سلام/ تو این ورژن امکان تغییر رنگ زیرنویس هست؟نقل قول:
Printable View
سلام/ تو این ورژن امکان تغییر رنگ زیرنویس هست؟نقل قول:
شدن که میشه ولی به این راحتی ها نیست باید کدهای داخل فایل subtitle.xml که درون فریمور هست را تغییر دادنقل قول:
1-نهنقل قول:
2-پخش میکنه البنه نه صد در صد
3-idx sub هم پخش میکنه
4-یک ریست فکتوری با دکمه کنار دستگاه بکنید
5-بستگی به فریمور داره فرمیور شما یک مقدار طول میکشه ولی فریمور قبلی به چند ثانیه نمیکشه
نقل قول:
سلام . ممنون دوست عزیز .
فریموری که بهتر از فریمور من باشه کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
sub/idx رو برای اجرا نکرده !!!
اگه ریست فکتوری کنم تنظیمات خاصی رو از دست میدم ؟ چون با بعضی از زیرنویسها این کارو میکنه و هنگ میکنه نه همشون . ممکنه ایراد از فایل srt باشه ؟ (البته با کامپیوتر مشکلی نداشتن)
1.05.04 بهتره شما به این فریمور دانگرید کنیدنقل قول:
sub idx هم اجرا میکنه البته باید دقیقا هم نام فیلم باشه ممکنه اون زیرنویس که شما دارید را نتونه پخش کنه با ریست هم نه تنظیمات خیلی مهمی را از دست نمیدهید هر چی توی ستینگ دستگاه تغییر دادید برمیگرده حالت اول برای srt هم امکانش هست ولی من تا به حال باهاش موتجه نشدم اگر زیرنویس را از سایت خاصی میگیرید ممکنه از اون باشه
نقل قول:
سلام .. ممکنه لینک دانلودشو لطف کنی ؟
1.05.04
اسم فولدرهارو به فارسی درست نشون میده.....فرمتها رو کامل پخش میکنه؟
سلام دوستان
قیمت HD MEDIA LIVE 480 تومن امروز پرسیدم البته با هارد 1 ترابایت
قیمت Goflex HD Media Player 190 تومن بدون هارد بوده
کسی میتونه بگه چرا انقدر اختلاف قیمت دارن اینا ؟
بجز هارد و سوکت RJ45 دیگه چه مزیتهایی داره که باید انقدر پول پرداخت بشه؟
درود
دوستان من یه مشکل با زیرنویس بعضی از سریال ها دارم
در حالیکه زیرنویس توی کامپیوتر بدون مشکل اجرا میشه ولی با پلیر از یک تایم خاص ( توی سریال های مختلف فرق داره : 10 دقیقه - 15 دقیقه و ....) زیر نویس نمایش داده نمیشه
البته بعضی از سریال ها این مشکل رو دارن
حالا نمیدونم مشکل از فایل srt هست یا پلیر
وقتی زیرنویس رو با نت پد باز میکنم همه ی تایم ها متن داره و توی سیستم هم کامل و بدون مشکل نمایش داده میشه ولی با پلیر نه
با سپاس
نقل قول:
دورود
دوست عزيز بنده سري WD TV LIVE HD Media Player رو دارم كه فريمورش هم مثل دوست قبليمون 1.06.15-V هست. من خوب يادمه كه فريمور قديمي(قبل از اين) به چند ثانيه نمي كشيد كه هارد رو شناسايي مي كرد كه شما هم موافقيد ولي اين فريمور يكم طول داره. مي خواستم بدونم مي تونم به فريمور قبلي برگردم؟ شما لينك فريمور قبلي رو داري يا لينكي داري در اين تاپيك كه از اونجا بگيرم؟ فقط لطف مي كنيد بگيد چطور بايد از فريمور جديد به قبلي برگردم؟ بعضي از دوستان مي گفتن بايد يك فايلي رو تغيير بدي! راهنمايي مي كنيد؟
سپاس
لیکشو بگردی پیدا میکنی بله براحتی قابل بازگشته کافیه فرمیور را دانلود کنید فایل WDTVLIVE.VER را با ناتپد باز کرده و VERSION='1.05.04' را به یک عدد بالاتر مثلا به VERSION='1.06.16_V' تغییر دهید
میخاستم بدونم برای جنریشن 1 این دستگاه راهی وجود داره که زبان عربی یا فارسی اضافه کرد؟ راهی هست که بشه SRT فارسی رو پخش کنه؟
با سلام من میخوام این دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنم با سیم lan ولی وقتی وصلش میکنم در قسمت network share فقط اسم فولدرها رو نشون میده و توش چیزی نیست میشه راهنمایی بکنید چی کار باید بکنم؟
دوست عزیز srt فارسی و خیلی خوب ساپورت میکنه من مشکلی ندارم
سلام من میخوام WD TV Live بگیرم ؟ نظرتون چیه ؟ مشکلی که با زیرنویس فارسی نداره ؟
من میخوام با اپتیک وصل کنم به سینما خانگی و با HDMI به تلویزیون که صدا رو از اسپیکر سینما خانگی بگیرم ،مشکلی که نداره ؟؟؟
من امروز خریدم و بعد از نصب اپدیت کردم به 1.09.10 و واقعا عالیه ! از سیستمم فایل هارو استریم میکنه و بدون مشکل و لگ پخش میکنه کیفیت و همه جوره عالیه ! اصلا فکر نمیکردم در این حد باشه !
الان با HDMI وصل کردم به تلویزیون فردا یه کابل اپتیک هم میگیرم برای خروجی صدا که دیگه صدا هم تفکیک بشه
جدا کیفیت عالیه ، خیلی راضی ام زیرنویس ها هم بدون مشکل هستن ، اپدیت هم کردم و کلا راضی ام
امروز از طبقه دوم ابران فروشگاه سون با 2 سال گارانتی گرفتم 210
نقل قول:
سلام دوست عزیز ...اینم کلیه لینکهای نسل1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی که دارم اینکه ... شما توو چند پست قبل یه فریمور پیشنهاد دادی که گفتی شما هم خودت از اوون استفاده میکنی ... به نظر شما کدوم همین 1.05.04 رو استفاده کنیم یا همونی که شما پیشنهاد میکنی ؟؟؟
بدون هارد خردیدن 210؟نقل قول:
من WD TV Live گرفتم ، اینا کلا هارد نداره مدل هارد دار Media Hub هستنقل قول:
ورژن 1.09.10-------؟
مگه بیشتر از 1.06.15 داریم-----؟
بله ،من دیروز دانلود کردم نصب کردم ! شما دستگاهتون چی هست ؟ من WD TV Live جدید دارم !نقل قول:
دوستان الان جديدتريت مالتي مديا و بهترين تو بازار چي هستش؟؟؟ قيمتش چنده؟؟؟ آيا دستگاه دي وي دي پلير خوب هست كه پسوندهاي رايج رو پخش كنه ؟؟؟ من پسوند هاي Mpeg , avi , wmv دارم هيچ كدوم رو دي وي دي سامسونگ كه دارم پخش نميكنه. نميدونم چيكار كنم برم يه دي وي دي پلير بهتر بگيرم يا مالتي مديا؟؟؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
سلام...
من این wd live جدیده رو تازه خریدم یه مشکلی که دارم اینه که بعضی از فیلمها رو صداشونو با قطعی پخش میکنه یعنی هر 20 یا 30 ثانیه 3 یا 4 ثانیه از صدارو پخش نمیکنه بخصوص فیلمهای دوبله فارسی؟
سلام
میخواستم ببینم کیفیت egreat 6s چه جوریه؟ قیمتش چنده؟ مهمتر این که اگه بهش بلوری رام وصل بشه میتونه blueray 3d پخش کنه؟
قیلمها دوبله زمانی که صداشون قطع میشه برای سانسور هست ! کلا اینجوریه
من یک دونه WDTV Live HD Media Player برای فروش دارم.نقل قول:
کاملا سالم و نو.
عالی.
هر کی میخواد بگه.
از دوستان كسي نميتونه راهنمايي كنه؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم دوستانی که اطلاع دارند یه جواب کامل بدهندنقل قول:
این تا حدودی سوال منم هست
با سپاس
دوستان این دستگاه (WD LIVE HD) از ایمیج ها یی که مستقیما از روی بلوری برداشته شده پشتیبانی میکنه؟ کسی از دوستان باهاش 3 بعدی تماشا کرده ؟ من این دستگاه رو تهیه کردم ولی دسترسی به این فایل ها ندارم که تست کنم
آره من سه بعدي با حجم 15 گيگ باهاش ديدم
دوستان چطور میشه زیر نویس رو با فیلم هماهنگ کرد کلا امکان جا به جایی زیرنویس رو داره این دستگاه ؟ تشکر میکنم:42:
از اساتید کسی نمیدونه واقعا؟؟؟نقل قول:
والا با دكمه چپ و راست جابجا ميشه ولي هماهنگ كردنش يكم سخته.
سلام:10:
یه سوال تخصصی در مورد WD TV Live دارم.
من میخوام از طریق کابل LAN ، بین یک ویدئو پروژکتور و یک WD TV Live ، مستقیماً شبکه راه بندازم . به طوری که WD TV Live به عنوان پلیر و ویدئو پروژکتور به عنوان پخش کننده باشه... به نظرتون چنین چیزی شدنیه ؟؟!!
با توجه به اینکه هر دو تا دستگاه ، قابلیت شبکه شدن رو دارن.
ممنون میشم راهنماییم کنید ..
با اين ورژن واقعا" مشكل دي وي دي اكسترنال حله ؟ يعني به راحتي ميشه اونو به اين دستگاه وصل كرد ؟ آيا خود شما امتحان كردي ؟ من الان با ورژن 1.06.15 مشكل خاصي ندارم و زيرنويسها رو در هر دو حالت اجرا ميكنه اما اگه مشكل دي وي دي اكسترنال حل شده باشه ترجيح ميدم به 1.05.04 دانگريد كنم. لطفا" جواب بديدنقل قول:
سلام دوستان
من يك مشكلي با اين دستگاه دارم
هارد يك ترابايت را يكبار بهش متصل كردم و بعد از چشمك زدن علامت يو اس بي جلو دستگاه هارد را شناخت و محتوياتش را نمايش داد اما فردا كه دستگاه را خاموش كردم و مجددا روشن كردم بعد از چند بار چشمك زدن يو اس بي جلو حالت چشمك زن قطع ميشه و هارد را نميشناسه در صورتيكه يك هارد ديگه "اي ديتا "دارم در هر دو پورت ميشناسه . هم كابلش را تعويض كردم و هم فريمور را به آخرين ورژن ارتقا دادم .به نظر ددوستان چه دليلي ميتونه داشته باشه
اين رو بگم كه هاردم يك ترابايت مدل وسترن هست
دوستان میشه راجع به ان فرمت توضیح بدین MKV with H.264 اون H264 یعنی چی؟
h264 کدک هست (متد فشرده سازی صدا و تصویر) ولی MKV کانتینر هست کانتینر مثل ظرفی میمونه که صدا و تصویر و زیرنویس و... رو در خودش جا میده.نقل قول:
قیمت فعلی این دستگاه چنده؟؟
کیفیت بلوری هم نمایش میده؟