سلام.دوستان ؛ چند روزي هست كه من با اي دي اس ال ؛(آسياتك) صفحات را هم ؛ نميتونم مرور كنم و بسيار كند باز ميكنه و گاهي اصلا باز نميكنه.ولي با كارت كه ميرم ؛ خيلي راحت و خوب باز ميكنه.مشكل از كجاست؟ شما هم اين معضل را دارين؟ ممنون
Printable View
سلام.دوستان ؛ چند روزي هست كه من با اي دي اس ال ؛(آسياتك) صفحات را هم ؛ نميتونم مرور كنم و بسيار كند باز ميكنه و گاهي اصلا باز نميكنه.ولي با كارت كه ميرم ؛ خيلي راحت و خوب باز ميكنه.مشكل از كجاست؟ شما هم اين معضل را دارين؟ ممنون
سلام به همه من واسه آسیاتک رو گرفتم نزدیکه 4-5 روزه اقدام کردن ولی هنوز تو مرحله ی انتظار حسابداری فروشه
چقدر طول می کشه ؟
راستی یوزر و پسوردمو چجوری بهم می دن دوستایه آسیا تکی بهم بگن
یه چیز دیگه من 128 گرفتم خوبه یا نه ؟
دوست من بهتر بود که یخورده پست های این تاپیک رو می خوندید بعد اقدام می کردید
من یه سوال دارم
من الان از آسیاتک سرویس می گیرم و احتمالا همونطور که خودشون گفتن (کلاهبرداری کردن) تا حداکثر یه هفته دیگه اشتراکم تموم می شه
می خوام ببینم می شه از همین الان برم و به یه شرکت دیگه سفارش بدم که از همین الان کار رو انجام بدن که وقتی اشتراکم با آسیاتک تموم شد دیگه الاف نشم اینترنتم از شرکت دیگه وصل شده باشه؟
از نظر مخابرات امکانش هست؟
مزخرفه / افتضاحه / شرم آوره :8::8::5::8::8:نقل قول:
میتونی مدارکتو اماده کنی.به محض اینکه خطت آزاد شد به شرکت بعدی سفارش بدی.نقل قول:
دوستانی داتکی یه سوال داشتم.میخواستم داتک سرویس256 ای دی اس ال رو به هه کاربرا میده یا احتیاج به نامه ای چیزی هست.اگه بشه میخوام 256 بگیرم.از یکی که داره پرسیدم گفت من ماهی فقط 28600 میدم .فکر کردم دیدم خیلی خوبه.البته 128 هم عالی بودا.ولی حالا که فرقش همش 4000 تومنه خوب 256 بگیریم
از کجا باید بفهمم خط آزاد شده؟نقل قول:
تا اشتراکم تموم شد یعنی خط آزاده؟
پس در هر صورت باید حداقل یک هفته قطعی داشته باشم درسته؟
بايد از يه شركت گواهي ثبت و يه چيز ديگه هم بود كه الان يادم نيست بگيري. زنگ بزني بهت مي گن چي لازمهنقل قول:
والا باید زنگ بزنی شرکت بپرسی.نقل قول:
نه باید خطت آزاد بشه.و اشتراکت تموم بشه معنی اون این نیست که خط آزاد شده.
اره فکر کنم معطلی داشته باشه
راه دیگه ای نداره.اخه من شرکت از کجا بیارم؟نقل قول:
اعتراض به شرکت صبا آنلاين
سلام
عرضي داشتم خدمت تمامي دوستاني که مي خوان adsl براي خودشون تهيه کنند .
من چند وقت پيش که منطقه مخابراي محل زندگيم.ن adsl رو ساپورت کرد براي تهيه adsl اقدام کردم همين که داشتم توي اينترنت مي گشتم با يه شرکتي!! آشنا شدم به نام صبا آنلاين
زنگ زدم به شرکتشون براي اينکه بياد adsl رو براي ما راه بندازه
به من گفتند که نياز به يک مودم adsl دارم به همراه 10 تومن هزينه نصب با يه مبلغي براي شارژ ماهيانه
رفتم توي سايتشون ليست مودم ها رو ديدم ديدم آخرين مدلش 75000 تومنه وايرلس رو هم ساپورت ميکنه واسه همين بهشون گفتم که اون مودم رو مي خوام اما اينا که بي تجربگي من تو اين زمينه پي برده بودند گفتند که اون مودم وايرلس نداره و اگر شما وايرلس ساپورت بخواين قيمتش 100
تومنه !!
منم که حرفشون رو باور کرده بودم با 1000 بار چونه زدن تونستم مودم 75 تومني D-link 604+ رو ازشون 95 تومن بخرم!! (تا اينجا 20 تومن به ما انداختند)
من با توجه به اينکه تبليغات adsl 2 رو خيلي ديده بودم تاکيد کردم بهشون که مودم اين تکنولوژي رو هم ساپورت کنه طرف گفت خيالت راحت باشه!!!
اما بعد از اينکه مودم رو آوردندخونمون 2 ماه بعدش که خواستم برم adsl 2 بگيرم ديدم ساپورت نميکنه!! اينم يه کلاه برداريه ديگه!!
حالا بازم مونده
من که براي خريد اين سيستم ها خيلي بهم فشار اومده بود بهشون گفتم که کار نصبش رو خودم انجام ميدم که 10 تومن رو ديگه بهشون ندم اينا گفتند باشه و مودم رو براي من فرستادند ولي spilliter رو نفرستادند!! (پولش رو گرفته بودند)
من که تمام تنظيمات رو درست انجام داده بودم هر کاري مي کردم ديدم وصل نميشه زنگ زدم دفترشون گفتند که بايد خودمون بيايم
خودشون اومدند و اسپیليتر رو وصل کردند با همون تنظيماتي که من خودم انجام دادم به اينترنت وصل شد . فقط 10 تومن ديگه سر ما کلاه گذاشتند!!
حالا خودتون قضاوت کنيد اينطوري پول در آوردن درسته؟؟ نا سلامتي طرف سيد هم هست!!
اين داستان رو اينجا گفتم تا دوستاني که مي خوان با اين شرکت کار کنند حواسشون جمع باشه!!
از لحاظ پشتيباني هم خيلي ضعيفند!! سرعت اينترنتشون خوبه چون اونا ريسلره نداگشتر صبا هستند صرفا يه واسطه کلاه بردارند!!
اینم آدرس سایتشونه
از من شنفتید اصلا سراغشون نریدکد:www.sabaonline.ir
اقا خيلي ها از داتك بد ميگن من خودم يكي از دوستان تو پشتيباني بود شاتل هم همينطور ولي ابان خيلي ها ميگن خوبه پس بستگي به مركز داره و شلوغي مركز در كل اينترنت تو ايران مطخرف هستش پول بهترين رو هميشه ميديم آشغال ميدن ولي من آسيا دارم بعد شده بود الان دوباره خوب شده سرعتش البته من VPN دارم سرعتش رو خيلي زياد كرده با speedtest ميگيرم 120 هستش ولي بدون vpn ميگيرم سرعت من 40 هستش سرويس 128 من دوستم تو سوئد هستش مخ كامپيوتر و هك و اين چيزاست اونم گفت هميشه با وي پي ان استفاده كن اون سرعت 24 mb رو ميفروشه ماهي 10 هزار تومن
دوست عزيز 128 قيمتش 20 هزار تومن هستش با اين حساب 8600 فرق قيمت هستش نه 4000 :46:نقل قول:
بچه ها آي اس پي هاي نوپا و جديد در زمينه Adsl كسي سراغ داره از اونا بگيريم بهتره چون هم مشتركاشون كمه هم خوب ساپورت ميكنن تجربه اين رو بارها ثابت كرده
از نو چیزی نگیر برای توضیح میدم چرا
نقل قول:
عرضي داشتم خدمت تمامي دوستاني که مي خوان adsl براي خودشون تهيه کنند .
من چند وقت پيش که منطقه مخابراي محل زندگيم.ن adsl رو ساپورت کرد براي تهيه adsl اقدام کردم همين که داشتم توي اينترنت مي گشتم با يه شرکتي!! آشنا شدم به نام صبا آنلاين
زنگ زدم به شرکتشون براي اينکه بياد adsl رو براي ما راه بندازه
به من گفتند که نياز به يک مودم adsl دارم به همراه 10 تومن هزينه نصب با يه مبلغي براي شارژ ماهيانه
رفتم توي سايتشون ليست مودم ها رو ديدم ديدم آخرين مدلش 75000 تومنه وايرلس رو هم ساپورت ميکنه واسه همين بهشون گفتم که اون مودم رو مي خوام اما اينا که بي تجربگي من تو اين زمينه پي برده بودند گفتند که اون مودم وايرلس نداره و اگر شما وايرلس ساپورت بخواين قيمتش 100
تومنه !!
منم که حرفشون رو باور کرده بودم با 1000 بار چونه زدن تونستم مودم 75 تومني D-link 604+ رو ازشون 95 تومن بخرم!! (تا اينجا 20 تومن به ما انداختند)
من با توجه به اينکه تبليغات adsl 2 رو خيلي ديده بودم تاکيد کردم بهشون که مودم اين تکنولوژي رو هم ساپورت کنه طرف گفت خيالت راحت باشه!!!
اما بعد از اينکه مودم رو آوردندخونمون 2 ماه بعدش که خواستم برم adsl 2 بگيرم ديدم ساپورت نميکنه!! اينم يه کلاه برداريه ديگه!!
حالا بازم مونده
من که براي خريد اين سيستم ها خيلي بهم فشار اومده بود بهشون گفتم که کار نصبش رو خودم انجام ميدم که 10 تومن رو ديگه بهشون ندم اينا گفتند باشه و مودم رو براي من فرستادند ولي spilliter رو نفرستادند!! (پولش رو گرفته بودند)
من که تمام تنظيمات رو درست انجام داده بودم هر کاري مي کردم ديدم وصل نميشه زنگ زدم دفترشون گفتند که بايد خودمون بيايم
خودشون اومدند و اسپیليتر رو وصل کردند با همون تنظيماتي که من خودم انجام دادم به اينترنت وصل شد . فقط 10 تومن ديگه سر ما کلاه گذاشتند!!
حالا خودتون قضاوت کنيد اينطوري پول در آوردن درسته؟؟ نا سلامتي طرف سيد هم هست!!
اين داستان رو اينجا گفتم تا دوستاني که مي خوان با اين شرکت کار کنند حواسشون جمع باشه!!
از لحاظ پشتيباني هم خيلي ضعيفند!! سرعت اينترنتشون خوبه چون اونا ريسلره نداگشتر صبا هستند صرفا يه واسطه کلاه بردارند!!
اینم آدرس سایتشونه
از من شنفتید اصلا سراغشون نریدکد:www.sabaonline.ir
دوست عزیز.داتک در فروش جدیدش 128 رو 24300 میده.میتونی به سایتش مراجعه کنی و خودت ببینی.پس تفاوت قیمت همون 4000 تومن هست:46:نقل قول:
من الان آسیاتک دارم ولی شنبه میخوام برم از این 128 بگیرم ببینش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه سوال تکراری هست ببخشید !!! من از صبا نت گرفتم !! میشه بگید سرعت شبانه رایگانش چنده و با چند دانلود میکنه ؟؟ آخه من خودم 128 دارم و با 25 دانلود میکنم ولی با شبانه 15 تا !!!!
من تو مشهد بین 45 تا 60 دانلود دارمنقل قول:
البته توجه کن که شب جمعه ها و روزهایی که فرداش تعطیله سرعتاشون میاد پایین تقریبا 25 کیلو بایت
یوزر و پسوردی که باهاش میاید چیه ؟؟ ماله من guest نیست!! با guest نمیشه ! یکی دیگه بهم دادن
سلام.
آقایون / خانوم ها چی بگم آخه... .
تو این چند وقته که حدود یه هفته هستش که تو اینترنت هی می گردم که یه سرویس دهنده برای منطقه مخابراتی دانشگاه ( 6695 ) پیدا کنم ، که نمی شه و نمیشه.
آخرش که داشتم گریه می کردم ، دو تا پیدا کردم یکی شاتل و یکی آسیاتک ، که هر دو هم هی گیر می دن و می گن برای ما خونگی نمی ارزه .
حالا اینو به من بگید ، من می تونم از آسیاتک اداری بگیرم ، اونم برای خونه ؟
لطف کنید و کمک کنید.
به قول معروف : هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم ، بنیاد تکنولوژی های خاص.... !!!
خیلی ممنون میشم کمکم کنید ، یا حداقل یه راهی جلوی پای من بزارید ، ممنون.
هر کی یه راهی بلده جلوی رومون بزاره تا من از داتک 256 بگیرم.
چه جالب اتفاقا من هم 6694 هستم و آسیا تک همین حرف رو بهم زده...نقل قول:
ببینم اداری با خانگی چه فرقی میکنه اصلاً ؟؟
اصلا کلاً این دو تا با هم چه فرقایی دارن؟؟از نظر قیمت که گرون تره..از نظر کیفیت چی؟؟
بعدش در کل آسیاتک چطوره؟؟
( چون شرکت دیگه ای تو منطقه ما نیست لطفا فقط در مورد کیفیت خودش نظر بدید و با بقیه شرکت ها مقایسه نکنیدش..ممنون )
به نظر من از Dial Up استفاده کنین بهتره تا بیاین از آسیاتک استفاده کنین :8::5::40::5::8:
آخه برای چی به خونه ها سرعت بالا نمیدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب از همین صبا بگیرنقل قول:
پول بیشتر بده حجم بالاتری دانلود کن
صبا حجم ترافیکی 20 گیگو خیلی زیاد میگیره و 10 گیگ هم خیلی کمه.یه فکر برای داتک کن.بابا مگه این مخابرات بی صاحاب مونده مگه نگفت هر کی با هر پهنای باندی خواست میتونه بگیره.تازه گفت استقبالم کم شده.من حالا 256 میخوام از داتک باید به کی بگم اینو.آی ایها الناس من 256 داتک میخوام:19:نقل قول:
باید یه آشنایی چیزی پیدا کنی
یا به اسم یه شرکت بگیری که مدارک می خواد و برای این هم باید آشنا داشته باشی
حالا با خود داتکی ها صحبت کردی؟
باهاشون صحبت کن و پاپیچشون شو شاید بهت دادن
آخه یکی از دوستام می گفت یکی از دوستاش از پارس آنلاین ۲۵۶ گرفته بهش گفتن ما می دیم ولی به عهده خودت
برای گرفتن سرعت بالای 128 بدون محدودیت باید از طرف یه شرکت به عنوان افراد اونها معرفی بشین.
یعنی شرکت شما رو به عنوان پرسنل خودش معرفی میکنه.
حالا باید یه اشنایی چیزی که شرکت داره گیر بیارین...یا اینکه خودتون برین ثبت شرکت و با 80 تومن یه شرکت الکی ثبت کنین!!!!!!
تنها راهش همینه.
چه جالب!!!دو پست با یه مضمون با اختلاف 1 دقیقه!
احسنت rootnt
چه روش های خوبی
سلام دو ستان
وضعيت اسيا در منطقه مخابراتي اشرفي اصفهاني چطوره (پيش ماره 3316) ؟
سرعت دانلود با 128 تقريبا چقدر است ؟
من مي خواهم شنبه زنگ بزنم سرويس بگيرم . اگر شما جاي من بوديد كدام را انتخاب مي كرديد . البته براي دانلود مخصوصا دانلود فيلم
اسيا تك - 128/128 – نا محدود – ماهيانه 20 هزار تومان
داتك - 64/64 – نامحدود – ماهيانه 18 هزار تومان
صبا نت – 128 / 128 – 5g – ماهيانه 19 هزار تومان – 3 تا 7 رايگان
شاتل – 64/64 – 5g - ماهيانه 19 هزار توان – 1 تا 7 رايگان
سلام به همه من واسه آسیاتک رو گرفتم نزدیکه 4-5 روزه اقدام کردن ولی هنوز تو مرحله ی انتظار حسابداری فروشه
چقدر طول می کشه ؟
راستی یوزر و پسوردمو چجوری بهم می دن دوستایه آسیا تکی بهم بگن
یه چیز دیگه من 128 گرفتم خوبه یا نه ؟
بابا جون من جوابمو بدین آسیاتکی ها بگن پسورد رو از کجا باید گیر بیارم ؟
زنگ می زنن یا نه ؟
می گن ؟
چجوری ؟
هان ؟ هان ؟
فعلا....
مال من که ۲۹ روز کشید تا وصل کنن
یوزر و پسورد هم زنگ می زنی می گی یوزر و پسورد می خوام ٬ شماره تلفنتو می پرسه بهت می گه
یوزر نیم معمولا شماره تلفنته
و پسورد پیش شماره تلفن بعلاوه حرف اول اسم و فامیل ;)
دوستان مي خواستم نظرتان را درباره سرويس 64 داتك بپرسم . ازنظر سرويس دهي چطور هست ؟سرعت دانلودش چند هست ؟ايا براي دانلود مخصوصا دانلود فيلم مناسب مي باشد ؟چه مودمي را ارايه مي دهد؟
نقل قول:
شاتل كه اصلا نميارزه و جالب نستش.
در ضمن صبانت 128 نداره 256 ميده كه به نظر من 512 هستش سرعتش بالاست
Adsl اداری با خانگی چه فرقی میکنه؟
خوب کیفیت اون خیلی بهتر هستش چون به اداری تضمین کیفیت میدن یعنی چی این خوب شما در حالت خونگی سرعت دانلود برای 128 اگه خیلی خوب باشه 14 می رسه ولی در واقع باید 16 باشه که معمولا در شرایط خوبش این طوری هستش و همیشه یه مقداری نوسان داره اما در مورد اداری میان یه پهنای باند بالاتر بهشون میدن که سرعت حداکثر اونا در بدترین شرایط روی همون 15 کیلو باقی می مونه و افت سرعت براش پیش نمی یاد
دوستان ! آيا سرويس دهي به مشتركان شهرستاني با افت كيفيت همراهه ؟ من 256 از نماينده ندا گرفتم سرعت دانلودش از dialup كمتره ! 4 كيلو بايت! حدود 50 تومن هم ماهيانه ميدم واسش.... ميخواستم بدونم دوستان ديگه هم تو شهرستان ها وضعشون همينطوريه ؟
؟
؟
برو بکوب تو صورتشون پولتو پس بگیر.256 با سرعت 4 خیلی ضایع هست