نقل قول:
راست میگه شما همیشه بهترینها رو میزارید . تاپیک pes فعال خیلی داره هوای اینجا رو داشته باشید
Printable View
نقل قول:
راست میگه شما همیشه بهترینها رو میزارید . تاپیک pes فعال خیلی داره هوای اینجا رو داشته باشید
بــه نظرم هرکی میگه PES بهتره بره نسخه Next رو بازی کنه بعد میگه FIFA بهتره :دی
خودم انقدر بازی کردم کنسولم توقیف شد :دی
سلام به همه دوستان
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
اقا این به سوی افتخار من بعد از 3 تا بازی میاد بیرون ؟
اول که نصب کردم راحت بازی میکردم . بعد که ایتمها رو ازاد کردم . سانتیاگو برنابئو رو وارد بازی کردم و پچ چمن رو نصب کردم اینجوری شد . کسی این مشکل رو نداره ؟
چشم ولی چمن که خوبه یکم روشن هست که اونم آدم عادت می کنه من یکی که عادت کردمنقل قول:
آره برای منم اینطور شد سیوم خراب شد بعد استفاده از کریشن مستر فکر کنم چون بتا هست باعث بروز این مشکل میشه رینالدو مطمئنا این مسئله رو توی نسخه نهایی کریشن مستر برطرف باید بکنهنقل قول:
شما بهتره که نسخه های pc رو با هم مقایسه کنید.نقل قول:
هر موقع منتشر شد اونموقع مقایسه میکنیم.نقل قول:
شما بهتره که نسخه های pc رو با هم مقایسه کنید.
جوک نگو بابا آخه نسخه PC این دو بازی همسنگ نیستند که باهم مقایسه بشن عین اینه که بخوای ماشین BMW رو با واحد آپارتمان مقایسه کنی دو چیزی که با هم قراره مقایسه بشن بایستی همسنگ و همسان باشن نه از دو جنس متفاوت زمانی میشه نسخه های PC رو مقایسه کرد که EA برای PC نکست بزنه مقایسه دو بازی روی کنسول ها صورت می پذیره. تمام سایت هایی که مقایسه می کنن بازی PES و FIFA رو نسخه XBOX360 یا PS3 رو مرجع قرار می دن حتی PS2 رو هم مد نظر قرار نمی دن کلا بهترین نقد و محک برای یک بازی کامپیوتری مد نظر قرار دادن نسخه XBOX360 اون هستچون استاندارد روز فعلا کنسول XBOX360 هست برای گیم ها نه PC نه PSP نه Wii نه نسخه موبایلی و نه هیچ چیز دیگه...نقل قول:
آره جون خودت چمنش حرف نداره ولی مثل اینکه یادشون رفته آب بدن همشون خشک شده مخصوصا تو بازی در بعد از ظهرنقل قول:
عزیزم این آخر بی انصافیه آخه شما داری نکست رو با کارنت مقایسه می کنی یعنی اینقد حد کونامی پایینه که بازیایه نکستش با کارنت EA مقایسه می شننقل قول:
پس برای من چرا رادارش نیست!!!!!!نقل قول:
بدون رادار خیلی سخته بازی کردن
اعصابم خورد شد
کلا بازی خیلی مزخرفه بهت پیشنهاد میکنم بازی نکنی خیلی باگ داره.مثلا من امروز داشتم بازی میکردم که پنالتی برای کامپیوتر شد وقتی پنالتی رو زد دروازه بان من خیلی خوب توپ رو گرفت اما دیدم که بازیکن ها دارن خوشحالی میکنن و گل قبول شده،توپ هم اصلا از خط رد نشده بود.نقل قول:
بهت پیشنهاد میکنم بازی رو بیخیال شی.
مراجعه کن به صفحه 219نقل قول:
سلام به همه دوستان
من با هزار تا مصیبت وارد بخش آنلاین بازی شدم . اولا که تمامی اعضای لیگ p30world2 همیشه خدا آفلاینند و بعدش هم یه سئوال و اونم اینکه من 10 یا 20 تا بازی guick رو تو بخش آنلاین امتحان کردم ولی همشون تا نیمه اول تموم نشده از بازی خارج شد و connection lost داد. من اینترنت دایال آپ دارم ولی یکی از دوستان با همین اینترنت هم بازی ها رو تموم می کنه. مشکل من چی میتونه باشه ؟؟؟ یه سئوال دیگه هم اینکه من شنیده بودم که اخبار دنیای واقعی فوتبال رو میشه تو محیط بازی FIFA تعقیب کرد. ولی چیزی پیدا نکردم. این موضوع واقعیت داره و اگر هست تو کدوم قسمت باید برم ؟؟؟
ممنون از همه دوستان.
سلام به همه دوستان
ممنون از همه دوستان.
سلام.پسر 2.3 سال پيش بود داشتيم FIFA 2006 بازي مي کرديم چنين اتفاقي براي من هم افتاد اما در حين بازي بود.توي تاپيک عجيب ترين صحنه اي که تا به حال در بازي ديديد چي بوده گفتم همه به من هجوم بردن که دروغ گفتي منم گفتم باشه ما دروغ گومنم فقط مولتي پلير LAN بازي مي کنم.نقل قول:
این چیپ رو چجوری میشه زد ؟ یعنی کدوم دکمه ترکیبی ؟
بچه ها خبری از این مسله ی اورجینال و آنلاک نشد؟!
من امروز عبد از کلی استخاره و اینا رفتم سی دی بازی رو خریدم!!!!
عجب خریتی کردم!!!! اصلاً نصب نمیشه!!! خدا میدونه که از تمامی راههای رسیدن به فیفا استفاده کردم ؛ نشد که نشد!!!
از فن آوران نوین نخرین ؛ دزد به تمام معنا هستن
تا اونجاییکه من میدونم نصب این بازی خیلی آسون هست !نقل قول:
من امروز عبد از کلی استخاره و اینا رفتم سی دی بازی رو خریدم!!!!
عجب خریتی کردم!!!! اصلاً نصب نمیشه!!! خدا میدونه که از تمامی راههای رسیدن به فیفا استفاده کردم ؛ نشد که نشد!!!
از فن آوران نوین نخرین ؛ دزد به تمام معنا هستن
نصب آره ؛ سی دی مشکل داره ، مشکل از رایت هست و ظاهراً از سی دی مادرش هست که از روش کپ زدن!نقل قول:
نامردا 5 تومن پول بی زبون رو میگیرن! هیچی به هیچی سر فایل os22.big قاط میزنه و نمیتونه کپی کنه
سلام. سی دی من هم به یه فایل AUDIO گیر داد و نصبش نکرد ولی رد شد. حالا بازی بدونه صدای گزارش گره:2:
نقل قول:
5 هزار تومان !!! چه خبره . شما چرا واسه 2 تا دی وی دی انقدر پول دادی اخه
شوت+ L2 = چیپنقل قول:
شوت+ L1 = درون پا (بغل پا)
شوت+ R2 = بیرون پا
دستتون درد نکنه . ولی اینها رو میشه تو ستینگ تغیر داد . راستی ببخشید من مظورم فیفای کامپیوتر بود .نقل قول:
نقل قول:
خريت عزيزم!!! خري ات!!!!
آخه ما منطقه پاسداران هستيم ؛ كلاً اينجا اينج.ريه
نقل قول:گرفتن Dummy Move سپس Shoot. که من C و D رو بهشون اختصاص میدم.نقل قول:
در تنظیمات L1 و R2 رو شما به چه عباراتی نسبت میدید؟نقل قول:
آقا راستی حالا چجوری میشه تشخیص داد ورژن اصلیه یا دمو!؟
چیزی به نام ورژن دمو وجود نداره.هرکی هم گفته چون Intro نداره و فلان پس دموست باید بدونه خود خارجکی ها هم تو فروم هاشون تاکید کردن که نسخه دمویی وجود نداره.نقل قول:
تا به حال هیچ کس هم نتونسته ثابت کنه نسخه دمو داره یا اصلاً دمو وجود داره.
موفق باشید
دوست عزیز بازی فیفا 10 هم دمو داره و هم نسخه فول من هر دو رو دارم لینک دانلود دمو هم توی پست چهارم همین تاپیک هست.نقل قول:
خوب چه فرقی بین دمو و فول هست؟!
آیا با دمو میشه آنلاین بازی کرد؟!
وقتی بازی میخواد اجرا بشه ؛ قبلش آرم کرک رازور میاد
ولی خودمونیم!!! چقدر بازی ضایع و ضاقارته !!!! فیفا 09 خیلی باحال تره خدایی.
من اینو میخوام برای بازی آنلاینش
و یک برنامه ی که مثل اون فایل اکسل برای فیفا09 بود باشه هم خوبه! چون آنالوگ ها کار نمیکنه و نمیشه دریبل زد
نسخه ی شما کامله و دمو نیست. پس نگران نباشید.نقل قول:
خوب چه فرقی بین دمو و فول هست؟!
آیا با دمو میشه آنلاین بازی کرد؟!
وقتی بازی میخواد اجرا بشه ؛ قبلش آرم کرک رازور میاد
ولی خودمونیم!!! چقدر بازی ضایع و ضاقارته !!!! فیفا 09 خیلی باحال تره خدایی.
من اینو میخوام برای بازی آنلاینش
و یک برنامه ی که مثل اون فایل اکسل برای فیفا09 بود باشه هم خوبه! چون آنالوگ ها کار نمیکنه و نمیشه دریبل زد
همون برنامه اکسل رو اگه دارید می تونید از همون استفاده کنید devdata ای که برای 09 استفاده می کردید می تونید برای همین هم استفاده کنید فقط باید از پوشه input توی مسیر نصب پاک کنید دو تا فایل رو devdata باید تنها در my document باشه
اینی که گفتی یعنی چی؟!نقل قول:
الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!
سلام.میشه بگین چطور میشه فیفا 2010 رو آنلاین بازی کرد؟؟؟؟من تو خوده بازی نمی تونم ثبت نام کنم از طریق دیگه نمیشه!!!!
devdata ای که مال 09 بود رو کپی کردی توی my document? ببین کلا راهش اینه با اون برنامه اکسل devdata دسته ات رو بنویس فکر کنم 8 تا کد میده توی خروجی یکی از اون 8 تا کد کاملا همونی خواهد بود که تنظیم کردی دونه دونه اون کد ها رو باید کپی کنی داخل devdata ای که توی my documet هست کافیه فایل devtada رو با text pad باز کنی و کپی کنی قبل از END of File و بعد سیو کنی و ببندیشحداق یه 6 7 باری باید بری داخل بازی ببیینی درست جواب میده یا نه اگه جواب نده کد بعدی رو باید به همین صورت کپی و سیو کنی من همینطوری برای گیم پد FGP-660 ام devdata نوشتم.نقل قول:
آقا یه سوال. تو همون قسمت توی تنظیمات دسته و کیبورد یه قسمت وجود داره که دو تا متغیر داره به نام های Digital و Analog . کارش دقیقا چیه؟نقل قول:
اینی که گفتی یعنی چی؟!
الان Devdata توی input رو پاک کردم! و آنالوگ درست شد! ولی یه مشکل دیگه ایجاد شد! اونم این که حرکت روی دیجیتال نمیمونه توی setting و دوباره به حالت آنالوگ بر میگرده! و Auto player swiching هم میاد وسط قرار میگیره!
دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟
وقتی روی آنالوگ باشه مجبوری برای حرکت کردن از آنالوگ استفاده کنی مگه اینکه دکمه آنالوگ رو خاموش کنی که در این صورت از دریبل های آنالوگ راست هم محروم می شی. ولی اگه کسی نخواد با آنالوگ حرکت کنه و در عین حال از دریبل های آنالوگ راست هم استفاده کنه می تونه اون گزینه رو بذاره روی دیجیتال در واقع اگه بذاری روی دیجیتال می تونی در حالت روشن بودن آنالوگ گیم پدت از دایرکت پد برای حرکت دادن بازیکنا استفاده کنی.نقل قول:
واسه اینکه بتونی آآنلاین بازی کنی باید آکانت ea داشته باشی! یعنی عضو ea باشی!نقل قول:
دوستان ممکنه یکی که فیفا 2010 رو روی xbox انلاین بازی کرده یک اموزش بگذاره چون میخواهم بازی کنم میگه membership میخواهی یعنی چه؟
شما میری تو سایت ea یه آکانت واسه خودن میسازی!
بعد میری تو بازی فکر کنم باید sign in to ea server رو بزنی! مطمئنا ازت آکانتت رو می خواد که وارد میکنی!
وقتی sign in شدی میری تو قسمت Xbox live و بعدش رو head to head match و بعدش بقیش رو خودت می فهمی چی به چیه!
خیالتو راحت کنم... نه مهدوی کیا، نه هاشمیان، نه شجاعی، نه نکونام، هیچ کدوم دو زار شبیه خودشون نیستن!!:10:نقل قول:
یاعلی