نقل قول:
به نظر میرسه طبق قوانین سایت , تاپیکها محل مناظره و بحث مقایسه ای نیست , من به جهت احترام گذاشتن به قوانین وارد بحث نمیشم . فکر میکنم بهتره صبر کنیم تا کارشناسان و اهل فن طبق معمول همه ساله به ارزیابی زوایای مختلف این بازیها بپردازن مطمئنا اونجا مسائل شفاف تر میشه .
مشخصا هرکسی از بازی مورد علاقه خودش طرفداری میکنه که این طرفداری یک مقداریش برمیگرده به تعصب و همینطور انسی که به اون بازی گرفته و یک مقداریش هم بر میگرده به سلیقه و زاویه دید افراد بنابراین اگه ما تا قیامت هم بحث کنیم هیچ نتیجه ای نخواهیم گرفت .
به نظر من بهتره سمت و سوی این بحثها رو به جهت دیگه ای هدایت کنیم چیزی که من توی تعدادی از سایتها دیدم . ما میتونیم بجای این بحثهای نافرجام سر این موضوع به گفتگو بشینیم که اصلا چرا من طرفدار pes یا fifa هستم و چرا این بازیو بعنوان سرگرمی فوتبالی انتخاب کردم ( البته طرفدارن هر بازی توی تاپیک اختصاصی خودشون ).خب نظرتون چیه ؟
آخه حسین جان هیچ چیز نمیگی فکر میکنن فیفا همیشه باید خوب بمانه زمانی هم که PES پیشرفت میکنه میاد میگه فیفا فیفا فیفا .............بابا PES تو عکسها خوبتر بوده دیگه اینم بحث کردن داشت الان من میگم آره فیفا انیمیشن و گیم پلیش بهتر بوده ولی امسال از نظر گرافیکی PES برتر بوده هر چند گیم پلی PES هم باید در نسخه کامل دید!