سلام
شما تو این تاپیک بهتر به نتیجه میرسی :
بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419898
Printable View
سلام
شما تو این تاپیک بهتر به نتیجه میرسی :
بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=419898
دوستان زوم کردن ایکس 6 هشت گیگ با آپدیت جدید هنگ نداره و آهسته نیست و سریع به ماهواره نصب میشه :8:
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
دوستان کاور و جلد ژله ای برای گوشی نیامده ؟ یا کریستال ؟ و خبری از مداد مخصوصش یست ؟
سلام...
آقا يه مشكلي با DRIVE TO داشتم كه حل شد و اينو ميخواستم بگم كه سرعت كانكت شدنش به ماهواره حتي از تو خونه هم فوق العادست...
حدود 20 ثانيه طول ميمشه تا ماهواره رو پيدا كنه و connect ميشه و اين واقعا فوق العادست...
يه چيز ديگه ام بگم تو اين 2-3 روز اينه كه اين گوشي واقعا عاليه !!!
از همه لحاظ...هيچ كسري ايي نداره...
همه لحاظه فوق العادست و من حسابي تو اين مدت به چالش كشيدمش و در همه حال رو سفيدم كرد و اينو بگم كه NOKIA X6 واقعا ارزش همچين پرداختي رو داره 100%
راستي من كه خريدم ورژن گوشي 21.0.0.4 بوده كه مثل اينكه آپديت جديدش هست و واسه همينم احتمال اينه كه سريع كانكت شدنش به ماهواره به دليل ورژنش باشه
مگه مال شما هم 8 گیگ هست منم باورم نشد 1 ضرب به 9 ماهواره وصل شد و اهواز رو عالی نشون میده عالیه
و دوربینش تو زوم کردن کند نیست شاید 8 گیگ خوب شده
سرعتش عالیه
دوستان من رفتم پیش دوستم 5800 داره صدای اون می ترکونه اما ایکس 6 کیفیت داره اما صداش کمتره و رفتم با برنامه کانورد
کلیپ تصویری و ام پی تری رو از فرمت 128 تبدبل کردم به 320 و بلندب صدا رو به 500 تبدبل کردم الان نا باورانه میگم 5800 رو میزاره تو جیبش صداش اینقدر بلند شده 300 مگابایت آهنگم شد 900 مگابایت دوستان صداش می ترکونه
و راستی قسمت اکولایزر 10 رنج صداش رو بزارید رو آخر
و راستی قسمت پست ایمیل وصل بشین به اینترنت موبایل و نوکیا میل رو دانلود کنید و نصب کنید و آدرس ایمیل تون رو بدین بهش و من دادم در 20 ثانیه 20 ایمیل امروزم رو بهم داد و به میلم تو یاهو وصل شد و در گوشیم ذخیره شدن عالیه کارش درسته ایکس 6
اگه کمک یا سوالی داشتید در خدمتم .:8:
واسه آپدیت فرق نمیکنه از کدوم زبان نرم افزار آپدیت باشه که؟
راستی این حتما باید این نرم افزاره آپدیت کنه؟
اگه منظور شما نوکیا میل هست باید دانلود و نصب بشه تو تنظیمات بری قسمت میل هست .:20:
نه دوست من
مدل من 16 گيگ هستش و GPS رو با آخرين ورژن برنامه Ovi كه توي سايتش واسه دانلود هست ريختم...
ديروز كه رفتم بالا پشت بوم و براي اولين بار خواستم وصل بشم دقيقا 5 دقيقه طول كشيد تا مكان دقيقم رو نشون بده اما الان حتي از تو خونه بين 20 تا 30 ثانيه ماهواره ها رو پيدا ميكنه...
صداي X6 چه تو هندزفري چه اسپيكرهاش واقعا با كيفيت و عالي هستش اما درسته كميت صداش از اسپيكر نسبت به 5800 يه كوچولو كمتره كه اينم مثل اينكه با روش دوستمون ميشه حلش كرد
دوستان سلام. من میخوام یه 8 گیگ بخرم. بنظر شما این گوشی تو هفته های آینده ارزون تراز 330هزارتومن هم میشه یا نه ؟ بعدش اینکه دوتا ایراد شنیدم یکی تو ساپورت نکردن اس ام اس فارسیه دومی تو کند بودن توی گالریش درسته ؟ البته شنیدم ال سی دیش هم تو آفتاب ضعیفه که واسه من مهم نیست.اما اینقدر از صدا و تصویر و تاچ خازنیش شنیدم که قابل چشم پوشیه.
در آخر ای کاش نوکیا نمایندگی فروش داشت من که فقط مرکز خدمات ازش دیدم و شنیدن تو بازار موبایل بزودی راه اندازی میشه اگه کسی میدونه هست و من اطلاع ندارم بگه برم که از اونجا بخرم گوشیمو خیالم راحت باشه
دوستان عزیز من شنیدم 8 گیگ دردسر و سرعتش از 16 کمتره.
به مفهوم دیگه میگن چون سی پی یو و رم و رام دو گوشی یکسانه اونی که ظرفیت حافظه کمتری داره بهتر عمل میکنه و گوشی راحتتر از پسش بر میاد به نظر شما این درسته؟
farshad resalati شما بهترين كار اينه كه بري از بازار موبايل بگيري طبقه زيرين
قيمتم بايد بگردي تفاوت قيمت هست ، ميتوني گير بياري
8 گيگ رو نميدونم اما واسه من كه 16 گارانتي اصلي هست زبان فارسي روش داشت و اس ام اس فارسي هم ساپورت ميكرد و حتي تو نفشه GPS وقتي زبان گوشي رو فارسي ميكنم اسامي اتوبانها و خيابانها همه فارسي ميشه
سرعت گاريشم خوبه و اصلا كند نيست
و Yazdankhan
من با 8 گيگ كار نكردم اما سرعت 16 خيلي خوبه
با سلام دویت عزیزم و پیشاپیش مبارک باشه من هم قبل خرید هزاران مشکل ازش شنیدم داره اما همش شاعیه بود یا بعضی ها ایراد داشتننقل قول:
اول اینکه من 5 روز پیش 8 گیگ با گارانتی نوکیا اهواز خریدم 310 هزار تومان و بدون گارانتی 305 هزار هست ارغوانی گرفتم
سوال بعدی تو گالری کندی نداره عزیزم
و اس ام اس فارسی رو ساپورت میکنه اونی که ساپورت نمیکرده قاچاقی بوده و فاقد گارانتی و سیستم عاملش آپدیت نشده بوده
و صداش کیفیت داره اما مانند 5800 بلند نیست و اگه پست قبلی من رو بخونی روش افزایش صدای گوشی رو نوشتم و در کل ازش راضی هستم
اگه 16 گیگ بخری بهتره اما اگه از رنگش بدت میاد مثل من 8 بگیر چون من 16 سفید می خواستم که اهواز نبود .
برای نمایندگی نوکیا یا برو سایت نوکیا یا از دفتر تهران نمایندگی شهرتون رو بپرس اگه می خوای شهرتون رو بگو واسط بپرسم
تماس بگیر 02123013 آدرس و نماینده شهرتون رو بگیر من از نوکیا آدرس نمایندها اهواز رو گرفتم .:11:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
عزیزم فرق چندانی نداره و مال من سرعتش عالیه اگه هر کدام رو رمش رو پر کنی کمی کند میشهنقل قول:
کیفیت دوربین ایکس شش روی تصویر کلیک کن عکس بزرگ رو ببینی:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قیمت خیلی خبر ندارم، در ضمن اگه با گارانتی اصلی نوکیا بخری ساپورت کامل فارسی و نقشه تقریبی ایران همراش هست.نقل قول:
دوستان سلام. من میخوام یه 8 گیگ بخرم. بنظر شما این گوشی تو هفته های آینده ارزون تراز 330هزارتومن هم میشه یا نه ؟ بعدش اینکه دوتا ایراد شنیدم یکی تو ساپورت نکردن اس ام اس فارسیه دومی تو کند بودن توی گالریش درسته ؟ البته شنیدم ال سی دیش هم تو آفتاب ضعیفه که واسه من مهم نیست.اما اینقدر از صدا و تصویر و تاچ خازنیش شنیدم که قابل چشم پوشیه.
در آخر ای کاش نوکیا نمایندگی فروش داشت من که فقط مرکز خدمات ازش دیدم و شنیدن تو بازار موبایل بزودی راه اندازی میشه اگه کسی میدونه هست و من اطلاع ندارم بگه برم که از اونجا بخرم گوشیمو خیالم راحت باشه
(حتی راهنما، منو، بیشتر هشدار ها و حتی اسامی روی نقشه ایران)
سرعت گالریشم تو این مدتی که من باهاش کار کردم خوب بوده! تو همین چند روز هم 4 گیگش پرشده، سرعتش هم تقریبا هیچ تغییری نکرده!
در ضمن ال سی دیش نه اینکه ضعیف نیست بلکه اتفاقا خوب هم هست، از نظر کیفیت هم جز بهترین های نوکیا هست.
================================================== ==========
من 16 گیگ رو چند روز پیش خریدم، میخواستم اپدیت کنم گفت سیستم عامل نیاز به آپدیت نداره و فقط 7 تا برنامه رو باید آپدیت کرد!
امروز بازار بودم میخواستم بفروشم یه چند جایی قیمت گرفتم 2 جا میگفت 240 بیرون علائدین و 2 تا مغزه هم تو علائدینم میگفتن 180 تومن بعد رفتم از نوکیا مرکزی قیمت نوش رو گرفتم گفت 395
خودم شاخ درآوردم تو تخته وایتبرد هم زده بود
چرا اینقدر ارزون میخرن عزیزان
از یکیشون پرسیدم گفت گوشی را دست بازار نیست اگه ان97 بود 40 تومن کم میکردیم برمیداشتیم
ovi suite چرا این قدر کنده؟ :18:
--------------------------------
smartcom gps رو گوشی های نوکیا کار میکنه؟
سلام دوست عزیز آره کار میکنـــه خیالتون راحــت . گوشیتون باید سری سیمبین باشه ! :46:نقل قول:
نوکیا های جـاوا این برنامه رو ساپورت نمیکنن ...
موفق باشید!:40:
نقل قول:
عزیزم سلام کی گفته کند هست ؟ مشکلی نداره عالیه
:10:
smartcom gps تست شده.خیلی خوب جواب میده..نقل قول:
البته ساین هم میخواس ماله من...
[QUOTE=t2download;5588114]
برای نمایندگی نوکیا یا برو سایت نوکیا یا از دفتر تهران نمایندگی شهرتون رو بپرس اگه می خوای شهرتون رو بگو واسط بپرسم
تماس بگیر 02123013 آدرس و نماینده شهرتون رو بگیر من از نوکیا آدرس نمایندها اهواز رو گرفتم .:11:
---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
ممنونم از شما مخصوصا واسه ی اون شماره تلفن23013 البته این رو یادآوری کنم توی سایت من قبلا هم رفتم فقط مرکز خدمات تو سرچ میاره و فقط عنوان فروشگاه رو یدک میکشه بهترین چیز همون شماره ای بود که دادی تماس گرفتم خودش یه مغازه تو علاالدین رو آدرس داد و اذعان داشت توی سایتی ها مرکز خدماتند
البته گفت x6 در حال فیدبک دادن هست وممکنه ... گفت اگه میخوای مطمن باشی 5800 رو بگیر:41: من طراحی ایکس 6 و تاچش رو خیلی دوست دارم الان دارم میرم بخرم کسی هست 5800 رو داشته باشه و حالا x6 بیاد یه نظری بده البته من خودم چشم بسته تو 23تا چیز میدونم x6 سرتره یکی عکس و فیلمش دومیش تاچ خازنی
طراحیشم که بنظرشخصیم بهتره
ممنون میشم کسی بگه محتوی x6 اصلی 8 گیگش چی ها هست
چون من خوندم هندزفری بلوتوث دارشو بر میدارن !
[QUOTE=t2download;5588114]
ممنونم از شما مخصوصا واسه ی اون شماره تلفن23013 البته این رو یادآوری کنم توی سایت من قبلا هم رفتم فقط مرکز خدمات تو سرچ میاره و فقط عنوان فروشگاه رو یدک میکشه بهترین چیز همون شماره ای بود که دادی تماس گرفتم خودش یه مغازه تو علاالدین رو آدرس داد و اذعان داشت توی سایتی ها مرکز خدماتند
البته گفت x6 در حال فیدبک دادن هست وممکنه ... گفت اگه میخوای مطمن باشی 5800 رو بگیر:41: من طراحی ایکس 6 و تاچش رو خیلی دوست دارم الان دارم میرم بخرم کسی هست 5800 رو داشته باشه و حالا x6 بیاد یه نظری بده البته من خودم چشم بسته تو 23تا چیز میدونم x6 سرتره یکی عکس و فیلمش دومیش تاچ خازنی
طراحیشم که بنظرشخصیم بهتره
ممنون میشم کسی بگه محتوی x6 اصلی 8 گیگش چی ها هست
چون من خوندم هندزفری بلوتوث دارشو بر میدارن !
[QUOTE=farhad resalati;5590133]با سلام منظورش چیه نگرفتم ؟نقل قول:
x6 در حال فیدبک دادن هست
دوست من هم پرس و جو و تحقیق کن و هم ببین دلت چی میگه کدام رو دوست داری به حرف مردم گوش نده قراره تو باش کار کنی نه مردم همه میگفتن نگیر یا میگفتن 16 گیگ بگیر اما من 16 مشکی دوست نداشتم رفتم لاجوردی گرفتم 8 گیگ در زیر عکس متعلقات 8 گیگ خودم رو میزارم .
در ضمن به یک آدرس آدرس که داد اطمینان نکن چون نمایندگانش هر چند وقتی عوض میشن مانند من 5 نماینده داد از 5 تا 1 مغازه گفت نماینده نوکیا هستیم بقیه گفتن نماینده نیستیم در حال حاظر
من دوست نزدیکم 5800 داره 1 ساله بدک نیست اگه صدای بالا می خوای 5800 بگیر اما دوربینش 3 هست و تاچ مقاومتی هست و مداد داره و رم میخوره و رم 8 گیگ باش هست اگه اشتباه نکنم .
تنها اشکالشون که دوست دیگم تعمیرات و آموزش تعمیرات موبایل میده میگه ال سی دیشون می سوزه
در کل من ازش خوشم اومد ایکس شش 8 گیگ گرفتم و راضی هستم و آهنگ رو یاد دادم تو پست های قبلب چه گونه تبدیل کنید که صدای گوشی خوب بشه اگه سوالی بود در خدمتم و پست خصوصی رو بخون .
این عکس گوشی من و این هم بسته بندی و متعلقات گوشی من با گارانتی
اما 16 گیگ بسته اش بزرگتره با گارانتی و شارژر ماشین و جای موبایلی ماشین و کیف گولا اشانتیون داره .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
عکس های بالا مال گوشی منه
عکس های پایین رنگ دیگه 8 گیگه
این زیری هم 16 گیگه
---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
Image Gallery:
1
/
2
Loading...
دوستان تهرانی کاور ژلاتینی ایکس شش اومده ؟
کد:http://www.eastmaze.com/Silicon-Silicone-Case-for-Nokia-X6-8GB-16GB-32GB-Pink-p2079.html
دوستان هدست بلوتوث استریو واسه ایکس 6 چی بگیرم واسه موسیقی گوش دادن ؟
سلام به همگی من خریدم 16 اصلی 395 تومان هیچ کدوم از مشکلاتی که بهش اشاره کردین رو نداره.توپه توپه.فقط واسه نصب برنامه های جانبی چه کنیم؟کجا بریم؟منظورم کدوم تاپیکه؟
مشکی گرفتی مبارکه به سلامتینقل قول:
اهواز 360 هزار هست با گارانتی و بدون گارانتی 315 هست تا 340
16 گیگ
برنامه چی می خوای سرچ کن نرم افزار سری 60 ورژن 5
هر برنامه خواستی بگو راهنماییت کنم .:10:کد:www.mobile9.com
کد:http://gallery.mobile9.com/c/nokia-x6-java-software_2481/1/
[QUOTE=farhad resalati;5590104]سلامنقل قول:
فکر کنم منظورش از فید بک این بوده که هنوز ایکس شش امتحانش رو پس نداده . باید یه مدتی بگذره
در مورد 5800 و x6 هم بگم که مدت زیادی با این دو کار کردم البته با 5800 سری قدیمی چون جدیدا هم کیفیتشون کم شده هم رمش به 4 گیگ تنزل پیدا کرده
فرقشون هم که کاملا مشخصه
ممنون از لطفت.چاکرتیم.نقل قول:
[QUOTE=hellbrain666;5590870]با سلام ایکس 6 که 1 سال بیشتر هست که اومده بازار دیگه امتحان پس دادن نداره .:11:نقل قول:
با تشکر از دوستان عزیز مخصوصا t download و nokia n95 بلاخره بعد 3 ساعت چرخ تو علا الدین امروز( 16آبان ) مدل 8 گیگ نیلی رو گرفتم البته مشکیش نیست و فقط 16 گیگ هست خیلی ممنونم از همه الان گذاشتم به شارژ اما آنچه که فعلا در مورد قیمت دستگیرم شد رو خدمت کسانی که در شرف خرید هستن عرض کنم:
خود نمایندگی مرکزی که واسه خودش بازاری درست کرده و میده 330 هزارتومان با نصب نرم افزار و ست آپ باکسو... رایگان. ضمانت اصلی نوکیا با عنوان نوکیا 12 ماهه هست که برای اینکه خیالتون از گارانتی اصل بودن راحت بشه کافیه با شماره 23013 یا شماره اس ام اس 200023013 و یا سایت نوکیا برید که همون وسط پاساژ کیوسکی هست که رایگان از هر مغازه ای که خرید کرده باشید گوشیتون رو براتون تست میکنه از طریق سایت. مهم این هست با مغازه دار طی کنید که شماره 23013 یا همون کیوسک گوشی رو تایید میکنه یا نه . دومین نکته این هست که مغازه های دیگه همون گوشی اصل رو با قیمت های متفاوت میفروشند و بعضی ها هم گوشی گارانتی منسوخ شده مثل اتصالات و نیا! مورد سوم این هست که شما وقتی به مغازه های دیگه مراجعه میکنید با قیمت 300 هزار تومان یا 310 تومان و .... برخورد میکنید همه هم شرط شمارو برای تست از طریق موارد فوق قبول میکنند! مسله این هست که اونها زیر قیمت به شما میگن اما وقتی مشتریشون شدی ازتون 25الی20تومان پول نرم افزار و بقول خودشون ستاپ باکس میگیرن.
و اگه نخواید هم میگن گوشی رو ما باز کردیم و از آک در آوردیم باید بخری .من با یکی از اینها که منطقی بود حرف زدم گفت دیگه روال بازار این شده و از همون اول ستاپ باکسش اجباری هست و این مقدار هم پولشه. خب پس حواستون باشه اگه کسی گفت اینقیمت باهاش هم گارانتی رو طی کنید هم بگو من اینو آک میگیرم ستاپم نمیخوام و ...
من در نهایت چون دحوصله زیادی نداشتم فقط بجای 20تومن چونه زدم و نهایت 310تومان گارانتی اصلی با ستاپ باکس گرفتم و الان زدم به شارژ. در مورد 18 گیگشم اینو بگم که مدل مجارستانیش با گارنتی های غیر نوکیا 12ماهه هست 340تومان مثل نیا و اتصالات البته اونها میگفتن ولی گارانتی 12 ماهه نوکیا که توسط شماره 23013 هم ساپورت بشه 375 هزارتومن هست که فروشگاه اصلی 390 اون رو میده.
یه سوال دوستان ؟ کیفیت فیلم برداریش رو تو راه مترو تست کردم خیلی به دلم ننشست یه جاهاییش شطرنجی میشد چرا ؟ درصورتی که کلیپ های خودگوشی هم کیفیتش خوبه هم ال سیدی گوشی هم که حرف نداره . چرا اینقد تفاوت ؟ البته هنوز من تنظیماتش رو دست نزدم و فرداشب نتیجه اش رو میگم .
بازم از همه دوستانی که تو این کلوب اطلاعاتشون رو به اشتراک میگذارند
برو تنظیمات فیلم برداری و عکس برداری کیفیت ظبتشو رو زیاد کن، من خریده بودم هیچ کدوم رو حداکثر نبود.
فکر کنم در حالت عادی یکی دو سطح پایین تر گذاشتنش
نقل قول:
مبارک باشه عزیزم به جمع ما خوش آمدید .
ستاپ باکس ؟ چیش اجباره 8 گیگ که آپدیت جدیده و نیازی به به روز رسانی نداره .
و 16 گیگش هم فقط مشکی گارانتی اصلی هست اون هم 360 هزار و بدون گارانتی اینجا اهواز 315 هزار هست
منظورت از شطرنجی شدن در حین فیلم برداری هست یا زمانی که فیلم برداری تمام شد و ذخیره کردی اینجوره ؟
دوست من شطرنجی نمیشه در دو صورت چک کردم کیفیت عالیه شاید مکانی که بودی نویز یا موردی داشته مجددآ چک کن و اطلاع بده .
:10:
آهان وقتی کلیپ میبینی یا فیلم ضبط میکنی و داری میبینی اگه بزنی بری جلوتر فیلم رو ببینی 5 پانیه صفحه و فیلم 4 خانه ای میشه و خوب میشه و 5800 هم همین جوره عادیه .
اين ستاپ باكس و برنامه شده نون دوني واسه علاء الدينيا !!!
من كه از بازار موبايل گرفتم يارو بهم گفت برنامه هم ميخواي ؟ مثلا جي پي اس فارسي و ... گفتم نه خودم انجام ميدم گفت هر جور مايليد
دوست من چون 8 گیگش دفترچه راهنما توی بسته نداره بیا این دفترچه راهنما ایکس 6 و فارسی بصورت فایل پی دی اف و کم حجم موفق باشی .
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/mea/phones/guides/Nokia_X6-00_UG_fa.pdf
مارکه خوده نوکیا بهترینشه...نقل قول:
من دارم..
3سال پیش با n95 گرقتم..
---------------------------------
کوروش کبیر نه!!!
کوروش بزرگ!!!
من استریو می خوام باش آهنگ هم گوش بدم کدام مدل رو پیشنهاد میکنی .:11:نقل قول:
[/COLOR]خودم BH-900 دارم استریو نیست..نقل قول:
handsfree استریو هست ولی از شکل هندزفری میاد بیرون..
من BH-505 رو پیشنهاد میکنم..
کسی با پلی لیست دیجی کار کرده قسمت موسیقی گوشی هست
من دیروز فروختمش ازش خوشم نیومد 180 تومن تازه 2 هفته بود گرفتمش عزیزان ولی خیلی ضرر دادم
نرم افزار داویکس پلیر می خوام
دوستان كسي لينك داره؟
ممنون
مشکلش چی بود فروختی ؟:19:نقل قول:
---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
Flv پلیر برنای ایکس شش لازم به ذکر هست کلیپ های آنلاین اینترنت این فرمت هستند .
کد:http://www.symbian-freeware.com/get-flvplayer.html
این هم دایویکس پلیر
کد:http://divx-player-mobile-s60.en.softonic.com/symbian/download#pathbar
سلام آقا ما چجوری برنامه هایی که از طریق بلوتوث در inbox وجود داره رو پاک کنیم؟چون میگهalready in use ؟
بچه ها لینک بالا هم برنامه های فوق العاده ای توش هست.سر بزنید بد نیست.راستی چجوری برنامه هایی که از طریق بلوتوث در inbox وجود داره رو پاک کنیم؟چون میگهalready in useکد:http://www.symbiantalk.net/forumdisplay.php?1-Symbian-Zone