تا اونجایی که من میدونم میشه! باید شهریه ثابت رو بدی و رزرو کنی و بری مدرک رو بگیری
Printable View
تا اونجایی که من میدونم میشه! باید شهریه ثابت رو بدی و رزرو کنی و بری مدرک رو بگیری
سلام. من میخوام که ترم تابستون رو مهمان واحد مشهد باشم . لان هم ترم دوم هستم. میشه؟
کسی تا حالا این کار رو کرده؟
بله میشه . ولی فقط واحد هایی که خود دانشگاه اعلام میکنه که میشه مهمان برداشت رو میتونی برداری که معمولا واحد های عمومی در نظر گرفته میشه برای مهمان برداشتن و البته کار اموزینقل قول:
تا چند ترم؟نقل قول:
میگم حداقل تعداد واحد اخذ شده برای پاره وقت 10 واحد هست برای تمام وقت چند تاست؟
بعد این حداقل تعداد واحد مثلا 10 واحد هست
این 10 واحد رو باید اخذ کنی حداقلش
یا حداقل واحد10 تا رو سر جلسه بری؟
تمام وقت حداقل واحد 14 تاستنقل قول:
پاره وقت حداقل باید 10 واحد اخذ کنی و طول ترم داشته باشی . حالا چند واحدت پاس میشه مهم نیست
.
در دوره ی کارشناسی تمام وقت حداقل واحد در یک ترم 12 تاست.نقل قول:
برای دانشجویان مشروط حداکثر واحد در یک ترم 14 تاست.
برای اطلاعات بیش تر می تونید به سایت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد مراجعه کنید.
کد:http://iausep.com/
سلام
کف تراز براي مهندسي صنايع تهران شمال چقدره ؟
اين که ميگن معمولا با تراز پايين تري هم ميشه قبول شد چون بيشتر از ظرفيت ميگيرن يعني چي ؟!
اينکه امسال اين رشته طرفدار زياد داره خوبه براي کسي که زده و يا نه ؟ تو تراز تاثيري داره ؟
بعد يک سوال ديگه :
اگر هيچ کدوم از شش رشته رو که انتخاب کرديم رو قبول نشيم و انتخاب دانشگاه توسط سيستم رو زده باشيم چه ملاکي رو در نظر ميگيره سيستم ؟!
بهترين رشته در همون شهر ؟! يا حومه ؟! چطورياست ؟!
معرفی اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مخبر دزفولی با اعلام این مطلب افزود: سیدشهابالدین صدر رئیس سازمان نظام پزشکی و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، نسرین سلطانخواه معاون علمی فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، محمدحسن شجاعیفرد رئیس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به عنوان اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد معرفی شدند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اسامی پنج عضو جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا مخبر دزفولی با اعلام این مطلب افزود: سیدشهابالدین صدر رئیس سازمان نظام پزشکی و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، نسرین سلطانخواه معاون علمی فناوری رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، محمدحسن شجاعیفرد رئیس دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیت مدرس و فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران به عنوان اعضای جدید هیئت امنای دانشگاه آزاد معرفی شدند.
این افراد طی جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب شدند و به تصویب شورا رسیدند.
به گزارش مهر، بر اساس ماده 10 اساسنامه دانشگاه آزاد که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی اصلاح و بازنگری شده است، اعضاء هیئت امنا این دانشگاه شامل 5 نفر از اعضاء هیئت علمی تمام وقت دانشگاهها در مرتبه دانشیاری و یا بالاتر به پیشنهاد و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی، 4 نفر از اعضای هیئت موسس که حتما یک نفر از آنها روحانی باشد، وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا نمایندگان آنها، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها یا معاون وی و رئیس دانشگاه به عنوان دبیر هیئت امنا می شود.
همچنین بر اساس ماده 12 همین اساسنامه، پیشنهاد رئیس دانشگاه به شورای عالی انقلاب فرهنگی و صدور حکم توسط رئیس هیئت امناء پس از تصویب توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی از مهمترین وظایف و اختیارات هیئت امنا به شمار می رود، یعنی هیئت امنا پس از رسمیت یافتن طبق این اساسنامه، باید ظرف مدت یک ماه فرد پیشنهادی برای احراز ریاست دانشگاه را به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی کند.
:40:
سلام و خسته نباشیدمی خواستم بپرسم هزینه لازم برای فارغ التحصیلی در رشته داروسازی در دانشگاه ازاد چقدر است همچنین ایا کسی که در دانشگاه سراسری لیسانس گرفته میتونه دوباره کنکنور بده ودر این رشته درس بخونه لطفا راهنماییم کنید ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خب دوست عزیزم میزان شهریه برای هر رشته متفاوت هست ...
بستگی به تعداد واحد های عمومی ، عملی ، آزمایشگاهی و اصلی داره که باید پاس کتید.
میزان شهریه ثابت تقریبا برابر هست ( حدود 430 تا 450 تومن ) البته برای هر ورودی فرق داری
ورودی ما ( 87 ) شهریه ثابت 430 تومن بود.
حدودا کل شهریه شما رو باید ترمی 800 به بالا در نطر گرفت
موفق باشید
سلام
یکی از بچه ها
پارسال تمام وقت کامپیوتر اورد یک شهر
پاره وقت هم یک شهر دیگر کامپیوتر اورد
بعد پاره وقت رفته.
میگه میشه امسال بیاد از نو رشته تمام وقت کامپیوتر ثبت نام کنه اون شهر ؟
یا فقط باید کنکور بده و بتونه بیاد؟
آخه یکی میگفت اگر امسال کنکور دادی نرفتی
سال دیگر کنکور بدی یا ندی. رشته پاراسل که اوردی میتونی ثبت نام کنی
حالا ایشون پاره وقت رو ثبت نام کرده میتونه ؟
نقل قول:
نه نمیتونه بره .
چون یک بار ثبت نام کرده؟نقل قول:
فقط راه حلش ازمون سراسری دانشگاه هست؟
نقل قول:
بله . اگه غیر از دانشگاه آزاد در دانشگاه دیگه ای ثبت نام کرده بود میشد.
باید دوباره آزمون بده.
آزمون هم بده فقط نمره های بالای 12 براش حساب میشه؟
معدل و هر چی داشته دیگه پاک میشه؟
و تصفیه حساب اون ترم که بوده نیاز داره؟
سلام
یک سوال دارم:
الان اگه کسی تو دانشگاه ازاد کارشناسی حسابداری بخونه و بخواد تغییر رشته بده به ادبیات میتونه؟
شرایطش چیه؟
ممنون میشم کامل توضیح بدین
منتظرم
مرسی
طبق گفته ی سایت معاونت آموزشی دانشگاه آزاد در حال حاضر تغییر رشته به هیچ وجه در دانشگاه انجام نمیشه.نقل قول:
اگر مشکل نظام وظیفه نداشته باشید باید دوباره کنکور بدید و انتخاب اولتون رو بزنید ادیبات.بعد اگر در کنکور قبول شدید ازاین دانشگاهی که هستید انصراف بدید.و برید رشته ی مورد علاقتون رو ثبت نام کنید.
نقل قول:
بهتره بره بپرسه از یکی از دانشگاه ها . اونا بهتر میدونن. چون اگه آزمون بده کلا باید از اول شروع کنه و هیچ واحدی رو تطبیق نمیدن
.
والا من شنیدم بالای 12 ها رو تطبیق میدهند.نقل قول:
خوب عزیزکد:اگر مشکل نظام وظیفه نداشته باشید باید دوباره کنکور بدید و انتخاب اولتون رو بزنید ادیبات.بعد اگر در کنکور قبول شدید ازاین دانشگاهی که هستید انصراف بدید.و برید رشته ی مورد علاقتون رو ثبت نام کنید.
این بابا اگر وسط ترم انصراف نده مشکل سربازی بهم نمیزنه
اگر ترم دو رو تمام کنه و انصراف بده و اونجا قبول بشه خوب یک راست میره ثبت نام میکنه. و دو ترم قبل را باید تصفیه حساب کند.
و
اگر هم سال دوم یعنی پایان ترم 4 انصراف بده و اونجا قبول بشه . میشه
ولی باید یا کل یا نصف شریه ثابت های باقی مانده رو بده/
درسته؟
ددوستان ترم تابستان دانشگاه ها بعد از امتحانات ترم دوم ثبت نامش شروع میشه؟
چجوری هست؟
بعد برای واحد دیگه بخواهی بگیری
باید از دانشگاه خودت نامه بگیری؟ نامه چی بگیری؟
والا ما نفهمیدیم یک بار هم سوال کردیم نفهمیدیم چی میگن.
نقل قول:
بستگی به دانشگاه ها داره. هروقت امتحانات تموم شد تا 5 روز بعدش
دانشگاه ما از 12 تیر شروع میشه
واحدایی که اجازه میدن میهمان برداری رو باید از دانشگاه خودت نامه بگیری ببری دانشگاهی که میخوای بری
این سول رو قبلا یک بار پرسدم ولی جواب درست حسابی نگرفتم.
فرق کنکور صبح و عصر ازاد چیه؟
راستی کارت ها رو کی میدن؟
در آزمون پزشکینقل قول:
بچه هایی که رشته ی پزشکی و دندون و دارو را اول زدم صبح امتحان می دن
و بچه هایی که رشته ای اولشون رشته ای به غیر از پزشکی و دندون و دارو هست ظهر
برای کنکور ریاضی هم برای رشته ها متفاوت هستنقل قول:
کارت امسال اینترنتی هستش.
نقل قول:
ریاضی را نمی دونم
یه سری رشته ه ارو صبح میدن یه سری عصرنقل قول:
مثلا مکانیک رو عصر میدند
سوالهای صبح وعصر هم طبیعتا فرق میکنه
سلام
دانشجوی مهمان میتونه درس حذف کنه؟
یعنی سر امتحان نرم یا 0 بشم حذف میشه خودش؟
سلام
طبق آئین نامه باید 4 هفته قبل از شروع امتحانات برای حذف ترم اقدام کرد
ایا میشه الان برای حذف ترم اقدام کرد؟
نیاز به تشکیل شورا و از این چیزها نیست؟
فقط حذف ترم به جای مرخصی حساب میشه؟
به نظرتون چقدر شورا طول میکشه؟ و ایا جواب میده به نظرتون ؟
نقل قول:
ماده 38 : حذف کليه واحدهاي انتخابي در يک نيمسال تنها در صورتي مجاز است که دانشجو به تشخيص شوراي آموزشي واحددانشگاهي ذيربط قادر به ادامه تحصيل در آن نيمسال نباشد در اين حال نيمسال مزبور بعنوان مرخصي تحصيلي محسوب مي گردد.
تبصره 1 - چنانچه به دلايلي شوراي آموزشي واحد بموقع تشکيل نشود و اينکار موجب لطمه به دانشجو گردد نظر معاونت آموزشي واحد، ملاک عمل خواهد بود.
تبصره 2 - چنانچه با استقاده از مواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجب حذف کليه درسهاي يک نيمسال گردد آن نيمسال جزو مرخصي با احتساب در سنوات محسوب مي گردد.
تبصره 3 - استفاده از مفاد ماده 38 و تبصره 2 آن موجب بازپرداخت شهريه هاي ثابت و متغير نخواهد شد.
سلام.
من دانشجوی آزاد ترم 4 هستم.
پارسال که ترم 2 بودم آزمون آزاد دادم ولی تراز شهری که میخواستم رو بدست نیاوردم.
امسال هم شرکت کردم.
آیا در صورت قبولی میتونم در دانشگاه مورد نظرم ادامه تحصیل بدم؟
چون بعضی ها میکن فقط تو سال اول دانشگاه میتونی شرکت کنی و در صورت قبولی بری اونجا.
یه سوال دیگه : میگن دروسی که نمرشون بالای 12 باشه در واحد مقصد ،تطبیق داده میشن. آیا درسته؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سلام
آقا یکی از دوستای من سه تا از درسهای پیشدانشگاهی 2 دو رو افتاده
میخواستم بدون با این تفاصیل، میتونه تو دانشگاه آزاد اگه قبول شد ثبت نام کنه؟ یا باید حتماً این سه تا پاس بشن؟
نه باید همش رو پاس کنهنقل قول:
امید ه خدا شهریور هم وقت هست.
دوستان خواهشا جواب منو بدید.
چون آزمون آزاد نزدیکه و من میخوام بدونم ارزش اومدن به تهران ر وداره یا نه......
ممنون میشم اگه کمک کنید
امتحانهای شهریور کی هست؟
سلام به همه دوستان.
چندتا سوال داشتم..؟؟؟
واقعا ممنون میشم کمک کنید.
1.. من متولد 69 هستم...و ترم بهمن تازه رفتم دنشگاه..( فقه و حقوق..ازاد قم.)..
میخواستم ببینم میشه مثلا من وقتی که دفترچه کنوکور ژآد میاد...همین رشته رو دوباره شرکت کنم و اینبار شهر خودمو (کرج) برو بزنم..و بعدش اگه قبول شدم...برم درسامو تطبیق بدم...؟؟
(میخوا بدونم که سربازی نرفتم..شمکل برام ÷یش نمیاد.)
2.. من امروز یه درس امتحان دشاتم. (حقوق جزا.) هیچی نخوندم..میخواستم حذف کنم درسو....که دشاتم با دوستام حرف میدم که دیدیم سرجلسه هستم...
منم خوب کمی نوشتم..
اما مطمئنم که نمره تک میگیرم....
الان دیگه گمون نکنم بشه با استاد صحبت کرد که حذفم کنه.. میشه..؟؟
این نمره تکم روی معدلم خیلی تاثیر داره...نه.؟؟
میشه این امتحانات شهریورو بگین چیه..؟؟
جبرانیه..؟؟
یعنی باید ترم تابستون برش دارم این درسو..؟؟
اگه شهریو امتحان بدم...نمرده معدلم درست میشه..؟؟
کممنون میشم کسی کامل توضیح بده.
از هرکی هم می÷رسم یه چیز جواف میده.
میسی.....
سوال یک اره میشهنقل قول:
ولی برای دو ترم اول تصفیه حساب نیاز هست
اگر کشیده به سه ترم و چهار ترم باید نصف شهریه ثابت های باقی مانده رو پرداخت کنی.
حالا شما بهمن رفتی قضیه اش رو نمی دونم.
اون درس رو هم افتادی دیگه حذف نمیشه کرد.ریسک نکنتید به نظرم این موارد
اره میشه تابستان دو تا درس برداری یعنی 6 واحد
فقط برو اقدام کن ببین کی هست
هر دانشگاهی یک موقعی برای ثبت نام تابستان وقت گذاشته.
نصف شهریه ثابت هم برای ثبت نام تابستان نیاز هست.
مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی درخصوص تاریخ و چگونگی مشاهده و اصلاح سوابق تحصیلی داوطلبان آزمون رشته های غیر پزشکی و علوم پزشکی سال 89 اطلاعیه ای صادر کرد.
به گزارش آنا ،روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اعلام کرد: داوطلبانی که در موعد مقرر به ثبت نام خود در آزمون غیرپزشکی و یا علوم پزشکی سال 89 دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کرده اند نمرات کتبی امتحانات نهایی سال سوم دبیرستان (دیپلم) برای دیپلمه های نظام جدید یکی از سالهای 84 تا 88 یکی از رشته های ریاضی، علوم تجربی، ادبیات و علوم انسانی و یا علوم و معارف اسلامی که ازجانب وزارت آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل شده است از تاریخ اول تا دهم تیر بر روی پایگاه اینترنتی مرکز آزمون به آدرسبرای مشاهده داوطلبان قرار داده خواهد شد.کد:www.azmoon.org
- داوطلبان می توانند با در اختیار داشتن اطلاعات مربوط به کارت اعتباری ثبت نام و یا شماره پرونده و کد رهگیری خود اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی خود را مشاهده کنند.
- داوطلبان در صورت مشاهده مغایرت بین نمرات دروس، سال اخذ نمره و مندرجات کارنامه فارغ التحصیلی خود لازم است از فرم اطلاعات و سوابق تحصیلی بر روی پایگاه نسخه چاپی تهیه و پس از درج اطلاعات صحیح و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر فرم چاپ شده و اصل و کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه و به تحویل مدارک اقدام و رسید دریافت کنند.
- داوطلبانی که سوابق تحصیلی آنها ازجانب آموزش و پرورش به مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی تحویل نشده است و طبق ماده 37 مندرج در دفترچه راهنمای آزمون مشمول اعمال سوابق تحصیلی می باشند در صورت نقص و یا مغایرت در اطلاعات فردی لازم است از طریق پایگاه به اصلاح آن اقدام و در غیر این صورت با تهیه نسخه چاپی از اطلاعات خود با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و اصل کپی کارنامه فارغ التحصیلی به منطقه آموزش و پرورش محل تحصیل خود مراجعه کنند.
داوطلبان در این خصوص می توانند با شماره تلفن های روابط عمومی مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی (22574333، 2258405، 22573131، 22580077، 22581322، 22581327) تماس بگیرند.
با این خبر رسما بد بخت شدم :41:نقل قول:
این همه سال بررسی نمی کردن ولی امسال نمی دونم چی شد برسی می کنن.
به ما که کسي چيزي نگفته ...نقل قول:
با این خبر رسما بد بخت شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این همه سال بررسی نمی کردن ولی امسال نمی دونم چی شد برسی می کنن. __________________
از کجا بايد ميدونستيم اگر اينجا رو نمي ديديم ؟!
آزمون آزاد درسته شده 1 مرداد ؟!