه چه سرويسي از اين شركت خريداري كنم كه سرعت رايگان شبانه ان از كليه سرويسها بالاتر و يك نواخت باشد.
سپاسگذارم
سلام
من الان لایزر دارم
میخوام کوچ کنم به یه شرکت دیگه
پارس آنلاین چطوره؟!
قیمت و سرعت دانلود توی 512 چنده؟!
شبانه رایگان که داره؟
شما راضی هستید؟
آخه برای دانلود کردن میخوام
راستی اصفهان هم هستم ( خرازی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم از منه.ساعت 12.16
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
سلام.من سری g دارم.روزا تا 190 میره.شبام بستگی به شانست داره.در کل من راضیمنقل قول:
توی سرویس 128 بهترین نوعش G هست که البته قیمتش یکم بالاتر از انواع F و E ستنقل قول:
چون G روی 1.5 مگ بسته شده یعنی ماکزیمم سرعتش 1.5 مگه ولی E و F فکر کنم بین 1 تا 1.2 مگ سرعت میدن.
البته سرعت دانلود شبانه بیشتر وقتا کم میشه. ولی من به شخصه شبی 1.5 تا 2 گیگ رو میزنم.
شما که میگفتی سرعتم 30 هستنقل قول:
دی:
من شب ها 2.2 گیگ دان دارم . جالب اینجاست تقریبا از 1 شب تا 7 صبح سرعت بالا میره . 2 بیشتر از 1 و 3 بیشتر از 2 و........شما چطور ؟ تنها دلیلی که بنظرم میرسه از طرف کاربرانی هست که بیدارن و بعد بخواب میرن :دی اما کافی نیست ؟!!
سلام
من هفته دیگه میرم قرارداد ببندم
خداکنه پشیمون نشم
دیشب سرعت نسبتا خوب بود ویادمه هفته ی پیش همین موقع هم سرعت خوب بود ولی روزهای دیگه افتضاح بود فکر کنم 2روز تو هفته رو سرعتو بالا می برند تا صدامون در نیاد برای من که اینطوریه:31:
این پینگ ما هم که درست بشو نیست !!!:41:
اون مال اکانت نامحدود یکی از بچه ها بود داداشی.نقل قول:
داشتم با سیستم خودم امتحان میکردم که اگه کار کرد خودم هم اک نامحدود بگیرم. که البته سرعت نامحدودها به هیچوجه بیشتر از 33 کیلو نمیشد.
آخه برای من شبی 1.5 گیگ خیلی کمه. قبلا که دانشگاه میرفتم تا روزی 8 گیگ هم دی ال میکردم.
بابت لطفت هم خیلی خیلی ممنون. ایشالله بتونم جبران کنم.
اینترنت من به طرز بی سابقه ای سرعتش کند شده:
128 شیراز
این تست سرعت با اینترنت محدود128:
اینم تست سرعت با اینترنت نامحدود128 :
نقل قول:
ساعت 7:40 وضعیت بهتر شده
128 شیراز
ببخشید ولی انگار شما عاشق عکس گذاشتن از اسپیدنت هستینا!!!:31:نقل قول:
فکر کنم تو هر کدوم از پستاتون یه عکس هست(البته نه همش)
پارس آنلاین چند وخ پیش فوق العاده رو مخم بود ولی دیگه الان اوضاعش خیلی خوب شده...
سرعت دانلودمم با آی دی ام شده 120 :31: اونم 128!!!
فقط حیف نامحدود نیست آدم میمونه این سرعت به چه دردش میخوره :13:
تا 7 صبح دانلود میکنید؟نقل قول:
دانلود رایگان تا 6 هست فکر کنم 1 تا 6
مگر چه عیبی دارد ؟!!نقل قول:
این هم تست سرعت من در ساعت 8:15 بعد از ظهر
من فعلا تا 7 صبح داونلود رایگان می کنمنقل قول:
بروبچ مشهد دانلود شبانه چطوریه سرعت؟ ما که از این شاتل خیری ندیدیم بیایم پارس.
اینم تست من : ساعت 9:10 بعد ظهر
اکانت هم : FP10-4x2
نقل قول:
سرعتت خیلی خوبه.
قبل از ظهر با دو سه تا از نماینده پارس آنلاین تماس گرفتم و چندتا سوال پرسیدم
یکی از اونها ازم شماره تلفن و شماره همراه و ... رو گرفت و خیلی برخورد خوبی کرد
البته فقط ازش پرسیدم
ساعت 6 دیدم با گوشیم تماس گرفت و گفت استعلام مخابراتت رو گرفتم و هیچ مشکلی نداره ، کی میای ! :18:
عجب !
بله من تا 7 دانلود می کنم . یه چیزی مثل صبا هست که .....نقل قول:
شما بگو کدوم مرکز هستی ؟نقل قول:
من مرکز فرشچی هستم غیر پینگ از دیگر موارد نسبت به صبا و شاتل بهتره . البته من 4 5 روزه از صبا کوچ کردم .
خوبه . اما بگو شما چه سرویسی داری ؟ کدوم شهر ؟ کدوم منطقه ؟نقل قول:
من با اینکه پورتم رو 2 مگ بسته شده . اما نرم افزاری به 1.5 مگ محدود تر شده . البته سرویس g همینه .
بین شما دوستان یک نفر نیست بیاد بگه این پیینگ بالا دلیلش چیه ؟ البته اگه مستند و علمی باشه .
من فدائیان اسلامم،شما چه سرویسی دارین؟ شبی چقدر دانلود کردین؟نقل قول:
شما بگو کدوم مرکز هستی ؟
من مرکز فرشچی هستم غیر پینگ از دیگر موارد نسبت به صبا و شاتل بهتره . البته من 4 5 روزه از صبا کوچ کردم
یعنی شما باقیمونده تیم نواب صفوی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:31::31::31:نقل قول:
شما چه سرویسی دارید؟ 128 ، 256 یا 512 ؟نقل قول:
سلام.وضعیت پارس انلاین مخصوصا توی اصفهان چطوره؟من الان شاتلم.به نظرتون بیام پارس انلاین؟سرعت 128 روزانه و شبانش چقدره؟
EP1-4X چرا با اینکه ترافیکش از FP1-5X1 کمتره ولی گرونتره؟!
نقل قول:
سروس GP1-9X1 سه ماهه . 10 گیگ . شب ها تقریبا 2.2 دان کردم تو هفته ی اخیر .
اگه تصمیم گرفتی از پارس بگیری , یه پیغام خصوصی بده بهم تا راهنمایت کنم .:10: