کلا مشکلم برطرف شد ...نقل قول:
دو تا علت داشت یکی UV آبجکت ها.
و یکی اینکه نباید گزینه ی Mesh Compression رو تیک میزدم.
Printable View
کلا مشکلم برطرف شد ...نقل قول:
دو تا علت داشت یکی UV آبجکت ها.
و یکی اینکه نباید گزینه ی Mesh Compression رو تیک میزدم.
کلا فروم p30world بر پایه خودباوری بنا شده :31: طرف میاد سوال میپرسه ، هیچکی جواب نمیده .... میره خودش نصف کارو در میاره ، هیچکی جواب نمیده ... کله کار تموم میشه ، اونموع شاید یکی جواب داد :n08:
آخرشم طرف خودش مشکلو حل میکنه :n08:نقل قول:
سلام دوستان
لینک های 3dbuzz مشکل دارن لطفا بررسی کنین و یا لینک های آموزش digital tutors رو قرار بدین
با تشکر
آقا جون بچه تون به دادم برسید :n02:
Tap Key چه جوری بسازم ؟
دیدید توم راید مرحله اول میخواد اون تیرکمونه رو برداره E رو باید پشت سر هم بزنیم تا دستشو دراز کنه و برداره ... اگه پشت سر هم نزنیم دستش میره سرجای اولش.
یکی یه راهنمایی کنه ... خودمم یه کارایی کردم ... بیشتر تو قسمت دومش موندم ... اینکه E پشت سر هم زده نمیشه چه جوری تشخیص بدم ؟
من این راه حل به ذهنم میرسه :نقل قول:
آقا جون بچه تون به دادم برسید :n02:
Tap Key چه جوری بسازم ؟
دیدید توم راید مرحله اول میخواد اون تیرکمونه رو برداره E رو باید پشت سر هم بزنیم تا دستشو دراز کنه و برداره ... اگه پشت سر هم نزنیم دستش میره سرجای اولش.
یکی یه راهنمایی کنه ... خودمم یه کارایی کردم ... بیشتر تو قسمت دومش موندم ... اینکه E پشت سر هم زده نمیشه چه جوری تشخیص بدم ؟
با هر بار زدن کلید E به متغیرمون یکی اضافه شه و اگر در مدت زمانی که تعیین کردیم متغیرمون رسید به مثلا 10 ( یعنی 10 بار کلید E زده شه در مثلا 2 ثانیه ) فلان عملیات انجام شه
امیدوارم مفید باشه :n12:
نه این بعید میدونم جواب بده ...نقل قول:
ببین یه جورایی زدن دکمه با پلی شدن انیمیشن ها در ارتباطه ...
یعنی وقتی E پشت سر هم زده شد انیمیشن داره پلی میشه (فریم فریم میره جلو) ... اگه E پشت سر هم زده نشد انیمیشن بر میگرده سر جای اولش.
الان مشکل من اینه که نمیتونم E پشت سر هم رو از E یه بار کلیک تفکیک کنم !!
E پشت سر هم رو نوشتم و هر Tap دو تا Click محسوب میشه ... بنابراین از هم تفکیک نیستن و نمیشه کدها مجزا بهشون داد.
:n22:
میتونی بگی با هر E یک فریم انیمیشن بره جلو ، بعد اگه به اخرین فریم رسید که کمانو برداره اگه نه تو هر مثلا 60 فریم ( 2 ثانیه میشه فک کنم :n13: ) 2 فریم بیاد عقب اگه به فریم 1 رسید تریگر کنسل بشه اگه E زده شد این شمارنده فریم قطع بشه
خب آره ولی همینو چه جوری بگم که خوب از آب در بیاد ؟نقل قول:
میتونی بگی با هر E یک فریم انیمیشن بره جلو ،
من با animation.speed و animation.time پیاده سازی کردم بد نیس ولی زیادم جالب نشده.
این که به آخر انیمیشن برسه رو نوشتم ...
منتهی نمیدونم چه جوری بهش اگه E زده نشد برگرده سر جای اولش.
البته ایده ی تو هم خیلی خوبه که بگم اگه به فریم آخر نرسیده دو فریم بره عقب باید تست کنم.
اما در کل حرکت نرم از آب در نمیاد وقتی فریم فریم میره جلو ...
تیکه تیکه میشه.
مرسی از راهنماییت :n16:
ببین خب این چیزی که تو گفتی به نظرم عملی نمیشه ...نقل قول:
اگه نه تو هر مثلا 60 فریم ( 2 ثانیه میشه فک کنم:n13:) 2 فریم بیاد عقب
چون انیمیشن هیچوقت به آخر نمیرسه ... این شرط چک میشه و میبینه انیمیت به فریم آخر نرسیده دو فریم کم میکنه ... طرف هر چی E رو بزنه نمیرسه به آخرش :n01:
نگرفتی منظورمو اگه E رو نزد این شروع کنه فریم کم کنهنقل قول:
من به جای این کار یه انیمیت آی دل براش در نظر گرفتم و گفتم اگه نزد آی دل بشه ... به نظرم جالب تر میشه.:n16:نقل قول:
نگرفتی منظورمو اگه E رو نزد این شروع کنه فریم کم کنه
سلام!
میشه یک کارکتر که متحرگ نیست یهی هیچ انیمیشنی نداره! به وسیله متحرک سازی Unity 4 متحرک سازی کرد!؟
سلام! دوباره!
اقا من یه سوال دیگ داشتم که خیلی واجبه:
من پس اموزش های نسبت ساده ولی خوب میخوام یه بازی بسازم! ولی یه مشکلی هست من 2 تا موضوع دارم:
1. یک بازی شبیه Temple run بسازم ولی بهتر از نمونه هایی که بچه های این فرم ساخت با جزییات بیشتر و جذاب!
2.یک بازی کارگاهی شبیه Slender man ولی داستان منحصر به فردی داری که اگر بخوام بسازم یک گیر میافتم!
از نظر شما برای منه مبتدی کدوم گزینه بهتر برای شروع!!
به نظر من 2
میشه یکم بهم توضیح بدین چون من یکم نه خیلی مبتدی هستم! ولی میتونم 2 رو هم بسازم ولی ترس از شکست دارم!نقل قول:
به جاییکه جوگیر بشی و یه بازی بخوای تنهایی بسازی سعی کن چیزایی که تو بازیا میبینی پیاده سازی کنی ...نقل قول:
ببین میتونی یا نه.
حتما! تشکر...! دارم اول روی داستان بعد همون خیلی یوا یواش میسازم تا کامل بشه نمیام خیلی جوگیرانه درست کنم!:n02:نقل قول:
بیینن عرفان جان می خواهی بازی سازی اینکارها رو بکن بعد بشین شروع کن:نقل قول:
خوب اسکریپت نویسی رو یاد بگیر خوب کار کردن با ویرایشگر یونیتی رو یاد بگیر. من خوب با نرم افزار ور برو خوب یادش بگیری خوب همین طوری خوب یک بازی بسازی خوب معلومه شکست می خوردی .من خواستم نبردمرگبار 3 بسازم 2 بار دمو دادم بیرون ولی شکست خورد چون کورکورانه عمل کردم.
بشین واقعا تمرین کن موفق باشی.:n12:
با تشکر از پرویز خان! اتفاقا تو این 1 سال خیلی روی مسیله فکر کردم! حالا سعی دارم یکی از 2 پروِِژه بالا رو بسازم! انشالله تا چند روز اینده متوجه میشوید! دوستان! از همه تشکر میکنم!:n16:
سلام و خسته نباشید!
اگر میشه من یه سورس میخوام که وقتی دوربین وارد ان شد یه صدا پخش بشه ولی اگر دوباره رفت دیگر پخش نشه خیلی لطف میکنید اگر این کارو بکنید!!
کسی نیست به من کمک کنه؟!!:n03:
دوربین وارد شد یعنی چی؟
یعنی وقتی بازی پلی شد یا دوربین وارد یه موقعیت مشخص شد؟
اقیون یه سوال داشتم من میخوام وقتی که یک CUBE وارد کردم و شبیه یک دیوار درست کردم یک سوراخ درست شبیه موتور UDK امکانش هست تو UNITY4 ؟! :n28::n29:
باید به طور کامل در نرم افزار ۳ي مدل ساخته شه حرفه ای و پایپ لاینش اینهنقل قول:
تا اونجایی که من میدونم یونیتی این امکانات اتیت جیومتری ایکسترود و بولین رو نداره مثل یو دی کی این ویژگی یو دی کی خیلی قدیما زیاد استفاده میشد ولی الان نه در حد تسته
سلام دوباره
آقا کسی با این شیدر ادیتور های نود بیس مثل shader fusion , stumpy shader کار کرده؟
جفتشو دان کردم هیچ کدوم کار نکرد تو کامنتا خیلی ها نوشته بودن برای ورژنشه کسی استفاده کرده؟
اگه کسی یه شیدر ادیتور نود بیس میشناسه برا یونیتی دمت گرم معرفی کنه؟
گیرم یه شیدره که میخوام هم رفلکشن مپ ساپورت کنه هم اسپکار مپ تو مپ های بوت کمپ و انگری بات هم نبود اگه کسی داره لطف کنه برام بفرسته
آقا کسی از این پکیج advanced hard surface shader کسی استفده کرده؟ مشکلی داشته باهاش؟
خیلی خیلی کیفیتش بالاس برا من دو مشکل اساسی داره یکی spec بر اساس درخشندگی نوشته شده وقتی تو تاریکی مطلق میزاریش انگار گلو داره نقاط اسپکسش روشنه یکیش دیگشم اینکه سایه هم ریل تایم ساپورت نمیکن خیر سرش که اینقدر معروفه
کلا سیستم متریال یونیتی رفته تو مخم داره دیونم داره میکنه انگار برا کار با یونیتی یه شیدر نویس باید استخدام شه
ممنون میشم راهنمایی کنید
دوستانی که میخوان یونیتی رو یاد بگیرن باید بگم منبع زیاده .ولی اگه مبتدی هستید و گیج شدین بهتره از خود سایتش به این آدرس آموزشهای تصویری رو گام به گام بخونید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همون زبان اصلی توصیه می کنم بخونید و هر جا مشکل ترجمه داشتید از این بهره ببرید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
من هم گام به گام چیزهایی رو که بلد شدم و وقت کنم گام به گام میذارم واسه مبتدی ها.
در بخش آموزش های 3dBuzz هم فیلم هایی هست که یونیتی رو آموزش میده به شیوه ی پروژه.
یعنی میاد یک بازی رو ابتدا run می گیره. مثل یک بازی هواپیمای دو بعدی که از بالا سنگها میفتن و ما باید با فلش های چپ و راست حرکت کنیم و تیر بزنیم و سنگ ها رو نابود(منفجر و destroy) کنیم.
بعدش میاد این پروژه رو شرح میده گام به گام.
---
سلام به دوستان
من می خوام با استفاده از پلاگین uniswf یه منو برای یونیتی بسازم
نرم افزارش را دان کردم راهنماش را هم خوندم ولی چیزی متوجه نشدم
(یعنی طبق آموزش خودش که باید زانبی را توی بازی بیارم هر کار کردم نیومد)
اگه امکانش هست یه آموزش آسون برای اول کار بهم بدین
ممنون میشم
با سلام
یه مشکل داشتم می دونم که به بحث فعلی مربوط نمیشه ولی نمیدونستم از کجا بپرم
من می خواهم در سایت design3.com ثبت نام کنم اما معلوم نیست چه جوری ، نسخه پولی که برای ما مقدور نیست و free اون هم معلوم نیست چه جوری
دوستان اگر روش ثبت نام را می دونن لطف می کنن که به ما هم بگن
با تشکر
سلام! وخسته نباشید!:n16:
یک سوال: :n15:
وقتی من یک اهنگ به محطی بازی اضافه میکنم فقط همون پخش میشه ولی من میخوام مثلا چند اهنگ وارد کنم ولی همشون پخش نشه و با زدن دکمه مثلا 2 اهنگ بعدی پخش بشه و وقتی هنگ شماره 2 پخش شد دوباره با زدن دکمه 3 یک اهنگ دیگه پخش بشه!!؟؟:n27:
نبووود؟!:n22:
با كمي تحقيق عارف مي توني به جوابت برسي .
خیلی گشتم نتونستم میشه یکی منو راهنمایی کنی دارم ماشینی درست میکنم فکر کنم قبلا دیدیش میخوام براش موزیک بزارم؟!:n16:
فرمت wav این مشکل رو نداره
با منی اقا احسان؟!! :n13:
شرمنده
کاری نداره که
نوع وریبل ها audio_clip
بعد ایف بزار که audio_source.clip
فلان بشه
سلام:n02:
من یه آبجکت دارم که یک انیمیشن بهش وصله و اسم tag این آبجکت door هست
میخوام انیمیشن ابجکتی که به این تگ وصل هست رو اجرا کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید:n13:
GameObject.FindWithTag("door").animation.Play()نقل قول: