:27::27::27::27: چه جالب !!!خب بچه ها از مهر دیگه همه چیز خوب میشه هاهاها:27::27:نقل قول:
منظورشون از این 300 هزار پورت جدید اینه که اینترنتی که الان داری با300 هزار نفر دیگه شیر میشه :دی زیاد دل نبند .[COLOR="Silver"]
Printable View
:27::27::27::27: چه جالب !!!خب بچه ها از مهر دیگه همه چیز خوب میشه هاهاها:27::27:نقل قول:
منظورشون از این 300 هزار پورت جدید اینه که اینترنتی که الان داری با300 هزار نفر دیگه شیر میشه :دی زیاد دل نبند .[COLOR="Silver"]
دوستان با شماره 6249040 ، واحد فناوری اطلاعات تماس بگیرید و شکایتتون رو بگید.
به احتمال فراوان چند وقت دیگه مدیر ADSL مخابرات فراری می شه (فکر کنم پول ها را می خواد بالا بمشه فرار کنه :27: )
همینم هست ...
هر روز میام به امید اینکه وضعیت بهتر بشه می بینم بدتر شده ! هیچ سایت خبرگزاری رسمی هم خبر افت سرعتی چیزی اعلام نکرده..از اون طرف فشار باید روی بعضی از مشترکین باشه و بعضی دیگه بهترین سرعت را داشته باشند!
تا حالا هیچ افت سرعتی اینقدر طول نکشیده بود ... :41:
سلام من میخام اینترت رو به 512 ارتقا بدم.
فقط یه مشکل هست.
اینترنت و خط تلفن به اسم پدرمه ولی من دانشجوی کارشناسی ارشد هستم
ایا میتونم با این شرایط خط رو به 512 ارتقا بدم؟
دوست عزیز فعلا پیشنهاد می شه این کار انجام ندی !!نقل قول:
کپی کارت دانشجویی بهشون تحویل بدی کافیه.
مچکرم که جواب دادید.نقل قول:
ولی 512 مگه چه مشکلی داره؟
چرا فعلا نگیرم
چون الان همه سرویس ها ریخته به هم و سرویس 128 با 1مگ هیچ فرقی ندارد.نقل قول:
راست میگه الان مال من 128 هست و سرعت دانلود 110 - 130 روزانه و 100 شبانه ولی دوستان دیگه با 1 مگ دارن 10 کیلو دانلود میکنن:27:
سلام همگی بلخره بعد از انجام برسی های متفاوت فهمبدم که حالا حالا ها این سرویس های مخابرات درست بشو نیست امروز هم ADSL تموم شد منم کنارش گذاشتم شما هم اگه یک سری به مخابرات بزنید و خبر هایی را بشنوید بد نیست .
یعنی قراره مراکز بیشتری تحت پوشش قرار بگیرهنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
من رفتم مخابرات به بهونه به اتمام رساندن پروژه دانشگاهی که مجبور شدم با قسمت نگهداری سرور ها ملاقاتی کنم اینجور که شنیدم سرویس ها تا شهریور این وضعیت نا به سا مان داره همون حرفی که زدم درست بود می خواهند پرت های جدید واگذار کنند اما از مهر ماه و تمام این نوسانات و بی کیفیتی ها به این دلیل هست . وباید 2.3 ماهی صبر کنید در قبالش هم مخابرات فکر کنم 2 گیگ رایگان به همه کاربر ها بده .:27:نقل قول:
پس بگو برای همین بود ، خسته نباشند 2 گیگ می خوان بدن ! من شبی 2 گیگ دارم ضرر می کنم ...
توی تبلیغاتش میگه با شرایط ویژه!
خدا به دادمون برسه!
امروز تماس گرفتم طرف میگه تمام این مشکلات برای هفته ی پیش بوده و ما این هفته نباید مشکل افت سرعت داشته باشیم !
طرف گفت اگه مشکلتون امروز حل نشد فردا تماس بگیرید تا پیگیری بشه !
ای خدا من نمی دونم به کدوم حرف باید گوش بدم هر روز دارن یه چیزی میگن ... من که دیگه قاطی کردم :19:
درسته . افت سرعت مال هفته پيش بوده . من كه سرعتم به حالت عادي برگشتهنقل قول:
خب بالاخره موفق شدم adsl مخابرات را بگيرم.البته اين تنها گزينه ام بود.
دوستان من با تنظيمات اتوماتيك ارتباطم برقرار شد.
خواستم ببينم شما تنظيم خاصي انجام دادين مثلا:
mtu
vc llc
vpi
vci
ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سرعت adsl یک مگابیت بر ثانیه مخابرات خداییش در حده 256 D:
سرعت شبانت چطوره ؟ اونم عادیه ؟نقل قول:
من روزانم خیلی نوسان داره ولی در کل بد نیست و لی شبانه افتضاااااااح ....
من كه شبانم هميشه 12 بوده و هست و خواهد بود :41:نقل قول:
مشکل شبانه همچنان ادامه داره ...
این تست رو الان با و*ی پی ان گرفتم ... کاش همچین سرعتی تا بعد ساعت 1 هم بود .. واقعا سرعت رو اعصاب میره برای شبانه من پیج به زور باز می کنم ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینترنت من تا الان قطع بود...!!!
از خدا بی خبرها دیگه همون سرعت 16 را هم تا ساعت 4.5 از ادم میگیرند!
اخه واسه چی؟!
چه سودی میبرند با این کارشون؟!
از من هم قطع بود حالا هم که دوباره دارم استفاده می کنم گند زدن توش ... اااااااااه:41:
من واسه پروژه دانشگاهیم هم چنان می رم مخابرات سوالی داشتید بپرسید از پشتیبانی به کارکنان اونجا بیشتر نزدیک ترم :31:
دمت گرم یه تاریخ درست حسابی بده این ADSL کی درست میشه :27:نقل قول:
من واسه پروژه دانشگاهیم هم چنان می رم مخابرات سوالی داشتید بپرسید از پشتیبانی به کارکنان اونجا بیشتر نزدیک ترم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا بپرسید اینا چه غلطی میخواند بکنند؟!
در واقع کل برنامه اشون چیه؟
بپرس این شبانه کی می خواد درست شه که یکی با سرویس 1 مگ با 5 کیلو بایت دانلود نکنه ! :41:نقل قول:
سرعت امروز برای همه داغونه یا فقط من.
من تازه امروز سرویسم وصل شده ولی سرعت در حدی داغونه که اصلا نمیشه هیچ صفحه ای را دید.
.
وقتی مودمو خاموش روشن میکنم تا بیاد چراغ اینترنتش روشن بشه و بهم آی پی بده یه 5 دقیقه ای میگذره مال شما هم همینطوره.
برای من هم امروز به بدترین وضع خودش رسیده ...نقل قول:
پینگم امروز به 829 رسید !
سرعت دانلودتون چنده؟نقل قول:
مال من که زیر 1 کیلوبایت تا فوقش 5 یا 6 کیلوبایت.
پینگم که از هر 5 درخواست 2 تاش تایم اوت میده اون سه تا هم بالای 2000 هستش.
آیا شما هم که اولش براتون نصب کرده بودن اینطوری بود سرعتتون؟
سرویس من 1 مگه سرویس شما رو نمی دونم من دانلودم ثابت نیست و نوسان زیاد داره و از 200 تا 100 و گاهی 90 در نوسانه ... شبها هم 5 کیلو بایت الی 10 کیلوبایت !نقل قول:
اولش که وضعیت خوب بود اما الان 1 ماهی میشه همه مشکل دارن ...
به قول شاعر که میگه: سالی که نکوست از بهارش پیداست :41:نقل قول:
:18::18:
هنوز یکروز نیست وصل شده اینطوریه.
خوب شد 128 گرفتم گفتم اگه خوب بود سرعت بالاتر می گیرم.
اگه با این وضعیت باشه ماه دیگه شارژ نمی کنم.:41:
دوستان من امروز از یک سری از کارکنان اونجا پرسیدم که چرا سرویس هاتون اینقدر بد شده گفت اگه ما هم می دونستیم خوب بود !!!!! این حرف زد شاخ در آوردم :18:
یعنی چی پس کی خبر داره ؟
پشتیبانی که خبر نداره ، اونا هم که نمی دونند ... پس ...
تنها یه راه می مونه اونم اعتراض دسته جمعی به صورت حضوری که اونم چون به حد نصاب نمی رسیم امکان پذیر نیست .
اینا می بینند هر بازی می خوان می تونند در بیارن از کم کردن حجم تا افزایش قیمت، بیشترش می کنند ..
کاش می شد همگی یه مدت شارژ نکنیم یه ضرر حسابی می خوردند ...
یه بار برنامه اعتراض چیدیم دیدیم دوستان دقیقه 90 جا زدندنقل قول:
آخه وقتی جرات ندارم ( دارم به خودمون میگم) اعتراض کنیم پس بیخود قرار مدار نچینیم
زنگ زدم پشتیبانی میگم سرعتم زیر 4 کیلوبایته و پینگم بالای 2000 میگه این طبیعیه.
شما وقتی مودم را خاموش می کنید و بعدش روشن می کنید چند دقیقه طول میکشه بهتون آی پی بده؟
مال من که 10 دقیقه ای طول میکشه
الان اگه میشد خیلی بهتر بود چون تابستونه و دیگه بهانه ی درس و این جور چیزا نیست یا اگر باشه کمتره.ولی خب حد اقلش باید ده نفری باشیم که نیستیم.در ضمن این رو هم در نظر بگیریم که خیلی از مشترکین هم ممکنه باشند که ناراضی باشند اما اینجا عضو نیستند و این صفحه رو ندیدند.کاش می شد به یه طریقی اون ها رو در جریان گذاشت ...نقل قول:
---------- Post added at 12:04 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
نه مال من 2 الی 3 دقیقه طول می کشه . خودت کانفیگ کردی ؟نقل قول:
باز خدا رو شکر کنید روزا سرعتتون خوبه مال من شب و روز سرعتم همینه.
دیشب تا صبح گذاشتم همینقدر گرفت.
کلن سرعت بالای 6 کیلوبایت رو با این سرویس تجربه نکردم. صد رحمت به دیال آپ.:27:
اگه تا یک هفته دیگه اینطوری باشه قید پولمو میزنم و میگم سرویس رو قظع کنند:41:
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
[آره خودم کانفیگ کردم.نقل قول:
کلن از اینکه تجهیزات وایرلسمو فروختم پشیمونم. لااقل با اون سرویس 256 کیلوبیت 30 40 کیلوبایتی سرعت داشت.
خب قسمت IP Address را روی اتوماتیک نذار و خودت آی پی بهش بده شاید زمان روشن شدن مودمت بهتر شد ...