كسي نيست مار و راهنمايي كنه؟:11:نقل قول:
Printable View
كسي نيست مار و راهنمايي كنه؟:11:نقل قول:
رسیورایی که ورودی اپتیکال دارن و تو بازار گیر میان میشه چند تا معرفی کنید؟نقل قول:
مگر اينكه رسيور جدا بگيري كه هم ورودي و هم خروجي ديجيتال دارد.
مثل اینکه سینمای خانگی سامسونگ مدلهای C455 و C555 ورودی اپتیکال دارن، درست میگم؟
کد:http://www.samsung.com/za/consumer/detail/productPreviewRead.do?model_cd=HT-C555/XFA&group=tv-audio-video&type=home-theatre&subtype=home-theatre-systems
کد:http://www.samsung.com/za/consumer/detail/productPreviewRead.do?model_cd=HT-C455/XFA&group=tv-audio-video&type=home-theatre&subtype=home-theatre-systems
با سلام و درود خدمت دوستان و اساتید
من همیشه برای انتقال تصویر از کابل های سه رنگ avi برای انتقال تصویر و صدا استفاده میکردم و میخواستم اگر امکان داشته باشه در مورد سایر سیم ها و فیش ها هم کمی صحبت کنید که فکر کنم کسان دیگری نیز مثل من باشن که اطلاعاتشون در زمینه کابل ها زیاد نیست و نیاز مند اینگونه اطلاعات پایه هستند
از کسانی که در مورد کابلها تجربه و اطلاعات دارند خواهش میکنم در مورد کابلهای hdmi کامپوننت و اپتیکال و .. کمی صحبت کنند و از مزایا و معایب و اینکه هر کدام برای چه قصدی استفاده بشن بهترن ( اگر امکان داشته باشه با تصویر )
و کلا در مورد اینکه یک سینمای خوب به چه تعداد و نوع خروجی و ورودی های احتیاج دارد
و همچنین نحوه کامفینگ دستگاه ها را به سینما ( نحوه اتصال سیم ها و اینکه صدا را ----- بدیم به سینما بهتره یا اینکه بدیم به tv و بعد بدیم به سینما هم کمی توضیح بدید ممنون میشم )
با تشکر فراوان
سه رنگا AV هستند نه avi :نقل قول:
AV = Audio/Video
ولی avi اکستنشن یه سری فایلهای ویدیوییه (Audio Video Interleave)
کابل hdmi صدا و تصویر رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه که بهترین حالته و در نتیجه صداهای Dolby digital و dts که معمولا multichannel یا چندکاناله هستند ساپورت میکنه
کابلهای component که هم میتونن آنالوگ باشن و هم دیجیتال حداقل یه سرشون 5تاییه و رنگ رو به صورت کانال مجزای Red و Green و Blue منتقل میکنن با صدای 2 کاناله استریو
کابل اپتیکال هم فقط صدا رو به صورت دیجیتال منتقل میکنه
با درود و تشکر از پاسخگویینقل قول:
اون i اخر بیشتر غلط تایپی بود :27:
پس این طور که شما کابل اپتیکال فقط صدا را منتقل میکنه و اگر امکان استفاده از کابل hdmi باشه شما کابل hdmi را هم برای انتقال صدا به سینما پیشنهاد میکنید
هم چنین من یک ----- ایکلاس 9696 دارم و تصویر و صدا را با کابل av به tv انتقال میدم میخواستم ببینم اگر به جای انتقال صدا از طریق 2 تا فیش صدای AV از کابل اپتیکال به سینما استفاده کنم برای پخش موسیقی یا فیلم از شبکه های با کیفیت تفاوتی احساس میشه
با تشکر:11:
از افرادی که مدل قدیمی پایونر HTZ282 را تست صدا و مخصوصا تصویر کردن میخواستم سوال کنم
اولا در مشخصات صدای این مدل 380 وات زده که در بازار مدلهای 1000 وات با قیمت کمتر موجود است . ایا این مدل توان رقابت با 1000 وات را دارد
دوما تصویر در پلیر این مدل چگونه است ؟ از تصویرش زیاد تعریف نمیشه
سوما این دستگاه به صورت کلی چه امتیازی میگره چه از نظر ورودی و خروجی کیفیت تصویر و صدا و....
پاناسونيك صداي خوبي داره! از سوني و سامسونگ بهتره معمولا! اما تو تصوير كمي ضعيف تر هست!نقل قول:
كلا سيستم هاي سينمايي خانگي بدي نداره و ارزش خريد داره.
سینمای خانگی که قابلیت پخش پسوند mkv 1080p را داشته باشه ؟
تمام آمپلي فايرهاي ديجيتال موجود در بازار از ارزان ترين تا گران ترين به تعداد كافي ورودي و خروجي اپتيكال و كواكسيال دارننقل قول:
سینما خانگی های بلوری معمولاً این فایل ها رو پخش می کنند.نقل قول:
lمیشه چند تا از این سینما خانگی که بلوری رو پخش میکنن رو معرفی کنید با قیمت لطفاًنقل قول:
برای انتقال تصویر چند تا استاندارد هست که معروفترینش اینا هستند و توی رزلوشن و تعداد فریم و تکنولوژی که ساپورت می کنند با هم تفاوت دارند.نقل قول:
1- AV(Composite)1 آنالوگ
2-S-Video آنالوگ
3-Component آنالوگ
4-DVI دیجیتال
5-HDMI دیجیتال
که به همین ترتیبی که نوشتم از تصویر بهتری می تونند ساپورت کنند
راستش بررسی تفاوت این استانداردها تو حوصله این تاپیک نیست ولی اگه براتون جالبه می تونید با سرچ کردن به مطالب مفیدی برسید
اپتیکال هم برای انتقال صدا بصورت دیجیتال و بدون دیکود استفاده میشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------
اکثر قریب به اتفاق سینما خانگی های موجود ورودی اپتیکال دارند.نقل قول:
همون طور که دوست خوبم رایان فرمودند اسکن interlace دیگه تقریباً منسوخ شده و توی سیستم های جدید همگی از اسکن Progressive استفاده می شه.نقل قول:
اسکن interlace برگرفته از نمایشگرهای CRT است که سیستم کارش به این ترتیبه که کل تصویر که تشکیل شده از تعدادی خطوط افقی است به دو دسته تقسیم میشه خطوط افقی با شماره های فرد و خطوط با شماره های زوج بعد در نمایش تصویر یک فریم اول خطوط فرد یعنی خطوط شماره 1 و 3 و 5 و ... نمایش داده می شه بعد به فاصله خیلی کوتاه یعنی 3 صدم ثانیه خطوط زوج یعنی 2 و 4 و 6 و ... چون چشم انسان توانایی تشخیص این فاصله رو نداره تصویر رو یکجا میبینیم. ولی با اسکن Progressive کل تصویر به صورت یکجا نمایش داده می شه.
البته تفاوت کمی توی تصویر های با سرعت مثل مسابقات ورزشی و گیم ها و صحنه های سریع خودش رو نشون می ده و در ضمن تصویر توی اسکن Progressive یه مقدار لبه دار تر و شارپ تر به نظر می یاد.
این رو هم اضافه کنم بعضی ها فکر می کنند رزلوشن 1080p دو برابر بیشتر از 1080i است که اصلاً این طور نیست و رزلوشن این دو کاملاً با هم برابره.
500W قدرت کلی صدا در یک سینمای خانگی برای فیلم دیدن کافیه یا کمه؟ (خصوصا کوبندگی ساب)؟ اگه کافیه پس 1000W یا بالاتر به چه دردی میخوره؟
samsung c445 ----> 500W
samsung c555 ----> 1000W
دوست عزیز اگر 500 وات واقعی باشه برای یه سالن 50 متری هم کافیه.ولی متاسفانه یک سری از شرکت ها با اعلام این وات های الکی سعی در گمراه کردن خریداران رو دارندنقل قول:
282 مدل قدیمی نیست.مال پارساله،هنوز هم جایگزینی براش نیومده.نقل قول:
صداش 360 وات هست.قابل مقایسه با 1000 وات که نیست ولی صداش به نوبه خودش برای یه سالن 30 متری زیاد هم هست.
تصویرش به نظر منکه راضی کنندست.
ورودی خروجی خوبی که نداره،ورودی خروجی های لازم و معمولی رو داره.تصویرش هم خوبه و صداش هم تفکیک خیلی خوبی داره.
محصولات jvsنقل قول:
TH-SB100 695000
TH-BD50 900000
samsung HT-C6950W 1090000
samsung HT-C7550W 1190000
sony BDV-E970W قیمت ندارم لازم به ذکره که این سینما قابلیت پخش بلوری های سه بعدی را نیز داراست
panasonic BT250 قیمت دقیق ندارم.باید دور و بر 850 باشه.
شرکت پایونیر هم یک مدل وارد کرده که البته 2.1 هست.
سلام به همه عزیزان
آیا سینمای خانگی بلوری 3D که قابلیت ضبط( record ) هم داشته باشه در بازار هست؟
دوستان نظرتون در باره z910 سونی چی هست ؟؟
در ضمن سینما خنگی هست که هارد داخلی داشته باشه واسه ظبط کردن...؟؟؟؟/
سلام
من میخوام امپلی فایر بگیرم
بین 919 پایونیر و 819 مردد هستم با توجه به تفاوت قیمت 100 هزار تومانی وخرید یک عدد دی وی دی پایونیر 420
اساتید این رشته کدام یک از امپلی ها را مناسب تر میدونن
بیشتر برای فیلم و موسقی
منزل ماه اپارتمانی هست و سالن نسبتا کوچیک
فقط کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه در مرحله دوم حجم صدا
در ضمن تفاوت این دو را هم بفرمایید ممنون میشم
اگر مورد بهتری با توجه به قیمت مدنظر هست لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام دوست عزیز .نقل قول:
من یکی دو هفته پیش 819 و 420 رو خریدم و الان هم راضی هستم .
فرقای 819 و 919 این هستش که 919 میتونه 7.1 رو ساپورت کنه و 819 5.1 رو میتونه ساپورت میکنه . اما من توی کاتالوگ 819 رو که میخوندم از خروجی اضافه ای که برای Zone 2 تعبیه شده بود (مثلا یک اتاق دیگه بخوای اسپیکر بزاری) استفاده کرده بود و تو شکلی که کشیده بود میتونست مثل 7.1 عمل کنه .
فرق دیگشون اینه که 919 اکولایزر های قابل تنظیم داره اما 819 شما میتونی Bass و Treble رو تنظیم کنی . اما خوب اکولایزر های پیش فرض داره . مثل classic - rock - game - action و غیره . راستش من بعدا هی فکر کردم دیدم ایکاش 919 میگرفتم ! اما الان از همین 819 راضیم . چون راستشو بخوای کیفیت و وضوح و تفکیک صداش به قدر کافی خوب هست که هیچ نیازی به تغییر اکولایزر نمیبینم و روی همین حالت flat صدای بسیار خوبی دارم .
رایان عزیز یک مدل از یاماها رو هم پیشنهاد کرده بود به من فکر کنم مدل 456 یا یه همچین چیزایی که من یکمی گشتم اما پیدا نکردم و با توجه به اینکه میخواستم دی وی دی و آمپ رو باهم ست کنم و این 420 با 819 ست میشد ترجیح دادم پایونییر رو بگیرم . در مجموع من از خریدم راضی هستم . کیفیت و تفکیک صدا و همچنین حجم صدای خوبی داره . پلیر 420 هم کیفیت تصویر خوبی داره . من چون بودجم حدود 500 بود برای همین این ست رو گرفتم . چون با این پول هم پلیر گرفتم هم آمپ . اما خوب شما اگه میتونی بیشتر هزینه کنی 919 هم گزینه خوبی هست . اما خوب دقت کن که خیلی از نظر من تفاوتی با 819 نداره . ضمن اینکه آمپ سری RS-70 پایونییر هم که برای خودش غولی هستش همین آمپ 819 هستش .
راستی اسپیکر داری ؟ به چه اسپیکری میخوای وصلش کنی ؟ ( ضمنا هزینه کابل HDMI رو هم باید به هزینه آمپ و پلیر اضافه کنی ! من حدود 90 تومن فقط پول کابل HDMI و سیم اسپیکر دادم)
سلام
دوستان من ميخوام سينماي خانگي بگيرم كه قابليت بلوتوث داشته باشه يه هدفون بلوتوث دارم ميخوام بدونم مدلي هست تو برندهاي سوني و سامسونگ كه اينكارو كنه .
مرسي
نقل قول:
ممنون از راهنمایی شما خیلی بهم کمک کرد
در مورد اسپیکر باید عرض کنم یک سینمایی خانگی قدیمی دارم که خراب شده فعلا از بلندگوهای اون استفاده میکنم تا سر فرصت ودست پر یک فکری براش بگنم
برای اچ دی ام ای هم از کابلهای که تو بازار هست استفاده میکنم چون تو شهرستانها کابلهای بسیار مرغوب پیدا نمیشه و مجبورم از معمولی ها استفاده کنم ظاهرا هم زیاد تفاوتی نمیکنه
منم همچين مدلي رو مي خوامنقل قول:
این سینما خانگی از شرکت سونی که نام بردید جزو یکی از بهترین سینماهای سونی هست ولی به نظر من قیمتش کمی بالاست،البته همه سینماهای شرکت سونی نسبت به کاراییشون قیمت بالایی دارند.در کل انتخاب با شماست.نقل قول:
سینما خانگی با هارد داخلی هم من یکی از محصولات شرکت ال جی رو میشناسم با 250 گیگ حافظه داخلی مدل LH-RH1260 .
البته الان به همین سادگی ها گیر نمیاد و تقریبا کمیاب شده ولی قیمتی در حدود 750 باید داشته باشه.
هنوز سینما خانگی بلوری سه بعدی به این راحتی ها گیر نمیاد.یدونه شرکت سونی وارد کرده که البته اونم به عنوان نمونه و هنوز به مرحله فروش نرسیده.نقل قول:
---------- Post added at 12:48 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
بله دوست عزیز هست.نقل قول:
كسي ميدونه 787 تا چه پيكسلي رو ميتونه پخش كنه يني من فيلم رو با چه فرمتي و تا چه پيكسلي بايد كانورت كنم تا اون بتونه پخش كنه؟
دوستانی که میخوان فایلهای صوتی رو بصورت بیسیم از سینما گوش کنن به این تاپیک یه سری بزنن امیدوارم مفید باشه.
salam dustan
mishe yekam rajebe taghire gheymate sinamahaye pioneer va philips va jvc sohbat konid mamnun misham . mikham biyam tehran bekharam faghat nemidunam cheghad fargh karde gheymatesh .
pishapish mamnun az hamkaritun .
دوستان من میخواستم یه سینمای بیسیم سونی بخرم ولی فروشنده که از آشنایان هم بود بدجور رایم رو زد و گفت حتما باسیم بگیر .
بعد یه مدت گیرنده های اینا ضعیف میشن و نمیدونم پارازیت میوفته روش و از این موردها .
واقعا اینجوریه ؟
از من میشنوی اصلا سونی نخر سونی تو سینما خانگی نام سونی رو خطشه دار کرده
می تونی اگر اشتباه نکنم از 3578 فیلیپس استفاده کنی که هم کیفیت خوبی تو سینما خانگی های تجاری داره و هم بیسیم هم است
دوست عزیز اول از همه عرض کنم که فارسی تایپ کردن جزو قوانین فروم هستش.نقل قول:
و در درجه دوم عرض کنم شما برای دیدن قیمت ها میتونید به سایت چاره مراجعه کنید و قیمت ها رو به صورت آنلاین مشاهده نمایید.
[HTML] www.chare.ir[/HTML]
نظر دوستان در مورد سینمای خانگی جدید LG :
قصر صدا(HB994PK)
براتون مشخصات اصلی را اپلود کردم (به گلدیران نمیشه اعتماد کرد)
برای دیدن تصاویر بیشتر به این تایپک مراجعه کنید.کد:http://up.--------.com/Files73/51a33a641d464558b941.pdf
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=448361
نقل قول:در Interlaceاسکن هر فریم از دو فیلد تشکیل شده که در پی هم نمایش داده میشن به همین دلیل همیشه رزولوشن تصویر نصف هست ولی در Progressive اسکن یک فریم به طور کامل و همزمان اسکن و نمایش داده میشه که باعث میشه علاوه بر لرزش کمتر در کل تصویر, تصاویر متحرک هم واضحتر دیده بشن.نقل قول:
این هم یک شکل شماتیک برای درک بهتر موضوع:
دو شکل سمت چپ به روش پروگرسیو اسکن میشن و دو شکل وسط به روش اینترلیس.
عجب دستگاهیه!!همه چی داره.قیمتش چنده؟نقل قول:
قیمتش تا شنبه معلوم میشه.نقل قول:
برای دیدن عکس بیشتر میتونی به اینجا سر بزنی
با تشکر.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=448361
هادی
دوستان میشه آمپ Rs-70 رو با Rs-30 عوض کرد یا نه....؟:46:
و یه سوال دیگه میشه پلیر دستگاه رو اصلا موقع خرید بر نداشت یا باید حتما پلیر رو خرید...
و سوال آخر اینکه مدل های Rs همشون باندهای سراندشون پایه نداره و میخوام بدونم اگه سراند ها رو هم جلو بزارم صدا به چه شکلی میشه....(بیشتر برای xbox و فیلم میخوام استفاده کنم):20:
یعنی صداهایی که باید از پشت بیاد هم از جلو میاد.....:18:
ممنون از همه دوستان.....:10::31:
آمپ rs-70 که خیلی بهتر از آمپ rs-30 هستش ! الانم دیگه rs-70 نیستش . من میخواستم بخرم نمایندگی گفت تموم شده معلوم هم نیست کی میاد ! اومدم rs-30 بردارم با آمپ 819 که اگه اشتباه نکنم همون آمپ rs-70 هستش که گفت اینا ست هست و نمیتونی عوض کنی ! اما بدون پلیر میتونی بگیری مثل اینکه . پایه هم که مشکلی نداره . هم میتونی جدا بخری براش هم میتونی خودت درست کنی .نقل قول:
توی این سری چون کمی حرفه ای هست نمی تونی سوراند رو جلو بگزاری کلا انجام همچین کاری توی مدل هایی که قابلیت این چنینی هم دارند پیشنهاد نمیشه