منظور از ال ای دی های حاشیه ای چیه؟نقل قول:
منظور از ال ای دی های حاشیه ای چیه؟نقل قول:
-اينجا رو مطالعه كن عزيز :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]
با سلام.
چند تا سوال در مورد سامسونگ C6960 سايز 46 داشتم، ممنون ميشم دوستان راهنمائي كنن.
1- اين مدل 100 هرتزه يا 120؟ من تو كاتالوگش خوندم 100 هرتز ولي اينجا بعضي از دوستان گفتن 120
2- مصرف برقش چقدره؟ (چند وات؟)
3- به طور كلي اين مدل انتخاب خوبي هست يا نه؟ (از نظر كيفيت، طول عمر، امكانات و ...) قيمتش هم حدوده 2700 است. اگر تو اين قيمتا برند يا مدل بهتري سراغ داريد لطفاً راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
یعنی LED5600 یا LED5400 فقط بک لایتشون LED هست و بقیش ال سی دیه؟نقل قول:
-اين مدل ها فقط بك لايت شون ال اي دي هست اون هم در حواشي پنلنقل قول:
تنها تفاوت اونها با ال سي دي ها بك لايت متفاوت به جاي ccfl از led استفاده شده
-در مورد هرتز 100 هستندنقل قول:
-در مورد مصرف 46c6900 نزديك 140 وات
-بله گزينه خيلي خوبي هست به نظرم توي ال اي دي هاي سام يكي از بهترين هاست
-ميتونيد به lg le8500 هم فكر كنيد
-ميتونيد به ex700 هم نگاهي بندازين البته كمي گرونتر
مدل LCD660 شنیدم حتی فایلهای MKV رو هم پخش می کنه، آیا این درسته؟ و آیا زیر نویس رو هم پخش میکنه؟ (زیرنویس جدا از فیلم)
-تمامي سري هاي سامسونگ c و تعدادي از مدل هاي ال جي از جمله ld650 قابليت پخش تقريبا تمامي فرمت هاي شناخته شده از جمله كانتينر mkv رو دارندنقل قول:
بله اگر srt باشه بدون مشكل اجرا ميكنه تنها با sub ها مشكل دارند
یعنی سامسونگ SUB/IDX رو اجرا می کنه ولی LG LD650 نه؟ و آیا SRT فارسی رو ساپورت میکنه؟ (ببخشید سوالهام اینقدر زیاد شده)نقل قول:
راستی فرقی می کنه که تلویزیون مونتاژ ایران باشه یا چین یا کره؟ ( در مورد زیرنویس و ساپورت فارسی و منوی فارسی می گم)
-خواهش ميكنم عزيزنقل قول:
-نه كلا همه usb هاي hdtv ها تا جايي كه من اطلاع دارم با sub/idx مشكل داره
-بله srt فارسي رو بدون مشكل اجرا ميكنه
-نه زياد ولي در بعضي موارد مثل سري هاي اروپايي (بخصوص ) بعضي برندها چون زبن فارسي نداريم توي منوها واسه اين زير نويس وتلتكست فارسي هم منتفي ميشه
به طور خاص در مورد ld650 وضعیت چطوره؟ تلویزیون های ساخت کره مشکلی با ساپورت فارسی ندارن ؟ (تله تکست ، زیرنویس و منو)نقل قول:
-تا جايي كه من اطلاع دارم مشكلي نداره بزرگوارنقل قول:
توی سایت LG سایز 42 اینچ LD650 ذکر نشده، LG هم مثل سایتهای ایرانی سایتش رو به روز نمی کنه؟ دنبال مشخصات LD420 و LS200 و LD460 هم گشتم چیزی پیدا نکردم.نقل قول:
با بانه که تماس گرفتم فروشگاه می گفت که این سه مدل رو داره. (منظورم LD420 و LS200 و LD460 هست)
1-سونی ex700 یک نوع led حاشیه ای هستش و کیفیتش از lcd های روز مثل SAMSUNG 40C650 و 660 lg یا سونی ex500 پاینتر هستش؟
2-بودجه تا 2 میلیون.اهمیت اول و آخرم فقط تصویر خوب هستش و با تی وی همه چیز هم میبینم: بیشتر ماهواره و فیلم از رو دی وی دی ولی تلوزیون ایران اصلا نمیبینم! برام بترتیب بهتر بودن با توجه به خواسته م بترتیب ارزش, اینها رو بچینید :
سونی ex700
V20 پاناسونیک
SAMSUNG C650
660 lg
-در مورد اپديت بودن ويا نبودن خوب به كمكاري خودشون بر ميگرده كه البته فكر نميكنم اينطور باشهنقل قول:
42ld660 :
[HTML]http://www.goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductSpecification.aspx?id=b13f9ca6-2886-466c-9c64-38ab10c6639b&catid=401[/HTML]
-در مورد مدل هاي بانه اي هم ممكن هست كه تفاوتي داشته باشن با محصولات داخل بازار ايران مثل همين ld650 =ld660
-به هر صورت فكر ميكنم اعدادي رو بالا پايين كنيد به مدلتون ميرسين : :46:
[HTML]http://www.goldiran.ir/Mod_Core/Pages/ProductList.aspx?catid=401[/HTML]
ex700 با وجود اينكه جز ال اي دي هاي حاشيه اي محسوب ميشه تصوير فوق العاده خوبي داره رنگ هاي زنده ودقت تصوير بالا وكنتراست عالي تجربه شخصي كه ازش دارم كاملا برتري داره بر ex500 كه ال سي دي هستنقل قول:
-در مورد ساير ال سي دي هاي خوب بازار از جمله c650 هم بايد بگم گزينه خيلي خوبيه توي ال سي دي ها با توجه به كنتراست عالي اين پنل
-در مورد ال جي ld 650 ال جي هم همينطور تصوير كاملا قابل قبولي داره با رنج قيمت مناسب و امكانات خوب
-در مورد v20 هم كه خوب بحثش زياد بوده
-نهايت اين سليقه شماست كه تعيين ميكنه چه پنلي رو تهيه كنيد
-ايا سرعت بالا و بلور كم پلاسماها مورد نيازتون هست؟
-ايا امكانات و برايتنس بالاي ال سي دي ها مورد نيازتون هست؟
-اختلاف قيمت ها رو هم در نظر بگيرين مثلا بين 46c650 و 46ex700 اختلاف قيمت نزديك يك ميليون
-همه اينها وسلايقتون رو مد نظر بگيرين و از انتخابتون لذت ببرين
ex500 کیفیت تصویر بهتری داره یا c650 یا lg ld650؟
تفاوت کیفیت تصویرشون چقدر ه خیلی با هم فرق دارن یا جزیی؟
نسبت به قیمت کدوم مناسب تره؟
فعلا برای ماهواره و divx و اینا میخوام hd هم اگر وقت شد مهمه برام
40 اینچ میخوام
راستش دیشب 6 ساعتی خوندم فروم رو ولی فراموش کردم الان
مثل اینکه قیمت سونی بالاس من تا 1600 میتونم هزینه کنم
یه موضوع دیگه کدوم مدل نسبت به بانه تفاوت کمتری داره؟ c650 که 650 تومن اختلاف داره مثل اینکه مدل های دیگه چی
؟
جواب کمی شو از پست قبل گرفتم ولی نه کاملا
-c650 , ld650 گزينه هاي بهتري هستندنقل قول:
-در موردتفاوت تصوير خوب ممكن اونقدر ها نباشه ولي اختلاف دارند
-در مورد قيمت ld650 هم گزينه خوبيه امكانات خوبي هم داره
-من فكر ميكنم c650 كنتراست وشفافيت بالاتر وبهتري داره البته نظر شخصي بنده هست
-در مورد بانه كه عنوان شده صحبت نكنيم ولي ميتونيد تو سايت هاي مربوط به خودشون چك كنيد قيمت ها رو
باسلام وتشکر از همه دوستان بخاطر سایت به این خوبی
مطالب سایت درمورد پلاسماهای پاناسونیک رو نسبتا کامل خوندم یه سرم به CNET,BESTCORVEY,HDTVTEST,FLATPANEL,.. زدم سوالاتم بیشتر شد:
1)نیمه عمر ال سی دی در مقابل پلاسماها (عموما)ونئو پی دی پی ها(خصوصا)
2)با توجه به بریتنس خوب C650 اصولا برایتنس چه تاثیری در کیفیت دارد ؟کاربرد؟
3)با توجه به کاهش کیفیت آیا پس ازکاهش کیفیت این پلاسماها باز هم بهتر از ال سی دی هاوپلاسماهای دیگر برند ها میباشند؟این کاهش در سامسونگ وال جی هم اتفاق می افتد؟
4)یه G10 دیدم 2 تا خش 10-15 سانتی داشت با ناخن قابل لمس بود از دور ودر حالت روشن اصلا قابل تشخیص نبود.قابل تعمیره؟هزینش؟فروشنده 200 کم میکرد
5)مدلهای 2009 با توجه به کاهش قیمت و کیفیت خوبشون میتونه جایگزین 40C650 باشه؟
1- در مورد عمر پنل ها بحث هايي بوده قبلا :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399865&page=5[/HTML]
2-در مورد برايتنس پنل ها هم كاملا سليقه اي هست خيلي ها رنگ به قول معروف جيغ ال سي دي ها رو بيشتر دوست دارند و خيلي ها هم پلاسما رو ميپسندند
3-كاهش عمر پنل ها مسئله عموميه و به برند خاصي ارتباط نداره
4-فكر نميكنم بشه كاري كرد وبهترش هم اينه هزينه نكنيد براش
5- منظورتون 2009 برند سام در برابر 2010 محصولات اين برند هست ؟
-خوب بايد دقت كنيد هر چه برندها جديدتر ميشن امكانات و قابليت هاي بيشتري اضافه ميشه وبعلاوه از نظر كيفيت تصوير و مشخصاتي كه مربوط به اون ميشه بهبود پيدا ميكنند
با تشکر از t_tanhayam جاننقل قول:
1) خودم از نزدیک c685,c575, v20,x20,u20,g10,ps50c560 ex500 رادیدم ال سی دی ها همانطور که تو این فروم و سایتهای معتبر گفته شده حرفی در مقابل پلاسماهای جدید ندارند مثلا در دموی سونی که مسی(اگه اشتباه نکنم اونقدر غرق تصویر بودم که توجهی به بازیکن نکردم:27:) با توپ هنر نمایی میکنه از توپ انیمیشنی استفاده کردن که افت کیفیت معلوم نشه. پلاسما را خیلی پسندیدم با توجه به اینکه برایتنس خوبی داره.توان مصرفی و وزنش کاهش پیدا کرده ،تو بقیه چیزام که سر بود،اما بسوزه پدر بی پولی تا حدود 1تومن بیشتر نیمخوام خرج کنم،میخواسم ببینم که پیشنهاد دوستان چیه:
1-1)خرید محصولات 2009 مثل 50b650 g10 v10 از بانه که فک کنم راست پولمه؟
1-2)خرید pk750 pk950 یا 50c590 از بانه (این موردا جز پیشنهادات سایتهای پست قبلیمن وامتیاز خوبی گرفتن و تولید 2010)؟
1-3)اصلا با این پول بی خیال پلاسما بدرد بخور بشم با c650 برم کشکمو بسابم؟:5:
1-4)با توجه به محاسن v20 یه کم دیگه بذارم روش از بانه v20بگیرم؟
2)در مورد کاهش کیفیت پلاسما منظورم این بود که با توجه به بحث جنجالی کاهش black level بعد این کاهش کیفیت پلاسماهای پاناسونیک بازم از پلاسماهای دیگر برندها وc650 (بعد از همون ساعت کار)بالاتره؟
-با توجه به گفته هاتون چون به پلاسما علاقه دارين توصيه ميكنم يا g10 بگيرين ويا v20 در صورتيكه بدون گارانتي تهيه كنيدنقل قول:
-در مورد قيمت هم من فكر ميكنم c650 با v20 هم قيمت باشه
-در مورد سري هاي جديد پلاسماي ال جي واقعا با توجه به بودجه و اينچ مناسب گزينه هاي بسيار عالي هستند
-در مورد كاهش عمر پلاسماها خوب اين تنها در پانا مطرح نيست در بقيه پلاسما ها هم هست
ولي در قياس vs با ال سي دي ها خوب ساختار متفاوتي دارند نميشه وقايسه كرد
-به نظر من بدون توجه به اين مسئله پلاسماتون رو تهيه كنيد و وازش لذت ببرين
به نظرتون کیفیت تصاویر c650 بهتره یا ld650؟ لینکی از c650 دارید ؟ و آیا این مدل 40 یا 42 اینچ هم داره؟
-به نظر من كنتراست اين پنل در بين ال سي دي ها واقعا بي نظيرهنقل قول:
-بازتوليد رنگ مشكي اين پنل با وجود صفحه گلاسي بسيار عالي هست ورنگ ها كاملا شاداب وزنده هستند
-در مورد اينچ هاي 32/40/46/55 و ميتونيد مشخصاتش رو اينجا چك كنيد :
[HTML]http://www.samsung.com/my/consumer/television/television/lcd-tv/index.idx?pagetype=subtype_p2[/HTML]
-اين هم ترد مربوطه در avforums براي مطالعه بيشتر :
[HTML]http://www.avforums.com/forums/lcd-led-lcd-tvs/1229677-samsung-c650-owners-thread.html[/HTML]
یعنی کیفیت تصویر samsung c650 بهتر از lg ld650 هست؟ (به خصوص درباره تصاویر sd)
قیمت 40 اینچ و 46 اینچش در ایران چقدره؟
آیا از نظر امکانات جانبی مثل پخش اکثر فورمتهای تصویری و نشان دادن زیرنویس فارسی به پای ld650 میرسه؟
تا 1,350 شما چه تلویزیونی رو پیشنهاد می کنید؟
v20 پاناسونيك توي اينا كه گفتي از همه بهتره- اين بررسي از همه بهترهنقل قول:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/16
البته اين تلويزوين خيلي بهتر و خفن تره
ولي 200-300 تومن از قيمتي كه شما گفتي شايد بيشتر در بياد. ولي عوضش كيفيتي داره عالييييکد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Tv/TVList.asp?ID=160
در واقع سيستمش اينجوريه كه به جاي سيستم RGB داراي سيستم RGBY هست و يه رنگ زرد اضافه داره و براي همين رنگهاي خيلي زيادي رو نشون ميده
-بيايد بحث رو vs نكنيم به نظر شخصي من c650 بهتر هست البته بايد قيمت بيشتر ش رو هم در نظر بگيرين نسبت به ld650نقل قول:
-در مورد تصاوير sd پنل هاي سام موفق تر هستند بخصوص در اين پنل
-بدون مشكل همه فرمت ها رو ميخونه با زير نويس فارسي هم هيچ مشكلي نداره
-تا قيمت مورد نظر شما همون ld650 ميتونه بهترين گزينه باشه
[/COLOR]c650 قیمت بدون گارانتیش چقدر میشه؟نقل قول:
و آیا اینا که تو بانه می فروشن با ساپورت زیر نویس فارسی مشکلی ندارن و آیا منوی فارسی دارن؟
اگر از بانه بگیرم ممکنه جنس چینی برام بیارن یا همه چیش از پنل تا مونتاژشون کره ایه؟ اصلا این مدل ، جنس چینی یا کلا مونتاژ چین داره؟
-والا در مورد بدون گارانتي بارها خدمت دوستان عرض كردم قيمت گرفتنش كاري نداره توي گوگله :46:نقل قول:
-مدل هايي كه موجد هست تا جايي كه من اطلاع دارم زير نويس فارسي رو ساپورت ميكنه
-من چيني نديدم يا مالزياي هستند و يا كره اي (made by samsung) و در سري هاي قديمي اروپايي(اسلواك)
سلام
چند تا سوال مهم دارم:
1) آیا اینکه می گویند سونی و شارپ و سامسونگ در برخی مدلها از جمله سری سونی EX محصولاتشان علی رغم نام برند متفاوت بر روی TV در اصل یکی است و تفاوت در ساختشون نیست صحت داره؟!
2) اگر این موضوع درسته، آیا این موضوع شامل مدلهای جدید سونی LED EX700 و LCD EX500 هم میشه؟!
3) اگر در خصوص مدلهای بند 2 ، قضیه اشتراکی که در بند 1 اشاره شد، منتفیه! بین EX700 و EX500 کدام را ترجیح می دهید و چرا؟!
لطفا اساتید فن بنده را راهنمایی کنند! این قدر تو این سایتها و فروشگاههای مختلف سونی رفتم و بررسی کردم بیشتر گیج شدم و آخرش نفهمیدم باید چی بگیرم؟!
با تشکر
-بله در بعضي مدلها همينطوره پنل هاي سوني رو شارپ ميزنه فكر ميكنم بحث خوبي در اين تاپيك بود :نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431186&page=19[/HTML]
-من ex700 رو بهتون پيشنهاد ميكنم كاملا تصوير برتري داره نسبت به ex500 كنتراست وشفافيت و دقت در نشون دادن رنگ هاي طبيعي اين پنل خيلي عالي ومتمايز هست نسبت به ex500
EX700 مدل خوبی است، من اگه بودجم میرسید شاید 40-42 رو میگرفتم.
در همون فروشگاه های سونی هم تفاوت کیفیتش با مدل 500 متمایز بود.
مدل 37 اینچش چنده؟نقل قول:
امکاناتش چیه؟ تلتکست داره؟
سلام
آیا خرید سونی x450 را پیشنهاد میکنید یا c650 سامسونگ را
-اين line up محصولات 2010 سوني هست اينچ هاي موجود رو ببينيد:نقل قول:
-در مورد مشخصات هم تاپيك به اين خوبي :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=428116[/HTML]
سلام
یه سوال
تو سایت cnet مثلا میگه بهترین tvها فلان و فلان...
چرا همرو 50اینچ میگه؟ یعنی غیر 50 مثلا 58 یا 63 این کیفیتو ندارن؟
دادا این قیمت ها واسه کجاس ؟؟؟نقل قول:
-اروپا و تبديل شده از كرون دانمارك به يورونقل قول:
آیا c6900 ، C695 و LG LD650 امکان ضبط از روی TV رو به وسیله USB دارن؟ و اینکه بهشون ساعت بدی تا در زمان مشخصی فیلمی رو ضبط کنن؟
قابلیت تبدیل شدن به ماشین زمان رو چی؟(به این صورت که دائما در حال ضبط باشن و هر وقت شما صحنه ای رو مثلا از یه فوتبال که از شبکه سه پخش میشه از دست دادی بلافاصله می تونی برگردی و دوباره صحنه رو ببینی، شنیدم که ماشین زمانهایی که LG قبلا تولید میکرد این قابلیت رو داشتن و تا 6 ساعت می تونستی به عقب برگردی)
و اینکه تصویر در تصویر این مدلها چطوریه؟ درباره سامسونگ می دونم که فقط با کامپوننت و HDMI میشه تصویر در تصویر کرد، درباره LG LD650 چی؟