نقل قول:
من یه دوست تو اسلامشهر دارم . دیروز که باهاش حرف میزدم میگفت 200 داده . که البته شاید بازم ازش بگیرن :18:
Printable View
نقل قول:
من یه دوست تو اسلامشهر دارم . دیروز که باهاش حرف میزدم میگفت 200 داده . که البته شاید بازم ازش بگیرن :18:
راستی بچه ها کسی کلاس ریاضی خوب سراغ نداره ؟ ( خصوصی نباشه ها )
سلام به همگی
منم اومدم
ترجیح دادم یه بار دیگه کنکور بدم:31:
ایشالا همگی موفق بشیم
راستی واسه گسسته کدوم کتاب بهتره؟
البته به جز گاج.پارسال خوندمش چرت بود:31:
اگه تهرانی
قلم چی الغدیر
کتاب کلاس رمزینهنقل قول:
می شه یک کتاب معارف خوب که توش سوال از تفسیر ایات داشته باشه هم معرفی کنید؟
نقل قول:
کتاب گسسته مشفق خوبه . کتابها خوشخوان هم خوب هستن
من نمیدونم اگه قرار سوالای کتاب اینجا باشه پس اون تاپیک چی میشه؟!
لطفا سوالتون رو اونجا مطرح کنین که بقیه هم استفاده کنن... اینجا تا میای چند صفحه رفته جلو!
ممنون
نقل قول:
کتاب دینی کنکور انتشارات نانو فکر کنم به کارت بخوره
کتاب آیات و نکات گاج رو بخر . خیلی خوبه :27:نقل قول:
کتاب همگامان هم خوبه.البته یه مقدار قلمش سنگینه ولی کمکت میکنه به قلم کنکور عادت کنی.نقل قول:
نقل قول:
حق با شماست . دوستان لطفا بحثای کتاب رو ببرین اون تاپیک . فکر کنم اینجا در مورد مشاوره و برنامه ریزی صحبت کنیم بهتر باشه . اینجوری هم تاپیکها قاطی نمیشه :20:
اگه سطحت خوبه و ميخواي همه سوالارو جواب بدي ،خوشخواننقل قول:
اگه نه اول گسسته رمزينه رو بخون بعد تست بزن براي تست انتشارات مهر و ماه هم خوبه!:46:
من پارسال سبز رو داشتم خيلي خيلي خوب بود!:46:نقل قول:
عزيز زياد سخت نگير اين آزمون تعين سطحه...نقل قول:
سلام
ولی من احساس کردم تو تاپیک جدید موضوع مطرح بشه اعضای بیشتری همراهی کنن
پس من از اعضا می خوام که همراهی کنن
دوستانی که آنلاین هستند یه سری به تایپیک کتابهای کنکور بزنن و جواب منو بدن
ممنون
تیمسار جون یه کمکی بکن
نقل قول:
می دونی چی شده یه آقای تاپیک داده بود به نام چند کتاب تا کنکور منو چندتا از دوستان بهش چند کتاب معرفی کردیم ولی مدیران اون تاپیک رو به اینجا انتقال دادن
ظاهرا مدیران اینجا رو برای معرفی کتاب مناسبتر می دونن!!!!!!!!!!!!!:31:
بسم الله الرحمن الرحیم ..نقل قول:
سلام
نمی دونم چرا توشهر ما مدیر قلم چی میگه 250 هزار .......!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید
سلامن علیکم
گویا منم به شما پیوستم به هر حال خدا روشکر
حال و حوصله نوشتن ندارم فقط بعد از امتحانات قلم چی کارنامه میذارم یه 1 ساعتی هم دور هم هستیم
مطمئینم هممون قبولیم فقط به سال اولیها این توصیه رو میکنم که فقط از حاشیه بپرهیزید که عجیب ضرر میزنه و با تمرکز درس بخونید
نقل قول:عجب ناکسایی هستندنقل قول:
مواظب باشید تیغ نزننتون!
به نظر من بهتره به جاي اينكه مواظب باشين و شك كنين به كارشون، زنگ بزنين بهشون و علت اين تفاوت رو بپرسين تا خيال تون راحت شه:20:...نقل قول:
يه كم همتون به اين مطلبي كه مي گم فكر كنين : ما يك سال قراره بريم قلم چي آزمون بديم و با برنامه هاي اين سازمان همراه بشيم پس بي اعتمادي و بدگويي فايده اي نداره جز اينكه ما رو دلسرد و نگران كنه :41: ...اگه از قلم چي خوش تون نمياد و بهش اعتماد ندارين مي تونين برين جايي كه به نظر شما بهتره و دلايل تون رو هم براي كساني كه مي خوان انتخاب كنن يه آزموني رو بگين تا از راهنمايي و نظرات شما استفاده كنن...اما توجه كنين كه اينجا كساني هم هستن كه اين سازمان رو انتخاب كردن و دارن با برنامه هاش جلو مي رن و اين حرفاي شما ممكنه اونا رو نگران كنه و از مسيري كه پيش گرفتن منحرف بشن و هي از اين شاخه به اون شاخه بپرن :13:....
متاسفانه خيلي از اونايي كه از قلم چي بد مي گن، خودشون دارن شركت مي كنن تو اين آزمونا ...من ازشون مي پرسم چه طور مي خوايين موفق بشين در حالي كه به مسيري كه پيش گرفتين اعتقاد ندارين:46:
هيچ كدوم از موسسات (چه براي كنكور آزمايشي چه كلاس آموزشي و چه مشاوره) كامل و ايده آل نيستن و هر كدوم مشكلات خاص خودشون رو دارن و دقيقا نمي شه انگشت گذاشت رو يكي شون و گفت اين از همه بهتره اما هر كس بر اساس اولويت هايي كه داره يكي از اونا رو انتخاب مي كنه و اين انتخاب با وجود اهميتي كه داره قسمت اصلي كار نيست...قسمت اصلي كار تلاش كردن و همراهي با برنامه هاي اون سازمان هست و من اگه 100 درصد برنامه هاي موسسه اي رو كه كارش در حد 70 درصد قابل قبوله انجام بدم به مراتب بهتر از حالتي نتيجه مي گيرم 90 درصد برنامه هاي موسسه ي 80 درصدي رو اجرا كنم...:20:
تمام حرف من اينه:
ما بايد به مسيري كه پيش گرفتيم ايمان داشته باشيم تا بتونيم با تمام وجود اون مسيرو طي كنيم...اگه معتقد نباشيم به اينكه راه ما به مقصد مي رسه مطمئنا قدم هاي استوار برنمي داريم:46:
من الان میرم سوم
کانون ثبت نام کردم
ترازهای تقریبا 6300/400 میارم(میانگین)
یه سیر صعودی هم داشتم...آخرین ترازممم 6520 شده
رتبم هم بین 350 داشتم تا 1000
روزی هم از 2 ساعت شروع کردم و الان رسوندمش به 4 ساعت تو روز...ایشالله از مهر استارت میزنم!
درس های دوم رو تقریبا جمع کردم...سوم هم یه چیزایی بلدم!
برای حسابان بیرون کلاس میرم!
حالا از اونایی که تجربه دارن الان وضعیتم چجوریه؟(پشتیبانمون هیچی حالیش نیست)
دوستان من به عنوان یک پشت کنکوری که یکسال تجربه دارم میگم یکبار هم که شده بگید بچه ها کتاب های درسی رو بخونید
دوباره انقدر کتاب تست نخرید که دچار سر درگمی بشید !!!!! 20 تا تست ادم بزنه ولی بفهمه نه اینکه حفظ کنه!!!!!!
به دوستان کانونی توصیه می کنم موقع ثبت نام بگن مشاور نمی خوایم.20 تومن پول مشاور انگار.
2 سال پیش که ما می رفتیم گفتن می تونستید موقع ثبت نام نداشته باشید.
آخه 95% مشاوره کانون آیینه دقن.
ماشاالله یکی پیدا شد عقیده ما رو داشته باشه انگشتم پاره شد انقدر تو این تاپیکا و پیغام خصوصیا نوشتم بهترین کتاب کمک آموزشی کتاب درسیه.نقل قول:
به خدا ضرر نمی کنید تو مدرسه همه از من می پرسیدن از کدوم کتاب کمک آموزشی استفاده می کنی که اینا رو بلدی وقتی بهشون می گقتم کتاب درسی باورشون نمی شد تا خودشون نمی رفتن کتابو بخونن.
این توصیه رو جدی بگیرید.
البته کتاب درسی کافی نیست باید تست های سال گذشته رو چاشنیش کنید.
عالیهنقل قول:
به کمیت نیست به کیفیته
وضعیتت عالیه فقط زیاد به خودت فشار نیار که از درس زده بشی بزار هر چی مشاور می گه بگه تو اصلاً به حرفش گوش نده!!!بزا برای خودش شاد باشه!:31:
مشاورم خواستی برو سایت تبیان از مشاور درسیش بپرس خیلی مشاور خوبیه.
واقعا این مشاورای کانون اندازه پهن هیچی حالیشون نمیشه...یه عده دانشجو رو براداشتن گذاشتن پشتیبان
خب من کم کم باید برم...خدافظ
آره ! من پیش هستم ! این یارو مشاوره هه هی زنگ میزنه خونه ما 24 ساعت میگه درس خوندی ! ؟ همش همینو بلده اعصابمو خورد کرده به خدا ! هیچی هم حالیشون نیست !
اینا اگه بلد بودن خودشون میرفتن همه کاره میشدن ! اگه اینقد ادعا دارن چرا خودشون الان تو بهترین دانشگاه های دنیا نیستن دارن خر حمالی این سازمان و اون سازمانو میکنن ؟
در ضمن ! یه چیزی رو میخواستم با عزیزانی که تجربه کنکور رو دارن در میون بزارم !
من امسال میرم پیش ! و تا 5 شهریور همین تابستون شیمی 2 رو خوندم 3 رو هم هنوز بلدم ! و حسابان 2 و 3 و جبر و هندسه 2 و 3 کامل و فیزیک 1 بخش نور و فیزیک 2 رو هم تا وسط هاش خوندم و از 5 شهریور تا الان هم همش پشت کامپیوتر هستم !
اگه از مهر شروع کنم و وافعا روزی 4 ساهت ( بیشتر نمیتونم به نظرم هم فایده نداره مگه میخوام خود کشی کنم ؟) بخونم موفق میشم ؟ اگه نه میشه راهنماییم کنید ! ؟
به کمیت نیست به کیفیته.نقل قول:
خوب منظر من از به کار بردن کلمه هایی مثل کامل و واقعا اینه که بشینم و واقعا با کیفیت درس رو بخونم !
اگه منظورتون اینه که 4 ساعت معنی نداره و ممکنه یکی با یه ساعت هم خوب یاد بگیره ! باید بهتون بگم منم موافقم ولی با عذاب وجدان بعدش چه کنم ؟ همش پیش خودم میگم کاش به حرف این معلمه گوش میدادم همون روزی 15 !!!!!!!! ساعت میخوندم آخرش اینه که قبول نمیشم ولی میگم که سعی خودمو کردم ! یه جور ایی گول زدن خودمه ولی فکر کنم اون موقع که قبول نشدی مثل مسکن عمل کنه !
حالا شما منو راهنمایی کنید ! به خدا اصلا نمیدونم چه جوری و چی بخونم ! اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور درس بخونم در ضمن معدل سوم من کتبی شده 17 و کلا معل کل هم 17.42 همیچین چیزایی ! ممنون میشم !
ببین ما همه تجربه خودمونو داریم مشاور نیستیم به نظر من تو برو سایت تبیان tebyan.netنقل قول:
با مشاورش، مشاور تحصیلی که فکر کنم اسمش خانم قزل مشاوره کن.
ببینید دوست عزیزنقل قول:
حالا شما منو راهنمایی کنید ! به خدا اصلا نمیدونم چه جوری و چی بخونم ! اگه ممکنه راهنماییم کنید که چطور درس بخونم
من با توجه به اینکه یه سال تجربه در کنکور و شرایط اون رو داشتم و سال قبل مثل شما بودم می گم که حتما یه برنامه ریزی هفتگی داشته باشید ...با توجه به درس هایی که در طول هفته در مدرسه دارید برنامه بریزید ...
سعی کنید تناسب رو رعایت کنید و نذارید که خسته شید !
اینکه مهم کیفیته کاره درست اما چه جوری یعنی اینکه حتی اگه روزی یک ساعت می خونید مطمئن و راضی باشید که یاد گرفتید و اون مطالب رو کاملا فهمیدید.
حتما باید تمرکز فکر رو در خوندن اجرا کنید و این یک سال از چیز هایی که در اطراف هست و حواستون رو پرت می کنه و ذهن رو مشغول دوری کنید .
اول کتاب های درسی رو خوب خوب خوب یاد بگیرید و هنگامی که خوب مطالب رو درک کردین چند نمونه تست (از یک کتاب, نه چندین کتاب که باعث استرس شما میشه ) بهره ببرید.
تغذیه ی خوب و استراحت کافی داشته باشید در کنار خواندن و امید رو هیچ وقت از دست ندید و هیچ وقت اگه خسته شدید جا نزدید و بدونید نتیجش رو خواهید دید.
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم پارسال قلم چی میرفتم همین فردا هم میرم که بره امسال هم ثبت نام کنمنقل قول:
من از برنامه قلم چی خیلی خوشم میاد اصلا هم بهش شک ندارم همه رو هم تشوق میکنم اینجا ثبت نام کنند
منظور من این بود که مشکل از مسولای ثبت نام اونجاس
فکر هم نمیکنم برای کسی ایجاد نگرانی کنه!
هر کس از بین بد وبد تر بد رو انتخاب میکنه نه اینکه ازمون قلم چی بد باشه نه ولی هر ازمونی عیب های خاص خودش رو داره
ولی در حال حاضر قلم چی از همه بهتره
استادای ما که سوالها رو سر کلاس حل می کردند خوب بعضی هاش استاندارد نبود:41: حتی گاهی غلط هم داشت ولی با این حال وضعیت برای همه یکسانه :46:
ببخشید شما همه قصد دارید ازمون 10 مهر رو بدید ؟(نیست من تابستون درس خوندم اینه که نمیدونم پایه رو چجوری جمع کنم!):42:
ممنون از شما ! حتما سعی میکنم برنامه رو داشته باشم ولی نه برنامه ای که مثل برنامه های قلمچی باشه !نقل قول:
به نظر من برنامه ای خوبه که کلی باشه ! یعنی آقا من سه شنبه از مدرسه اومدم باید تا شب ساعت 12 3 تا درس بخونم حالا کدوم درس ها و میزان مطالعه بستگی به شرایط و زمان داره ؟ اینجوری به نظرم نه درگیر برنامه های قلمچی وار میشم که والله من آدم موفق تو قلمچی سراغ ندارم و نه اینکه استرس بیهوده ای رو احساس میکنم که ناشی از همین برنامه ها و . . . هست ! به هر حال ممنون !
نقل قول:
سلام دوست عزیز . به عنوان کسی که یه یک بار کنکور داده یه راهنمایی برات دارم . اینکه این رو خوندم اون رو نخوندم . 4 ساعت بخونم یا 6ساعت . تست بزنم یا نزنم . فقط باعث استرس میشه . من پارسال از تیر استارت برای کنکور زدم اما واقعا تا بهمن نمی خوندم . اما از بهمن به بعد واقعا خوندم . رتبم بد نبود اما دلخواه نبود . همه درس ها رو به جا . هیچوقت هم حس و حال درسی رو که نداشتم سراغش نرفتم . امسال هم همین طوری دارم میخونم . من شاید روزیبه زور 6ساعت بیشتر نمیخوندم از بهمن به بعد اما رتبم از خیلی از دوستام که از تیر روزی 9 ساعت درس میخوندن بهتر شد. به شما هم همین رو میگم . واقعا سعی کن مفید بخونی . وقت درس فکرت پیش موبایل و کامپیوتر و دوست دختر .... نباشه . مطمعا باش اگر درست و به جا و با تمرکز حتی اگر روزی 5ساعت نه بیشتر درس بخونی ایشالله سال بعد رتبه دلخواه ( همونی که براش تلاش کردی ) رو کسب میکنی .
نقل قول:
مشاورهای کانون طوری برنامه میدن که حتی اگر یه نفر از اول دبیرستان هم برای کنکور استارت زده باشن بازم کم میارن
نقل قول:
حق با شماست . بهترین مرجع کتاب درسی هستش . مخصوصا تو دینی و زبان انگلیسی و شیمی . کتاب تست گوناگون فقط پز اضافی و پول اضافی و وقت اضافی برای خریدشون هستش.
quote=farzaneh*f;4212692]به نظر من بهتره به جاي اينكه مواظب باشين و شك كنين به كارشون، زنگ بزنين بهشون و علت اين تفاوت رو بپرسين تا خيال تون راحت شه:20:...
يه كم همتون به اين مطلبي كه مي گم فكر كنين : ما يك سال قراره بريم قلم چي آزمون بديم و با برنامه هاي اين سازمان همراه بشيم پس بي اعتمادي و بدگويي فايده اي نداره جز اينكه ما رو دلسرد و نگران كنه :41: ...اگه از قلم چي خوش تون نمياد و بهش اعتماد ندارين مي تونين برين جايي كه به نظر شما بهتره و دلايل تون رو هم براي كساني كه مي خوان انتخاب كنن يه آزموني رو بگين تا از راهنمايي و نظرات شما استفاده كنن...اما توجه كنين كه اينجا كساني هم هستن كه اين سازمان رو انتخاب كردن و دارن با برنامه هاش جلو مي رن و اين حرفاي شما ممكنه اونا رو نگران كنه و از مسيري كه پيش گرفتن منحرف بشن و هي از اين شاخه به اون شاخه بپرن :13:....
متاسفانه خيلي از اونايي كه از قلم چي بد مي گن، خودشون دارن شركت مي كنن تو اين آزمونا ...من ازشون مي پرسم چه طور مي خوايين موفق بشين در حالي كه به مسيري كه پيش گرفتين اعتقاد ندارين:46:
هيچ كدوم از موسسات (چه براي كنكور آزمايشي چه كلاس آموزشي و چه مشاوره) كامل و ايده آل نيستن و هر كدوم مشكلات خاص خودشون رو دارن و دقيقا نمي شه انگشت گذاشت رو يكي شون و گفت اين از همه بهتره اما هر كس بر اساس اولويت هايي كه داره يكي از اونا رو انتخاب مي كنه و اين انتخاب با وجود اهميتي كه داره قسمت اصلي كار نيست...قسمت اصلي كار تلاش كردن و همراهي با برنامه هاي اون سازمان هست و من اگه 100 درصد برنامه هاي موسسه اي رو كه كارش در حد 70 درصد قابل قبوله انجام بدم به مراتب بهتر از حالتي نتيجه مي گيرم 90 درصد برنامه هاي موسسه ي 80 درصدي رو اجرا كنم...:20:
تمام حرف من اينه:
ما بايد به مسيري كه پيش گرفتيم ايمان داشته باشيم تا بتونيم با تمام وجود اون مسيرو طي كنيم...اگه معتقد نباشيم به اينكه راه ما به مقصد مي رسه مطمئنا قدم هاي استوار برنمي داريم:46:
[/quote]
دوست عزیز ما از قلم چی بد گویی نکنیم . من خودم تو قلم چی نبودم اما میگم که قلم چی استاندارد ترین و بهترین سوالات رو داره . من فقط گفتم چرا قیمتها فرق میکنن . من فکر نمی کنم انتقاد از یه سازمان دانش پذیر هاش رو اونقدر نگران کنه که کنکور بد بدن . ما فقط سر قیمت چونه زدیم . :31:
من حرفم اصلا در مورد قيمت نبود...من فقط ديدم خيليا مي شينن همش هي ايراد مي گيرن از اين سازمان كه اين طوريه اون طوريه و فلان و گفتم اين كار درست نيست...من وكيل مدافع قلم چي نيستم و نمي گم هم كه اينجا كامله(هيچ جا كامل نيست)...نگفتم هم نظرات تون رو نگين...اگه شما بيايين بگين مثلا اينجاي كار اينا فلان ايرادو داره و بهتره ما اين قسمتو يه جور ديگه عمل كنيم(در كنار ايرادي كه مي گيرين يه روش بهتر ارائه بدين) خيلي خوبه ولي اينكه صرفا بشينيم بگيم قلم چي پشتيبانش اين طوريه، آزموناش اون طورين، برنامه ش تنده/كنده، آزموناش زود به زودن و كلي از اين حرفا- كه من خيلي ديدم تو اين تاپيك (متاسفانه)- هيچ مشكلي رو حل نمي كنه جز اينكه ما رو نگران كنه...كل حرف من اين بود...از اينكه مي بينم بچه ها اين طوري دارن در مورد جايي كه قراره 1 سال سرنوشت ساز رو با اون طي كنن حس خوبي پيدا نمي كنم :5:
خب ديگه بچه ها ما رفتيم تا آزمون 10 مهر...اميدوارم بيام اينجا كارنامه هاي توپ تونو ببينم واسه خودم نگران شم:31:...فعلا باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
من یه تاپیک جدید زدم برای گزینه 2 و یه نظر سنجی گذاشتم . یه سر به اونجا بزنین .
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4214137#post4214137[/HTML]
در حال حاضر قلم چی بهتربنه ! در ضمن تاکید اکید دارم که کسی که می خواد چیزی قبول شه باید خیلی تلاش کنه