1- لنز دوربینش چون با پشت گوشی همسطح نیست روش خط نمیفتهنقل قول:
2-این مشکل با آپدیت حل شده
3- اینم با اپدیت حل شده
4- میتونی از اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی
5- .....
6- اینو نمیدونم
7-اینم مشکل سیمبین ورژن 5 ه
8 - میشه روش نصب کنی
1- لنز دوربینش چون با پشت گوشی همسطح نیست روش خط نمیفتهنقل قول:
2-این مشکل با آپدیت حل شده
3- اینم با اپدیت حل شده
4- میتونی از اسمارت کام یا گارمین استفاده کنی
5- .....
6- اینو نمیدونم
7-اینم مشکل سیمبین ورژن 5 ه
8 - میشه روش نصب کنی
من اسمارت کام و گارمین رو نصب کردمنقل قول:
بدون هیچ مشکلی کار میکنن
همه نرم افزار ها بجز نرم افزار هایی که مخصوص گوشی های نوکیا هستند که البته تعدادشون زیاد نیست
راستی بچه های طهران نوکیا مپس بریزین رو گوشیتون حالشو ببرین :31:
البته این مشکل با وجود آپدیت خیلی بهتر شده اما همچنان پا برجاست ، میانگین فریم ریت حدودای 20 ـه معمولا.نقل قول:
قیمت گوشی الان بدون گارانتی چنده؟؟
من دبی هستم اینجا چه قدر قیمت فرق داره با ایران؟؟هنوز قیمتش رو سوال نکردم اینجا.
راستی منو فارسی هم داره یا میشه بهش داد؟؟
نه زیاد که هنگ نمیکنه ولی به هرحال بعضی مواقع میکنه واصلا نباید باتری رو بیرون بیاریدنقل قول:
راستی یه چیز دیگه اگه از فریمورهای اصلی استفاده کنید بهتره
من فک کنم منظور از هنگ کردن موقع فلش باشه نه در حالت عادینقل قول:
قیمت گوشی الان بدون گارانتی چنده؟؟
من دبی هستم اینجا چه قدر قیمت فرق داره با ایران؟؟هنوز قیمتش رو سوال نکردم اینجا.
راستی منو فارسی هم داره یا میشه بهش داد؟؟
مثل این که مهیار 530 خریده بودنقل قول:
شما باید قیمت دبی رو بدونی نه ما :31:
هم منو فارسی داره هم میشه بهش داد(با عوض کردن رام)
دقیقا....البته من توصیه میکنم زیاد رام عوض نکنید.....نقل قول:
نقل قول:
منظور از عوض کردن رام چیه؟؟؟ قطعه سخت افزاری هست؟؟
یعنی به خاطر یه زبان فارسی باید موبایل باز بشه و رامش عوض بشه؟؟
رام= فریمورنقل قول:
قطعه سخت افزاری نیست همون سیستم عامل گوشی هستش که بوسیله
کابل یو اس بی می تونی آپ دیتش کنی
نه بابا من که گفتم . همچین چیزی واسه من که نیست . من چشمامو بستم و عکس و گرفتم خیلی راحت هم عکسش رو گرفت فقط وقتی چشم بسته عکس میگری یه کادر آبی دور صورتت میندازه که نمیدونم منظور چیه ؟ یعنی میخواد بگه چشمات بستست ؟ خوب اینو که خودمم می فهمم :31:نقل قول:
اره اینو توی جی اس ام ارنا هم نوشته بود. که بلینک دیتکشنش به درد عمش می خوره. البته چیزی که گفته بود بیشتر شبیه این بود:نقل قول:
به نظرمون بهتر بود که بلینک دیتکشنش اگر پلک می زدیم عکس رو با تاخیر بندازه که مشکل حل شه، نه این که بعدش بی افته به جونمون که اشتباه عکس گرفتیم.
بله همین طورهنقل قول:
یه برنامه اس برای ضد حال ضد به ملت در حالتی که میخوای عکس دسته جمعی بگیری :31:
البته بدم نیستا مهیار
عکس رو دوباره میگیری
ميشه بگي كجا بخونم؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان حقیقت داره که8910 FM transmitter نداره؟؟
نه نداره . تنها سخت افزار بالا استفاده آی 8910 مالتی تاچش هست . که سخت افزاری داره ولی نرم افزاری نهنقل قول:
حالا جاله بدونید یه بار این blink shut قاطی کرد واسه من . داشتم از یه گل عکس میگرفتم وقتی عکس رو سیو کرد دیدم یه قسمتی از عکس رو کادر آبی مربعی انداخته . گفتم بیچاره فکر کرده این یه چشم بستست :31:نقل قول:
پس چرا تو صفحه اول همین گفتگو نوشته 26. مجهز به FM transmitter ؟؟نقل قول:
یعنی حالا که سخت افزارش رو داره احتمالش هست نرم افزار واسش بیاد و بشه ازش استفاده کرد؟؟
اون اولش قرار بود خیلی چیزا داشته باشه مثل همین fm transmitter یا ورودی hdmi ولی بعدا حذف شدندنقل قول:
خروجینقل قول:
hdmi
هر چند که بسیار برای این گوشی لازم بود ولی مجموعه پردازشی گوشی توان پردازش این کیفیت رو نداشت و از لیست امکانات حذف شد
دوستان کسی بلک لیستی روی این گوشی تست کرده ؟
اگه برنامه ی بلک لیستی می شناسید که روی این گوشی کار کنه لطفا منو راهنمایی کنید .
ممنون
خوب همه منتظر اینن که نرم افزاریش بیاد ولی من شک دارم بیاد . برای اف ام ترنسفر هم باید بگم که صفحه اول این تاپیک ماله زمانیه که این گوشی 1 روز بود که معرفی شده بودش :31: که بعدها hdmi و fm رو برداشتن :41: واقعا هم حق داره سامسونگ . چون نمیشه که گوشی رو کامل بدی بیرون . اونوقت روی گوشی های بدیش ضرر میکنه . :19:نقل قول:
به جاش قرار بود با رم 128 بیاد که 256 روش گذاشتننقل قول:
من کاری به ترنسمیتر ندارمنقل قول:
ولی دلیل حذف شدن خروجی اچ دی ام ای ساپورت نکردن مجموعه پردازشی بود
اگه یادت باشه امیر هم تو چند تا پستش نوشته بود که اصلا سی پی یو زیر 800 نداریم که اچ دی ساپورت باشه
و احتمالا سی پی یو8910 هم 800 هستش
بعدا معلوم شد که منظور از توانایی اچ دی
کپچر و پلی نبوده
بلکه همون پردازش تصاویررزولوشن بالا برای خروجی تی وی بود
سامسونگ دید عوض کردن سی پی یو مقدور نیست(حالا دلایل مالی یا سیاست شرکت)
خروجی اچ دی ام ای رو برداشت
کسی پست منو ندید ؟؟؟
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4498969&postcount=2263
سلام دوستان
من دیروز رفتم اینجا سوال گرفتم 8 گیگ بدون گارانتی 460 تومان. خوبه؟
ولی یه نکته اونم اینه که رو در پشت گوشی هیچی ننوشته بود در حالی که تو سایت دیدم پشتش اطلاعات گوشی نوشته بود.
بعد اینکه تو کارتن گوشی باید چه چیزهایی باشه؟
سلامنقل قول:
سلام دوستان
من دیروز رفتم اینجا سوال گرفتم 8 گیگ بدون گارانتی 460 تومان. خوبه؟
کجا؟ خیلی خوبه .
دبینقل قول:
ولی یه نکته اونم اینه که رو در پشت گوشی هیچی ننوشته بود در حالی که تو سایت دیدم پشتش اطلاعات گوشی نوشته بود.
بعد اینکه تو کارتن گوشی باید چه چیزهایی باشه؟
رو درش جز سامسونگ هیچی ننوشتهنقل قول:
اینم لوازم تو پک
1.گوشی
2. باطری
3.شارژر
4.هندزفری
5.مینی دیسک شامل پی سی استودیو
6.کابل تی وی(البته تو بعضی از پک ها)
7.کابل یو اس بی
سلام الان تو بازار i8910 آپدیت شده هست که وقتی گرفتی برای حل بعضی از مشکلات آپدیت نکنی؟
چون آپ دیت رسمی برای ورژن دارای زبان فارسی هنوز نیومدهنقل قول:
همی گوشی های موجود تو بازار فریمور اولیه هستن
که بسیار فریمور مزخرفی هستش
و برای رهایی از مشکلاتش باید آپ دیت بشه
البته با توجه به ریلیز ورژن اصلی خاورمیانه(نسخه عربی) بزودی نسخه جدید فارسی هم میاد
متسفانه سامسونگ با وجود ریلیز چندیدن و چند فروم برای ریجن ها مختلف هنوز آپ دیتی
برای ریجن خاورمیانه که فارسی ساپور ت باشه
ارائه نکرده
که حالی که گوشی های مشابه 8910 نوکیا چندین و چند بار آپ شدن
البته ماایرانی ها هم بیکار نیستیم فرت و فرت فریمور کوک میکنیم:31:
پس چجوری آپدیت میشه در حالیکه آپدیت رسمی واسه خاور میانه نیومده؟
این آپدیت های غیر رسمی مشکلی ایجاد نمیکنند؟
با این روش:نقل قول:
مشکلی هم ایجاد نمی کنه خیالت تخت خواب فنری:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=372249
ببخشید من گوشی رو که روشن میکنم رو صفحه لودینگ اول کار میمونه و دیگه بالا نمیاد !! چشه ؟؟ فلش هم نکردم !! درست میشه ؟
درست میشه مشکلی هم ندارهنقل قول:
اول یه بار هارد ریستش کن ببین بالا میاد اگه نشد
یه بار با یو اس بی تو خونه فلشش کن
اگه بازم نشد ببر بیرون تا با باکس برات فلشش کنن
این مشکلات واسه من هم بود یه زمانی . شما یا باتری رو دوباره جا بزن یا رمی که روش گذاشتی رو دربیار :31:نقل قول:
سلام دوستان
یه سوال داشتم در مورد گوشی 8910 اونم اینه که میگن فریموری که رو خود گوشی هست خیلی افتضاحه و حتما باید گوشی رو آپدیت کنی آیا حقیقت داره؟ یعنی من که گوشی نو خریدم روز اولی باید آپدیتش کنم؟ آخه من به اینترنت پر سرعت دسترسی ندارم چی کار کنم ؟ تازه آپدیت کردن گوشی نو مشکلات خودش رو هم داره و شاید گوشی بالا نیاد.
بعد اینکه فریمور اصلی گوشی چه مشکلاتی داره که باید آپدیت بشه؟ با تشکر
بله فرمویری که روی گوشی هست یه سری مشکلات داره که با آپدیت حل میشه : تسک منیجر 3 بعدی اضافه میشه ، کیفیت صدای فیلم برداری گوشی افزایش پیدا میکنه (مهم) و یه سری تغییر کوچولو مثل یه کم افزایش عمر و یکم کیفیت عکس برداری بهتر میشه.نقل قول:
آپدیتش مشکل خراب شدن گوشی رو نداره و تنها مشکلش به قول شما اینه که باید حجم زیادی فایل دانلود کنی ، به نظرم شما که براتون سخته ، حتما به یه فرمویر رسمی آپدیت کنین(نه کوک شده). چند وقت پیش بچه ها میگفتن فرمویر جدید این منطقه هم اومده ، اما من جایی ندیدم.
منظور از فریمور رسمی و فریمور کوک شده چیه؟ چه فرقهایی دارن؟ کدوم بهتره؟ من فریموری میخوام که زبان فارسی هم داشته باشه.
بعد اینکه واسه آپدیت گوشی باید گوشی رو به صورت آنلاین به اینترنت وصل کرد یا باید فایل رو دانلود کرد بعد ریخت تو گوشی؟
اگه گوشی گارانتی داشته باشه با آپدیت گوشی گارانتی میپره؟
به به تاپیک آموزش فلش این گوشی برید تمام سوالاتون رو جوابشو پیدا میکنید