سرویس 256 سرعتش 160-170 کیلوبایت (روز و شب هم فرق نداره)نقل قول:
Printable View
سرویس 256 سرعتش 160-170 کیلوبایت (روز و شب هم فرق نداره)نقل قول:
سرویس نا محدود هم همین سرعت را داره؟نقل قول:
ممنون از جواب سریعتوننقل قول:
فقط فکر کنم سرویسهای نا محدود سرعت کمتری دارند درسته؟
سرعتم افت کرده، فکر کنم دارن نامحدودا رو سازماندهی میکنن و دیگه سرعتمون فضایی نیست
اینو تو یه انجمن دیگه دیدم
چند روز پیش هم افت کرد اما بعدش درست شد، امیدوارم این سری هم اینطوری بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط ™MASOUD [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس 2 مگ نامحدود دارم سرعتم از 170 180 رسیده به 30 40 ! چی شده؟
از دوستان دیگه ای که نامحدود دارن کسی سرعتش افت کرده؟
مال من نامحدود نیست اما سرعتم کم شده مخصوصا شبها بقیه دوستان چطور؟ :n03:
سرعت دانلود منم به 60-70 کاهش پیدا کرده ، البته فقط از سرورهای خارجی!
نقل قول:نقل قول:
همون سرعتی که گفتم مال نامحدود بود دیگه!
ولی امروز صبح سرعت کمتر شده و نهایت با 80 میگیره...
-------> ویرایش
الان از دانلودها با 150تا دانلود میکنه! فکر کنم افت سرعت موقتی بود.
من چند روز پیش رفتم مخابرات نامحدود بگیرم(که متاسفانه پول نداشتم و نگرفتم!) طرف گفت سرعت نامحدودا 1به 8 ـه گفت مثلن 256 با 40-50-60 دانلود میکنن ...
همینقدرم باشه باز خوبه به نظرم
من این سوال را چندبار پرسیدم جوابی نگرفتم اینی که توی پرسش و پاسخ اومده ربطی به مشترک داره؟ اصلا یعنی چی؟
نقل قول:
20. هزینه ی کمیسیون تعیین شده برای این جشنواره چقدر است؟
محصولاتی که بین 10000-15000 تومان هستند شامل حق کمیسیون 20% هستند در حالی که محصولاتی که بین 15000-20000 تومان هستند حق کمیسیون 30% و محصولات بالای 20000 تومان کمیسیون 35% دریافت میکنند.
برا منم شبا خیلی کم شده ...نقل قول:
نامحدود ...
هنوز شبها دان میکنی؟ خجالت بکش، بزار محدودها عشق کنن:n02:نقل قول:
راستی یه جایی یکی از بچه ها میگفت اگه نامحدودها دانلودشون از یه حدی بالاتر بره سرعت محدود میشه، درست شبیه پارس آنلاین و شاتل:n28:
سرعت با پینگ من که افضاحه جدیدا همش قطع میشه |: (محدود) مخابرات فک کنم دوباره قاطی کرده
سرعت همه خرابه؟ چرا پس از من درسته؟:دی جدا از شوخی از اواسط اسفند تا الان با اینکه نامحدود هم هست نه قطعی داشته نه کاهش سرعت! فقط دیروز پریروز یکی دو ساعت سرعت اومده بود رو 70...
نکنه به جا نامحدودا، محدودا رو محدودتر کردن:n02:
سلام -نقل قول:
شما چطوری نامحدود گرفتین ؟ با چه سرعتی ؟ و ماهانه چقدر ؟
نقل قول:
باید بری ساختمان مخابرات اونجا درخواست بدی...
256 نامحدود ماهی 15 تومن که قرداد یک ساله بستم و چون نامحدود هست باید کل پول یک سال رو همین اول کار بدی (180 تمون میشه)
من همیشه در حال دانلود کردنم :n02:نقل قول:
نقل قول:
در هر 24 ساعت چند گیگ دیتا میگیری؟ حدس میزنم زدی تو کار بلوری 50 گیگی!!
تصمیممو گرفتم دوستان! فردا میرم نامحدود میکنم!! وقت زیادی نمونده!
پیشنهادی ندارید؟
امیدوارم زیاد سَرمون کلاه نزارن دیگه ایندفه
ممنون از پاسختون - سرعت دانلود نامحدود هم مثله سرویس محدود بالاست ؟نقل قول:
فعلا خوبه البته بعضی روزا خیلی پایینه - فکر کنم بزودی بیارنشون پایین سرعتارو . -نقل قول:
ای لعنت بر مخابرات که فقط بله بِریـــنه تو اعصابه ما..
امروز رفتم مخابرات نامحدود بگیرم گفت دیر اومدی دیروز تموم شد تهدیگشم خوردن :|
میگم مگه تا 6 اردیبهشت نبود؟ میگه نامحدودو دیروز بستن شاید تابستون کمپین جدید راه بندازن
اگه ما شانس داشتیم اینجا به دنیا نمیومدیم...
دقیقا منم امروز داشتم از خیابون مخابرات رد میشدم رفتم پرسیدم گفت دیگه نمیدن :n23:نقل قول:
نقل قول:
اشکال نداره ، نگران نباش . تا تابستون صبر کن . برا تابستون کمپین دوباره راه می اندازن .
اون اوایلش که سرعت همیشه خوب بود با دانلود منیجر حدود 10 ، 12 گیگی دانلود میکردم ...نقل قول:
الان شبا و یه سری از ساعات روز سرعت کم شده و با تورنت (تورنت هم بسته به سیدش سرعت میده) دانلود میکنم ...
بیشتر بازی ps3 میگیرم :n02:
این صفحه برای شما هم باز نمیشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه، بدون فیل سوار! نمیشه...نقل قول:
https رو که خیلی وقته زدن متاسفانه...گاهی درسته و گاهی نیمه خراب و گاهی کامل قطع.
تا چند روز پیش باز میشد البته هنوز اوت لوک .و جیمیل باز میشه تازه تنظیمات فایرفاکس را هم نمیشه سینک(sync ) کرد با فیل سواری هم بگیر نگیر داره حالا ما میخوایم تازه بریم افزونه فایرفاکس بگیریم اینم بخونید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] احتمالا برای ما هم فعال شده
دوستان سرعت دانلود شما هم کاهش پیدا کرده؟ از دیروز سرعت من شده 60 بالا ترم نمیره (512 محدودم هست) قبلا 150 به بالا بود.
128 محدود دارم ، ولی ازون خوباشه:n10:نقل قول:
نه مشکلی نداره ، دیشب هم کلی با PS3 فیفا آنلاین زدیم :
این هم سرعت دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی از من رو محدود کردن :n29:نقل قول:
کسی سرعتش اومده پایین بگه ظاهرا واسه بعضی ای پی ها یا مناطق اینطوری هست.:n15:
واسه من هفته قبل دوسه روز سرعتش کم شده بود فکرکنم دارن برر.س.یت میکنن!!
چی رو بررسی میکنن؟ :n02:نقل قول:
سرعتم درست شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کسی تونسته باقیمانده حجمشو ببینه....
الان یه هفته است سایت 2020 باز نمیشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آدرس زیر:نقل قول:
کد:http://10.45.20.13/
میگم این درسته ؟ من تو بعضی انجمنا شنیدم تو تعرفه ی جدید مخابرات ساعتای رایگانه دانلود حذف شده:n28:
میشه یکم توضیح بدید دوستان:n01:
منم همینو شنیدم اما تا حالا کسی رو تو اراک ندیدم که همچین چیزی رو تایید کنه، باید صبر کنیم بقیه بچه ها هم بیان تا تایید و یا تکذیبش کنن:n02:نقل قول:
عوض اینکه تعرفه رو کم کنن و کیفیت رو زیاد
برعکس شده آقا
نت از کدوم جهنم دره ای بگیرم :( خیلی نیاز دارم :n03:
اصن تعرفه های مخابرات اراک تو سایت کجاست ؟:n29:
میخوام ببینم چیکارکردن